ninocka
|
Valla, vse najboljse!!!! Verjetno bi MIhata kap, ce bi ful kolegic povabila na praznovanje domov in bi ful norele Nika, jst sem kupila Evanu v HM trenirke...za fantka je ful tezko, ker nikjer nic nimajo, al so pa nenormalne cene za samo spodnje dele (od 20 EUR naprej). Drugace ma pa NExt ful lustne za puncke...za fante tud, samo so vedno pobrane...Aja pa Sport 200ma tud kar izbiro, p tud poceni (od 5 EUR naprej) Pety, men je tista varianta za RD cist vsec Drugace bodo pa pri nam vdi 3 skupaj praznovali letos v telovadnici, pa se to enkrat zacetek novembra...Tko da tud ce kasneje za Vida naredis, ne bo problema, on si bo zapomnil praznovanje, ne pa datuma in ce je blo 1,3 al pa 6 mesecev kasneje. Anglescino imamo pri nas v nadstandardnih storitvah in pride 125 EUR + literatura za 40 ur se mi zdi. Evan je mel vceraj spet judo, tolk so bli lustni, ko so tam skakali...mu je vsec, pa kr fajn se zmatra tam Je pa Evan velik tam okorg 122, glede na to da mu je HM cifra 122 lih prav, mogoce cm prevelika. Je pa tud nas kot ena zerka, skoz je lacen Od sobote naprej nekaj sepa, pa ne vem a je tam kaj padel, al si je misico nategnil...pravi da ga boli zadaj, samo nic ne jamra (itak ima pa prag bolecine tak, ko ga marisakter odrasel nima). Danes grejo v kino, jutri pecejo jabolka, v petek imajo pa tudi kostanjev piknik, smo danes nesli kostancke v vrtec. Vceraj so imali filsmsko delavnico, v ponedeljek pa pravljicarko na obisku. Skratka dogaja se jim na polno ta teden V petek ima pa sistematski, ampak ga bom prestavila,ker drugace ne bo v vrtcu cel dan in potem tudi piknik odpade Je mel pa v ponedeljek tako prijavo, sva se s Samotom ful narezala. Gremo od mojih in Ruben proba odpret vrata od lifta in jih ne more (se premajhen). Pa se Evan od zadaj za njim stegne in odpre, pa pogleda Rubna in mu rece: To je pa zato, ker ne jes spinace Kot da jo on pa poje na tone oz. je sploh ne mara Se zmeraj spita skupaj in sta ful vesela, me prav zanima kako bo, ko sebo moral Ruben nazaj v spodnji stuk preselit Mi smo meli pa vceraj v sluzbi pozarno vajo, jst sme prisla lih z malice in vsi ven drvijo, jst se pa not prebijam, da se lahko stempljam, da sem nazaj prisla. Sicer smo bli pa mi izvzeti iz PV, tko da smo naceloma v tej vaji zgoreli Jutri imam pa ena izobrazevanja, se mi sploh ne da it...