phelps
|
Joj babe Depilacija, jaz tudi še sama na slepo z britvico. Ženske smo pravi kmetje, toliko vlaženja, košnje, gnetenja, rahljanja, strganja Library, ja, ti imaš naslednji pregled točno na tisti dan, ko imava z Lottyko rok in seveda uživaj v Bohinju, jaz bi tudi kam šla, pa gre moj (spet) k njemu domov za vikend, ker menjajo okna (čeprav je teden dni nazaj v.d. tast rekel, da jih bodo prihodnje poletje). Ah, bo že... Pranje, jaz imam že vse oprano in polikano, uporabila sem Persil sensitive in čisto malo kisa, meni ful lepo diši upam, da bo tudi Phelps ustrezalo. Srečanje, jaz sem za, razen, če v sredo CTG pokaže kakšno dogajanje. Vsi me prav takole gledajo, ko me vidijo samo v avtu. Pismo, jaz nisem bolna ampak samo noseča in če se dobro počutim grem... Če pa je bolj težak dan, pa jasno več počivam... Sem pravkar s čokolado popackala njegov snežno beli kopalni plašček in potem stokam glede kg . Spala odlično, ko bi bilo vsaj še več takih dni... Bodite v rožcah