matcar
|
Jaz pa spala do 8.15 danes,so me malo pustili,pol sem kafe spila,pa šibala k kolegici na kavo,pa v Qulandijo mojemu hlače menjat,ki jih je včeraj od mojih za RD dobil,pol pa kuhat domov.Sta še svak in svakinja prišla mojemu voščit,pol smo se najedli in šli malo počivat.Ko se bojo pa vstali ostali člani,pa šibamo volit in k tastu. Glede imen:pri Lei nisem imela sploh besede,ker je moj bivši njegovo matero poslušal,pa seveda je kr določo da bo fantek,tako da ko smo zvedeli,da bomo malo luliko dobili,je bil pravi šok.No,htel je Leona,zato je potem Lea nastala.Pri Maksu pa sem imela jaz glavno besedo,ker se moj ni niti z enim imenom strinjal,tak da sem se razkurla,pa rekla,da bo Maks,pa če se na glavo postavi in je res bil.Pri Saš-u pa sma se dogovarjala ampak nama ni blo nič kaj preveč všeč,ko pa sma gledala nanizanko Swingerji,pa tam slišala Saš,nama je sedlo obema-začuda,samo sma še vseeno kolebala,pol sem jaz htela Oto dat,pa so spet vsi bli proti,tudi moji in nujegovi,čeprav jih nobeden ni vprašal za mnenje.Na koncu,en teden pred porodom,pa sma se končno za Saš-a odločla. Zdaj pa tudi že imam izbrano ime za pupo,tako da ko bo ratalo,me zanima,kako bo moj dragi imel mnenje. Pa ne povem,kaj imam izbrano!