|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
7.10.2010 10:06:40   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič, mislim da bi bilo dobro tudi zate, da malo zamenjaš kliniko, saj veš drugačni pristopi, druga zdravila, drugačno počutje. In ne sploh ne kritiziram ata, ampak saj veš kako pravijo, da bo ne vem koliko neuspešnih postopkih je dobro zamenjati kliniko, to je bil tudi razlog, da sva šla midva v MB.

ampak o tem bomo razmišljali ko in če sploh bo, res konec

ja, sej jaz tud v tej smeri razmišljam. Sam malo dolga se mi zdi iz Lucije v MB vozit. Prevozim celo naše deželico za UZ. user posted image No, ja ampak za ceno uspeha ni nič odveč. user posted image mišič, dej mi povej, kako se lotiš MB-ja. Kaj naredim najprej, pokličem tja?

aha,  najprej pokliči na tole telefonsko Informacije
Naročanje z napotnico
++386 2 321 24 48 od 14. do 15. ure

in se naroči za posvet. Do posveta poskušaj zbrati čimveč papirjev oz. izvidov, jaz sem imela slikane in sprintane vse protokole postopkov iz LJ, izvide od prve laparoskopije, o hormonih tudi spermiogram od našega (zato mu ga ni bilo treba ponavljati)...

Na posvetu ti bo rekel, kdaj mroaš priti na UZ, da te pregleda, lepo se bosta pogovorila o samem postopku, pa na čakalno listo te bodo dali. Po vsej verjetnosti, ti bodo tudi vzeli kri za preiskave (spolno prnosljive bolezni,...)
Takrat tudi dobiš datum za drugi posvet oz. branje izvidov, in ko imaš ta drugi posvet se že dogovoriš o začetku postopka, saj tako je bilo pri meni.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
7.10.2010 10:39:20   
aqua77
tenkju! user posted image

se bom kar lotila zadeve...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
7.10.2010 10:53:01   
sonya1
Draga Loremi user posted image user posted image user posted image user posted image ! Sem prav čakala na novice o tvoji operaciji in mi je res hudo, da novice niso bolj optimistične. Ampak tako, kot je že Fidi povedala, malo prespat, pa se bo že našlo kaj. Obupat pa še ne, nikakor ! Tega tu nobeni ne bomo pustile !!! Je menda že vsaka stvar za nekaj dobra, čeprav se za marsikatero sprašujem; Zakaj že ????
Joj, Hermy, tamala je pa čedalje lepša ! Ja, taka stimulacija je pa res nekaj.
Aquica
, tokrat pa bo, ti sam men verjem!  Je pa tudi mene včeraj glava bolela za ****, pa me redko, tako da čisto mogoče, da je samo od vremena. Kot so punce že stokrat napisale; dokler se ne ulije, nič negativnega predvidevat !
A je Gigi že na dopustu ? Je kaj povedala, kam gresta ?
Naska, upam, da bosta vse skupaj  uredila.

Punce imejte se skrajno lepo na današnji "ta mal petek" !

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
7.10.2010 11:07:32   
lana08
Loremi user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem brez besed sedela pri računalniku. Ampak dokler je možnost ne obupajta!! Držim pestke.

Aqua stimulacija zate:
user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
7.10.2010 11:18:17   
mismis
sicer je tale slikica namenjena Aqui, ampak Lana mali K. ima čudovit nasmeh user posted image user posted image ,

na sploh je zelo lep fantič

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
7.10.2010 11:28:05   
mausikaa
o piksnice kako maste lepe otročke
Akvič daj času čas in počakaj še kakšen dan, ne obupuj - čeprav te razumem, svoje telo poznamo skoraj v nulo in vemo kaj prinaša kaj...
btw. eno malček butasto vprašanje: sej po postopku se zna zgodit da jo ciklus malček zagode kajne? user posted image  se namreč še ni oglasila, vsi znaki so že kar nekaj časa tu, samo ona se noče pojaviti, madoniš, ko jo čakamo jo ni, ko jo pa nočemo je pa točna kot urca - ampak mene j..e zdaj to, da se zna zgoditi da bom v novembru dobila user posted image  tolk pozno da bom mogoče že čez magično mejo...sej ta je še vedno 42 kajne? in velja, da se mora začeti postopek pred rojstnim dnevom? če ne bo šlo drugače si jo bom morala povsem proti mojim načelom nekako sprožiti...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
7.10.2010 11:28:47   
lana08
Kar vsem je namenjen nasmeh ...za lepši dan. Po neprespani noči sem sedaj končno uspavala škratka. Spet ta luna, ma sej atija fejst zdela ampak to ni nič v primerjavi s K. Mami si pa poje Zombie zooooombie...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
7.10.2010 11:35:00   
aqua77
Lanči, tale stimulacija pa je neki najboljšega danes!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala. Kakšen srči je tale K. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
7.10.2010 14:00:38   
sonya1
Mausi, meni so rekli, da delajo do 42. leta. In ko smo se naprej pogovarjale, sem razumela, da ne smeš biti star več kot 42 let, torej še ne 43.
Tako sam jaz razumela sestro v Leonišču.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
7.10.2010 17:25:36   
zarja1
Loremi šele zdaj vidla tvoj post...brez besed sem. Le obupno žalostnauser posted image user posted image user posted image in jezna. Ne vem kako potolažit.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
7.10.2010 19:15:39   
Fidolina
Jst nič ne žuram (Akvič in Mismis) ampak žal delam. Ena firma - naš poslovni partner - zapira svoja vrata - in kar bomo prikazali terjatev do jutr, do poldneva, to bomo še dobili. Zato je Fidolonka ta teden spala samo ene tri ure na dan in je živ zombi user posted image user posted image user posted image . Ampak važn je, da je zombi  še živuser posted image user posted image user posted image .
Se vam jutr bolj posvetim dečvice mojeuser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
7.10.2010 19:58:26   
DaisyE
Jp loremi, sem se kar sem malo pripopala, tule vas še največ poznam, pa kolikor sledim, menda ni pogoj, da si 40 let star (saj počasi se bližam...). Kako si? Je že kaj boljše? Ma, saj je prav da si optimist. Kjer je volja, se da marsikaj nardit.

Mišmišu, kako si opravila na štajerskem? S čim te filajo?

Akvič, jaz kar navijam. Migrena dol, migrena gor.

Fidi, sam da si še živa. user posted image  Moja delovna vnema je po mesecih brezdelja na psu. Pa bi jo bilo treba že pred kakima dvema dnevoma zalaufat.

Ostalim pa en lep pozdravčič.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
7.10.2010 20:05:57   
miklarom
loremi - sej ne vem kaj naj ti rečem, vse to je en velik š...user posted image user posted image user posted image , RTM
jaz pa nisem trenutno v gužvi sem pa na bolniški ker sem full bubana, kašljam boli me glava, prehlad, vse za po vrhu pa še slabokrvna user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
7.10.2010 21:23:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dipherline, od danes naprej pa še Gonal user posted image user posted image user posted image

smo že v akciji.

Se vidimo potem ju3?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
7.10.2010 21:25:51   
mismis
Mikla, uboga reva, pocajtaj se

Maussi, saj poznaš protokol, najprej delati test, če je negativen pa deci rdečega, aspirin in veliko user posted image user posted image , potem pa ni vrag, da bo prišla

Fida, potem te pa ne bomo motile user posted image , ti kar čimveč izračunaj, da boste dobili kaj nazaj.

Lana, še dobro da luna enkrat mine, ja no pa fantje odrastejo tudi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
7.10.2010 21:48:43   
spelka12
A lahko malo zmotim? user posted image  Samo mišimišiko bi pozdravila, se že dolgo nisva "videli". Mišmiš vidim, da si spet v akciji.user posted image  
zarči a ti tudi tukaj? Kako si kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
7.10.2010 22:44:53   
Naska
loremi drž se!

Kot je razvidno sem nazaj - doma še vedno ledišče...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
8.10.2010 7:55:45   
loremi
Dobro jutro!

Punce hvala prav vsaki posebej, malo je lažje, ko veš, da te nekje nekdo prebere in sej ni kaj drugega nardit, kot drobna beseda, ampak pomeni veliko!

zarja jaz najprej sploh nisem dojela, kaj mi govori. Kot da to nebi govoril meni. Enostavno šok, da je šele prišlo za mano. In kak obup me je stisnil, ko bi lahko povedala. In ko bi lahko nehala polnit robčke.

Jp loremi, sem se kar sem malo pripopala, tule vas še največ poznam, pa kolikor sledim, menda ni pogoj, da si 40 let star (saj počasi se bližam...). Kako si? Je že kaj boljše? Ma, saj je prav da si optimist. Kjer je volja, se da marsikaj nardit.

DaisyE te je lepo tu brat! Kaj bolje? Mislim da ne, ker trenutno kar lebdim v neki misli, da bo uspelo, da mora, da nisem prešla skozi vso to pot padcev in sem in tja kakega vzpona, da bi sedaj pa padla najnižje in se ne več pobrala, potem pa se vprašam, ali je to slepo upanje, ker te dejstvo ne potolče v vseh 100% in se dejansko ne zavedam svoje trenutne nezmožnosti ali pa ostaja nekje mogoče 1% možnosti uspeh ain se ga držim kot pijanec plota, pa čeprav brez cilja, na katerga grem. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Naska naj se ledišče čimprej pične topit! user posted image

aqua še malo, še malo user posted image user posted image

mismis go girl!

nam je gigi ušla na opustka, a ne? upam, da uživa

vsem še enkrat hvala! danes grem do osebne zdravnice zaključit bolniško, v ponedeljek pa delat
mogoče grem danes še h kolegici na kavo, ampak res mogoče ... čeprav je tako, že dolgo se meniva, je rekla, da pride do mene, ko sem zgubila moja zakladka, no pa se letos še nisva uspeli videti ... tud čudno, a ne user posted image

Lep petek želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.10.2010 8:46:55   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

Dejzič, ti kar ostani tu, se mi zdi, da nas je tu res  največ kar nas poznaš user posted image . Kdaj začneš šihtat?

Loremi, upam da ti bo uspelo priti do kave s prijatljico, človek potrebuje v takih dnevih malo podpore in dobrega smeha

Zarja, luštno je bilo včeraj, še enkrat hvala user posted image

Žižek pa jutri pride domov user posted image

Špelka12, uf babuška kje si ti meni, kako je mali O.? a lepo rastete? hvala za dobre želje

Naska, super da si doma, mi je pa žal, da je doma še vedno ledišče user posted image user posted image

sonya, kako si ti? Pri tebe kaj novega

Fide, pa danes ne bomo motili, ali dela ali pa spi.

Akvič, kaj novega? je migrena popustila?

srečica, saj ni kaj, takšna je naša usoda user posted image user posted image user posted image  Če bi mi kdo 15. let nazaj rekel, da bom imela probleme z neplodnostjo, bi se mu samo nasmehnila. Žal je resnica drugačna, danes imam probleme in posledica tega vsega je  da vem veliko več o svojem telesu kot bi vedela sicer. Je pa tale neplodnost orenk test za neko zvezo, če je zveza prava lahko vzdrži vse tele preizkuse, v nasprotnem primeru pa user posted image user posted image user posted image  Tako da ja, lahko si vesela, da se ti ni potrebno ukvarjati s tem...

tamalu, kako si mi ti, pa mala princeska Staša, a je pridna?

maussi, a si ti ta teden na dopustu, ali naslednji. In kdaj sploh imaš rojstni dan, hit povej, da pripravim glasilke user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
8.10.2010 8:52:13   
aqua77

Akvič, jaz kar navijam. Migrena dol, migrena gor.

Fidi, sam da si še živa. user posted image  Moja delovna vnema je po mesecih brezdelja na psu. Pa bi jo bilo treba že pred kakima dvema dnevoma zalaufat.

Ostalim pa en lep pozdravčič.

Dejzič, stara sablja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr skoči mal k nam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni pogoj da jih maš 40, ne se bat... user posted image Nas je kar nekaj tuki, k se švercamo zraven, to pa zato, ker je tuki tako dobra družba, pa še nikol nam ni dolgčas... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še veliko poznanih in izgubljenih tukaj okoli mimo prileti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako se imate kaj na vašem koncu? Mala žaba raste? Uživaš? Sej je prav, kar privošči si. Delat pa ne preveč, zdaj je čas, ko je treba uživat. Delala si dosti že prej... user posted image user posted image user posted image

Pozdravčka, pa hvala za navijaški suport... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
8.10.2010 9:00:33   
aqua77

Dobro jutro vsem skupaj,

Dejzič, ti kar ostani tu, se mi zdi, da nas je tu res  največ kar nas poznaš user posted image . Kdaj začneš šihtat?

se popolnoma strinjam... user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi, upam da ti bo uspelo priti do kave s prijatljico, človek potrebuje v takih dnevih malo podpore in dobrega smeha

tud, tuki ti dam za prav... user posted image user posted image user posted image smeh je pol zdravja, dobra družba pa marsikaj na svoje mesto postavi...

Žižek pa jutri pride domov user posted image

jeeeejjjj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo že misam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se je mela fajn in si je nabrala novega paverja...user posted image user posted image user posted image

Špelka12, uf babuška kje si ti meni, kako je mali O.? a lepo rastete? hvala za dobre želje

špeli, dej pridi večkrat kaj mimo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Naska, super da si doma, mi je pa žal, da je doma še vedno ledišče user posted image user posted image

naskič, sej bo boljš... držim pestke, da se zadeve porihtajo...

Akvič, kaj novega? je migrena popustila?

Popustila, hvala na pitanju. user posted image Mogoče grem danes pobrat puško v koruzo. Ne vem še sigurno... Me hormoni tako mečejo, da sem skoz na robu joka danes...

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
8.10.2010 9:53:29   
zarja1
Zarja, luštno je bilo včeraj, še enkrat hvala user posted image

prav fajn je blo ja.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
8.10.2010 21:55:38   
Kruce Fiks
Smo malce rito luftal in evo ti ga na....user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
8.10.2010 21:57:14   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Smo malce rito luftal in evo ti ga na....user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
8.10.2010 23:38:37   
alpog
Ups! user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.