|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 12:54:02   
pixieM
Pozdravljene punce!

Komaj sem se prebila čez vse strani, toliko ste se načvekale med vikendom user posted image . Pa saj prav, sem pobrala kar nekaj zelo uporabnih informacij.

Pri nas je bil vikend čisto zabasan. V petek sva šla na prijateljev rojstni dan (ostala do 2h zjutraj - zaspala sem šele ob 4h). Tako, da sem bila v soboto prav ''mačkasta'' pa nisem nič pila user posted image  - ijoj, staram se!!! Potem v soboto popoldne sva šla še na en rojstni dan, ki ga je praznoval moj stric in zopet ostala skoraj do polnoči. Tako, da sva nedeljo zjutraj enostavno preležala in gnila v postelji user posted image . Za popoldne pa sva povabila prijatelje na obisk, da se vidimo preden rodim. In so prišli z baloni, torto, darili in smo imela kar babyshower user posted image . Tako, da smo potem čepeli skupaj skoraj do desetih zvečer. In sem spala kot ubita, tako da sem res naspana. Za računalnik pa itak ni bilo časa med vikendom, ker sem skozi nekaj počela. Tako, da caroline1 - še sem tu. In še vedno ne dam mulčka ven user posted image .

filisa - iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Očitno nas že vse malo motijo trebuščki in smo že vsega site. Jaz že komaj čakam, da bom rodila, pa čeprav me je res strah poroda in potem materinstva. Ampak, še vse so preživele, ne vem zakaj jaz ne bi user posted image . Mi pa res hodi že čisto v napoto ta trebuh, pa čeprav sem spet cel vikend poslušala kako majhnega imam. Ah, kaj naj, jaz ga prisilit ne morem, da naj bolj raste. Čutim pa vsak gib user posted image , ker je verjetno že res na tesnem in se tudi on veseli, da bo imel več prostora.

imena - zdaj sva na dveh imenih in nekaj bova že izbrala. Če bi bila punčka, bi bilo lažje, ker sva se v prvo strinjala.

prisotnost pri porodu - moj se še vedno ni odločil. Pa saj tudi ne vem več, če ga hočem zraven. Lepo bi že bilo, ampak, da bo pa cel bled in težko dihal zraven... Ne da se mi še z njim ukvarjat v porodni user posted image .

Aja, zdaj gre pa počasi že zares... Ta teden imam 13.10. še zadnji CTG pri mojem G in bris za streptokok. Potem pa na PDP (če slučajno ne bo kakšnih prešenečenj že prej) na pregled v P. In bi bilo krasno če bi kar na PDP rodila, ker potem naslednji dan imam rojstni dan - ga bi že lahko šla žurat user posted image  - hecam se!!!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 13:12:15   
MalaNeli
no bom vidla kako bo :). mogoč pa vseeno prpraviva danes. saj ne zarad česa drugega, kot pa zato da bo nečemu podobno :).
sedaj imava v 1sobi vse. torej 2 postli ki sva jih dobila, pa voziček, pa jajčko, pa stolčke... :S groza. ampak kaj k ne bom tega sestavljala skupaj, ker sploh ne vem kako se sesstavi. ker sva dobla rabljeno pa je vse sestavljeno.
bomo vidli. :)

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 13:16:06   
pixieM
In da ne pozabim še slikce iz 38.tedna:
user posted image
user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 13:16:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MalaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 13:18:08   
MalaNeli
pixieM to je pa miniverzija trebuščka. lep! zelo :D
mene je pa sam trebuh skup :D

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   [Brisano sporočilo]
11.10.2010 13:26:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MalaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 13:29:13   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Najki
. Danes je narobe dan in mali ima se vrocino.

Grem se probat zbudit, mogoc se ksno kavo vase vrct, da me mal prepuca user posted image .


Do konca! Jaz se kar ne morem spravit k sebi in bi kar user posted image . Ne, saj že jočem.
Ker me vse živcira!
Zid v dnevni sobi mam tak, da me kar stisne, dva meseca že govorim, da je treba prefarbat, pa nič. Sama pa ne morem.
Moj je še kar brez šihta, prestavla se z rač na tv, ko mu kaj rečem, sicer vse naredi, ampak me pa ubija, ker mu moram rečt. Pa kaj ne vidiš, hudiča???
Res sem slabe volje danes.

najki user posted image user posted image user posted image za sinka!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 13:46:31   
jana84
evo, jst sem spucala vhodna vrata...Pol sem vidla, da je tud gadrderobna stena z ogledalom in omara za čevlje grozna in sem še to spucala...Pol ko sem bla že zafiksana od čistila pa sem še omaro v spalnici, k ma tud ogledalo gor z prstnimi odtici in lupčki našega sinkota spucala...Zdej pa verjetno še ta drugo omaro - od moža...Kot bo volja...user posted image
Sej če ima otroček voljo in namen it ven s trebuha naj gre...Drgač bo itak na toplem počaku! user posted image

In sem kar fajn volje kljub prehladu user posted image , zdej me je pa to pucanje še v boljš voljo spravlo...Ker vem da sem neki nardila in je boljše kot je blo prej...Fajn občutek. Sam kaj ko me prej celo leto ni prijelo da bi to nardila...GNEZDIMO, nimam kaj!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:13:26   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

Anju? nič ne javiš kako je blo na pregledu? Al so te noter zadržali user posted image

še sem tuuser posted image se tud neb pustila zadržatuser posted image mimo mimo mimo je blo da sem danes šla. sej se poznam in vem da se nič ne dogaja. ko sem zjutraj gledala da niso zadnjič nič v materinsko zabeležili kdaj naj pridem bi komot šla jutri ko bi vsaj moj G bil. 2 uri sem čakala na CTG, ker so imeli vse zasedene v porodnih. potem je šlo enih par privilegiranih user posted image mimo vrste (pa jih nič ni ščipalo), potem sem čakala še 1 uro na G. zato da je utaknu prste notri in mi povedal kar že vemuser posted image me pa ni bolelo, ajde vsaj to. s fotrom sva zgubila pol dneva, še zanj mi je bilo žal da me je mogel čakat.

pa hvala jana še enkrat, samo res ni šlo da bi se šla tako nejevoljna kihat h tinialeks... sej če je vse prav se verjetno danes odpravlja domov...

.... pa še rekla sem mu, da nočem da me tipa, ker bi rada počakala do 20.user posted image .... da kao počakajo do 4 dni po roku, potem začnejo tipat. pa js mam danes rok!! ne vem zakaj sem hlače slekla!


torej, se pridružujem vsem, ki imate slab dan. da ne boste mislile da za vse druge krivim - prvo sem uštimala sama ko sem cel pak cukra stresla po pultu in kuhališču ... pol sem sirup polila po oblečenih mulčku in meni. sem imela pa zato danes čist normalen pritiskuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:17:11   
anju
lepe slikceuser posted image vaša posteljca jana in tvoj buško pixieM user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:23:59   
sasadejan
Samo toliko, da vas pozdravim user posted image .

Midva sva doma in se na veliko crkljava. Še vedno ne moram, da ga nebi cel dan gledala in ga oboževala.

Čestitke vsem ostalim, ki ste tudi te dni postale mamice. Druge pa nič skrbet kmalu pridete na vrsto.


Evo tole pa je moj Marki:

user posted image


(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:37:40   
luna_25
Jana84 lepa posteljica....mogoče boš pa kmalu šla k tako na veliko pospravljašuser posted image .
pixieM lep trebušček, nobenih strij (srečnica), moj je bil tak tam nekje v 30-32 tednovuser posted image , mi je danes moj star ata v hecu rekel, če sem prepričana da imam samo enega notuser posted image .
kolumbo in najki CR vse skupaj z pripravo in da te odpeljejo na oddelek dobro uro v najdaljšem primeru, drgač sam CR( operacija) traja tam nekje pol ure, da te prerežejo in spravijo otroka ven, ter nato zašijejo. Odvisno tudi od gin. Kako hitro se zbudiš pa je tudi odvisno od anestziologa kok te zafiksauser posted image . Res pa je da si v opreracijski ko ti pokažejo otroka še mal omotična in ne veš točno kaj se dogaja. Zato je v takih primerih spinalna anestezija zelo fajn, ker vse spremljaš, kaj se dogaja in tako zaslišiš otroka, ko zajoka.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:39:34   
luna_25
sasadejan joooj kaj je luškan ko cukeruser posted image . Lepo uživajte v crkljanju in občudovanju malega bitjauser posted image .

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:41:11   
kpmk
 mamamajča - ne no.... pojdi na en sprehod, da se mal zluftaš, ne bit slabe volje, pomisli da še malo in boš spet cartala!!!

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:47:09   
Roberta69
Filisa, čestitke!

PixieM: sploh ne morem verjet, da boš glih kar rodila user posted image , le kje se skiva to dete user posted image . jaz imam že kar konkretnega, sem ga hotel agor prilimat, pa so kar vse fotke ob nalaganju na računalnik nekam izginile user posted image .


Ojoj, pa tele strije, ki sem jih tako na hitro fasala user posted image , sploh ne morem verjet... kar naenkrat so se pojavile in je takooooo zelooooo grdooo... upam, da bodo s trebuhom vred izginile user posted image , drugače se jih bo pa pač treba navaditi... mi pa sploh ni jasno, v prvi user posted image nič, zdaj se tudi ni kaj drugače odvijalo in ni inč kazalo, da se bo kaj takega zgodilo... na misel mi je prišlo danes edino to, da pa zelo veliko dvigujem sina, v bistvu nič manj kot prej in lahko bi bilo kaj na tem - če je naprezanje, potem koža poka user posted image ...


Danes je pa po pošti prispela naša zibka user posted image . No, časa je bilo ravno toliko, da sem pokukala, če je barvno ustrezna, na sestavljanje bo pa morala kar počakati... jaz z delom še vedno nisem fertik user posted image , potem je pa itak še nekaj prioritetnih zadev v planu. HB mi bo urejanje cunjic in drugih zadev, vse skupaj, po moje vzelo en dan... je pa luštno to prištimavat, ko si sproščen in imaš čas user posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:51:32   
luna_25



IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69


Ojoj, pa tele strije, ki sem jih tako na hitro fasala user posted image , sploh ne morem verjet... kar naenkrat so se pojavile in je takooooo zelooooo grdooo... upam, da bodo s trebuhom vred izginile user posted image , drugače se jih bo pa pač treba navaditi... 



se podpišem pod to....sam kaj ko ne bodo izginileuser posted image


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 14:52:59   
Roberta69
Sasadejan, tvoj Mark je pa ful podoben mojemu Liamu na pvih slikcah... bom kakšno pripela... Pa uživajta, je res luštno, ne... predvsem ko da človek porod mimo in lahko začne zares uživat s svojim otročkom - jaz sem si tokrat rekla, da bo pa skos po rokah (Liam ni bil, ker so bili vsi pametni, pa povsod je pisalo, da je čist super, če je čim več 'ne v naročju', ko se je pa vsega skupaj zavedel, pa itak ni hotel bit, tko da user posted image svojega otroka niti 5 min v lajfu nisem pocrkljala user posted image , pa je tak kot cuker...).

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:08:55   
2ursae
sasadejanuser posted image kako ljubko detece user posted image .

punce, blagor vam, ki ste že rodile ... ahhhh, mene res ne mika kaj preveč user posted image


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:15:16   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: jana84
...ko sem bla že zafiksana od čistila...


Jaz sem celo tus kabino napojila s kisom in pustila par urc, je moj skoraj skup padel, ko je stopil not user posted image . Potem sem morala jaz vse skupaj zribat in splaknit v tistih hlapih, ker on ni mogel dihat not user posted image . Pa sem mislila pustit cez noc, ma se mi je zasmilil, ker se na wc ne bi mogel...

Sasadejan ful ma lask pa zgleda star ze ksno leto user posted image . Luskan ful in sploh ne zgleda novorojencek.

Moj mali me ze cel dan heca s spanjem. Pride vrocina in je ful zarolan in ga hocem spravit spat, sam mu dam prej calpol za zbijanje, ma dokler zaspi, ga calpol prime in potem se spet razdivja. Zdej ze ene 3x zaporedoma tako. Ko je imel nazadnje tako vrocino, se cel dan se zbudil ni. Sej se ne smem pritozevat ze ne more bit hudo, ce je tako naspidiran user posted image . Zdejle razmislja, kako bi splezal na knjizno omaro user posted image .

Roberta ti ga kar cartaj, oba! Kdo ga pa bo, ce ne mamica? Sej to imas sanso delat samo prvo leto, ker potem so preveliki pa samosvoji pa si lahko vesela ze za 5 minut objema user posted image . Sej cartanje ne pomeni, da imas dojencka 24 ur na dan v narocju in gres se na wc z njim.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:15:57   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Danes me je zbudil mož, me je klical iz Lidla da tja ne gre nikol več. Se je učer zvečer namreč sam javil da bo šel on po bundico in hlače. Je rekel da to sploh ni človeško, da je blo tako kot da bi kej zastonj talal. Je bil prav jezen...



ej, jaz sem tudi bila. Prišla sem ob 8.15 pred Lidl in je bilo že vse razgrabljeno user posted image . Bundo sem potem sicer dobila, ker je en gospod glih prinesel eno nazaj, da je ne bo vzel. A ti povem, da sem šla potem v Kik in za isto ceno dobila smuč. hlače. Brez gužvanja in živciranja.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:29:22   
missD
Najki, včeraj sem naredila kar si svetovala in se že boljše počutim, temperatura sicer še niha ampak se veliko boljše počutimuser posted image . res hvala :)

sasadejan pa kaksen piskotek je to, za pojest lepuser posted image

CR sicer ne vem kako je v LJ... ampak spinalna je res zakon, trenutka ko prvic vidis kaj sta z dragim naredila in mu das lupcka, ko te cisto mirno pogleda in veš, da je ugotovil, da sem njegova mamica. Pa nič nisi omotičen kot po navadnem CR. Nažalost sem takoj videla samo Jakoba in šele včeraj mi je dragi povedal zakaj- ker je mala malce plodovnice popila in so jo mogli hitro zrihtat.

Pa ne vem zakaj imajo te predporodne priprave za CR en dan prej v LJ porodnišnici. v postojni so mi v petek naredili ctg in UZ v ponedeljek sem prišla, spet ajprej ctg potem pa na klistir. in to je to

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:34:52   
mamamajča
uh, tole me pa nič ne tolaži.... sem mela namen it malemu kupit smučarske hlače, pa se mi zdi, da je itak že prepozno.
Jah lepe so ble in poceni.

kpmk, saj veš kako sem- ko mam v redu dan, je moje stanovanje super, ko malo slabšega, pa kar vse vidim. No danes vse vidimuser posted image
Tamalega bom pa po riti, ker ne spi v vrtcu in je tako tečen doma, da ni za poslušat. In veste, kaj zdaj dela?
Včeraj sem mu rekla, naj se pride v dojenčkovo sobo oblečt, pa se je začel histerično jokat.
Zdaj sva šla peš oz. s skirojem v trgovino, pa se je spet začel sredi poti panično jokat, da on hoče atija, ker ga lahko neseuser posted image
Srce se mi trga, ko ga gledam- verjetno mu še ni čisto jasno, kaj točno bo- ve, da pride dojenček, vidi spremembe, priprave, ne ve pa, da bo imel dojenčka rad in da bo vse v reduuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:38:29   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Danes me je zbudil mož, me je klical iz Lidla da tja ne gre nikol več. Se je učer zvečer namreč sam javil da bo šel on po bundico in hlače. Je rekel da to sploh ni človeško, da je blo tako kot da bi kej zastonj talal. Je bil prav jezen...



ej, jaz sem tudi bila. Prišla sem ob 8.15 pred Lidl in je bilo že vse razgrabljeno user posted image . Bundo sem potem sicer dobila, ker je en gospod glih prinesel eno nazaj, da je ne bo vzel. A ti povem, da sem šla potem v Kik in za isto ceno dobila smuč. hlače. Brez gužvanja in živciranja.



Thx 2ursae js nisem mela sanse do lidla prit, ker sem danes brez avta, tako da bom sla jutri v kik! Ker lani sem pa te hlace lovila po vseh stacunah in jih kar ni bilo nikjer v manjsih cifrah user posted image .

missD me veseli, da se umirja, ti samo pomagaj pumpici z masazo, da se res bolj sprazni, ker sama v resnici ne povlece vsega ven iz globjih zlez. Tu pred dojenjem lahko malo zmasiras, da se mleko pomakne naprej.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 15:48:38   
mamamajča
sasadejan, kakšen cukerčekuser posted image Se ga kar ne moreš nagledat, a?

anju- user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   RE: Oktobrke 2010 II
11.10.2010 16:09:33   
pixieM
sasadejan - kakšen lep fantek! Res je sladek!!! user posted image user posted image user posted image

strije - jaz upam, da me ne bojo zdaj napadle, dober teden prd PDP. Ma, tudi če bojo...saj si ne morem pomagat. Se pa pridno mažem z mandljevim oljem po tuširanju (tako, da sem še mokra ko se namažem), pa z Johnsonovim oljnim gelom zjutraj - pa se mi zdi, da imam skozi fajn navlaženo kožo - ker v osnovi imam noro suho kožo in me skoz srbi.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?