|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
5.10.2010 15:50:53   
pety78
A veš, da sem jima jaz nabavla nekaj Sparky spodnjih delov. Z večino sem zadovoljna, razen z enimi, ki imajo tudi ob straneh šive in jih je malo potegnilo v napačno smer. Glih danes sem za probo vzela Kaji še ene iz pliša. Luštne ful. Upam, da se bodo ok obnesle. Je pa že tudi naša malči vse Nikine hlače prerastla. Se morava enkrat zmeniti, da ti vrnem robo. 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
5.10.2010 16:04:49   
Nika v službi
Pety, lahko mi jih predaš tudi takrat, ko bo Nika povabljena k Viduuser posted image , razen seveda, če bi se raje dobila pri meni doma, da pogledava za kakšne večje številke.

Očitno bo treba vzeti pot pod noge in prečesati CP, Supernovo, pa v Mani in Iani naj bi imeli tudi dobro izbiro, mi sporočajo na čveku.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
6.10.2010 8:14:05   
nikolet
jutro

jz za T. vedno dobim v mani, pa neki malga v kiku, pa v Log. imamo cujnco od zadruge, majo tud neki izbere... tak da vedno iščem in lovim... drugače sem pa ful zadovolna z leclerkom majo ful izbere pa pocenuser posted image

mam pa eno vprašanje:user posted image user posted image user posted image a kera dela na očesni????? al pa da se zpozna na te zadeve?

Neposredna povezava do sporočila: 2828
6.10.2010 9:04:03   
Nika v službi
Nikolet, jaz sicer ne delam na očesni, vendar sem tja dolga leta hodila (ker sem nosila leče), pa tudi sedaj še grem občasno. Recimo, da vem kar nekaj iz oftalmologije.user posted image Če ti lahko kaj pomagam, sporoči.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
6.10.2010 9:16:36   
pety78
Moja svakinja dela na očesni v LJ. 

Neposredna povezava do sporočila: 2830
6.10.2010 9:17:23   
pety78
Nika, imate mogoče to nedeljo popoldan kaj časa? user posted image
Benika, kaj pa vi? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
6.10.2010 9:20:22   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, imate mogoče to nedeljo popoldan kaj časa? user posted image
Benika, kaj pa vi? user posted image

Hja, načeloma imamo frej, ampak smo tudi načrtovali, da bi imeli malo prosto, ker je tale cel teden čisto divji. Jaz delam cele dneve, pa letam okoli dr., T. ima jutri neko srečanje v Črni pri poslovnem partnerju in ga cel dan ne bo, midve z Niko bova jutri in v petek letale po trgovinah, potem ima T. v petek in soboto team building, v soboto je tudi Benijevo praznovanje, tako da nam res kaj preveč ne ustreza, da bi si še nedeljo zabukirali.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
6.10.2010 9:50:57   
pety78
Eh, Nika, saj doma ne boste imeli kaj za delat. user posted image V mislih sem imela popoldansko uro, s kakim narezkom in s sladkimi domačimi dobrotami. user posted image Pa mogoče še kaj za pit. Pa kavica s sladoledom in smetano?  user posted image user posted image user posted image

Nič, se bomo pa za drugič zmenili. Ni hudič, da v kratkem ne najdemo enega prostega dneva, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2833
6.10.2010 9:55:58   
Pia67
Evo, bazar je za nami, prezentacija uspela, ples invalidke s plesalcem lep, ganljiv. Ker so se predstavila društva in nevladne organizacije, si videl kaj počno in naša mala Nička se je zaljubila v MAŽORETKEuser posted image user posted image user posted image . Skratka, pozanimati sem se morala koliko mora biti stara, da bo lahko nastopala (ob njeni asistenci, jasno) in odločitev je padlauser posted image . Danes moram eno paličko najt (kak star odrezan količek od fižola bo dober), da ga bo metala in kao vadila. Pa mamo.
Tista likovna delavnica, ki b o trajala en mesec, 1/tedensko je šla mimo čisto nepoazno, rekla, je, da so pasteli fajn, da bi jih rada imela. Je bila pa ena redkih otrok, ki je bila sama in ni rabila moje navzočnosti, čeprav se je štela med najmlajše.
Vpisala sem jo tudi na jogo, ki bo v okviru vrtca. Fajn, se bova lahko skupaj valjali in mi bo pokazala kako moram narediti kako vajo. Pa, da malo obnoviva avtogenitrening.
Skratka veliko se nama bo dogajalo v jesenskih dneh.

Nikolet, če imaš kak problemček, lahko vprašaš tudi strokovnjaka prek med.over.net-a, Če pa rabiš kako bližnjico preko vrste, je po moje lažje kje na obrobju, npr. v NM.Pri nas je čakalna doba kak mesec dni. mene čaka kontrola vida in očesnega pritiska v novembru. Ja, EMŠO.user posted image

Kar se tiče oblačil. vse kupim na razprodajah ali pa akcijah in je uporabno kar nekaj časa, ker stvari najprej skrajšam, čeprav zadnje čase raste kot konoplja in mislim, da jih ima že blizu 120 cm, kilc pa 21, naenkrat se je potegnila in postala močnejša v telešček. kako ne bi, saj je kot termitek.

Danes pečemo kostanj, komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 2834
6.10.2010 10:16:46   
Nika v službi
Pia, vama pa res dogaja.user posted image Niki so tudi všeč mažoretkeuser posted image , ampak ne toliko, da bi kam hodila. To je pri nas kar problem, nikamor noče. Plava ful rada in na morju je kao splavala (tiste, ki ste na FB, ste videle filmček, kako je plavala brez rokavčkov), zato jo spodbujam, da bi šla plavat (oz. kombi varianta G-rege - telovadba + plavanje), ampak noče. Pri njej je vedno problem začetek - saj potem ji je v principu vse všeč in bi še, samo spravit jo nekam...user posted image Isto je s plesom - ona bi ves čas plesala, nastopala, v vrtcu je med najbolj zagnanimi na plesnih uricah, ampak tečaj je mission impossible.

Jaz sem tudi Niko včeraj merila in tehtala - ima dobrih 110 cm in slabih 21 kg (oblečena). Konkretna punca.user posted image

Pri Niki v vrtcu pa bodo imeli v petek kostanjev piknik - smo morali včeraj kupiti kostanj, danes ga je odnesla v vrtec. Pa na roditeljskem smo izvedeli, da gredo letos v opero, prihodnje leto spomladi v Škratkovo deželo in poleti v Savudrijo, pa angleščino se bodo učili v vrtcu.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 6.10.2010 10:18:13 >

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
6.10.2010 10:30:53   
pety78
pa angleščino se bodo učili v vrtcu.

Pri nas isto. 24 šolskih ur je 100 EUR. Imajo pa 1x na teden. Kako se vam zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 2836
6.10.2010 10:41:26   
Nika v službi
Pri nas imajo nek interni source, torej ne plačamo nič. Vaša cena, Pety, pa se mi zdi ugodna, to je dobre 4€/h, kar je zelo nizka postavka. Toliko mi plačamo študentom za proizvodna dela.user posted image

Glede termina pa bi nam ustrezalo teden kasneje (lahko sobota ali nedelja).user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
6.10.2010 11:16:05   
ninocka
Valla, vse najboljse!!!! Verjetno bi MIhata kap, ce bi ful kolegic povabila na praznovanje domov in bi ful norele user posted image

Nika, jst sem kupila Evanu v HM trenirke...za fantka je ful tezko, ker nikjer nic nimajo, al so pa nenormalne cene za samo spodnje dele (od 20 EUR naprej). Drugace ma pa NExt ful lustne za puncke...za fante tud, samo so vedno pobrane...Aja pa Sport 200ma tud kar izbiro, p tud poceni (od 5 EUR naprej)

Pety, men je tista varianta za RD cist vsec user posted image user posted image user posted image  Drugace bodo pa pri nam vdi 3 skupaj praznovali letos v telovadnici, pa se to enkrat zacetek novembra...Tko da tud ce kasneje za Vida naredis, ne bo problema, on si bo zapomnil praznovanje, ne pa datuma in ce je blo 1,3 al pa 6 mesecev kasneje.
Anglescino imamo pri nas v nadstandardnih storitvah in pride 125 EUR + literatura za 40 ur se mi zdi.

Evan je mel vceraj spet judo, tolk so bli lustni, ko so tam skakali...mu je vsec, pa kr fajn se zmatra tam user posted image  Je pa Evan velik tam okorg 122, glede na to da mu je HM cifra 122 lih prav, mogoce cm prevelika. Je pa tud nas kot ena zerka, skoz je lacen user posted image
Od sobote naprej nekaj sepa, pa ne vem a je tam kaj padel, al si je misico nategnil...pravi da ga boli zadaj, samo nic ne jamra (itak ima pa prag bolecine tak, ko ga marisakter odrasel nima).
Danes grejo v kino, jutri pecejo jabolka, v petek imajo pa tudi kostanjev piknik, smo danes nesli kostancke v vrtec. Vceraj so imali filsmsko delavnico, v ponedeljek pa pravljicarko na obisku. Skratka dogaja se jim na polno ta teden user posted image
V petek ima pa sistematski, ampak ga bom prestavila,ker drugace ne bo v vrtcu cel dan in potem tudi piknik odpade user posted image

Je mel pa v ponedeljek tako prijavo, sva se s Samotom ful narezala. Gremo od mojih in Ruben proba odpret vrata od lifta in jih ne more (se premajhen). Pa se Evan od zadaj za njim stegne in odpre, pa pogleda Rubna in mu rece: To je pa zato, ker ne jes spinace user posted image user posted image user posted image
Kot da jo on pa poje na tone user posted image user posted image user posted image  oz. je sploh ne mara user posted image

Se zmeraj spita skupaj in sta ful vesela, me prav zanima kako bo, ko sebo moral Ruben nazaj v spodnji stuk preselit user posted image

Mi smo meli pa vceraj v sluzbi pozarno vajo, jst sme prisla lih z malice in vsi ven drvijo, jst se pa not prebijam, da se lahko stempljam, da sem nazaj prisla. Sicer smo bli pa mi izvzeti iz PV, tko da smo naceloma v tej vaji zgoreli user posted image
Jutri imam pa ena izobrazevanja, se mi sploh ne da it...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2838
6.10.2010 11:23:01   
pety78
Valla, vse najboljse!!!! Verjetno bi MIhata kap, ce bi ful kolegic povabila na praznovanje domov in bi ful norele user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si kar predstavljam, kako bi skakale v spodnjem perilu, se pretepale z vglavniki in zraven cvilile. Ja, po moje se mu res scufa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
6.10.2010 11:25:57   
Nika v službi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si kar predstavljam, kako bi skakale v spodnjem perilu, se pretepale z vglavniki in zraven cvilile. Ja, po moje se mu res scufa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooooj, kera dobra ideja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla, daj tole Mihatu za prebrat, da bo videl, da otroško praznovanje je mala malica proti babjemu razvratu!user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
6.10.2010 11:43:23   
benika
Glede termina pa bi nam ustrezalo teden kasneje (lahko sobota ali nedelja).user posted image

Meni tudi. Edino za dan še povem, ker ne vem, kdaj praznuje moj mali zlati kipecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
6.10.2010 12:36:57   
spelka12
benika kipec praznuje v soboto, uhka pa pridete tudi v nedeljo, al pa ne, rajši v soboto, da nas mama malo pomerka - beri pomaga user posted image .
valla vse najboljše
nika meni imajo lepe hlače v tape o leayu(al neki takega), pa niso tolk drage, okrog 15€. Trenerke imajo pa lepe in kvalitetne v Šparu (sparky je za mene zakon), pa seveda H&M, pa Iana (ampak tuki so tudi predrage za moj okus). Super firma mi je tudi Kanz(pri nas ga imamo v sklopu merkatorja), ampak tam kupujem samo v času razprodaj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
6.10.2010 12:57:57   
Nika v službi
Hvala za vse sugestije glede hlač. Iana in Kanz sta meni za vsakdanje stvari čisto predraga, tako da tja grem kupovat kakšne "ta lepše" zadevice. Tape a L'oeil (res zoprno ime za napisatuser posted image ) je v principu tudi kar drag, vendar se občasno da dobit kakšne poceni cunjice, vendar ga bom tokrat verjetno izpustila iz obhoda.

Orientirala se bom tako na CP (Sparky), H&M ter C&A, pa v Mano in Kik bi šla pogledat. Zdaj pa naj mi nekdo pove, kje točno je trgovina Mana v BTC-ju. Sorči, ampak še nikoli nisem bila v nobeni njihovi trgovini, pa da ne bom preveč lutala. Rabim orientacijske točke, kje je to v BTC-ju. Ninočka, Valla, vidve se tam kar spoznata, kolikor mi je znano, prosim za pomoč.

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
6.10.2010 13:26:25   
Nika v službi
Sem že izvedela za Mano - bojda je nasproti Müllerja oz. Sveta obutve.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2844
6.10.2010 13:42:18   
pety78
Super, Nika. Upam, da bo kaj pametnega. user posted image

Punce, eno vprašanje, oziroma ena prošnja. Verjemem, da ste v zadnjih nekaj dneh nakupovale v Šparu, Mercatorju, Lidlu ali Hoferju.
Sem se odločila, da se lotim enega majšega projekta, ker sta se v našem kraju odprla še Hofer (jeeeeeeeeeeee) in Lidl (juuuupiii). user posted image Pa se bom tako malo informativno pozanimala, kakšne so kaj primerjave med cenami. Ker jaz sem za Hofer, Matjaž pa za Špar. user posted image Pa bi mu rada dokazala, da se splača in da kvaliteta ni nič slabša.

Aja, kaj sem hotela. Rabla bi račune, če boste pridne, pa dobite tabelce na mail. Najboljš bi blo, če bi mi jih lahko poskenirale in poslale na mail.

Bi šlo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2845
6.10.2010 13:55:30   
Nika v službi
Pety, midva sva pred časom delala primerjavo med Mercatorjem, Šparom in Hoferjem iz razloga, ker so vsi govorili, kako je Mercator daleč najdražji. In sva prišla do zanimive ugotovitve - izkazal se je za najcenejšega. Bom doma pogledala in ti posredovala primerjalno tabelo, ki jo sigurno še kje hraniva.

Opozarjam pa, da sva midva delala primerjavo izključno za artikle, ki jih mi pač redno kupujemo. Midva namreč od določenih artiklov ne odstopava, trgovskih znamk ne kupujeva (torej odpadejo razni S-budgeti ipd.), tako da je bila sploh pri Hoferju primerjava otežena. Sva pa potem pri jogurtih, maslu ipd. pač vzela recimo primerljiv izdelek in vnesla ceno.

Meni Hofer (in Lidl) ne potegne z izjemo nekaterih izdelkov (rolice, maslo je tudi ok, pa še kakšna malenkost bi se našla), priznam pa, da imajo občasno ugodne zadeve pri oblačilih in obutvi. Jaz sem pač taka, da zame obisk trgovine ni zgolj zadovoljevanje potreb po manjkajočem materialu, ampak mi mora tudi trgovina "potegnit". Hofer mi pač ne, mi izgleda kot neko skladišče, ponudba je izredno omejena, ni klasične delikatese, rib, mesnice, kruha... eh, res mi je nikakav. Brez zamere, smo pač različni. Dokler lahko, bom torej kupovala tam, kjer se dobro počutim. Cene pa so itak povsod mnogo previsoke za naš nivo standarda. Če le malo nos pomoliš v tujino (sploh Nemčija npr.), ugotoviš, kako mi marsikaj drago plačujemo. Žal.

Lahko ti skeniram račune od Mercatorja, če želiš.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
6.10.2010 14:12:26   
nikolet
ma me neki zanima glede očesa... bom poskusila na med. over. pa da vidimo koliko časa bom čakala odgovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
6.10.2010 14:30:42   
pety78
Nika, se ne mudi. Ja, jaz bom tudi primerjala tiste, ki jih pač mi kupujemo, s primerljivimi, seveda.
Meni je v Hoferju všeč, ker smo kupovali že v Avstriji, ko ga pri nas še sploh ni bilo. Obožujem njihove jogurte in sladolede. user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
6.10.2010 14:35:36   
Nika v službi
Meni je v Hoferju všeč, ker smo kupovali že v Avstriji, ko ga pri nas še sploh ni bilo. Obožujem njihove jogurte in sladolede. user posted image

Vidiš, nam pa jogurti sploh ne sedejo. Sladoled je ok, vendar ga čez Mövenpick, Häagen Dazs, Viennetto in našo Planico ni.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
6.10.2010 14:41:54   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Vidiš, nam pa jogurti sploh ne sedejo. Sladoled je ok, vendar ga čez Mövenpick, Häagen Dazs, Viennetto in našo Planico ni.user posted image

Spet bova morali na kulinariko. user posted image

Jaz obožujem kremaste jogurte, vanilija, lešnik, kavni....Mmmmmm
Zadnjič sem kupila en vanilijev in en orehov sladoled (1liter), oba sem sama požrla, sicer ne v šusu, pa vseeno. Tiste dni je na srečo Matjaža nekaj grlo bolelo. Včeraj sem vzela še čokoladnega in je fuuuuul čokoladen s koščki čokolade. Se morš prav namatrat, da vse zgrizeš. user posted image Planica mi pa niti malo ne sede. Mi je taka pretrda. :) Saj sem že povedala, da mam rada bolj kremaste stvari? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.