|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:12:33   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Najki
Roberta ti ga kar cartaj, oba! Kdo ga pa bo, ce ne mamica? Sej to imas sanso delat samo prvo leto, ker potem so preveliki pa samosvoji pa si lahko vesela ze za 5 minut objema user posted image . Sej cartanje ne pomeni, da imas dojencka 24 ur na dan v narocju in gres se na wc z njim.


Joj, veš, če bi vedela, da bo moj škrat res tako necrkljiv, ker to ni bilo nobene mama faze ali česar koli podobnega... ma, prov nič, kje da bi prišel kdaj k meni v naročje, da bi ga človek objel, to sem ga "prvič" najbrž šele v zadnjem času - zdaj malo odrašča, pa postaja drugače, se nekako včasih celo pusti stisnit user posted image . Sej mame so mi bile kar fouš, ko so njihovi otroci skos capljali za njimi, moj pa vedno po svoje, kakor da je že na samostojni poti, ampak jaz sem bila pa kar malo žalostna, da imam takega sončka, pa kot da ga nimam user posted image . Grem prov slikce na drug računalnik poiskat, me je Sasadejanin sinček res ful spomnil na Liama user posted image , ko je bil dojenček.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:15:04   
katis
filisa - čestitke za Brino!user posted image user posted image

midva tud že en teden skor vsako noč user posted image , pa me včasi pol kake pol ure kej po trebuhu daje, pol se pa vse umiriuser posted image . Sej nč hudga, ker itak ne user posted image zaradi poroda . Naju pa user posted image oba razganja.  Vsaj uživava na zalogouser posted image , ker pol po porodu bo kar malo trajalo, da bova spet lahko na polno...user posted image

Wow punce, vidim da se zdajle parim kar dogaja naenkratuser posted image . Držim pesti, da boste dočakale svoj dan čimprej in da bo šlo čim bolj gladko skozi.user posted image

pixieM - kak lušten buši user posted image !

Aja, midva z Borom sva pršla zdej od dr. Ma pljuča boljš, a še ni ok. Mora še sirup proti kašlju pit (in to je njemu user posted image ) . Pa k sreči sem dobila še kremo materine dušice od Justa, pa sem ga dones začela še s tem mazat po prsih. To tud baje ful pomaga.Upam.user posted image

najki, pokora - pozdravte seuser posted image user posted image user posted image

anju - sej bo!user posted image Krempljčke sprav, zobke skrij pa se rajš mal nasmej in kej na hec obrni. Je pol prec boljšuser posted image . Vsaj pr men ponavadi tako rata.

o sasadejan, kolk ste luškani!user posted image Srček tale tvoj Marki.

Jaz sem lani v Hoferju tak zimski komplet dobila za enako ceno, kot tole v Lidlu zdaj. Pa smo včeraj probali doma in mu je še prav (sem lani kupila 98/104)user posted image . Tak da zaenkrat ne bom norela kupovat. Če bo pa kaj potrebno dokupit, bo pa KIK po moje še zmeraj imel zalogo, ker imajo vseeno več robe kot pa Hofer al pa Lidl. Pa itak, mi ne hodimo smučat, za tistih par ur na dan, kolikor zadevo pozimi rabimo, bo pa menda že zdržalo. Pa v kako žlauso tud ne hodimo rit namakat sredi zime.

Sem pa mulčku ravno v soboto prinesla nove zimske hlače  (zgoraj skor spajks in spodaj bombažna podloga) pa nove zimske čevlje. In naš mali ful navdušen. Je dones že hotel vse oblečt pa obut za k zdravnici, ker on je pa zdej v tem tak frajeruser posted image . Pa še čevlji se mu - tako pravi sam - tako lepo smejijo (itak, so spet mal oranžni in je bil ful happy - pa še kul cena 14,90 v Deichmannu, pa so waterproof).

..uživajte v tem sončku danes!
user posted image


_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:20:10   
2ursae
katis, plis, plis, mi daš link do teh smajlijev? Ful so dobri user posted image

najki, za KIK za manjše št. sicer nič ne garantiram, ker jih nisem gledala, sem namreč kupovala št 128 - za naslednje leto za Anžeta. Za letos mu bo lanski komplet še prav. Tudi mi nismo neki hudi smučarji, hodimo se sankat pa po snegu valjat, to je pa vse.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:24:21   
tinaaleks
Živjo punce!

Samo sporočam, da smo danes prišli domov vsi zdravi in seveda utrujeniuser posted image .

Vas nisem nič brala za nazaj, tako da če je še kakšna rodilauser posted image  čestitke!

Na hitro povem kako je bilo: v četrtek sem bila že zgodaj v porodnišnici, kjer sem se takoj tudi zmenila, da mi porod kar sprožijo. Ob 11:30 so mi dlai umetne popadke, spustili vodo ven, približno ob 13:00 EA. Ob 15:30 mi je začela EA popuščat, tako da sem vse čutila. Na začetku sem se odpirala zelo počasi, potem je bila pa hitro akcija, saj sem se v pol ure odprla iz 7 na 10cm, ena dva popadka pritiskala in že je ven padel Gabriel.
Moram pa reč, da sem vse čutila kot da ne bi imela EA, saj mi je na koncu čisto popustila. Ampak je bilo vsja hitro konec.

Zdaj pa letim, ker šef že kliče!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:43:55   
Roberta69
Evo, sem si kar morala mal pavze vzet, pa slikce zbrskat - kakšna nostalgija user posted image ... pa da ne bo kakšna mislila, da sem že rodila user posted image  user posted image  user posted image !

Takoj po porodu...
user posted image

user posted image

user posted image

Starost: 2 dni user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

In potem je ta črni vranec lepega dne, še sama ne vem kdaj, postal pravi Šved user posted image in tako je še danes, čeprav na tejle slikci je star leto in 4 mesece...
user posted image



(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:45:10   
anju
sasadejan in tinaaleks lepo lepo da se javitauser posted image user posted image
sasadejan Mark je takoooo sladek, mmmmuser posted image


katis kako si me točno opisala s tem gromkim smeškom. se že smejim. sej nisem se tolko jezila kot zgleda. sem nekako pričakovala, ker se spomnim od prvič kako je ko greš čez rok pa še dneve tam zgubljaš in sem tud fotra že prpravla da se bo načakal. bolj sem se nase jezila da sem sploh šla. nisem imela dobrega občutka za uspešen dan.
in ko sem mami razložila, da me ni hotel poslušat, da ne rabi tipat in je potem 2x notri prste denu, ker je še vse tako visoko, da v prvem poskusu ni prišel "do dna"... ima prekratke prsteuser posted image obe skupi sva se smejali, kar je redko za naju z mamouser posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:49:35   
anju
Roberta69 kako zadovoljno bitje je bil tvoj dojenčekuser posted image in kak luškan blondko je ratal!

ja, nostalgija, ne več dolgo samo nostalgija, kmalu dobimo vsaka svojegauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 17:11:44   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
punce, blagor vam, ki ste že rodile ... ahhhh, mene res ne mika kaj preveč user posted image


Joj, a veš, da ko sem šla zdajle tele slikce gledat, sem dobila kar cmok v grlu... tele dni se že hecam, da bo kmalu in to, ampak nisem se še čist poglobila v to... ko sem pa gledala tele slikce, se pa prov spomnim "vzdušja" poroda in mi je kar mal user posted image .


IZVIRNO SPOROČILO: anju
Roberta69
kako zadovoljno bitje je bil tvoj dojenček in kak luškan blondko je ratal!

ja, nostalgija, ne več dolgo samo nostalgija, kmalu dobimo vsaka svojega


Ja, res je bil en tak zelo zadovoljen dojenček. V porodnišnici, ne vem, če je enkrat zajokal (pustimo tisti šok takoj po porodu), samo spal je, še dojil se ni... doma se je potem začel dojiti kot nor user posted image , je pa ostal zadovoljen (in še vedno veliko spal user posted image ), so bili vsi takega menja, ker res ni bilo nikoli nobenih težav, zato tudi velikokrat rečem, da je za dojenčka skrbet mala malica in se ta pravo začne šele, ko tele štručke zrastejo v parletne user posted image , ampak meni so otročki vseeno kar bolj všeč kot dojenčki... se bom pa tokrat najbrž bolj s srcem posvetila dojenčku, ker se ne bom dala toliko motiti z raznimi "raziskavami" o dobrem in zlem user posted image za otroka.
Aja, pa copatki so ful kjut (meni drugače pletenine in kvačkanje večkrat kot ne izpade prekičasto, tvoji so pa prov luštni, še posebej mi je všeč, da so malo višji, kot "škorenjci"). So pa to vedno vsekakor "umetnine" pa naj bo eno oko bolj drugo pa manj za te reči!



(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 17:50:29   
M&A
Joj, kake lepe slikice popate - trebuščke, dojenčke, malčke... Sem čist raznežena...

Danes sem celo dopoldne šibala okrog, zdaj pa so mi dali fantje pol urce miru - ni kaj, moj user posted image je res user posted image

Zjutraj najprej v vrtec, potem h G na pregled - CTG dober, a brez popadkov, pritisk in urin OK, teža že en mesec miruje, čeprav imam apetit kot na začetku nosečnosti user posted image
Potem sem šla direkt h kozmetičarki na depilacijo in pedikuro, da bom lepa rojevala user posted image
Pa na zavarovalnico in UE podaljšat registracijo za avto.
Hitro domov skuhat kosilo, potem v vrtec in knjižnico, pa ven na sonček, vmes so pripeljali  še avtosedež za malega, ki ga je bilo treba seveda takoj namontirat, da ga je gospodič ponosno preiskusil - seveda, ker ima enakega kot bratec (mimogrede, na e-bayu je bil ta roemer 60€ cenejši kot v BC, poštnina zastonj).  

Nič, hitro dam še mal noge v luft, pol pa štimat večerjo.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:28:42   
Tiamo
Čer,

zdajle sem se najedla pečenih kostanjev, da me vse tišči..joj k se jim ne morem upreti.

Danes je sestanek z avstrici uspel, sem srečna , smo korak bližje odprtju podjetja. user posted image


Pixie lepi trebušček, jaz imam tud isrečo in nimam nobenih strij, čerpav imam ogromen trebuh...trkam, da me ne presenetijo.


Pohvalit moram vse slike od dojenčkov, tale šved na koncu je pravi frajer. user posted image


Kokr je danes lep dan sem pa tok utrujena, samo spala bi danes...

No še moj trebuh in moja princesa  

user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:29:51   
mamamajča
Punce, meni tak nekaj dogaja. Ampak trebuh še vedno v isti višini, tak da, če drži, da bi se moral prestavit niže, ne bo nič....
Je nujno, da se prestavi?
Mah, sprašujem, kot šolarkauser posted image
Ni mi še za it, ker nimam sploh ideje, kam s sinom. Tašča se je že sama s sabo vse zmenila, ampak na dosedanje izkušnje, ko je bil pri njih, nisem čist ziher....................

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:31:56   
mamamajča
Tiamo, kako srčkana slikcauser posted image

Carolineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:38:56   
anju
mamamajča isto mi hodi po glavi carolineuser posted image in tiamo - res lepa princesa in trebuščekuser posted image

punce a je še katera danes dobila iz csd izpis porodniške? nakazali naj bi 13.10.
zanima me če vsem piše en dan kasneje kot ste nastopile porodniško. jaz sem začela 13.9. piše pa  porodniško nadomestilo... 14.09.2010 a mate vse tako?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:42:18   
Tiamo
jaz sem dobila danes od CDS izpis ...moment, grem pogledat...kje naj bi to pisalo anju? 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:45:48   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: anju


punce a je še katera danes dobila iz csd izpis porodniške? nakazali naj bi 13.10.
zanima me če vsem piše en dan kasneje kot ste nastopile porodniško. jaz sem začela 13.9. piše pa  porodniško nadomestilo... 14.09.2010 a mate vse tako?



jaz sem dobila danes iz csd.Sej so pravilno obračunal,k meni se je tud začela porodniška 13.9.Po moje si narobe pogledala, tist k piše 14 09.2010, una 14 -pomeni da je obračunana za 14 delovnih dni 09.2010, pa za 9 mesec, tko da je pravilno!
Mene sam bega,če pol mal preračunam, glede na uno odločbo,ki sem jo dobila, tolk bom imela bruto porodniške, in nato primerja z obračuno teh 14 dni za september, nikakor ne bi prišla na un znesek, ki so ga ona napisal!Tko,da bom vidla kako bo pol k bo oktoberska cela porodniška!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:46:52   
anju
takoj tam Obračun starševskih nadomestil za mesec ...

spodi, a zdej mi je jasno, dnevi je en stolpec M/L je drug stolpec. torej pri meni ni 14.09. začetek ampak imam 14 dni v 9. mesecu leta 2010. spet sem bla nerodnauser posted image no, mogoče bi se pa še katera vprašala...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:48:59   
Tiamo
anju, še dobro da si vprašala, ker jaz sploh nisem pogledala...no jaz sem začela z porodniško 29.9, napisano imam pa 2 09.2010...men ini nič jasn, samo da dobim € pa je kul user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:50:02   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

anju, še dobro da si vprašala, ker jaz sploh nisem pogledala...no jaz sem začela z porodniško 29.9, napisano imam pa 2 09.2010...men ini nič jasn, samo da dobim € pa je kul user posted image


sej le logično. za 2 delovna dneva v septembru, si dobila porodniško!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:51:43   
anju
ja, bomo vidli kolk bo cela, če bo še kul. samo je pa to kul, da bo prej kot plačauser posted image

lija30 ti še tud čakaš a?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:54:46   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: anju

ja, bomo vidli kolk bo cela, če bo še kul. samo je pa to kul, da bo prej kot plačauser posted image

lija30 ti še tud čakaš a?



ja jaz tud še čakam ja.Po moje da bo bolj un prvi rok obveljal, k najprej sem imela določenega 19.10.Tko,da po moje bom bolj ta rok lovila.Imam v sredo amioskopijo, tko da bomo videlkaj porečejo!
Pa ti kdaj imaš rok?

ja prej bo nakazano k plača.No jaz moram tko dobit sam šedo 13 septembra obračun-pa še to sem imela dopust, tko,da bo bolj švof plačauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 18:59:55   
anju
Pa ti kdaj imaš rok?

danes. sam meni ni nič prestvljal. samo uz je največkrat pokazal 9. ...

tud js mam kar je sept. plače samo dopust in ne more bit ne vem kaj. nam je plačo malca nabrala...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 19:10:08   
tybysy
Gledam te slikce malih cortkov, pa mi počaaaasi v možgane prihaja - "tudi ti boš kmalu imela takšnega otročka pri sebi". Jaz ne vem, sem čudna ali kaj, ampak sploh nimam občutka, da bom kmalu rodila in domov prinesla takšno štručko. Moj user posted image pravi, da bom sigurno rodila ta teden (rok imam v nedeljo), jaz pa sploh nimam tega občutka.
Pa danes me je še CTG prestrašil - je imela ta mala stalno pulz med 170 in tja do 190. Nikakor se ni hotela umiriti, pa sem ležala 45 minut. Itak, da je mala ves čas nekaj telovadila. G je rekel, da previsok pulz ni kritičen, da sem bila verjetno razburjena (in sem bila res, ker sem čakala kot nora v čakalnici, kjer je bilo 40 stopinj, pa še dve sva vštric ležali in njen aparat je bil ful na glas, pulz pa še hitrejši kot pri meni). Sem čisto zaripla prišla do pregleda pri G. No, glavica je še spodaj user posted image
NP drug ponedeljek (CTG+UZ), potem pa na 2 dni, če ne bo še nič.


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 20:08:44   
sasadejan
Hvala za pohvale mojega fantka user posted image .

Roberta69 -  pravi lepotec je tvoj fantek.

Tiamo - lepa slikica.


No sedaj imam malo časa tako, da vam lahko opišem kako je vse potekalo.

V sredo okoli 18h sem začela dobivati popadke na 20 minut, ki so se krajšali in ob 1h zjutraj prišli na 5 minut. Nato jih je bilo nekaj na 5 minut, potem spet na 7 minut, dokler se okoli 4h zjutraj niso popolnoma končali.

Ob 7h zjutraj pa so se ponovno pojavili na 5 minut in kar trajali. Šla sem najprej do osebne ginekologinje, ki me je kar takoj napotila v porodnišnico.

Tam so mi v sprejemni kar takoj dali papirje za sprejem notri. Nato sem sem šla notri k sestri in mi je rekla kar preoblečite se v haljo gremo rodit. Zdelo se mi je čudno, saj me niti niso pregledali niti naredili ctg. Ona pa pravi, če jaz izpolnim papirje potem greste sigurno rodit. Nato me je pregledal še ginekolog in sem bila 3 cm odprta.

Ob 11:30 sem bila že v porodni sobi in se je začelo. Imela sem svoje kar močne popadke a se nikakor nisem odpirala. Predrli so mi mehur in ni šlo nič hitreje. Tamal se tudi ni spustil dol v kanal. Skratka bilo je kar naporno. Čist sem bila že konc na koncu, prepričana, da mi ne bo ratalo. Ampak na koncu mi je le in ob 16:07 sem že imela svojega sončka v rokah. 

So bile pa prve besede ko je bil mali zunaj, da ne vem, če bomo imeli še kakšnega user posted image .

< Sporočilo je popravil sasadejan -- 11.10.2010 20:20:09 >

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 20:35:44   
Pokora
O koliko lepih slikic user posted image user posted image user posted image  Ful so vse hude!


Tinaaleks in Sasadejan dobrodošli doma!!!
Sasadejan koliko je kaj gužve trenutno v P?


Jaz sem pa danes cel dan okol skakala namesto da bi počivalauser posted image  
Sem šla najprej do osebne zdravnice. Imam en lep prehlad oz virozico, tako da mi nima kaj pomagat.
Potem sva z možem šla gledat stole in na kavico v staro Lj. Je ful sedlo da sva v miru na sončku pokofetkalauser posted image
Za tem sem domov šibala zrihtat se za h G. CTG razen enega krča ni pokazal nič. Je G sam od sebe rekel da zdaj je pa res že treba odvezat (halooouser posted image ) in mi je dal napotnico. Mi je pa še razložil da ko odvežejo, se včasih zgodi da ta šiv ki drži MV skupaj, povzroči da tkivo tam okoli nekako zakrkne in se noče širit. Bix, samo še kaj takega mi manjka...
Tako grem jutri po vsej verjetnosti v P da me odvežejo.

Sem ravno prejle govorila s kolegico ki ima rok 1 mesec za mano. Jo je začelo navijat, je šla v P in so ji danes odvezali cerklažo. Je rekla da je tako bolelo da joj. Upam da mene ne bo tako zelo, glede na to da ni še nekih krčev!!!


Kolumbo hvala za info za UZ. Očitno bomo šli kar v Šiško, glede na to, da očitno ni neke hude gužve!

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 21:09:43   
anju
tybysy nisi čudna, ne. js gledam teg mojga mulčka in ni mi jasno kako sem kdaj lahko mislila da ga nikoli ne bom mogla po ritiuser posted image
js tud nimam občutka pa sem imela eno tako štručko že...


IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

So bile pa prve besede ko je bil mali zunaj, da ne vem, če bomo imeli še kakšnega .

moje misli so ble take in glej me zdejuser posted image
hvala da si delila z nami svojo zgodbouser posted image in srečka si ki nisi nič čakala ti ti ti! :) uživajte vi3!


IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Tako grem jutri po vsej verjetnosti v P da me odvežejo.

user posted image user posted image
samo da bo čimprej za tabo, če je že tako pozno!
sam klatiš pa za vse nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 11.10.2010 21:10:42 >

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?