|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
7.10.2010 21:19:31   
kapesanta
jaz se pa kar s kremo depiliram, z ziletko cist na blef ne upam. Si pa sam na 3 tedne, pac bolj spika. Dvomim da res tolk skoduje.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.10.2010 21:20:23   
philadelphia
Aja, pa še danes mi je vzela bris za streptokok. Sem ji rekla, da bi mogoče naslednjič, pa mi je rekla, da ne ve zakaj in da je danes že čist vredu. 
Naslednji pregled pa imam 2.11.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.10.2010 21:26:21   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Dobre ste da se še brijete, jaz ne vidim več nič. Sem ravno danes iz brazilske in imam sedaj za 3 tedne mir. Da bi se mogla pa sama, pa ni variante da bi ostala cela user posted image , bi si še kaj odbrila zraven.

jaz si ne upam niti mimo britvice... Nisem več na tekočem glede stanja od popka navzdol.... user posted image user posted image user posted image Me pri depilaciji vpraša: a je v redu?.. sem samo user posted image pogledala...       user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa bi ja za kakšno ogledalo prosilauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2053
7.10.2010 21:27:12   
bik
Pozdravljene user posted image

Vedno bolj ste aktivne na forumu, ti vzame kar nekaj časa da prebereš vse user posted image

Jaz sem bila pa danes lepo v gozdu na svežem zrakuuser posted image , sem šla po kostanj, bomo jutri imeli "kostanj piknik"

user posted image

Jaz imam pa sedaj že vse pripravljeno, torbo za v porodnišnico, torbo ki jo bo v porodnišnico prinesel mojuser posted image  za user posted image user posted image , cunjce so oprane...
U glavnem samo še čakamouser posted image  user posted image

Sem brala, da imajo v Mengšu organizirano masažo z dojenčkom, se mi sliši prav zanimivo ima katera izkušnje s tem?

Lepo se spočijteuser posted image  in obvezno crklanje pred spanjemuser posted image

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
7.10.2010 21:27:58   
majabar
aleunam,sem upala, da bom jaz med prvimi rodila, zdaj pa drzim noge prekrizane. Mpj se vrne iz Mehike 22. zvecer. Torej od 23. naprej lahko pride se Lucian Mai.
aleksa, lepa trebuscek in metuljcica!
phelps, se 22;).
bik, kostanj, joj, kako ga bi!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
7.10.2010 21:28:14   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: library

No zdaj pa bom res prisiljena, da začnem prat otroške cunjice user posted image . A mi še enkrat poveste kater prašek in mehčalec ste uporabile? Danes sem stala pred policami in nisem vedela kaj naj vzamem user posted image .

Drugače pa odštevam, še 4x grem delat user posted image . Jutri pa vikend v Bohinju. Komaj čakam.

Jaz sem kupila Persil Sensitive

Super da imaš tudi ti konec počasi user posted image . Se boš lahko sprostila in malo odmislila ves stres iz službe. Uživaj v Bohinju.

Neposredna povezava do sporočila: 2056
7.10.2010 21:29:52   
lottyka

Aja, pa še danes mi je vzela bris za streptokok. Sem ji rekla, da bi mogoče naslednjič, pa mi je rekla, da ne ve zakaj in da je danes že čist vredu. 
Naslednji pregled pa imam 2.11.

Uff jaz imam 2.11. že rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2057
7.10.2010 21:31:30   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: bik

Sem brala, da imajo v Mengšu organizirano masažo z dojenčkom, se mi sliši prav zanimivo ima katera izkušnje s tem?

Kje v mengšu pa? Kako pa to zgleda?

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.10.2010 21:34:54   
bik
Tudi jaz sem oprala z Silanom Natural (k je tud dojenček gor na slikci).

MASAŽA je pa v Harmoniji, ampak nisem vidla kolk časa traja niti kolk stane. Sem rekla da se najprej pozanimam kako to zgleda.

Izkušnje, kakšna?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
7.10.2010 21:34:55   
philadelphia
Pa da povem še en vic o tem vikendu v Bohinju. Moj ima idejo, da bi me peljal na sprehod do sedmerih jezerov user posted image . Sej hecen zna bit, sam njegov šef mu je takoj rekel, da naj se zresne, ker me pa ja ne more tja vlečt. No vsaj nekdo drži z mano user posted image .

Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila user posted image , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi).

Drug teden gremo pa na pijačo punce, a ne? user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
7.10.2010 21:41:16   
lottyka

Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila user posted image , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi).

Jaz sem takoj za pijačko.

Neposredna povezava do sporočila: 2061
7.10.2010 21:42:03   
ječi12
jaz perem za dojenčka z dashem v zrnu,pa s polovično merico,potem pa namesto mehčalca kis.
tko ubistvu perem za vse,samo bom dala v dojenčkaste cunje še manj praška kot za nas.
nč ne padam na sensiteve fore,ker je kemija pač kemija.kis je pa kis.in je super.

js začnem prat drug teden...počasi  in ziher. pomoje bo ene 3-5 strojev vsega skp. od posteljnine,tetra plenic in cunjic. ker so male jih gre velik notr. mam pa cunj tolllllllk da ne vem kaj bi z njimi.to ne bomo ponosil pod točko razno. ampak sm vesela in hvaležna ker ubistvu nism nč sama kupila use dobila rabljeno in ful lepo neki pa moja mami kupila...juhej.

js pa gledam na popu tale fajt za LJ župana in se prou nasmejiva z mojim. itak noben nima šans,zoki zmaga.

kostanj pa tut js komi čakam. naberat ga ne grem,ker bom trebuh pol kr tm pustila user posted image  zato bom počakala do 1.11 in ga kupila na žalah kt vsak let...se ful grozn sliš? ampak je res.

uživejte.

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
7.10.2010 21:47:44   
simonmojca

Jaz sem tudi takoj za drinko

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
7.10.2010 21:50:14   
bik
Sem našla eno spletno stran o  tečaju masaže dojenčka, če slučajno katero zanima:

http://www.mamindotik.si/tecaj.html

Jaz tud gledam na popu, sej ne veš a bi se joku al smeju user posted image

Zdej pa res, gremo počas spat!

user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
7.10.2010 21:52:01   
philadelphia
Sam tole na popu je res zabavno. Še naš user posted image  se zabava in me brca v želodec user posted image .  

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
7.10.2010 21:52:08   
naša beba
Evo mene spet... samo res, par urc stran od računalnika pa je skor tolko branja ko pa pred kakim mesecem cel vikend!!!

Za pranje sem zaenkrat porešaltala na Persil Sensitive, prej sem prala z Arielom... Mehčalec pa sem opustila, razen če perem samo njegove stvari... kis kot sem se tu na RR naučila user posted image user posted image user posted image

MalaNeli... sestra mi je rekla da je tam nekje 25 evrov... sam mi je mal čudno, ker tu na forumu se je o drugačnih cenah pisalo.. ni važno, sam da vem na približno...

OMG, a res se že počasi bliža naš čas rojevanja... js bi tud še malo počakala, bi rada, da je mala dobro razvita... Če bo pa recimo teden dni pred rokom pa mislim, da ne bi smelo bit problema...

Britje... js si še kr sama pred ogledalom in z dodatnim v roki pojem: Bom grmovje posekal, travice požel, bom naredu stezice tam k so včasih bile...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa rekla, da nazadnje grem pa tud js na brazilsko ... in eno fajn pedikuro... za razvajanje...

Reseme... res si si naložila opravkov za prvi dan porodniške... ampak kr daj, dokler si še lahko konkretno aktivna

Midva sva dan z user posted image šla kupit še eno omaro za bejbijevo sobico in pa podlogo za previjalno mizo... Sva pa oba trda prišla domov, ker je tud on na bolniški
Včeraj sem bila pa nabavna za kozmetiko in lekarno... full gre keša... pa sem gledala in pozabila, katere VIR vložke si moram že kupit, ker nisem nič s krilci vidla... al pa sem poleg tega da sem pozabljiva še slepa... user posted image user posted image

Modrc sem pa full fajni dobla v Pikapolonici.. končno eden, ki je dovolj majhen za moje joškice, ker A košaric pa nikjer ne najdem, razen, če bi prek neta naročila...

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
7.10.2010 21:52:24   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Jaz sem tudi takoj za drinko

jaaaa, kdaj pa kje??

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
7.10.2010 21:55:34   
pajac

tudi jaz :)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
7.10.2010 21:56:12   
Renesme**
modrci- no to pa sem jaz danes kupila, 1 od Mullerja in 1 roza v Kepici, škatle spravila, da če bo ok, da bo moj vedel kaj kupituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2069
7.10.2010 22:01:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Britje... js si še kr sama pred ogledalom in z dodatnim v roki pojem: Bom grmovje posekal, travice požel, bom naredu stezice tam k so včasih bile...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa rekla, da nazadnje grem pa tud js na brazilsko ... in eno fajn pedikuro... za razvajanje...

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra si...

A pol boš tik pred zdajci trenirala za porod??? Brazilska pa to???  user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
7.10.2010 22:03:46   
pajac
Po čem so ti modrci v Millerju?

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
7.10.2010 22:06:55   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Po čem so ti modrci v Millerju?

mislim da okol 8 euruser posted image , sploh gledala nisem, so eni od cenejših pa tako ga rabim, un v kepici je bil pa 29 eur, no 26 s popustom.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
7.10.2010 22:07:29   
philadelphia
Meni je prvič kar pasalo tam v Areni, ker ste takrat rekle, da je fajn za parkirat. Drugače mi je pa vseeno, ker bom v vsakem primeru mogla na trolo. Kdaj pa ne vem, jaz bi do srede lahko šele po 14-i uri. Ostale dneve pa kadarkoli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.10.2010 22:07:57   
Majchi
Ojoj, še bo smeha!user posted image  Zdaj se soočajo še kandidati za MB župana.

Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.10.2010 22:09:50   
Renesme**

Meni je prvič kar pasalo tam v Areni, ker ste takrat rekle, da je fajn za parkirat. Drugače mi je pa vseeno, ker bom v vsakem primeru mogla na trolo. Kdaj pa ne vem, jaz bi do srede lahko šele po 14-i uri. Ostale dneve pa kadarkoli user posted image

jaz samo tam okoli 15-16h nebi, ker če bom imela avto moram 1. po tamalo v vrtec, pol pa po možnosti še po mojga v službo

Rajši bi enkrat dopoldne tam okoli 10, 11h...lahko tudi v čet, pet...

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?