|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
7.10.2010 22:11:52   
aleunam
Daj, zdaj se pa že spravite dol z rr, če ne bom jutri spet prej spila kavo in pojedla zajtrk, kot vas prebrala. user posted image

Modrci - ima katera liscinega? Nudi dobro oporo?

A ni Jankovič zgledal zadet? user posted image  

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.10.2010 22:12:07   
tejci1981
Joj joj joj kake čveke smouser posted image user posted image user posted image user posted image !

Se res vidi, da nas je dosti domauser posted image user posted image user posted image !

Britje - nekak mi uspeva na slepo, sem pa rekla, da bi rada šla na brazilsko tik pred zdajci - bomo vidli kak nam bo to uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sedaj pa res grem v posteljo z knjigo, pa me bo po dveh straneh tako sfalilouser posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.10.2010 22:16:34   
aleunam
Brazilska - to je podobno kot vosek?

Britje - tudi jaz se obrijem na slepo oz. na dotik. Noge še niso problem.

Pranje - jaz sem danes prala nove cotke. Sem jih bolj kot ne samo splavila, dala na krajši program, čist malo kisa in lenor sensitive. Ampak res bolj za vzorec.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.10.2010 22:17:05   
zori82
uhh par urc me ni gor pa načvekate 2 strani, res ste pridneuser posted image

evo pa sm končno spet lepa...postrižena in končnooooo spet pobarvana-tako lepo medeno barvo, da se narastek ne bo prehiter poznal, ker zdj pa neki časa frizerja ne bo user posted image . No pa se naša user posted image ne bo prestrašla ko bo prikukala ven, ker če bi šla taka kot sem zdaj bla bi zihr šla nazaj ko bi me vidla user posted image user posted image user posted image . Pa še najboljši del je bil pranje glave hehe, to je pa res pasalo. Js si zdj doma perem tako da si v banjo dam eno plastično pručko in se lepo vsedem ko ena stara mama in si tako glavo peremuser posted image user posted image user posted image .

Britje ja to je pa že cela umetnost, si pomagam z ogledalom, nekaj na blef, tako da na koncu res pride cela umetnija user posted image user posted image . Noge mi pa kolegica depilira, no enkrat mi jih je moj user posted image ampak je trajalo celo večnost.

no js tud še nekje 2 tedna ne bi pol pa komot, ampak mam občutek da bo ta naša user posted image zihr nek svoj plan spletla in to pomožnosti nekje po roku. No upam da ne in da bo mamico ubogala in da mogoče pride na moj roj. dan (23.10) user posted image

srečanje js sm tud za, vseeno kdaj...no v torek mam ob 11 G, drugače mam časa na pretek

ravno danes sem sterilizirala nastavke za bradavice, zdj pa ne vem kam naj jih dam...a kr v eno plastično posodico al kam jih bote ve daleuser posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.10.2010 22:48:39   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Brazilska - to je podobno kot vosek?

Ja to je z voskom, ti pa potegne dol vse dlake. No jaz si spredaj pustim eno črtico, da nisem čist ko bebika user posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.10.2010 22:52:12   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

ravno danes sem sterilizirala nastavke za bradavice, zdj pa ne vem kam naj jih dam...a kr v eno plastično posodico al kam jih bote ve daleuser posted image user posted image

Tudi jaz sem jih danes kupila pa sem si zastavila isto vprašanje. Tudi meni ni jasno kam jih dat. Pomoje jih bom kar nazaj v to škatlico pospravla, kjer so bili. Razen če ima katera kakšno boljšo idejo, kam jih dat.

Hmm a katera ve, sem kupla tudi škatlico za dudo pospravit, a to se tud sterilizira? Ni nobenih navodil gor.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.10.2010 22:56:25   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: library

Meni je prvič kar pasalo tam v Areni, ker ste takrat rekle, da je fajn za parkirat. Drugače mi je pa vseeno, ker bom v vsakem primeru mogla na trolo. Kdaj pa ne vem, jaz bi do srede lahko šele po 14-i uri. Ostale dneve pa kadarkoli user posted image

jaz samo tam okoli 15-16h nebi, ker če bom imela avto moram 1. po tamalo v vrtec, pol pa po možnosti še po mojga v službo

Rajši bi enkrat dopoldne tam okoli 10, 11h...lahko tudi v čet, pet...

Meni je zaenkrat vseeno kdaj. Lahko tudi v Areni, je prav fino za parkirat.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.10.2010 22:57:05   
lottyka
Tko, zdej se pa poslavljam, grem v mižule. Lahko noč.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
8.10.2010 7:02:49   
Urša08
user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.10.2010 7:06:08   
Urša08
jutro user posted image

Za mano je dobra nočka - jupi je kar pasala po dolgem času. Zdravje je drugač še vedno za en d.r.e.k, od driske pa do kašlja user posted image .  Sem mela pa včeraj pregled in je vse bp. Edin čudno mi je ker sem naročena šele čez 4 tedne - naj povem da sem trenutno v 34 tednu, prio prejšnjih nosečnostih vem da sem mela v 8 mesecu na dva tedna kontrolo in v 9 mesecu vsak teden. Sem pa včeraj opralča prvo rundico cunc za našo princeskouser posted image .

Si grem eno kavico skuhat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.10.2010 9:08:37   
ječi12
urša08 kaj pa če se je sestra zmotila pr naročanju? tole je res kr malo pozno na 4.tedne.
naša da po 34t. na 14 dni. v 36t je zadnji navadni pregled,pol pa še ctgji.

jutro drugače :)

js sm že iz vrtca in pekarne.pojedla zajtrk zdj pa briota gledam.

sm pa dala prat zdele eno žehto pol mam pa še eno in mam čisto prazen koš naših cot...ful dobr. to je bil plan,zato da bom s ponedeljkom začela od dojenčka cunice prat,pa da nimam našega ful velko ker mi to pol nebi zneslo.
no zdj pa bo :)

na kok ste pa prale cunjice? js razmišlam da bi kr use na 60 prala? al je premalo? dobr no tisto k je res novo bom na 40 najprej.ampak to je premalo. une k so pa rabljene so ble pa itak že tolkrat preprane da ni nč hudga če jih kuham pomoje....more bit le prekuhan kar gre na kožo za bejbija. bom še vidla. mam ful programov pa bom pravega že najdla.
jih bom pa kr neki časa čisto posebej prala,kot naše.sm tut pri mali tko delala,pa še vedno dajem njene večinoma skupej pa potem če ni poln stroj še kako najino malenkost not.kera znanostuser posted image

nč lep dan. pr nas se sonček kaže upam da ostane :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.10.2010 9:12:14   
kapesanta
jutro. Danes imam pa Roka doma - je zvecer zakuhal in mel pol celo noc 38,7 vrocine, calpol sploh ni prijel. No ob 6 koncno je ker je ob 8 imel ze samo 36. Je pa ze cist zdrav - zdej ga pa preprici da je fajn ce dons lezi namesto skace okrog...

Kavica: vseeno kdaj in kje, kr povejte.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
8.10.2010 9:15:49   
aleunam
Dan!

Še jaz pristavim...

user posted image

Oh, za danes sem si zadala najbrž pol več dela, kot ga bom opravila. user posted image  Nič, za začetek dam kuhat krompir za knedle, potem pa bomo videli kako pa kaj naprej. V planu je čiščenje kopalnice, pranje perila (za user posted image  sem že), likanje oblačil za user posted image , akvarij bi morala urediti, pa še kuhanje... Skratka, preveč za en dan, kar bo bo.

Pri nas je danes tako megleno, dami je prav fajn. Itak je bila prva asociacija sneg, jaz ga obožujem (a vse ob svojem času). Sem pa ravno včeraj slišala, da nas čaka ena hladnejših zim (v LJ v povprečju 1,5 stopinj hladneje kot prejšnja leta), a bo dokaj suha.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
8.10.2010 9:16:22   
simonmojca
Jutro punce

madonca načvekate user posted image  samo od 21h pa do zdele user posted image

srečanje meni tudi odgovarja v Areni, pa tudi dopoldne ni panike - za prihodnji teden, ker če jaz vzamem avto potem morem mojga pobrat v službi ob 15.30.

no še eno user posted image  vam hitro prilepim, ker jo grem zdaj še zase zrihtat

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
8.10.2010 9:20:22   
kapesanta
jaz sem vse oprala na 40 in posusila v susilcu.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.10.2010 9:38:03   
melca87
Jutro punce!!

No da vs mal pozdravm.....vidm da ste zlo aktivne pr pisanju!! user posted image
No jst še delam...tko da ko pridm iz šihta si vzamm čs in vse preberm!!

Mam pa kr še vedno probleme s spanjem....se še kr zbujam, ker me zaboli v trebuhu (ker se kr uležm na trebuh, res ne vem kako mi to rata)!!!user posted image   Nobena mi ni odgovorila a mislte, da lahko tko full škodujem sončku v bušiju....ker res ne vem kaj narest!!

No lepo preživite dan...zdej pa grem veselo na delo!!!!!
                                                 *POZDRAVČEK*

Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.10.2010 9:44:23   
phelps
Joj babe user posted image user posted image user posted image

Depilacija, jaz tudi še sama na slepo z britvico. Ženske smo pravi kmetje, toliko vlaženja, košnje, gnetenja, rahljanja, strganja user posted image

Library, ja, ti imaš naslednji pregled točno na tisti dan, ko imava z Lottyko rok user posted image in seveda uživaj v Bohinju, jaz bi tudi kam šla, pa gre moj (spet) k njemu domov za vikend, ker menjajo okna (čeprav je teden dni nazaj v.d. tast rekel, da jih bodo prihodnje poletje). Ah, bo že...

Pranje, jaz imam že vse oprano in polikano, uporabila sem Persil sensitive in čisto malo kisa, meni ful lepo diši user posted image upam, da bo tudi Phelps ustrezalo.

Srečanje, jaz sem za, razen, če v sredo CTG pokaže kakšno dogajanje. Vsi me prav takole user posted image gledajo, ko me vidijo samo v avtu. Pismo, jaz nisem bolna ampak samo noseča in če se dobro počutim grem... Če pa je bolj težak dan, pa jasno več počivam...

Sem pravkar s čokolado popackala njegov snežno beli kopalni plašček in potem stokam glede kg user posted image . Spala odlično, ko bi bilo vsaj še več takih dni...

Bodite v rožcah user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.10.2010 9:49:17   
Soncchhek
dobro jutrooooooooo

joj kire prevale je naš bebi delal včeraj v trebuhu.....hribček L hribček D, sem mislila, da bo ven skočil.....me je že bolelo, bodoči očka pa čist srečen, da je vse to spet videl.

A katera od nas bo odprla sezono? Jaz ne. Kar naj bo noter do PDP ali pa kir teden prej....še 7 tednov....

Lonalona, jaz sem dobila sterilizator od Aventa.....vem samo da je gor slikca da noter naliješ 2 dcl vode...potem pa am....moram povprašat tisto, ki mi je dala...a se da v mikrovalovko al kaj.....

ooo aleksa83, kir buši. Meni je tako smešno, ko so bušiji že tako veliki.....da napnejo majčke, pa se sploh ne vidi več naših jošk...moje so  velike drugače, pa sem lih včeraj rekla mojmu, da so končno enkrat skrite .

aleunam, a ene tri mesece bi še počakala....to pač ne . Saj je smešno vse skupaj.....najprej ugotoviš da si nosečka.....pa si  že nekje na pol.....pa je kar naenkrat konec..oz. proti koncu. Jaz tudi komaj čakam, da poštimamo vse doma in dokončno vse stvari uredim....saj nakupljeno oz. pripravljeno je vse, samo lepo sortirat je treba ipd.

renesmee**, ti greš na celo frizer prenovo pred porodom a? Jaz si pa v nosečnosti nisem nič barvala....no saj prej sem si dajala samo ene 2-3krat na leto preliv gor....po porodu, tam za veseli december se bo pa že treba polepšat spet. Drugače pa pranje glave, pa britje pa vse te zadevščine so meni cel projekt že nekaj časa....me čist izmozgajo. Britje dol pa.....jaz kar na slepo...pa mi je do zdj še nekak ratalo.... Ne morem si pa več nog z depilatorjem....to bo pa treba mojga v akcijo dat.

library, jaz sem za otroške cunje uporabila oreščke....pa nič mehčalca...prala sem jih na 40.....pleničke pa valda na 95....

joj te vaše slikce kavic pa zajtrkov pa.......samo da mine ta moja cuker dieta ...vse požremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem imela pa čist svetlo nočko..pa seveda moj zraven.....mi paše ležat na L bok....ampak takrat zadnje čase smrčimuser posted image ....če pa sem spala na D boku, me je pa bebi direkt v rebra brcal....očitno mu paše da smrčim...ga uspavauser posted image user posted image user posted image .

NIč...gremo delat kosilo...zdaj se mi še da..potem se mi itaq ne bo večuser posted image .

Lep dan....vikend....!!!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
8.10.2010 10:00:26   
zori82
dobro jutrooo

za mano je super prespana noč user posted image

mmmmm hvala za tako dobre kavice in zajtrkuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

ravno danes sem sterilizirala nastavke za bradavice, zdj pa ne vem kam naj jih dam...a kr v eno plastično posodico al kam jih bote ve dale

Tudi jaz sem jih danes kupila pa sem si zastavila isto vprašanje. Tudi meni ni jasno kam jih dat. Pomoje jih bom kar nazaj v to škatlico pospravla, kjer so bili. Razen če ima katera kakšno boljšo idejo, kam jih dat.

Hmm a katera ve, sem kupla tudi škatlico za dudo pospravit, a to se tud sterilizira? Ni nobenih navodil gor.

js sm nastavke dala kr v eno plastično posodico. Pa škatlice za dudo sem tud enako prekuhala kot dude (babylove škatlica iz DM)

evo danes še zlikam zadnjo rundo tetra plenic, potem pa sam še počitek ...ja pa ja optimistuser posted image user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.10.2010 10:05:04   
naša beba
jooooojjjjjj kk sem sesuta!!!!!

V celem tednu sem samo včeraj spala normalno. Danes pa spet... popoldne utrujena, zadremat ne morem... zvečer pa kot da nikol nisem rabla spanja. In taka sem tam do ene dveh zjutraj. Pol mam seveda vsega poln kufer in grem gledat TV... zaspanosti še vedno on nikoder... do cca štirjih... pol zadremam za eno urico in se spet zbudim... pol se pa vse skup malo umiri in zaspim kot ubita... dokler se čez pol ure ne zbudim, ker me kolki bolijo ko sam vrag... To do kakih osmih pol pa obupam in vstanem. No, cel cajt pa naša punca skače po mojmu bušiju, da ne vem kje mi bo najprej kaj počilo in bo pokukala ven... Od predvčerajšnjim naprej vidim celo konec mojega popka, nima se več kam obrnit in raztegnit...

Jamram ko stara bica, samo se te dni res ne počutim najbolje... pa kaj zato, a ne... čakamo naše zakladke...

Nič, grem malo pospravit, ker je pa zdaj trenutno bolj mirno tam spodaj. Prej sem kar počepnila, tako me je špikalo za sramno kostjo... če ne bi bila pravkar iz wc-ja, bi najbrž spustila....

Ne predstavljam si pa, da bi to bili že kaki popadki, ker se to vleče že par dni in ni vezano na neko časovno periodo... Kaj pa ve pravite????

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.10.2010 10:05:46   
nadinne
Čau.

Jaz vas tudi že ne dohajam več...sem sicer vse prebrala za nazaj zdejle, ampak se pol ne spomnim več user posted image

Jaz sem včeraj zaključila s službo user posted image Še 2tedna dopusta, potem pa porodniška...me kar stisne ko pomislim na bližajoči se porod user posted image Res je še čas brzinsko user posted image

britje...ah noge niso noben problem...sem opazila tudi da mi ful počasneje rastejo dlake na nogah user posted image   Spodaj pa...ah se ne obremenjujem več s tem...pač pazim da ne rata deževni pragozd, ornk obrita pa nisem bila že neka mesecev user posted image Tam okoli presredka se nekaj na slepo pobrijem, ostalo pa pazim da so dlačice čim krajše...to je to. Pred dnevom D (če me kaj ne prehiti) pa bom vpregla user posted image , da me uredi...on se že veseli user posted image

pranje...jaz bom mogoče danes dala prvo rundo cunjic za user posted image oprati...bo do ponedeljka lepo sončno vreme in ga hočem izkoristit, da se bo vse lepo posušilo zunaj, ker drugače je to mišn imposibl user posted image Prala bom pa s Persil sensitive in kisom...pa obvezno 2x splakovanje. To je to.

pijača...jaz sem za, itak sem sedaj doma in imam časa na pretek user posted image Bi pa me ni bolj ustrezalo dopoldne zaradi gužve na cesti v Lj oz. iz nje. Pa valda BTC, ker je parkinga na pretek.

Včeraj ko sem šla iz službe, sem se ustavila v Kik-u na Celovški...sem končno dobila zimski pajac 62 velikost v nevtralni barvi user posted image . Pa sem kupila še 3 pisane tetra plenice, pa ene živo rimene plišaste žabice z žirafo in eno majčko za zraven...nisem se mogla upret, ker je bila tista žirafa tak luštna user posted image Popoldne sem šla pa s sestro in nečakinjo v Qulandijo v Kranj in sem se ustavila v BC ter nakupila še škarjice za nohtke, pa glavniček in krtačo, pa še tisto stvar za nosek pucat (sem hotela tistega ki ga daš na sesalec...ampak sem si premislila, ker potem moram še sesalec kupit user posted image )...sem vzela kar tistega ki ga daš na usta. Če se ne bo obnesel bom pa potem drugega kupili. Pa končno sem dobila še ampulce s fiziološko...pri nas v DM-ju jih niso imeli. Tak da sedaj grem pa res kupit le še pralne plenice...sem se včeraj v BC poučila kako sploh delujejo in kako so sestavljene user posted image Sta mi sodelavki včeraj podarili bon za BC in ga bom kar za plenice ponucala...samo čakam da greva z mojim skupaj v nakup, da ne bo rekel da vse sama nabavim user posted image

CSD...sej je treba samo tista 2 obrazca oddat ne? Na enem ko imaš plače napisane in na drugem ki je za porodniški dopust, paket, dopust za nego in varstvo otroka in porodniško nadomestilo? jaz sem to uredila že konec septembra in imam že obe odločbi doma...čakam 15.10. da dobim denar namesto paketa user posted image Sej drugih papirjev sedaj ni treba urejat?

očetovski dopust...pri nas so rekli, naj moj user posted image prinese papirje en dan preden misli kristiti dopist...to je to. Itak ga bo verjetno koristil šele po novem letu, ker mora najprej vedet eli bo še imel službo user posted image Če bo vrezposeln, itak nima dopusta oz. je itak doma.

Nič, ker je tak lep sonček zunaj, grem jaz sedaj dat cunje v stroj, potem pa oprati okno sobi, kjer je malar včeraj končal z delom...sedaj mi ravno pleska hodnik in stopnišče...uf bo to še pucanja user posted image

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu melca87)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.10.2010 10:52:03   
MalaNeli
jaz pa v sredo dopolnim 37T potem je pa vseeno
upam da se ne bojo uresničle sanje da sem rodila sama in da je bil prvi obisk moj oče, ker mojga drug tedn od čet do pon ni :) službeno odsoten.
bomo vidli ka bo ctg v pon. reku.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.10.2010 11:03:37   
penelopa1
Lep pozdrav user posted image
To je moje poročilo od včerajšnim pregledom: 33 teden
  • kg: + 12
  • plodovnica- dovolj
  • maternica od spodi zaprta- jupuuu lahko se sprehajam in nakupujem user posted image
  • postavljenost otroka- medenično še vedno...meni je vseeno kak njemu pašeuser posted image
  • teža: 2167 kguser posted image ful smo zrasli
Edino bebika včeri ni bil raspoložen za slikat...rokico je imel pred obraz pa nismo ga dobro vidliuser posted image

načtr za ta viked: ker je napovedano lepo vreme upam da gremo kaj ven dihat svež zrakuser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.10.2010 11:03:38   
severnica77
Uh, to pa je napisanega user posted image
No, jaz sem od danes naprej zares doma, nekaj še imam dopusta, čez teden dni pa že porodniška.
Danes sem bila na pregledu, je vse o.k., dobila sem napotnico za porodnišnico, pregled imam čez dva tedna, potem pa verjetno še CTGji.

Britje je pri meni kar na slepo ... Še kar nekako uspeva user posted image .

Cotke sem oprala ... ostalo (kozmetika, kakšno dudico, vložki nekaj dodatnih tetra pleničk). Nam pa je crknil pralno sušilni stroj in čakamo na del ... Upam, da bo danes, ker zdaj pa res ni najboljši čas za takšne hece.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.10.2010 11:07:00   
penelopa1
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

britje...ah noge niso noben problem...sem opazila tudi da mi ful počasneje rastejo dlake na nogah user posted image   Spodaj pa...ah se ne obremenjujem več s tem

Pri meni je isto!

očetovski dopust...pri nas so rekli, naj moj user posted image prinese papirje en dan preden misli kristiti dopist...to je to.

Nama so tudi enako rekli .

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?