Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:37:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Imam samo tiste z 1kg pakunge,tako,da dobis tista 2.Ostalo pa sparaj za naslednje leto okej , super. HVALA TI
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:38:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tortica nočko. in sladko spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:39:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime? Ne vem, ker nisma imela te debate. Ko sma zvedla da bo fantek ni imel moj pravo glasa in se je mogel sprijaznit z imenom Luka pa če mu je bilo všeč ali pa ne. Če bi bila punčka bi pa bila debata. Meni je osebno všeč ime za punčko Ly Lu in dvomim da bi mojemu to ime bilo všeč. Ampak pri pupi bi se pogajala , pri fantku pa ni bilo dileme. mah..če bi se jaz dol z mojim vsedla, bi sedaj imela Mojco, Andreasa, Roka al pa Nino...meni pa so bila bolj všeč nevsakdanja....zdaj če bi še mogla rodit...imam še par lepih(meni lepih) imen izbranih za pupo.....ampak takrat pa mi je bilo težko izbrat...še v bolnici sem se odločala med Karino in M.....pa sem bleknila M.....moj seveda tak ni znal povedat folku kako je njegovi pravkar rojeni hčerki ime
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:41:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m babnice moje, evo vam en coctailček. Ma se mi tak lušta nekaj žganega, da ne vem, če si nebom šla ene džus vodke naret majke si mi lušt naredla...bi se ga kar vsipala zdaj tak malo za foro
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:42:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj seveda tak ni znal povedat folku kako je njegovi pravkar rojeni hčerki ime
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:42:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Midva pa vse kar imava od alkohola v hladilniku je Bishe. Zganje je mene vedno ubijalo jaz imam jelzin vodko..njami.....imam rada žgano
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:44:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Pridna in ustvarjalna.Bravo! Jaz pa nimam nobene umetniske zilice...Se moj darila npr lepse zavije kot jaz res pridna tasa... jaz tud nisem za tako
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:45:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj seveda tak ni znal povedat folku kako je njegovi pravkar rojeni hčerki ime ja itak...če pa mora bit po moje, ne
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:46:47
|
|
|
|
arabela*
|
...spet sem film zamudila
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:47:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj seveda tak ni znal povedat folku kako je njegovi pravkar rojeni hčerki ime ma kak sem se zdaj presmejala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:47:59
|
|
|
|
arabela*
|
maa2010......dober večer, kaj bo dobrega?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:48:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Midva pa vse kar imava od alkohola v hladilniku je Bishe. Zganje je mene vedno ubijalo jaz imam jelzin vodko..njami.....imam rada žgano kaka te to je? men je tak vseeno, az vse žgane mešam. Tak da ni važno al je vodka za 5€ ali za 20€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:48:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...spet sem film zamudila kaj si htela gledat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:49:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya maa2010......dober večer, kaj bo dobrega?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:49:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj seveda tak ni znal povedat folku kako je njegovi pravkar rojeni hčerki ime ma kak sem se zdaj presmejala saj res smešno....ja..bogi revež je mislil, da bo dobil mojco...jaz pa s takimi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:50:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...spet sem film zamudila kaj si htela gledat? veš kaj..saj ne vem ...tokom dneva si zabeležim na centlc...kje kaj je...da pač zvečer pogledam in vidim...da sem imela uro 22.05 kanal a nek film
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:52:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Midva pa vse kar imava od alkohola v hladilniku je Bishe. Zganje je mene vedno ubijalo jaz imam jelzin vodko..njami.....imam rada žgano kaka te to je? men je tak vseeno, az vse žgane mešam. Tak da ni važno al je vodka za 5€ ali za 20€ ma nekaj takega kot puškin...črna..dobra.........meni je tud vseeno...samo da zažge
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:53:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...spet sem film zamudila kaj si htela gledat? veš kaj..saj ne vem ...tokom dneva si zabeležim na centlc...kje kaj je...da pač zvečer pogledam in vidim...da sem imela uro 22.05 kanal a nek film Jaz ga gledam z enim očesom in ni tak slab. Žensak totalno zmedena.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:53:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men je tak vseeno, az vse žgane mešam. ...čisti šnops si že pila?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:57:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men je tak vseeno, az vse žgane mešam. ...čisti šnops si že pila? ne teg apa še ne. Samo preverjene pijače pijem, vsega pa tud nena vase spustim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 22:58:21
|
|
|
|
ly117
|
Nič, grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 23:00:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m men je tak vseeno, az vse žgane mešam. ...čisti šnops si že pila? ne teg apa še ne. Samo preverjene pijače pijem, vsega pa tud nena vase spustim jaz pa...posledice pa boljše da ne omenjam...ja v sili še hudič muhe žre
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 23:01:24
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem pospravit, pa tudi ležat, pa malo brat..... Nočka vsem skupaj
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 9.10.2010 23:02:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Jah, tudi jaz grem. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 10.10.2010 9:09:13
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?