katis
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae katis, plis, plis, mi daš link do teh smajlijev? Ful so dobri 2ursae, kadar se mi ljubi, jih kopiram s tule . Ne moreš ga kar vstavit, tako kot iz RR, ampak ga moraš dat v tekst s kopiraj/prilepi varianto. A se splača . tinaaleks, še dobro, da je bilo hitro konec. Ampak zdaj ste že Joj Roberta69, kake lepe slikce . Me že daje, da bi kar šla v P in akcija, samo da bi čimprej zagledala našega pubeca Madonca punce, mate luštne trebuščke. Men se je tudi zdaj, odkar je končno mali začel pridobivat na teži, tud trebuh začel zelo očitno večat. Tako na hitro, da se že bojim, da mi bo kaka nosečniška majčka do poroda premajhna no tole s CSD bom šla pa jaz tud zvečer pregledat. Mi še kapnal ni, da bi kej kontrolirala očitno preveč slepo državi zaupam. sasadejan, pa sej je šlo še kar hitro! Pa itak, da potem, ko te svoje male štručke gledamo, kako rastejo, nas kaj kmalu spet zagrabi, da bi pa še kakšenga Pokora, držim pesti, da ne bi bolelo. Pa da bi potem imela mehak MV. Jaz že vem kaj je rigidnost tam spodaj tik pred porodom. Punce, držte se. Sej bomo vse kmal finiširale. Pol bo pa žurka , ampak verjetno samo naših polovičk s podaljški. Ker ne vem, če me bojo iz P za eno noč na lastno žurko spustil? Kaj pravte...