|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
6.10.2010 14:48:44   
pety78
Benika in Nika, potem pa prosim rezervirajta popoldan 17.10. letos, ok? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
6.10.2010 14:58:30   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Benika in Nika, potem pa prosim rezervirajta popoldan 17.10. letos, ok? user posted image

Pridemo, če pripraviš eno porcijo tistega kremastega orehovega + čokoladnega + vanilijevega sladoleda. A stracciatelle pa nimajo?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
6.10.2010 15:20:42   
pety78
Pridemo, če pripraviš eno porcijo tistega kremastega orehovega + čokoladnega + vanilijevega sladoleda. A stracciatelle pa nimajo?user posted image

Še ne vem, ampak bom kmalu ugotovila, nič bat. Včeraj sem bila prvič v našam Hoferju, so ga v četrtek odprli. user posted image Vse še pride na vrsto. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
6.10.2010 18:00:34   
benika
Jaz pa prisegam na Lidlov sladoled. Jagoda je res jagoda, še sadje je notri. Čokolada ima polno čokoladnih delcev notri, prav tako je božanska straciatela. O orehovem sladoledu pa tudi samo pohvale. Hoferjev sladoled (sploh vanilija) pa meni ne potegne.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
6.10.2010 20:18:07   
Nika v službi
No, očitno bo treba kupiti tako Hoferjev kot Lidlov sladoled, Pety, pa bomo degustirali.user posted image

Grem pod tuš, pravkar sem Niko dala spat, sva bili do 19:30 pri Lukatu na obisku (je morala tudi njemu odnesti spominček - obesek iz Turčije), zdaj je bila pa čisto utrujena in je zaspala v minutki.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
6.10.2010 21:39:34   
A-N-J-A
benika -jaz bi pa rabla kaplice Tea Tree a lahko ????

Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.10.2010 22:53:25   
spelka12
Danes ste pa ful zlobne user posted image , jest lačna, ve pa o sladoledih, tortah..... nč namesto ženskega večera predlagam toplo stanovanje, pižama party in vse možne oblike, okuse sladoledov.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
7.10.2010 6:30:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

... nč namesto ženskega večera predlagam toplo stanovanje, pižama party in vse možne oblike, okuse sladoledov.

Miha, zakuri, prihajamo!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
   [Brisano sporočilo]
7.10.2010 7:48:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.10.2010 8:08:04   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, po mnenju mojega sina, je bil tvoj mož v soboto najbolj zabaven user posted image

Hja, očitno Bedanc rula.user posted image

Zdaj ste me s temi sistematskimi pregledi spomnile, da moram poklicati P, da dobim termin za Niko. Najbolje, da to storim kar danes.

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.10.2010 11:15:31   
nikolet
živjo

mi smo tud mel sistemacki pregled v torek je vse vredu sam teža nas mal mučiuser posted image
aja velki pa smo 118cm...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.10.2010 13:12:04   
spelka12
Nikolet sem šele sedaj opazila, da dojenček v avatarju mižika in mu že eno uro mižikam nazajuser posted image .
valla ni problema, tudi seksy pižama party je lahko. Glavno, da je žurka (pa sladoled, tortice, kruhkiuser posted image ).

Evo bliža se rojstni dan našega enoletnika. Ampak bo čisto po domače vse. Malo mi je hudo, ker ne morem povabit vse naenkrat, tko da praznujemo od petka do nedelje user posted image user posted image user posted image . Potem imava 18 pediatra pri enem letu, jest pa 21 zdravnika (držte pesti, tokrat zares in fejst user posted image user posted image )

Ej če vse jeste pice, potem bi šli lahko enkrat na kruhke k Gorjanc, jih zeloooo priporočam, tudi njihova solata je božanska.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.10.2010 13:52:15   
Nika v službi
Špelka, si nehala mežikat?user posted image

Ko smo že pri meži... sem se spomnila, da je danes moj mož šel v Mežico (in ne Črno kot sem nekajkrat pomotoma omenilauser posted image ).

No, hotela sem vam povedat, da ste lahko srečni, da sploh imate sistematske preglede. V našem ZD (Bežigrad) je s pediatri taka stiska (sta šli 2 stran), da do nadaljnjega pri 5. letu starosti ne opravljajo sistematike, ker bo bojda itak pregled pri psihologu pred vstopom v šolo. Je sicer rekla, da naj še enkrat pokličem konec meseca, če se bo kaj spremenilo, ampak zaenkrat je tak ukrep, torej krčenje storitev na celi črti.user posted image user posted image

Pa še to sem vam hotela povedat: od Ikee smo dobili darilo za Nikin RD. Tokrat gre za nek bon (t.i. Schwedentaler), ki ga lahko uporabiš za izbiro neke igračke. Mi smo dobili 15 teh švedentalerjev. Sem pa gledala na net in se ponudba oz. izbor, kar lahko dobiš, od poslovalnice do poslovalnice razlikuje. Očitno gre po principu velikosti - večja kot je Ikea, večji je izbor.
A ste ostale tudi dobile v taki obliki ali je bila kot vedno igračka?

Danes popoldan greva z Niko v Mano, pa v CP, mogoče še do Supernove, odvisno od časa in izbire, ki jo bodo imeli v Mani. Gre katera z nama v šoping, če se slučajno nima kam dat popoldan?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.10.2010 13:56:39   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Špelka, si nehala mežikat?user posted image

NE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.10.2010 14:10:34   
nikolet
spelka12: a ni luštkan k takole mežika user posted image  

aja da še tuki vprašam: a kera pozna solpipa, rabim mnenja:....  http://www.trgovina.most-si.com/solpipa.php/

< Sporočilo je popravil nikolet -- 7.10.2010 14:11:35 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.10.2010 15:29:23   
Nika v službi
Nikolet, sorry, prvič vidim in slišim za tole.

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.10.2010 20:05:51   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Nikolet, sorry, prvič vidim in slišim za tole.

jz tud zato pa me zanimajo mnenja... sam kot em opazila ga sploh noben nima k še niso slišal zanjgauser posted image

aja čer

sem bila na govorilnih za N. pa na predstavi eni.. kr neki.. pa pr dr. za n.user posted image nič hujšga sam kašlamo...

Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.10.2010 21:42:47   
spelka12
No evo, jutri imam prvi dan bolniške zarad vrtca, mali ima vneto okouser posted image . PA smo otvorili sezono prehladov.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
8.10.2010 8:01:20   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

No evo, jutri imam prvi dan bolniške zarad vrtca, mali ima vneto okouser posted image . PA smo otvorili sezono prehladov.

ja zdej se kr priprav da bo zima in čas prehladov user posted image

čimprej se pocajtajte..

no
aja jutro
bo izgleda sončekuser posted image

grem na kavo k kolegici
papa

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
8.10.2010 8:43:34   
Nika v službi
O, Špelka, a ste že začeli? Ma, ja, saj ni nič čudnega ob teh vremenskih razmerah. Kaj češ, sezona prehladov se začenja, ni kaj.

Mi smo včeraj doma prvič vklopili kurjavo, do zdaj smo dogrevali s klimo.

Benika, zdaj, ko sem izvedela, da bodo tudi animatorke na praznovanju (to je pri Niki pogojuser posted image , je nad njimi čisto navdušena) in ko sem si ogledala spletno stran Prošporta ter izvedela, da zabava traja 3 ure (saj bo športna varianta, a ne?), me zanima zgolj še glede temperatura v telovadnici.user posted image Je tako toplo kot v G-regi, ko zadostujejo kratke hlačke in majica s kratkimi? Ta mali so itak ves čas v pogonu, samo Nika je bolj zmrznjena, pa ne bi rada, da bi jo premalo oblekla. Pa še navodila, kako pridemo do tja. Kot kaže, bomo verjetno prišli vsi3, če se bo le Tomažu uspelo izmuzniti s team buildinga po kosilu. V tem primeru bomo prišli direktno z Otočca (bova šli z Niko ponj) in bo šlo primerno na "knap", zato prosim za natančna navodila. Ali pa če vzamem Nuviko (Garmin Nüviuser posted image ).

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
8.10.2010 9:23:29   
teta beta
Dober dan vsem skupaj! kako ste kaj, pri nas je danes megla, ampak saj se bo dvignila in upam, na kaj boljšega.

Sistematski - ga še nismo imeli, ponavadi nas pa itak vabijo. Po moje bomo na vrsti tam nekje okrog novega leta. Takrat pri treh letih smo ga imeli febraurja.

Švedentaler - ja, jaz sem glih predvčerajšnjim isto dobila, sem se že spraševala, kako to, da ni ničesar in sem že hotela poslat gor, da nismo dobili pošte (kar se je zgodilo prvo elto pri Daši za levčka in so mi kao še enkrat poslali, pa tudi nisem dobila. Zajčka je pa dobila). In sem gledala včćeraj in je res odvisno od poslovalnice, pa po mpje tudi od zaloge, pa verjetno se spreminja. Daša si je zamislila kar tisto torbico, ki je v letaku, ampak tiste v Grazu ni na seznamu. Tako da bomo še počakali, itak nimam zdajle namena gor hodit, mogoče novembra.

Trgovine - jaz kupujem v vsaki po malo. Vozim se mimo vsake oz. imamo vsako v bližini, tako da sploh ni problema. Npr. v Žalcu, kjer sem vsaj trikrat tednesko imam Tuš, 2 Mercatorcaja, Špar, Eurospin, hofer pa se bo odprl v kratkem, ko pa se vozim mimo Celja (da ne grem direkt na AC) imam ob poti tako Lidl kot Hofer, pa oba imam še tudi v Šentjurju. In tu ni tako kot v LJ, kjer je vse daleč narazen in na drugem koncu mesta in se moraš vozit nalašč nekam, ampak je kar sproti. Ponavadi ne kupujem na neko veliko zalogo, ker nimam tako velikega hladilnika, špajza pa sploh ne in mi pol niti ne gre vse v omare. So artikli, pri takerih kupujemo samo določeno znamko (npr. pašteta Argeta, Cedevita, kava Santana, Čokolešnik, mogoče še kaj, pa se zdajle ne spomnim), pri drugih pa odvisno. Melko kupujem v Hoferju (navadno, ne alpsko, iz Slovenije, stane 59 c), če pa ga glih zmanjka pa tudi kje drugje, če se da navadno. Moko tudi vzamem v Hoferju (29 c), pa jajca talne reje (1,59), jedilno čokolado (99 c), navadne jogurte, včasih tudi bio, ementaler, potem pa še odvisno, kaj rabim.Sardine so tam tudi dobre, nimajo nič kosti, pa evrokrem, ampak to kupim tudi drugje, odvisno. Pa wc papir, recikliran 3slojni, tu ali pa v Lidlu. V Lidlu kupim sirčke (24 kom 2eur), čokoladni kapučino (meni ni preveč dober, moj ga ima za v službo), pa tudi druge stvari, ki je rabim v tstem trenutku. Ampak Hofer imam raje kot Lidl. V Eurospinu kupujem sodo bikarbono, krekerje, kekese s čokolado, odstranjevalec madežev oz. maščobe, ampak jaz ga imam za madeže, vzamem še kaj mimogrede in odkrijem kaj dobrega - npr. prašek za puding čokoladno čokoladast, njami njami. meso pač kupim v tušu, mercatroju ali šparu ali pa tudi v kaki mesnici, sadje in zelenjavo, odvisno kje sem. Za večino artiklov mi je pa itak vseeno, kupim, kjer sem. Če sem v dilemi, pogledam tudi, da je izdelek slovenski.

No, tak, zdaj sem se razpisala, če rabiš, bom pogledala, če imam kje kake račune.

Zdaj me pa že naša kužika čaka in kliče. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
8.10.2010 9:36:52   
Pia67
user posted image  kaj se mi fajn zdi, ko berem te spiske hrane, teta beta ne mi zamerit in si mislim kako je fajn, ko imaš praktično doma vse kar potrebuješ... le WC papir bi pogrešala (mogoče pa se začnemo umivati po potrebi...), kave ne pridelujem, itak pijemo cikorijo, vse ostalo naredim, pridelam al pa kupim v okolici-kmetije. Ne vem, če je ceneje, časovno pa ziher ni, ampak kvaliteta odtehta marsikaj. No, zdaj me pa mal spljuvajte, da imam preveč časauser posted image .

Aja, sladoled mešam sama.

Lepo preživte vikend, mi bomo imeli piknik-kostanjev, ajdovo torto z borovnicami in jabolčnim moštom.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
8.10.2010 9:39:59   
2ursae
hej user posted image

a bo lepo vreme čez vikend - no, še kar. Moram malo razmislit, kam bi se šli potepat. V soboto popoldne praznujemo Borov RD, smo letos pohiteli, če bi morala slučajno predčasno v Rim.

V sredo sva bila z U. na eni delavnici o ustvarjalni vzgoji - je bilo kar precej zanimivo. Sva sedela precej spredaj in ker sem s svojim trebuhom precej vpadljiva pa je predavateljica primer svoje teorije (podkrepljene z dolgoletnimi izkušnjami) razložila kar na primeru naše družine. Povedat sem morala naše letnice rojstva in se je izkazalo, da sva mi2 z U., Bor in Lučka lepo zbalansirani, Anže je pa izven tega in na njem vse zavisi, ali bo družina padla ali obstala ... pa sva se potem z U. pogovarjala, da je res včasih Anžeta malo težje razumet itd ...
Najbolj sem se pa zamislila nad njeno trditvijo, da je treba pri vzgoji fantov ful pazit, do 12. leta so namreč polni testosterona (se reče, da so "v vetru") in se jih ne sme preveč mirit in zatirat v smislu, naj bodo pridni - to jih spravlja na žensko stran in tako zatiranje lahko vodi v avtizem in homoseksualnost. Tko no, zanimivo je bilo. Pa ful je poudarjala ljubezen med partnerjema user posted image .
In seveda bistvo: ukinit vse prijeme nagrajevanja, kaznovanja, verbalizma, se odpovedat pretiranemu zaščitništvu, odklopit TV, internet.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2873
8.10.2010 9:43:42   
2ursae
pety, komot mi pošlejš kakšno razpredelnico, da ti jo izpolnim - kupujem v Hoferju in Tušu, včasih grem po sili razmer tudi v Mercator.

ikea: mi smo dobili isto, za oba mulčka. Morda pa jo do konca februarja le mahnemo gor, mi bomo vzeli tisti 4-delni leseni vlakec.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
8.10.2010 9:48:56   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

... odklopit TV, internet.

Pa ne zdaj zbežat z RR in FB. user posted image user posted image user posted image TV pa lahko komot odklopiš.user posted image

Ja, vreme bo lepo, juhej. Danes bo Nika zunaj na igrišču s svojo čredo mladcevuser posted image , proti večeru greva še do Supernove - včeraj ni uspelo, je prišel Nalu na igrišče in smo šli do Mane šele malo pred sedmo. Potem smo šli samo še do Deichmanna, kjer sem ji kupila ene lepe škorenjce, ter domov, ker je bila že ura osem.
V Mani ni bilo nobenih, meni všečnih, trenirk oz. hlač, tako da greva danes pogledat v H&M in C&A.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.