|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
8.10.2010 23:10:36   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

nič babike...grem ajčibajči...se mi spi, pa križ si moram spočituser posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image
nočko!
Pa še od mene!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
8.10.2010 23:13:04   
matcar
Jaz tudi pičim ajat,komaj še gledam v monitor.

Tasa,ju3 se čujema.user posted image
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
8.10.2010 23:13:45   
tasa_m
JA, saj jaz tudi grem.

Rufni me matcar jutri.

Nočko!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
8.10.2010 23:20:52   
tasa_m
matcar ti nmško razumeš

Kaj avto sedež MC pride 50€???

http://www.babysmobile.de/lshop,showdetail,11639,d,1286572746-11968,schnaeppchen_einzelartikel,tango_red,2,Tshowrub--schnaeppchen_einzelartikel,.htm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
9.10.2010 7:12:52   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
9.10.2010 7:13:56   
matcar

matcar ti nmško razumeš

http://www.babysmobile.de/lshop,showdetail,11639,d,1286572746-11968,schnaeppchen_einzelartikel,tango_red,2,Tshowrub--schnaeppchen_einzelartikel,.htm

Jap!Prav si vidla,tolko stane,je pa svetovni,kolko sem brala pod sliko!user posted image Pa še na zalogi ga imajo!

< Sporočilo je popravil matcar -- 9.10.2010 7:14:26 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
9.10.2010 7:16:17   
matcar
Spala spet nič,je Saš kr naprej nekaj jokal,sem cela povožena vstala zdaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
9.10.2010 8:24:50   
Sacherca
Jutro

Spali super,ce nas ne bi zbudil atijev telefon user posted image Pijem kavico,malo se posurfam potem pa gremo na krst.

Aaaaa 5stopinj je zunaj brrrr....Nimam pojma kaj naj oblecem malemu v ponedeljek za v vrtec-Kako jih ve zdaj oblecete??

Drugace pa mi tudi v spalnici redkokdaj odpremo radiator,lani smo pozimi imeli okol 13stopinj za spanje.Fajn spimo pa kot  krtki smo zaviti v odeje user posted image . Drugace pa imamo v stanovanju okol 21-22-23stopinj,zelo niha,ker smo mansarda pa odvisno koliko luci imamo prizganih user posted image .V glavnem midva plin krepkoo  preplacava pozimi.Ampak kaj ces user posted image

Matcar potem pa si privoscita skupno popoldansko spanje user posted image
Saraya,da bo danes bolji dan z manj bolecinamiuser posted image

Hello kitty posteljnino pa so med drugim tudi v Hoferu imeli pa je tudi bila cena okol 25eur,se mi zdi...Pa celo v Eurospin reklami sem jo videla...PA YSK al kako je ze v Qulandiji.

Katy, cudovit dan jutri vam zelim user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
9.10.2010 8:47:39   
Sacherca
pridejo katermu od vasih moskih v postev, cifra sicer mala -41, nic noseni

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
9.10.2010 8:48:45   
Sacherca
Tele 23

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
9.10.2010 9:08:25   
arabela*
sacherca....ti otroški škorenjčki so samo za fantka? fulll so lepiuser posted image

bi jih za M imela...pa cifra je tud pravauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.10.2010 9:11:26 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
9.10.2010 9:10:34   
arabela*
jutro vsemuser posted image

pijem kavico....male se igrata...moj je na poti v avstrijo na trening....user posted image

Pojemo zajtrk, potem pa tak v štacuno, pa v muller bi morala it po barvo za laseuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
9.10.2010 12:15:21   
botrca

Jutri pa uživajte maximalno user posted image user posted image

bomo hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
9.10.2010 12:19:02   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

matcar ti nmško razumeš

Jap!Prav si vidla,tolko stane,je pa svetovni,kolko sem brala pod sliko!user posted image Pa še na zalogi ga imajo!

jaz oz. Jan ima takega user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
9.10.2010 12:21:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Nimam pojma kaj naj oblecem malemu v ponedeljek za v vrtec-Kako jih ve zdaj oblecete??

body z dolgimi rokavi, žabice, trenerko in mikico. Ima pa v nahrbtniku rezervne stvari.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
9.10.2010 12:23:10   
botrca
Mi smo tudi po dolgem času lepo spali do 7.30. Spila kavo, skuhala kosilo - polnjene paprike in pire. Šla z Janom v trgovino. Ati preša, jaz sem si nohte rihtala, samo še nalakiram si jih. Spekla sem cd-je za zabavo user posted image .

Gremo jest, pa spat. Se tipkamo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
9.10.2010 12:31:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Nimam pojma kaj naj oblecem malemu v ponedeljek za v vrtec-Kako jih ve zdaj oblecete??

Lija ima body z kratkimi preko dolgo majčko  (ali pa dolg bodi pa preko kr. majčko), trenerko. Če pa je fejst mrzlo pa ima še nogavičke spodaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
9.10.2010 12:33:28   
tasa_m
Matcar hvala user posted image zdaj moram samo spogruntat kak ga naročit user posted image  user posted image
Spala dolgoooo, tak da sem naspana. tomaž nardil zajtrk, pol pa mi je simse inštaliral na računalnik, zdaj pa šibama v trgovino. Grema po kajmak, ker bo danes nardil lepinje za kosilo user posted image user posted image JAz pa imam v planu kuhno spucat danes, tak da bo še veselo in čisto user posted image

se tipkamo kaj!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
9.10.2010 14:26:01   
katy83
dan babike.
Evo, jaz že od frizerauser posted image , Timotej je bil zraven, je bil full pridenuser posted image , zdaj pa spi. Utrujen od babjih čenč. user posted image Zdaj delam kosilo (bolonske špageteuser posted image ). Tista, ki sem bila zmenjena z njo za prtiček in svečo za krst, mi je frajerka na dom dostavla robouser posted image , na prtičku in na sveču piše Timotej in datum. user posted image user posted image user posted image Zvečer še greva po torto, pa smo skoraj pripravljeni. user posted image
Jaz sem se pobarvala na malo bolj rdečkasto rjavi, pa lase mi je navila, pa sem super. Zdaj so še sicer preveč kodri, ampak do jutri bo glih prav. user posted image

Tasa, ta sedež je cool, še bolj cool je cena. Vau!!! Sva midva že včeraj zvečer naročilo naredila, češ da bi imeli še enega raezrvnega, pa sva si zadnji trenutek premislila, ker je mogoče boljše da za drugi sedež vzameva tistega od 9-36. Pride pa na tej strani vse skupaj s poštnino 70€. Svetovno. user posted image

nič tolko da sem se javla, za zvečer vam nič ne obljubim, vam pa ju3 ziher javim kak je bil krst. user posted image

čao

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
9.10.2010 15:07:14   
arabela*

matcar ti nmško razumeš

kaj se hecajo tukajuser posted image

enega imajo celo za 23.95 ojrov..prav tako Mcuser posted image

Jaz bom naročila....enega....lahko pa skupaj, pa si poštnino razdelimo, če bo še katera jemalauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
9.10.2010 15:12:45   
arabela*
jaz pa malo sama...si grem lase barvat....(mukauser posted image )...user posted image

potem pa malo pospravit...križ je boljše...samo telovadit še ne upamuser posted image

jutri pa grem popoldne malo v avstrijo. ker me spet moj vabi in vabi....tak da par uric menda ne bo panike tam popoldanuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
9.10.2010 15:15:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

premislila, ker je mogoče boljše da za drugi sedež vzameva tistega od 9-36.

tam do treh let nekje še gre...ker so ti zici res maliuser posted image
Jaz bom vzela enega za M za rezervni avto in za A tistega od 9.36...ko je pripasan samo na avtopasove(skrajni čas)..ker še jo vedno v concordu vozimo, da ji že glava preko gleda....user posted image ( 5 let ga že ima)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
9.10.2010 15:28:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan babike.
Evo, jaz že od frizerauser posted image , Timotej je bil zraven, je bil full pridenuser posted image , zdaj pa spi. Utrujen od babjih čenč. user posted image Zdaj delam kosilo (bolonske špageteuser posted image ). Tista, ki sem bila zmenjena z njo za prtiček in svečo za krst, mi je frajerka na dom dostavla robouser posted image , na prtičku in na sveču piše Timotej in datum. user posted image user posted image user posted image Zvečer še greva po torto, pa smo skoraj pripravljeni. user posted image
Jaz sem se pobarvala na malo bolj rdečkasto rjavi, pa lase mi je navila, pa sem super. Zdaj so še sicer preveč kodri, ampak do jutri bo glih prav. user posted image

Tasa, ta sedež je cool, še bolj cool je cena. Vau!!! Sva midva že včeraj zvečer naročilo naredila, češ da bi imeli še enega raezrvnega, pa sva si zadnji trenutek premislila, ker je mogoče boljše da za drugi sedež vzameva tistega od 9-36. Pride pa na tej strani vse skupaj s poštnino 70€. Svetovno. user posted image

nič tolko da sem se javla, za zvečer vam nič ne obljubim, vam pa ju3 ziher javim kak je bil krst. user posted image

čao

user posted image user posted image za frizera. Bogi Timotej, zdaj bo verjetno tak vso popoldne spal, ko ga ušesa bolijo od babjih čvekov user posted image user posted image (hec).

Mi imamo 3 svto sedeže in sicer Nanio (0-18kg) v najinem avtu,. Brevija ( 9-36kg) v avtu od mojih in sposojenega imama Tobija. Te pa bi tega kupla pa Tobija vrnila. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
9.10.2010 15:32:48   
tasa_m
Eh, to ni cena za sedež, to je nadomestno vse za sedež. Saj spodaj piše, da sedež ni vključen. Tak MC sedež stane 189,90€ evo ga:
http://www.babysmobile.de/lshop,showdetail,18386,d,1286631094-18994,kindersitze.maxi-cosi.9_-_18_kg_gruppe_1.tobi,160102210,12,Tshowrub--kindersitze.maxi-cosi.9_-_18_kg_gruppe_1.tobi,.htm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
9.10.2010 15:47:04   
tasa_m
Če ima katera, kakšnega Linota odveč na škatli se priporočam..

Saj veste katerega Linota a ne? user posted image

http://www.lino.eu/si/my_lino

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?