loremi
|
Dobro jutro! Punce hvala prav vsaki posebej, malo je lažje, ko veš, da te nekje nekdo prebere in sej ni kaj drugega nardit, kot drobna beseda, ampak pomeni veliko! zarja jaz najprej sploh nisem dojela, kaj mi govori. Kot da to nebi govoril meni. Enostavno šok, da je šele prišlo za mano. In kak obup me je stisnil, ko bi lahko povedala. In ko bi lahko nehala polnit robčke. IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jp loremi, sem se kar sem malo pripopala, tule vas še največ poznam, pa kolikor sledim, menda ni pogoj, da si 40 let star (saj počasi se bližam...). Kako si? Je že kaj boljše? Ma, saj je prav da si optimist. Kjer je volja, se da marsikaj nardit. DaisyE te je lepo tu brat! Kaj bolje? Mislim da ne, ker trenutno kar lebdim v neki misli, da bo uspelo, da mora, da nisem prešla skozi vso to pot padcev in sem in tja kakega vzpona, da bi sedaj pa padla najnižje in se ne več pobrala, potem pa se vprašam, ali je to slepo upanje, ker te dejstvo ne potolče v vseh 100% in se dejansko ne zavedam svoje trenutne nezmožnosti ali pa ostaja nekje mogoče 1% možnosti uspeh ain se ga držim kot pijanec plota, pa čeprav brez cilja, na katerga grem. Naska naj se ledišče čimprej pične topit! aqua še malo, še malo mismis go girl! nam je gigi ušla na opustka, a ne? upam, da uživa vsem še enkrat hvala! danes grem do osebne zdravnice zaključit bolniško, v ponedeljek pa delat mogoče grem danes še h kolegici na kavo, ampak res mogoče ... čeprav je tako, že dolgo se meniva, je rekla, da pride do mene, ko sem zgubila moja zakladka, no pa se letos še nisva uspeli videti ... tud čudno, a ne Lep petek želim vsem!