|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
9.10.2010 22:01:07   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime?

Ne vem, ker nisma imela te debate. Ko sma zvedla da bo fantek ni imel moj pravo glasa  user posted image in se je mogel sprijaznit z imenom Luka pa če mu je bilo všeč ali pa ne. user posted image Če bi bila punčka bi pa bila debata. Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu  user posted image   in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala user posted image , pri fantku pa ni bilo dileme.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
9.10.2010 22:02:00   
Sacherca
Jaz imam en paket zapakiranih Vlakec Tomazek,ce ti pride prav user posted image

Midva pa,ko sva na zcetku izbirala imena za oba spola,puncka bi bila Linn user posted image Midva sva tudi sama izbrala in izbirala....Mi ni bilo,da bi kogar drugega vprasala.Je pa bilo meni full vsec se ime Blaž,moj pa ni mogel slisat za to ime user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
9.10.2010 22:02:50   
Sacherca
Joj kak sem zastrikala,v glavnem saj vemo za kaj gre user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
9.10.2010 22:05:29   
tasa_m
Saharca, tak kot moj ni hotel Luka, jaz pa. In pol sva se dogovorila, da če bi bil fantek da bi bil LUKA TAI user posted image
Ampak vseeno, tudi če se nebi mogla odločit, nebi na RR spraševala katero ime mu naj dama ali pa ko bomo (če bomo) imeli 2. user posted image nebom odpirala teme: katero ime paše k imenu Lija. Ma saj ne rabi pasat, vsak otrok je svoja osebnost zakaj bi moralo pasat k njej, kaj ima pa ona z dojenčkovim imenom? user posted image
Ja, čudna sem. Vem ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
9.10.2010 22:07:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Midva pa,ko sva na zcetku izbirala imena za oba spola,puncka bi bila Linn user posted image Midva sva tudi sama izbrala in izbirala....Mi ni bilo,da bi kogar drugega vprasala.Je pa bilo meni full vsec se ime Blaž,moj pa ni mogel slisat za to ime user posted image

potrebovala bi samo ene 2 servietki, nič več. Tak da če ju nebi pogrešala bi bila zelo vesela, da ne rabim celega kompleta servet kupovat. user posted image
In Linn mi je tudi všeč user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
9.10.2010 22:07:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117
Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu  user posted image   in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala user posted image ,

lepo ime, tako nenavadno user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
9.10.2010 22:07:51   
ly117

Saharca, tak kot moj ni hotel Luka, jaz pa. In pol sva se dogovorila, da če bi bil fantek da bi bil LUKA TAI user posted image
Ampak vseeno, tudi če se nebi mogla odločit, nebi na RR spraševala katero ime mu naj dama ali pa ko bomo (če bomo) imeli 2. user posted image nebom odpirala teme: katero ime paše k imenu Lija. Ma saj ne rabi pasat, vsak otrok je svoja osebnost zakaj bi moralo pasat k njej, kaj ima pa ona z dojenčkovim imenom? user posted image
Ja, čudna sem. Vem ja user posted image user posted image user posted image

Tasa s tem postom se pa popolnoma strinjam. In ne nisi čudna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
9.10.2010 22:08:26   
ly117

Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu  user posted image   in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala user posted image ,

Je, ne. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
9.10.2010 22:10:21   
tasa_m
Tasa s tem postom se pa popolnoma strinjam. In ne nisi čudna. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
9.10.2010 22:14:12   
Sacherca

potrebovala bi samo ene 2 servietki, nič več. Tak da če ju nebi pogrešala bi bila zelo vesela, da ne rabim celega kompleta servet kupovat. user posted image
In Linn mi je tudi všeč user posted image

Nic ne bom pogresala,dobis. Kaj bos pa delala,ce ni skrivnost? Kaksna darila bodo to?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
9.10.2010 22:14:48   
Sacherca

Podpis user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
9.10.2010 22:18:41   
tasa_m
babnice moje, evo vam en coctailček. Ma se mi tak lušta nekaj žganega, da ne vem, če si nebom šla ene džus vodke naret

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
9.10.2010 22:19:44   
Sacherca
Katera je za lino medvedke nekaj sprasevala?

Jih imam kar nekaj,deda in stric pridno jesta cokolino user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
9.10.2010 22:21:10   
Sacherca
Midva pa vse kar imava od alkohola  v hladilniku  je Bishe. Zganje je mene vedno ubijalouser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
9.10.2010 22:21:27   
tasa_m

Nic ne bom pogresala,dobis. Kaj bos pa delala,ce ni skrivnost? Kaksna darila bodo to?

servietno tehniko bom nardila na platno. In jih dala Lijinim prijateljčkom za božička. Lani so dobili šale, letos pa to user posted image
Z Mb. marčevkami se ful družimo, tudi roj. dneve praznujemo skupaj in ko smo bile še na porodniški, smo se dobivale vsak teden, Ko so otroci postali mal večji, da so začeli plazit pa smo se dobivale vsak teedn pri eni doma. In smo res full stike navezale, tak da 1-krat na mesec gremo tudi me same ven v kako restavracijo in imamo babji čvek user posted image Glih danes smo se zmenle, da gremo 21.10 v kitajsko restavracijo user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
9.10.2010 22:22:38   
tasa_m

Jih imam kar nekaj,deda in stric pridno jesta cokolino user posted image user posted image

jaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz user posted image user posted image

Rabim ene 3 samo al pa 4. Jaz sem izrezovala še lanske, ko je Lija še jedla mleko. Zdaj tak ne je več, jaz pa čokolino prebavljam samo na flašo, če moram jest na žlico, lahko bruham. Res! user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
9.10.2010 22:23:44   
tasa_m
Aja, saharca pa da neboš mislila, da ful obvladam toto tehniko. Ampak sem mnenja, da mogoče bodo pa le videle da sem se trudla in bodo darila vseeno obdržala user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
9.10.2010 22:24:44   
Sacherca
Pridna in ustvarjalna.Bravo!
Jaz pa nimam nobene umetniske zilice...Se moj darila npr lepse zavije kot jazuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
9.10.2010 22:25:54   
Sacherca

jaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz user posted image user posted image

Rabim ene 3 samo al pa 4. Jaz sem izrezovala še lanske, ko je Lija še jedla mleko. Zdaj tak ne je več, jaz pa čokolino prebavljam samo na flašo, če moram jest na žlico, lahko bruham. Res! user posted image user posted image

Imam samo tiste z 1kg pakunge,tako,da dobis tista 2.Ostalo pa sparaj za naslednje leto user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
9.10.2010 22:28:32   
Sacherca
Izvedela,da bo moja sestricna imela 3ega user posted image user posted image

Ve,ki ste se malo bolj v vizickih? Kateri so danes taksni,da imajo velike kole in so fajn za po makadamu??

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
9.10.2010 22:31:24   
Sacherca
Grem se malo brat pa se pocartat in spat.

Lahko noc user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
9.10.2010 22:32:15   
ly117

Aja, saharca pa da neboš mislila, da ful obvladam toto tehniko. Ampak sem mnenja, da mogoče bodo pa le videle da sem se trudla in bodo darila vseeno obdržala user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
9.10.2010 22:33:33   
ly117
Tortica nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
9.10.2010 22:35:04   
tasa_m

Pridna in ustvarjalna.Bravo!
Jaz pa nimam nobene umetniske zilice...Se moj darila npr lepse zavije kot jazuser posted image

saj jaz tud nimam neke žilice, se pa trudim user posted image user posted image
ma sem si lani nabavla polno katlo vsega od čopičev, tempark, papirjev, barvic...ni kaj ni pa nisem kaj dost nardila. Na koncu sem nardila samo par voščilnic in to je bilo to user posted image
No, pa 2 sliki z servietno tehniko... 2 tweetya user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
9.10.2010 22:36:37   
tasa_m

Izvedela,da bo moja sestricna imela 3ega user posted image user posted image

Ve,ki ste se malo bolj v vizickih? Kateri so danes taksni,da imajo velike kole in so fajn za po makadamu??

a 4-kolesnik ali 3. Pa fajni je da ima veliko nakupovalno košaro. JAz definitivno gledam še to zraven.
In če bi lahko še enkrat izbirala za vozek, bi bil moja izbira oz. vsaj v finaliu PP ali pa quinny free style al kaj že pač je tist 3 kolesnik user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?