Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:19:31
|
|
|
|
kapesanta
|
jaz se pa kar s kremo depiliram, z ziletko cist na blef ne upam. Si pa sam na 3 tedne, pac bolj spika. Dvomim da res tolk skoduje.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:20:23
|
|
|
|
philadelphia
|
Aja, pa še danes mi je vzela bris za streptokok. Sem ji rekla, da bi mogoče naslednjič, pa mi je rekla, da ne ve zakaj in da je danes že čist vredu. Naslednji pregled pa imam 2.11.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:26:21
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Dobre ste da se še brijete, jaz ne vidim več nič. Sem ravno danes iz brazilske in imam sedaj za 3 tedne mir. Da bi se mogla pa sama, pa ni variante da bi ostala cela , bi si še kaj odbrila zraven. jaz si ne upam niti mimo britvice... Nisem več na tekočem glede stanja od popka navzdol.... Me pri depilaciji vpraša: a je v redu?.. sem samo pogledala... pa bi ja za kakšno ogledalo prosila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:27:12
|
|
|
|
bik
|
Pozdravljene Vedno bolj ste aktivne na forumu, ti vzame kar nekaj časa da prebereš vse Jaz sem bila pa danes lepo v gozdu na svežem zraku , sem šla po kostanj, bomo jutri imeli "kostanj piknik" Jaz imam pa sedaj že vse pripravljeno, torbo za v porodnišnico, torbo ki jo bo v porodnišnico prinesel moj za , cunjce so oprane... U glavnem samo še čakamo Sem brala, da imajo v Mengšu organizirano masažo z dojenčkom, se mi sliši prav zanimivo ima katera izkušnje s tem? Lepo se spočijte in obvezno crklanje pred spanjem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:27:58
|
|
|
|
majabar
|
aleunam,sem upala, da bom jaz med prvimi rodila, zdaj pa drzim noge prekrizane. Mpj se vrne iz Mehike 22. zvecer. Torej od 23. naprej lahko pride se Lucian Mai. aleksa, lepa trebuscek in metuljcica! phelps, se 22;). bik, kostanj, joj, kako ga bi!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:28:14
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: library No zdaj pa bom res prisiljena, da začnem prat otroške cunjice . A mi še enkrat poveste kater prašek in mehčalec ste uporabile? Danes sem stala pred policami in nisem vedela kaj naj vzamem . Drugače pa odštevam, še 4x grem delat . Jutri pa vikend v Bohinju. Komaj čakam. Jaz sem kupila Persil Sensitive Super da imaš tudi ti konec počasi . Se boš lahko sprostila in malo odmislila ves stres iz službe. Uživaj v Bohinju.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:29:52
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Aja, pa še danes mi je vzela bris za streptokok. Sem ji rekla, da bi mogoče naslednjič, pa mi je rekla, da ne ve zakaj in da je danes že čist vredu. Naslednji pregled pa imam 2.11. Uff jaz imam 2.11. že rok.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:31:30
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bik Sem brala, da imajo v Mengšu organizirano masažo z dojenčkom, se mi sliši prav zanimivo ima katera izkušnje s tem? Kje v mengšu pa? Kako pa to zgleda?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:34:54
|
|
|
|
bik
|
Tudi jaz sem oprala z Silanom Natural (k je tud dojenček gor na slikci). MASAŽA je pa v Harmoniji, ampak nisem vidla kolk časa traja niti kolk stane. Sem rekla da se najprej pozanimam kako to zgleda. Izkušnje, kakšna?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:34:55
|
|
|
|
philadelphia
|
Pa da povem še en vic o tem vikendu v Bohinju. Moj ima idejo, da bi me peljal na sprehod do sedmerih jezerov . Sej hecen zna bit, sam njegov šef mu je takoj rekel, da naj se zresne, ker me pa ja ne more tja vlečt. No vsaj nekdo drži z mano . Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi). Drug teden gremo pa na pijačo punce, a ne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:41:16
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi). Drug teden gremo pa na pijačo punce, a ne? Jaz sem takoj za pijačko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:42:03
|
|
|
|
ječi12
|
jaz perem za dojenčka z dashem v zrnu,pa s polovično merico,potem pa namesto mehčalca kis. tko ubistvu perem za vse,samo bom dala v dojenčkaste cunje še manj praška kot za nas. nč ne padam na sensiteve fore,ker je kemija pač kemija.kis je pa kis.in je super. js začnem prat drug teden...počasi in ziher. pomoje bo ene 3-5 strojev vsega skp. od posteljnine,tetra plenic in cunjic. ker so male jih gre velik notr. mam pa cunj tolllllllk da ne vem kaj bi z njimi.to ne bomo ponosil pod točko razno. ampak sm vesela in hvaležna ker ubistvu nism nč sama kupila use dobila rabljeno in ful lepo neki pa moja mami kupila...juhej. js pa gledam na popu tale fajt za LJ župana in se prou nasmejiva z mojim. itak noben nima šans,zoki zmaga. kostanj pa tut js komi čakam. naberat ga ne grem,ker bom trebuh pol kr tm pustila zato bom počakala do 1.11 in ga kupila na žalah kt vsak let...se ful grozn sliš? ampak je res. uživejte.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:47:44
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka IZVIRNO SPOROČILO: library Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi). Drug teden gremo pa na pijačo punce, a ne? Jaz sem takoj za pijačko. Jaz sem tudi takoj za drinko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:50:14
|
|
|
|
bik
|
Sem našla eno spletno stran o tečaju masaže dojenčka, če slučajno katero zanima: http://www.mamindotik.si/tecaj.html Jaz tud gledam na popu, sej ne veš a bi se joku al smeju Zdej pa res, gremo počas spat!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:52:01
|
|
|
|
philadelphia
|
Sam tole na popu je res zabavno. Še naš se zabava in me brca v želodec .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:52:08
|
|
|
|
naša beba
|
Evo mene spet... samo res, par urc stran od računalnika pa je skor tolko branja ko pa pred kakim mesecem cel vikend!!! Za pranje sem zaenkrat porešaltala na Persil Sensitive, prej sem prala z Arielom... Mehčalec pa sem opustila, razen če perem samo njegove stvari... kis kot sem se tu na RR naučila MalaNeli... sestra mi je rekla da je tam nekje 25 evrov... sam mi je mal čudno, ker tu na forumu se je o drugačnih cenah pisalo.. ni važno, sam da vem na približno... OMG, a res se že počasi bliža naš čas rojevanja... js bi tud še malo počakala, bi rada, da je mala dobro razvita... Če bo pa recimo teden dni pred rokom pa mislim, da ne bi smelo bit problema... Britje... js si še kr sama pred ogledalom in z dodatnim v roki pojem: Bom grmovje posekal, travice požel, bom naredu stezice tam k so včasih bile... Sem pa rekla, da nazadnje grem pa tud js na brazilsko ... in eno fajn pedikuro... za razvajanje... Reseme... res si si naložila opravkov za prvi dan porodniške... ampak kr daj, dokler si še lahko konkretno aktivna Midva sva dan z šla kupit še eno omaro za bejbijevo sobico in pa podlogo za previjalno mizo... Sva pa oba trda prišla domov, ker je tud on na bolniški Včeraj sem bila pa nabavna za kozmetiko in lekarno... full gre keša... pa sem gledala in pozabila, katere VIR vložke si moram že kupit, ker nisem nič s krilci vidla... al pa sem poleg tega da sem pozabljiva še slepa... Modrc sem pa full fajni dobla v Pikapolonici.. končno eden, ki je dovolj majhen za moje joškice, ker A košaric pa nikjer ne najdem, razen, če bi prek neta naročila...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:52:24
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: lottyka IZVIRNO SPOROČILO: library Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi). Drug teden gremo pa na pijačo punce, a ne? Jaz sem takoj za pijačko. Jaz sem tudi takoj za drinko jaaaa, kdaj pa kje??
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:55:34
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka IZVIRNO SPOROČILO: library Ja lottyka se bom sprostila, pa na koncu kr rodila , ker bom presproščena. (joj se ne smem hecat s temi stvarmi). Drug teden gremo pa na pijačo punce, a ne? Jaz sem takoj za pijačko. tudi jaz :)
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 21:56:12
|
|
|
|
Renesme**
|
modrci- no to pa sem jaz danes kupila, 1 od Mullerja in 1 roza v Kepici, škatle spravila, da če bo ok, da bo moj vedel kaj kupit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 22:01:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba Britje... js si še kr sama pred ogledalom in z dodatnim v roki pojem: Bom grmovje posekal, travice požel, bom naredu stezice tam k so včasih bile... Sem pa rekla, da nazadnje grem pa tud js na brazilsko ... in eno fajn pedikuro... za razvajanje... dobra si... A pol boš tik pred zdajci trenirala za porod??? Brazilska pa to???
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 22:03:46
|
|
|
|
pajac
|
Po čem so ti modrci v Millerju?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 22:06:55
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Po čem so ti modrci v Millerju? mislim da okol 8 eur , sploh gledala nisem, so eni od cenejših pa tako ga rabim, un v kepici je bil pa 29 eur, no 26 s popustom.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 22:07:29
|
|
|
|
philadelphia
|
Meni je prvič kar pasalo tam v Areni, ker ste takrat rekle, da je fajn za parkirat. Drugače mi je pa vseeno, ker bom v vsakem primeru mogla na trolo. Kdaj pa ne vem, jaz bi do srede lahko šele po 14-i uri. Ostale dneve pa kadarkoli
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 22:07:57
|
|
|
|
Majchi
|
Ojoj, še bo smeha! Zdaj se soočajo še kandidati za MB župana.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 7.10.2010 22:09:50
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Meni je prvič kar pasalo tam v Areni, ker ste takrat rekle, da je fajn za parkirat. Drugače mi je pa vseeno, ker bom v vsakem primeru mogla na trolo. Kdaj pa ne vem, jaz bi do srede lahko šele po 14-i uri. Ostale dneve pa kadarkoli jaz samo tam okoli 15-16h nebi, ker če bom imela avto moram 1. po tamalo v vrtec, pol pa po možnosti še po mojga v službo Rajši bi enkrat dopoldne tam okoli 10, 11h...lahko tudi v čet, pet...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?