Najki
|
Filisa in Brina cestitke IZVIRNO SPOROČILO: caroline1 najki- hvala za nasvete, ampak ni šlo...smo mogli priti do mozille zdaj pa zgleda dela! Aja sori, sem kar privzela, da imas mozillo, ker jaz jo ze celo vecnost uporabljam. Najbrz bi sicer moral imeti explorer kako podobno funkcijo, sem pa pozabila kako prides s tipkami na BACK. mamamajca meni ful pocas dela forum odkar so te barve spremenili, sam zdejle mi je pa kar zasibal. mogoce so server preobremenjevali. Ojej Luna tole dete te pa res okoli prenasa! Da si ze za rodit, pol gre pa na pocitnice . Upam, da bo kmalu pa da te popadki niso prevec prestrasili . Moj tud noce mene pa ful razganja, sam solo ni isto , po porodu pa se par mesecev ne bo priloznosti. Sam on noce nic pospesit, jaz bi pa zdej ze cartala. Mi je rekel, da ne bo psihicno pripravljen it v P, dokler ne bom imela torbe spakirane . No zdej je pa pripravljena. Caroline mi smo imeli ful music sam v kopalnici, ene take k se vode drzijo Se mi zdi, da so se redile v odtoku v tleh, ker sem mlade tam vidla okoli lesti... Sploh ne vem kaj za ene so pa od cesa se nabirajo. Dodatno splakovanje odtokov ni ravno pomagalo, je pa res, da so se bolj pojavile po pocitnicah, ko je voda stala. Mislim, da sem pa odtok neki spricala s cistilom al kisom pa nekaj sem zlila v vsak lijak in banjo in spustila ful vodo skoz, ma ne vem kaj jih je res odgnalo. Za kuhinjske bi pa probala ksno sladko past nastavit, da bi se zalimale nanjo in utopile, ma ne vem recepta. Ksn gost sirup verjetno. Pokora sveza meta bi bila po moje cisto v redu sam tko ksn list, najvec dva. Enkrat sem iz sveze mete delala caj in sem dala ksnih 5 listov v 1 liter, pa me je tako zadrogiralo, kot bi valium vzela. Je bilo pa pred izpitom in sem bila edina tam, ki se ji je smejalo in totalno brez treme... Najbrz sem malo pretiravala s kolicino . Pomila sem kopalnico, spakirala sebe in dete za v in iz P, priblizno pospravila sobo. Jutri je mulcek pri meni zaradi vrocince, pa bova skocila v Hoferja na akcije, potem bom poskusila urihtat zibko za tamalo, ki je zdaj polna stvari za dojencka, ki jih moram se presortirat. Ma glavnina je pripravljena oziroma lupinica gre se danes v pranje, ostalo se pa ne mudi. Moram it spat, mirno noc.
|