pixieM
|
Pozdravljene punce! Komaj sem se prebila čez vse strani, toliko ste se načvekale med vikendom . Pa saj prav, sem pobrala kar nekaj zelo uporabnih informacij. Pri nas je bil vikend čisto zabasan. V petek sva šla na prijateljev rojstni dan (ostala do 2h zjutraj - zaspala sem šele ob 4h). Tako, da sem bila v soboto prav ''mačkasta'' pa nisem nič pila - ijoj, staram se!!! Potem v soboto popoldne sva šla še na en rojstni dan, ki ga je praznoval moj stric in zopet ostala skoraj do polnoči. Tako, da sva nedeljo zjutraj enostavno preležala in gnila v postelji . Za popoldne pa sva povabila prijatelje na obisk, da se vidimo preden rodim. In so prišli z baloni, torto, darili in smo imela kar babyshower . Tako, da smo potem čepeli skupaj skoraj do desetih zvečer. In sem spala kot ubita, tako da sem res naspana. Za računalnik pa itak ni bilo časa med vikendom, ker sem skozi nekaj počela. Tako, da caroline1 - še sem tu. In še vedno ne dam mulčka ven . filisa - iskrene čestitke! Očitno nas že vse malo motijo trebuščki in smo že vsega site. Jaz že komaj čakam, da bom rodila, pa čeprav me je res strah poroda in potem materinstva. Ampak, še vse so preživele, ne vem zakaj jaz ne bi . Mi pa res hodi že čisto v napoto ta trebuh, pa čeprav sem spet cel vikend poslušala kako majhnega imam. Ah, kaj naj, jaz ga prisilit ne morem, da naj bolj raste. Čutim pa vsak gib , ker je verjetno že res na tesnem in se tudi on veseli, da bo imel več prostora. imena - zdaj sva na dveh imenih in nekaj bova že izbrala. Če bi bila punčka, bi bilo lažje, ker sva se v prvo strinjala. prisotnost pri porodu - moj se še vedno ni odločil. Pa saj tudi ne vem več, če ga hočem zraven. Lepo bi že bilo, ampak, da bo pa cel bled in težko dihal zraven... Ne da se mi še z njim ukvarjat v porodni . Aja, zdaj gre pa počasi že zares... Ta teden imam 13.10. še zadnji CTG pri mojem G in bris za streptokok. Potem pa na PDP (če slučajno ne bo kakšnih prešenečenj že prej) na pregled v P. In bi bilo krasno če bi kar na PDP rodila, ker potem naslednji dan imam rojstni dan - ga bi že lahko šla žurat - hecam se!!!
|