|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
10.10.2010 21:51:09   
M&A
filisauser posted image za Brino!

Vidim, da vsem že nekaj dogaja. Včeraj popoldne smo nabirali kostanje in gobe - brez učinka. Danes poldnevni izlet na Primorsko, vožnja po luknjastih cestah (skoraj kot s traktorjem user posted image ), hodila 3 ure - nič, le zatečena sem. user posted image pa pri meni itak ne deluje, bom videla, kake volje bo user posted image , je že v kopalnici user posted image
No, še kak teden počakam, potem bom pa že mal nestrpna!

Mirno noč in hiter porod vsem, ki še lovite lepi datum!


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Oktobrke 2010 II
10.10.2010 23:00:31   
Pokora
Filisa čestitke za Brinouser posted image user posted image user posted image  Res superca datum. Vsaj tebi je uspelouser posted image


Evo, mi2 oddala malega. Se mi je kar srce trgalo ko je mali začel cmizditi da on ne bi dol ostal, da bi bil z mano. Sem ga zrihtala za spat, babi mu je prebrala pravljico oz knjigo o letališču in je bilo vse ok. Mi je čisto jasno da bo užival, sam slovo je blo pa težko.
Me je pa na poti nazaj kar fino navijalo. Me še zdaj, ampak to so itak samo lažni krči.


Najki hvala za recept. Zdajle se mi sicer ne da več kuhati, bom pa jutri naredila en tak dober čajček! A misliš da bi bila sveža meta ok? Jo imam še nekaj na vrtu...

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Oktobrke 2010 II
10.10.2010 23:46:59   
Najki
Filisa in Brina cestitke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

najki- hvala za nasvete, ampak ni šlo...smo mogli priti do mozille zdaj pa zgleda dela!



Aja sori, sem kar privzela, da imas mozillo, ker jaz jo ze celo vecnost uporabljam. Najbrz bi sicer moral imeti explorer kako podobno funkcijo, sem pa pozabila kako prides s tipkami na BACK.

mamamajca meni ful pocas dela forum odkar so te barve spremenili, sam zdejle mi je pa kar zasibal. mogoce so server preobremenjevali.

Ojej Luna tole dete te pa res okoli prenasa! Da si ze za rodit, pol gre pa na pocitnice user posted image . Upam, da bo kmalu pa da te popadki niso prevec prestrasili user posted image . Moj tud noce user posted image mene pa ful razganja, sam solo ni isto user posted image , po porodu pa se par mesecev ne bo priloznosti. Sam on noce nic pospesit, jaz bi pa zdej ze cartala. Mi je rekel, da ne bo psihicno pripravljen it v P, dokler ne bom imela torbe spakirane user posted image . No zdej je pa pripravljena.

Caroline mi smo imeli ful music sam v kopalnici, ene take k se vode drzijo user posted image Se mi zdi, da so se redile v odtoku v tleh, ker sem mlade tam vidla okoli lesti... Sploh ne vem kaj za ene so pa od cesa se nabirajo. Dodatno splakovanje odtokov ni ravno pomagalo, je pa res, da so se bolj pojavile po pocitnicah, ko je voda stala. Mislim, da sem pa odtok neki spricala s cistilom al kisom pa nekaj sem zlila v vsak lijak in banjo in spustila ful vodo skoz, ma ne vem kaj jih je res odgnalo.

Za kuhinjske bi pa probala ksno sladko past nastavit, da bi se zalimale nanjo in utopile, ma ne vem recepta. Ksn gost sirup verjetno.

Pokora sveza meta bi bila po moje cisto v redu sam tko ksn list, najvec dva. Enkrat sem iz sveze mete delala caj in sem dala ksnih 5 listov v 1 liter, pa me je tako zadrogiralo, kot bi valium vzela. Je bilo pa pred izpitom in sem bila edina tam, ki se ji je smejalo in totalno brez treme... Najbrz sem malo pretiravala s kolicino user posted image .

Pomila sem kopalnico, spakirala sebe in dete za v in iz P, priblizno pospravila sobo. Jutri je mulcek pri meni zaradi vrocince, pa bova skocila v Hoferja na akcije, potem bom poskusila urihtat zibko za tamalo, ki je zdaj polna stvari za dojencka, ki jih moram se presortirat. Ma glavnina je pripravljena oziroma lupinica gre se danes v pranje, ostalo se pa ne mudi.

Moram it spat, mirno noc.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 6:12:05   
anju
jutro

čakam na pregled. no tako da ne morem spat do budilke. ugotavljam da danes ni mojega G v P, ker ima ambulanto v ponedeljkihuser posted image
tinoaleks bi lahko šla pogledat, a ne vem njenih podatkov. ne vem če bi ji blo, ma si mislim da ja... škoda.

Najki si mogla kej drugega vzetuser posted image , meta te ni čofnla. mi pijemo viski-ber-ber. gre ziher ena pest svežih metinih listov v eno šalco čaja, pa nas nič ne zvizne.

glede mušic, a niso zdaj vinske?

Pokora user posted image možno da nslednjič vidiš sina, ko boste +1...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 6:29:16   
zinchy
jutro
no še ena k nemore spatuser posted image me čaka amnioskopija in upam,da bojo kej pametnga povedal...sine je spet čist mirnuser posted image bom mal povprašala dons kako pa kaj.
Anju user posted image srečno na pregledu!

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 6:34:04   
anju
tudi tebi zinchyuser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 8:36:28   
mamamajča
Dobro jutro!

Končno sem se dobro naspalauser posted image
Pa pridem zdaj iz vrtca in me na pultu čaka kava- kak me ma nekdo rad.
Mrzlo je za znoret in pri nas sploh ne kurijo!!!

Zdaj sem gledala seznamček s PDPji in mi je dejansko komaj kapnilo, ko sem se videla na njem, za ta tedenuser posted image Komaj čakam, po drugi strani me je malo strah.... Ah, kdo bi nas razumel.

anju- če se tekom dneva ne bo nič dogajalo, moraš v P se pokazat?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 8:46:46   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
Zdaj sem gledala seznamček s PDPji in mi je dejansko komaj kapnilo, ko sem se videla na njem, za ta tedenuser posted image Komaj čakam, po drugi strani me je malo strah.... Ah, kdo bi nas razumel.

Verjetno vsako vsaj malo stisne, ko pomisli, da prihaja njen časuser posted image


(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 8:56:16   
mamamajča
Ja, pa res. In moram priznati, da me je malo strah poroda. Čeprav sem vedno govorila, da prvi sploh ni bil težek, zdaj me pa vseeno malo stiska.


(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 9:21:30   
luna_25
Jutro!
A sem se dobro naspala, čist drgač ko v bolnici.  Ja te moški, drgač bi skoz user posted image , zdaj ko pa ženske hočemo pa neki štrajkajo user posted image , kdo bi jih zastopu. No če se pri menei še ene 14 dni ne bo nič zgodilo, upam da ga bom prepričala še v user posted image , ker je sedaj čisto prestrašen, k je verjetno to sprožu, sam ne dovoljuser posted image user posted image user posted image .
Pokora ko sem ležala na oddelku v porodnišnici, so me potem v sobi za preglede priklopili na Ctg pa so imeli v omarah sete za cerklaža ex in sem se spomnila nate, to očitno tudi kar na oddelku naredijo.


(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 9:32:38   
Pokora
Jutro!

O kakšna megla! Upam da jo sonček hitro nažene!

Danes me je zbudil mož, me je klical iz Lidla da tja ne gre nikol več. Se je učer zvečer namreč sam javil da bo šel on po bundico in hlače. Je rekel da to sploh ni človeško, da je blo tako kot da bi kej zastonj talal. Je bil prav jezen...

Zdajle sem lepo v miru pozajtrkovala, zdej pa šibam na lov za stoli. Bi bilo fino da jih izbereva, ker drugače jih še nekaj časa ne bova (mislim da ne bom kuj po porodu lih stole iskalauser posted image )


Mamamajča a nimate nobenega kaloriferja? Če ga imate si dajte vsaj tega malo prižgati, je res hladno če se ne kuri.


Najki sporočim če me bo meta zadelauser posted image


Anju in Zinchy držita se. Sploh ti Zinchy na amniji. Pa ne pozabit poročat kako je bilo!


Joj Luna me je kar stisnilo ko sem prebrala da si videla tole od cerklaže. A veš da me je kar malo strah vsega skupaj. Danes mu definitivno rečem za napotnico za odvezat, sam pol pa kar ne vem kdaj naj se odločim jit to narest. Brrrr, me kr streseuser posted image


Naredite si lep dan!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 9:45:27   
luna_25
Pokora nič ckrbet vse se bo lepo izteklo, ti takrat samo misli na svojo malo pikico, ki jo boš kmalu lahko imela v naročju in takrat bodo vse skrbi in bolečine pozabljeneuser posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 9:49:30   
jana84
ojla punce!
Niste se me še znebile...Pa tud nobenga občutka nimam da se me boste kaj kmalu...Edino to da imam trebuh ful bolj nizko kot sem ga imela...Torej noč popolnoma mirna brez česarkoli...user posted image  Sej če pomislim imam še kar nekaj do PDP-ja tako da se nikamor ne mudi. Sam človek res ne ve kdaj ga bo primlo, še predvsem ker je šel čep ven...
Ok razen mojega kašlja in prehlada...Ne vem kaj naj nardim. Mi je mama zjutraj poslušala pljuča in je rekla, da so čista slišat in da je verjetno vse skupaj od prehlada, da se mi nabira še v grlu in mal v pljučih, pa da me draži in zarad tega tako kašljam...Ahuser posted image

Luna_25 jaz bi dete kar nahrlulla če bi se šel take monade...Halo, da te spravi že v porodno sobo, noč prežvet v porodnišnici, pol pa domov? Če se odloči za it ven, naj tud gre!

drgač pa sem jaz mislim da zdej pa res popolnoma spakirana za it rodit, če se kaj loti. Torbi sta obe pripravljeni. Včeraj mi je sestra dostavla še povijalne plenice za otročka, kolegica mi je tud dostavla kar mi je zadnjič v Leclercu kupla (dudo!, cuclje za flaškico...)...Druga sestra mislim, da mi je tud lupinco že oprala in dala na kraj, tako da mislim, da smo tipi-top...Sam še otročka čakamo, da se odloči!
Itak da se bo kaj lotilo zdej ko mojih staršev ne bo doma in bomo morali nekako čudno kombinirati s taščo za varstvo od tamalga!

Drgač pa srečno vsem ki greste danes na preglede...
Zinchy, meni so amnioskopijo delali tik preden sem rodila oz. na pregledu tisti dan zjutraj, ko se je pol G v P odločla, da grem rodit če želim. Je pa malo "boleče", pa še zelo rado sproži porod...Se pa s tem pregleda kakšna je plodovnica (mlečna, mekonijska...) Ker če je mekonijska greš absolutno takoj na porodno mizo, ker to pomeni da se otročku ne godi več lepo, ker se je že pokakal v maternici...Če je mlečna to pomeni da dozoreva in bo počasi porod...Tolk se še spomnim!



_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 10:03:29   
zinchy
evo,da poročam kaj je blo na amnii...odprta sm 2cm voda je mal mlečna,so me dal še na ctg mi je kazal popadke pa me je vprašala zdravnca,če jih kej čutm pa sm rekla da ne pa je rekla nej grem še mal dam in pridem v sredo na kontrolo.Mi pa noge zatekajo,no jest tega sploh opazla nism in je rekla nej počivam pa noge v luft držim pa toplo-mrzu tuš.Ja in spremenili so mi datum poroda in to zdej na konc...na jutri!!!Tko,mi je prejšna G. zašuštrala k mi je vpisala datum poroda po NS in je bil 10.10. po zadnji menstruaciji ga imam pa 12.10. In so mi zdej rekl v P. da ga ne spreminjajo,razn če je razlika več k 1 tedn.No tko...zdej pa čakam doma,če bo kej.

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 10:08:01   
luna_25
Jana84 ja to dete mi bo še dalo vetrauser posted image ....še ven ni prišlo pa me že tako zafrkava. Ampak saj ni panike mam saj še nekaj časa zase, da vse umiru pripravim, no saj načeloma imam že vse samo torbe pa nisem imela pripravljene, sam jo mislila ta teden, no pol sem jo mogla pa v soboto zvečeruser posted image .
Aja pa tiste k ste se nekaj časa nazaj menile kako je s gibi dojenčka v trebuhu, glede štetja gibov. Jih mora biti vsaj deset dnevno in če je otroček že dop dovolj dejaven ni panike tudi če je pop bolj meren oz da ga ne čutite. Kolcanje se pa ne šteje v premike. Tako mi je objasnila gin, ki me ji dala napotke za domov.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 10:14:40   
janaja
Ojla punce,

zgleda da je bila udeležba na volitvah bolj pomembno kot pa it rodit včeraj user posted image .

Čestitke filisi za malo žabo user posted image user posted image .

No tudi mi smo se včeraj ob 16h šli pokazat , pa so me skoraj obdržali ker sem odprta 3 cm ampak imam še kr nekaj materničnega vratu ( je pa že mehak, tako da zgleda malinov čaj deluje user posted image ).

Jaz sem se opirala sto na uro da ostanem v P in doktorja prepričevala, da grem raje še na kakšen sprehod, pa da smo blizu.
Sem se pa včeraj premislila in se nam nič ne mudi, mi je kr malo user posted image  ko sem stopila v porodno in sem se spomnila na lani.
Sej vem da bo morala mala ven, sam lahko še malo počaka user posted image .

No zdej pa čakamo na novice, jutri imam CTG in pregled, mogoče bo pa kaj novega.

Lp

janaja

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:15:34   
jana84
he, zgleda da je kar malo zatišja tukaj med nami...Je veliko punc danes na pregledih...Upam ,da je vse v redu...

Evo, jst pa kr nimam kaj pametnega za počet, sem poslikala posteljico za naše dete...V bistvu ni nič novega, enaka kot je bla za Jakoba...

user posted image user posted image

No, ne stoji tako sredi sobe, da ne bo pomote. Sam sem jo morala malo umit, ker je bla vsa prašna in zapacana, pol pa sem jo kar tam sred sobe poslikala...Drgač je na moji strani postelje, v kotu...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:38:04   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

evo,da poročam kaj je blo na amnii...odprta sm 2cm voda je mal mlečna,so me dal še na ctg mi je kazal popadke pa me je vprašala zdravnca,če jih kej čutm pa sm rekla da ne pa je rekla nej grem še mal dam in pridem v sredo na kontrolo.Mi pa noge zatekajo,no jest tega sploh opazla nism in je rekla nej počivam pa noge v luft držim pa toplo-mrzu tuš.Ja in spremenili so mi datum poroda in to zdej na konc...na jutri!!!Tko,mi je prejšna G. zašuštrala k mi je vpisala datum poroda po NS in je bil 10.10. po zadnji menstruaciji ga imam pa 12.10. In so mi zdej rekl v P. da ga ne spreminjajo,razn če je razlika več k 1 tedn.No tko...zdej pa čakam doma,če bo kej.



ojla!

Kako je bilo na amnioskopiji?Te je kaj bolelo?Kdo ti jo je pa delala?A kaj krvaviš sedaj?
JAz sem šlavčeraj zvečer v porodnišnico se pokazat, k sem imela skoz tolk izcedka, pa sem klicala pa je babca rekla naj se pridem pokazat.Mi jeblokr mal hudo,da niso rekel da naj kr ostanen,da bom rodila, k je una ta najboljša sestra zvečr delala!
No sta mi pol s sestro testirale,pa rekle,da ni plodovnica.Pa še ctg so naredile vse ok!Aja pa za en prst sem odprta!Sem pa zvečer pol kr mal krvavela k so mi gledala a mi plodovnica odteka.Očitno je res sedaj vse spodaj noro občutljivo!

No danes sem bla pa že pri svoji mi je ctg naredila je rekla,da je krasen, da je otročiček super.Pol sem ji pa povedala,da sem bla v porodnišnici včeraj, mi je pa še UV naredila,pa rekla,da je plodovnice še dovolj, da mi to ziher ne odteka.Da imam povečan izcedek, ter mi je dala canesten.Pa je rekla,glede nato da imam tolk lep ctg,me ne bo pošiljala na amioskopijo sploh zaradi tako obilnega izcedka, da se kaj ne okuži še višje gor, k ne ve a je vnetje a ni.Tko,da sem se jo danes rešila.

Imam pa sedaj v sredo ob 8 amioskopijo v porodnišnici!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:43:19   
MalaNeli
OJLA
:) evo mene. mi je vzel bris za streptokoka. pa nevem, neki je hotu mojo kri met :) hehe. tk da bomo vidli v pon. kaki bojo rezultati.
torek 18.10. imamo nasledni CTG. ;) danes je bil zaznan prvi popadek :) hehehehe.
bomo vidli. mogoč pa pridem med oktoberke ;)

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:46:37   
mamamajča
Jana, zelo lepo!user posted image

streptokok- jaz še pa vedno čakam na izvid, sem dala bris že prešnji petekuser posted image
Mi je rekla, da moram jutri poklicat, da bo 100% že.
MalaNeli, a ti si morala plačat za testiranje?

Povejte mi, prosim, kako se naj spravim nekaj delat- posoda me čaka, Mrkijeva sobica tudi....user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:49:17   
MalaNeli
spravit nekaj delat :D ja mene pa tisto jezi ko nimam kaj delat. :) no lahk bi šla pomivat okna :) ampak to ne grem. hehe. likat ne morem it, ker potem bi bla v savni, tisto bom raje zvečer. kaj drugega pa nimam za počet. :) bi pa z veseljem šla ... na sprehod. :( pa ni družbe

jap, 25€ sem plačala za test

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:56:11   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

spravit nekaj delat :D ja mene pa tisto jezi ko nimam kaj delat. :) no lahk bi šla pomivat okna :) ampak to ne grem. hehe. likat ne morem it, ker potem bi bla v savni, tisto bom raje zvečer. kaj drugega pa nimam za počet. :) bi pa z veseljem šla ... na sprehod. :( pa ni družbe

jap, 25€ sem plačala za test



user posted image Kaj ti naj rečem na to?user posted image Čisto prav imaš!

Pa jaz nimam nekega hudega dela- samo posodo pomit no.... pa kar ne greuser posted image


A res- 25 eur?? Meni ga je delala zastonjuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 11:58:32   
MalaNeli
pa dobro. boš posodo pomila potem ko boš kuhala za naprej. hehe.

a je prehitro če jaz danes prpravim postlco za otroka? je mama rekla da naj kar sama to nardim, da nebu rabu moj potem ko bom v bolnici, da se bo takrat treznil :D

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 12:38:38   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ja, pa res. In moram priznati, da me je malo strah poroda. Čeprav sem vedno govorila, da prvi sploh ni bil težek, zdaj me pa vseeno malo stiska.




Js kokr se trenutno pocutim, totalno ne bi sla rodit... Cisto neprespana in trebuh me tisci na vse strani, kot bi bila zaprta, najbrz tudi sem in si sploh ne predstavljam, da bi se morala motat po P in iztiskat dete in vse to... Sam klistirala bi se pa user posted image .

Js bom posteljico ta teden pripravila in prekrila z rjuho, da se ne bo prasila. Tudi zato, da se sin navadi na drug prostor, ker bo njegova posteljica premaknjena.

Ne da se mi bit, nisem se naspala... Danes je narobe dan in mali ima se vrocino.

Grem se probat zbudit, mogoc se ksno kavo vase vrct, da me mal prepuca user posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 12:42:54   
jana84
Mala Neli, jst sm postelco prpravla predvsem zato, ker je bil jogi itak notri v posteljci že prezračen in presesan, pa sem rekla, da se ne bo prah nabiral nanj dam gor rjuhco...Ko sem se lotila rjuhco stavt gor sem pa sklenila, da bo najboljš če vse skupaj poštimam, da bo prpravljeno...
Sicer pa jo lahko prpraviš tist dan ko prideš iz porodnišnice, nič bat...Sej ne daš takoj otročka noter ko prideš domov...
Naše dete bo itak nekaj časa spalo še v prenosni torbi verjetno...Ker ko ga daš enkrat noter v posteljco se akr zgubi...Mi smo za Jakoba še ful časa imeli "zmanjšano" posteljco s eno dekco na strani, pa z enim vzglavnikom al neki ne vem več kaj na koncu postle, da se ni "zgubil" v tako velikem prostoru!

Lija30, fajn da je vse v redu, da ti ni blo treba amnioskopije delat, ker meni se zdi da je itak brez veze, da se da vse po UZ videt...Če je potreba.
Jst bom verjetno jutri rekla, da če lahko vseeno pogleda kaj in kako je z otročkom, če se mi je res čep odluščil...ker nisem 100%...No, sem pa skor 90%...

Glede dela: jst sm si zdej mal nohte poštimala - še eno roko si moram nalakirat...Ja in pol se pa spomnim, da bi blo fajn da bi vhodna vrata mal umila, ker so tolk zasvinjana, da ni za verjet - od dežja, od pajčevine - to sem v soboto pobrisala dol...Ah, nimam volje...Sam gledam da zdej burja nič ne piha in bi res lohk šla umit...Bo najboljš!

Anju? nič ne javiš kako je blo na pregledu? Al so te noter zadržali user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?