Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 15:49:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Eh, to ni cena za sedež, to je nadomestno vse za sedež. Saj spodaj piše, da sedež ni vključen. Tak MC sedež stane 189,90€ evo ga: http://www.babysmobile.de/lshop,showdetail,18386,d,1286631094-18994,kindersitze.maxi-cosi.9_-_18_kg_gruppe_1.tobi,160102210,12,Tshowrub--kindersitze.maxi-cosi.9_-_18_kg_gruppe_1.tobi,.htm
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 16:03:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Eh, to ni cena za sedež, to je nadomestno vse za sedež. Saj spodaj piše, da sedež ni vključen. Tak MC sedež stane 189,90€ evo ga: http://www.babysmobile.de/lshop,showdetail,18386,d,1286631094-18994,kindersitze.maxi-cosi.9_-_18_kg_gruppe_1.tobi,160102210,12,Tshowrub--kindersitze.maxi-cosi.9_-_18_kg_gruppe_1.tobi,.htm se mi je zdela cena malo preniska, samo nisem hotla kaj rečt ker ne razumem nemško...misva sva dala zanj 240€.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 16:04:16
|
|
|
|
botrca
|
Gremo se zrihtat pa na zabavo...se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 19:56:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gremo se zrihtat pa na zabavo...se tipkamo. uživajte in napleši se!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 20:09:10
|
|
|
|
tasa_m
|
e, jaz pa sem danes popoldan po nevem kolikšnem času preležala na kavču in gledala TV. Kak je pasalo. Aleluja, sem pogledala 2 filma, Tomaž je pa igrce - strelanje- igral. Zdaj pa sma z T. menjala, on gleda BB jaz pa malo po računalniku štofiram. Mislim, da bom šla kuj The sims špilat, pa bo. Kuhne si nisem pospravla / v bistvu predalov/ čeprav sem res imela to v planu No, pa na mandarine sma se spravla. Sem jih kupla v Sparu pa niso kaj dobre, včeraj pa sem jih kupla pa v Lidlu in so full sladke Je pa res da so 0,5€ dražje na kg.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 20:26:30
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, če bo katera kje videla serviete papirnate od Medvedka Puja mi naj prosim pove, Juih nujno rabim za bžična darila. Tnx
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 20:30:37
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 20:41:11
|
|
|
|
matcar
|
Prebrala sem vas.Gledam BB,Saš je že zaspal,Maks še pa rogovili po dnevni. Smo pa popoldne po kostanje šli in sem še jurčka našla! Tako,da ta teden,ki prihaja en dan ziher pičim na Klopni vrh gobe nabirat.No,pol pa smo si še kostanje pekli in je že večer.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:08:43
|
|
|
|
matcar
|
Grem film gledat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:23:17
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:28:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, če bo katera kje videla serviete papirnate od Medvedka Puja mi naj prosim pove, Juih nujno rabim za bžična darila. Tnx mislim, da jih je špar imel(europark).....če so še..pa ne vem
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:30:53
|
|
|
|
arabela*
|
čer Mi smo otroke spokali spat....zdaj pa malo na netu... Moj je privlekel danes tisti helikopter k bajti...in ga že ogleduje iz vseh zornih kotov ...saj ne vem...al naj bom vesela al jezna
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:31:12
|
|
|
|
ly117
|
Sem vas uspela prebrat in ste ble pridne. Danes ko bi pa se vam lahko pridružla pa ni nobene. Naš današnji dan je potekal pa tako: Zjutraj malo po 6-i prišla domov in ata je spal na eno oko mali pa bil gor in seveda ni več zaspal. Pol sta pa okoli 8h šla v nabavo jaz pa spat. In spala do 11h. Po kosilu pa smo vajo spanja seveda ponovili in spali do pol4. Se oblekli in šli iskat Lego kocke, in seveda jih ni bilo. Bojo jih pa dobili v torek ali pa v sredo v Intersaru v EP, če kero zanima. No ob 6h pa šla k kolegici na babji čvek. Prišla domov okoli 8 in dala L spat. Zdaj pa stašim tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:32:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:32:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly vem ja da jih ni, sem danes bla v qulandiji a jih tudi nimajo več :/
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:32:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya nasmej se, nasmeh dela čudeže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:35:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya nasmej se, nasmeh dela čudeže okejjjjjjjjjjjjjjj...se režim že...............prav prija...ma k..gleda vse, saj bo za kazen šel z mano na fitnes
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:37:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya nasmej se, nasmeh dela čudeže okejjjjjjjjjjjjjjj...se režim že...............prav prija...ma k..gleda vse, saj bo za kazen šel z mano na fitnes
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:37:43
|
|
|
|
Sacherca
|
Cer! Utrujena po prijetnem dnevu....Malo precekiram pa grem na kavc,moj pa vozi svojega kopilota A nobenih kock ni?? Ali mislite zaboj lego duplo? Servetke Medo Puja sem videla v Mercatorju na Trzaski,pred kakimi 3tedni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:39:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya nasmej se, nasmeh dela čudeže okejjjjjjjjjjjjjjj...se režim že...............prav prija...ma k..gleda vse, saj bo za kazen šel z mano na fitnes no vidiš, vse je za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:39:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly vem ja da jih ni, sem danes bla v qulandiji a jih tudi nimajo več :/ Saj mi smo tudi prvo bili v qulandiji pol pa smo se še optimistično odelali še v EP. Pa sem tam vprašala pa je reko da so jih danes vse prodali in da pridejo v torek ali sredo. Še dobro da sem drugi teden popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:40:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer Saraya. čer
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:40:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Cer! Utrujena po prijetnem dnevu....Malo precekiram pa grem na kavc,moj pa vozi svojega kopilota A nobenih kock ni?? Ali mislite zaboj lego duplo? Servetke Medo Puja sem videla v Mercatorju na Trzaski,pred kakimi 3tedni. če bi pred 3 tedni iskala bi našla ja, zdaj v tem času pa jih več ni, razen hello kitty. Da dam fantoma pa HK na platnu pa bo me mamica verjetno čudno gledala a ne? Ker letos bom božična darila izdelovala sama Bravo jaz :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:41:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca A nobenih kock ni?? Ali mislite zaboj lego duplo? Ne nobenih.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 21:51:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Saj vem, da sem čudno ampak še vedno mi ne gre v glavo, zakaj morajo drugi uporabniki RR ali pa katerega drugega foruma, pomagat mamicam in atijem izbirat imena za še nerojenega otroka?? A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime? Tudi če nobenemu drugemu ne bo všeč, in bo všeč samo vama?! Midva npr. sva hotela imeti Li oz. Lij na začetku, ker nama je enostavno bila full všeč. Ime sem našla v osmrtnici ampak nama je bila takoj všeč. Ko sva povedala ostalim so se zgražalio nad imenom, kje sva to ime našla in da je to: ****ing china name. Ja pa kaj, nama je bila všeč...vse dokler nisva pogledala če po zvezdah štima. In ni. Niso bili dobri obeti z imenom in priimkom, zato je nastala Lija.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?