Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:01:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime? Ne vem, ker nisma imela te debate. Ko sma zvedla da bo fantek ni imel moj pravo glasa in se je mogel sprijaznit z imenom Luka pa če mu je bilo všeč ali pa ne. Če bi bila punčka bi pa bila debata. Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala , pri fantku pa ni bilo dileme.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:02:00
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz imam en paket zapakiranih Vlakec Tomazek,ce ti pride prav Midva pa,ko sva na zcetku izbirala imena za oba spola,puncka bi bila Linn Midva sva tudi sama izbrala in izbirala....Mi ni bilo,da bi kogar drugega vprasala.Je pa bilo meni full vsec se ime Blaž,moj pa ni mogel slisat za to ime
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:02:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Joj kak sem zastrikala,v glavnem saj vemo za kaj gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:05:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Saharca, tak kot moj ni hotel Luka, jaz pa. In pol sva se dogovorila, da če bi bil fantek da bi bil LUKA TAI Ampak vseeno, tudi če se nebi mogla odločit, nebi na RR spraševala katero ime mu naj dama ali pa ko bomo (če bomo) imeli 2. nebom odpirala teme: katero ime paše k imenu Lija. Ma saj ne rabi pasat, vsak otrok je svoja osebnost zakaj bi moralo pasat k njej, kaj ima pa ona z dojenčkovim imenom? Ja, čudna sem. Vem ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:07:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz imam en paket zapakiranih Vlakec Tomazek,ce ti pride prav Midva pa,ko sva na zcetku izbirala imena za oba spola,puncka bi bila Linn Midva sva tudi sama izbrala in izbirala....Mi ni bilo,da bi kogar drugega vprasala.Je pa bilo meni full vsec se ime Blaž,moj pa ni mogel slisat za to ime potrebovala bi samo ene 2 servietki, nič več. Tak da če ju nebi pogrešala bi bila zelo vesela, da ne rabim celega kompleta servet kupovat. In Linn mi je tudi všeč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:07:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala , lepo ime, tako nenavadno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:07:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saharca, tak kot moj ni hotel Luka, jaz pa. In pol sva se dogovorila, da če bi bil fantek da bi bil LUKA TAI Ampak vseeno, tudi če se nebi mogla odločit, nebi na RR spraševala katero ime mu naj dama ali pa ko bomo (če bomo) imeli 2. nebom odpirala teme: katero ime paše k imenu Lija. Ma saj ne rabi pasat, vsak otrok je svoja osebnost zakaj bi moralo pasat k njej, kaj ima pa ona z dojenčkovim imenom? Ja, čudna sem. Vem ja Tasa s tem postom se pa popolnoma strinjam. In ne nisi čudna.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:08:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala , lepo ime, tako nenavadno Je, ne.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:10:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa s tem postom se pa popolnoma strinjam. In ne nisi čudna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:14:12
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz imam en paket zapakiranih Vlakec Tomazek,ce ti pride prav Midva pa,ko sva na zcetku izbirala imena za oba spola,puncka bi bila Linn Midva sva tudi sama izbrala in izbirala....Mi ni bilo,da bi kogar drugega vprasala.Je pa bilo meni full vsec se ime Blaž,moj pa ni mogel slisat za to ime potrebovala bi samo ene 2 servietki, nič več. Tak da če ju nebi pogrešala bi bila zelo vesela, da ne rabim celega kompleta servet kupovat. In Linn mi je tudi všeč Nic ne bom pogresala,dobis. Kaj bos pa delala,ce ni skrivnost? Kaksna darila bodo to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:14:48
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala , lepo ime, tako nenavadno Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:18:41
|
|
|
|
tasa_m
|
babnice moje, evo vam en coctailček. Ma se mi tak lušta nekaj žganega, da ne vem, če si nebom šla ene džus vodke naret
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:19:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Katera je za lino medvedke nekaj sprasevala? Jih imam kar nekaj,deda in stric pridno jesta cokolino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:21:10
|
|
|
|
Sacherca
|
Midva pa vse kar imava od alkohola v hladilniku je Bishe. Zganje je mene vedno ubijalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:21:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Nic ne bom pogresala,dobis. Kaj bos pa delala,ce ni skrivnost? Kaksna darila bodo to? servietno tehniko bom nardila na platno. In jih dala Lijinim prijateljčkom za božička. Lani so dobili šale, letos pa to Z Mb. marčevkami se ful družimo, tudi roj. dneve praznujemo skupaj in ko smo bile še na porodniški, smo se dobivale vsak teden, Ko so otroci postali mal večji, da so začeli plazit pa smo se dobivale vsak teedn pri eni doma. In smo res full stike navezale, tak da 1-krat na mesec gremo tudi me same ven v kako restavracijo in imamo babji čvek Glih danes smo se zmenle, da gremo 21.10 v kitajsko restavracijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:22:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Katera je za lino medvedke nekaj sprasevala? Jih imam kar nekaj,deda in stric pridno jesta cokolino jaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz Rabim ene 3 samo al pa 4. Jaz sem izrezovala še lanske, ko je Lija še jedla mleko. Zdaj tak ne je več, jaz pa čokolino prebavljam samo na flašo, če moram jest na žlico, lahko bruham. Res!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:23:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, saharca pa da neboš mislila, da ful obvladam toto tehniko. Ampak sem mnenja, da mogoče bodo pa le videle da sem se trudla in bodo darila vseeno obdržala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:24:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Pridna in ustvarjalna.Bravo! Jaz pa nimam nobene umetniske zilice...Se moj darila npr lepse zavije kot jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:25:54
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Katera je za lino medvedke nekaj sprasevala? Jih imam kar nekaj,deda in stric pridno jesta cokolino jaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz Rabim ene 3 samo al pa 4. Jaz sem izrezovala še lanske, ko je Lija še jedla mleko. Zdaj tak ne je več, jaz pa čokolino prebavljam samo na flašo, če moram jest na žlico, lahko bruham. Res! Imam samo tiste z 1kg pakunge,tako,da dobis tista 2.Ostalo pa sparaj za naslednje leto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:28:32
|
|
|
|
Sacherca
|
Izvedela,da bo moja sestricna imela 3ega Ve,ki ste se malo bolj v vizickih? Kateri so danes taksni,da imajo velike kole in so fajn za po makadamu??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:31:24
|
|
|
|
Sacherca
|
Grem se malo brat pa se pocartat in spat. Lahko noc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:32:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, saharca pa da neboš mislila, da ful obvladam toto tehniko. Ampak sem mnenja, da mogoče bodo pa le videle da sem se trudla in bodo darila vseeno obdržala
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:33:33
|
|
|
|
ly117
|
Tortica nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:35:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Pridna in ustvarjalna.Bravo! Jaz pa nimam nobene umetniske zilice...Se moj darila npr lepse zavije kot jaz saj jaz tud nimam neke žilice, se pa trudim ma sem si lani nabavla polno katlo vsega od čopičev, tempark, papirjev, barvic...ni kaj ni pa nisem kaj dost nardila. Na koncu sem nardila samo par voščilnic in to je bilo to No, pa 2 sliki z servietno tehniko... 2 tweetya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:36:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Izvedela,da bo moja sestricna imela 3ega Ve,ki ste se malo bolj v vizickih? Kateri so danes taksni,da imajo velike kole in so fajn za po makadamu?? a 4-kolesnik ali 3. Pa fajni je da ima veliko nakupovalno košaro. JAz definitivno gledam še to zraven. In če bi lahko še enkrat izbirala za vozek, bi bil moja izbira oz. vsaj v finaliu PP ali pa quinny free style al kaj že pač je tist 3 kolesnik
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?