|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
6.10.2010 8:33:08   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Hermy velkom bek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale stimulacija pa je za učke spočit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen cuker!!!! Jaz bi tud tako pupo melaaaa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je lepa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je bla čist teb namenjena,...da veš, kaj moraš vizualizirat!!!
Lohk poleg še enega takega fantka user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.10.2010 8:42:05   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Hermy velkom bek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale stimulacija pa je za učke spočit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen cuker!!!! Jaz bi tud tako pupo melaaaa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je lepa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je bla čist teb namenjena,...da veš, kaj moraš vizualizirat!!!
Lohk poleg še enega takega fantka user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image

takoj podpišem, za oba!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.10.2010 10:06:02   
lana08
Hermy kakšna lepotička user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.10.2010 10:06:37   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

Hermy, lepo da ste nazaj. Mala Brina je pa cuker nad cukerčki

Akvič, kako nam kaže, se vleče tole čakanje a ne

Zarja, torej se jutri vidimo, ko bom konec te zvrcnem, pa se dobimo nekje v Europarku

Fida, ne preveč delati user posted image

Loremi, danes prideš domov, upam da je bilo vse ok in da so te končno porihtali

Maussi, me veseli, da je rita bolje. Praviš, da bo padel mini dopustek user posted image  priznam, da jaz tudi komaj čakam, da pridemo do punkcije in da si lahko privoščim bolniško
Žižek, upam da uživaš na mini break-u user posted image user posted image user posted image

srečica, kako gre, se zadnje čase bolj malo javljaš, saj je prav, če si pa tako zaposlena z user posted image

Lana08, ti bi pa lahko naši Akqu dala slikico tvojega muštra za stimulacijo user posted image user posted image

mene pa danes tako betica boli, da komaj čakam, da bo konec šihta, da grem domov user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.10.2010 10:07:18 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.10.2010 10:25:06   
aqua77
Mišič, a tebe pa glava boli???user posted image
Bošček, kakšen lekadol spij al pa kavo z limono, da ti bo bolje... čeprav je zaničuser posted image user posted image , ampak pomaga... user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti greš na bolniško po punkciji? Do kdaj pa boš na bolniški? Jaz sem bla po punkciji to rundo dva dni doma, ostalo pa normalno delam. Sem rekla, da še to kombinejšn probam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa veš, da se mi zdi veliko lažje takole. Dnevi mi grejo še kar hitro. Veliko hitreje, kot če sem doma na kavču. Pa še za faks na polno zraven delam (sem kolokvij 10 pisala sem danes zvedlauser posted image ), pa ta malega na treninge furam pa na tekme, tako da kar gre.
Saj jutri bo že 1 teden od transferja. user posted image Za vikend bo pa potem kriza... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me bo matrat začel.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi
srce mislim nate mučo, fejst. Upam da so zadeve zdaj poštimane, kot je treba!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žižet, upam da uživata z dragim 100 na uro!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dajta si duška... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanči08, pa res je že cajt za kakšno stimulejšn še s stvoje strani!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krucek, ti bi tud kako slikico lahko gor dal.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči ma pa miting z mišončkom! Lepo se načvekajte jutri!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausič, če rita še mal boli, reč tvojmu naj jo malo popiha... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem en lep jesenski dan, pa ne preveč garat, saj itak pol dežele stavka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 6.10.2010 10:29:12 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.10.2010 10:27:39   
aqua77
Kje je pa grethy??? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 6.10.2010 10:28:26 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.10.2010 16:48:59   
srečica17
ja bolj malo se javljam......ker nimam nič pamtnega za povedat:user posted image

Seveda da smo pridni pauser posted image .

Če ne bodo une, k oktobra pričakujejouser posted image al pauser posted image ..........bomo pa navijačice navalile pa pluske delale:user posted image

Ja.......k bi blo tko simpl , ane.

Sploh pa, ko berem vas.......taprave borke......kako se špikate, pa grejete, pa transfirate, pa kaj jaz vem kaj še vse........k ne razumem čist tega vašega žargona......vam povem,.......strašne ste.........vsem za vzor.....
Al nej pol jaz jamram al kaj?????

K bo kej novga vam pa čist sigurn sporočimuser posted image

Za vse vas, neustrašne borke pa še tole:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.10.2010 16:57:40   
loremi
Živijo vsem!

Prav lepa hvala vsaki posebej za pestke in lepe želje, pomenijo zelo veliko! user posted image user posted image

V ponedeljek sem kar ostala tam, ker se mi v torek ni ljubilo spet na cesto in v kolone. Odvajala mi  niso dali, ker je bila histeroskopija, dajo ga pri laparoskopiji. Na prvem UZ, ki ga je opravila neka dr. ki je ne poznam, je bil viden polip, velik okol 2 cm. Moj dr. (TomTom) pa je rekel ... ma kakšen polip, ni ga več, enkrat je mral it sam ven, ker ga ne vidim. In me je želel poslat domov brez operacije. Pa se je odločil, da me pogleda, ker je po njegovih predvidevanjih še ena pregrada notri in je mogoče ta povzročila izgubo mojih sinkov. Pa ni bilo to. Na operacijo sem čakala do 3-h popoldan. Tokrat prvič, da sem bila sproščena, komaj sem čakala in bila vsa zadovoljna ob pogledu na iglo z anestetikom. Po operaciji takoj budna in prisebna (no itak mal zadrogirana), vprašam takoj dr., kaj je bilo, kaj je opravil ... pove samo, da polipa res ni bilo (je bil viden čep, kjer je bil in je sam odpadel) in da ni bilo niti pregrade. Nadaljeval, da kar nadaljujemo z IVF-jem, če pridem na vrsto, še to leto. Jaz zadovoljna.
Danes pa pogovor z njim in se je zgodba obrnila v drugo smer. Je rekel, da ve, da me je želel poslati domov in da je bilo prav, da me je operiral in si ogledal zadevo in na ta način ugotovil, zakaj na UZ ne ujame jajcevoda oz. kakršnekoli vidne poti do jajčnika. Rekel je, da ni računal, da bo videl, kar je in da mi mora pač povedat. Desni rog maternice imam odmrt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V njem ni več življenja, ne dogaja se nič, ravno tko ni več vidne poti v jajcevod, ki je popolnoma zamašen, nefukncionalen. Tudi jajčnik ni več ok. Kar še deluje, je leva stran. Pravi, da v odmrli del ni posegal in niti nebi bilo prav, če bi. Po strinjanju pbeh se odločiva, da grem še v en IVF, po možnosti (glede na gužvo tam) letos, drugače januarja in potem vidimo, kako bom reagirala na zdravila glede na stanje PCO in kakšne bodo celice, koliko jih bo, kako bo z zarodki. Zaradi vsakične hiperstimulacije po punkciji obstaja možnost, da se zared zamrzne in se gre potem na zamrznjenčka, čeprav se verjetno ne bomo poslužili te možnosti, ker imam glede na stanje desnega jajčnika sploh sedaj manjše možnosti kot prej.
Moram rečt, da je tole bil en velik šok. Kot je rekel tudi sam, ni mogel verjet, kaj je videl med posegom. Pravi, da je to lahko nastalo med nosečnostjo, ali pa je posledica splava in potem dvakratnih abrazij. Ne ve.
Potem pa še .. če dosežemo, da se zarodek ugnezdi, upajmo, a se ne na odmrti del ali v bližino, ker bi se kmlu končalo. Če se na živi del, pa ni garncije, da bi donosila oz. se ne da napovedat, kako daleč bi prišla. So pa sedaj možnosti zanositve jasno manjše.

Kako se je moje prej veselo razpoloženje spremenilo, se spet ne da povedat in kot sem že rekla, letošnje leto mi še ni prineslo nič lepega.
Morm izjokat, ne vem, v kaj še lahko upam in ali je bolje vztrajat ali svoje življenje usmerit v vode življenja para brez otrok. Ampak me tako vleče v še en IVF, ne vem, ali iz slepe želje po uspehu, ali iz tega, ker sem si prej nabrala toliko upanja in volje, da mi ga sedaj ta novica še ni povsem izbila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.10.2010 17:04:38   
loremi
Se opravičujem za ta moj spet prav dolg post, ampak nekak ne znam spravit v krajšo obliko.

aqua pridno grej! user posted image user posted image

mismis se pikaš, ne? veš da navijam!

gigi kako je sedaj z dopustkom?

Naska, Fidolina, mausikaa, sonya ... kako?

miklarom spet kaj gužve v službi?

a še tole moram povedat, mi je manjkalo tekočine in hrane in se ni problem zdržat brez, ne ne, samo odkar sem bila noseča, mi lahkota povzroča vroglavice, glava pa itak takrat boli, sem preležala, po posegu zvečer pa mi je moj prinesel sendvič, ki sem ga pojedla po tisti župci v bolnici in je pomagalo, počutje boljše ... no danes pa me je peljal na mcdonaldsov sladoled, ker ve, da temu se pa ne odpovem ... zdej pa sem mal za računalnikom, grem kaučat, itak gledam, pa ne vem kaj gledam, ker misli delajo svoje user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.10.2010 19:35:24   
Fidolina
Loremi, Loremi, srčica moja zlata. Bomo najprej vse to prespali, potem pa se najdejo bolj optimistične rešitve.
Lupčke, objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.10.2010 20:41:35   
DaisyE
Malo špegam, potem pa preberem tole od loremi, pa te moram kar malo user posted image user posted image

Ne se dat, tole upanje in volja, ki so jo nabrala, pa naj te držita pokonci. Kaj veš, kaj ti življenje prinese. Možnosti je pa nešteto, med njimi vsekakor tudi življenje para brez otrok. Ma nič na silo delat. Boš vidla, da je vedno vse tako kot je treba. Ali tako kot rečejo tam na posvojenih - dokler ni dobro, ni konec. Drži se.

Vse ostale konzerve in konzervice lepo pozdravljam in vam želim vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.10.2010 21:23:32   
aqua77
loremi srce sej sploh ne vem, kaj naj pametnega povem. lahko ti potalam virtualne objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nobena stvar ni tako huda, kot v štartu zgleda. ko bo čas, se bosta z dragim odločila za pravo pot za vaju. do takrat pa ti vse stojimo ob strani. pa tako kot dejzič pravi, ni konc, dokler ni dober konc.

rada te mam...

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 6.10.2010 21:25:13 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.10.2010 22:45:41   
Tanja_Jes
Loremi.... kar nekaj me je danes vleklo na RR...pa preberem user posted image user posted image user posted image user posted image   Ne obupaj...nikoli ne veš kaj se tam doli dogaja, lahko se prime user posted image na zdravi del in čisto lepo donosiš...upajmo na najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis...uspešno še naprej user posted image user posted image user posted image rti

Ostale konzervice se lepo imejte...pridem vas pogledat kolikor mi dovolijo. Imamo se pa fajn

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.10.2010 23:56:03   
hermy1

loremi srce sej sploh ne vem, kaj naj pametnega povem. lahko ti potalam virtualne objemčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nobena stvar ni tako huda, kot v štartu zgleda. ko bo čas, se bosta z dragim odločila za pravo pot za vaju. do takrat pa ti vse stojimo ob strani. pa tako kot dejzič pravi, ni konc, dokler ni dober konc.

rada te mam...

Pod to se podpišem,..ker se strinjam in je škoda kaj drugega pisat,
Hermy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.10.2010 1:22:44   
Fidolina
Dečviceuser posted image ,
kje pa ste vseuser posted image . Pa menda že ne spite. Noč je še mladauser posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.10.2010 7:39:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Dečviceuser posted image ,
kje pa ste vseuser posted image . Pa menda že ne spite. Noč je še mladauser posted image .

Fidek a si žurilrala??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro čvekulje. Pri nas se že kaže eno lepo jasno jesensko jutro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 7 dni... Še 7 dni... Še 7 dni... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uf, zdej se bo pa začel vlečt ko prežvečen čigumi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.10.2010 8:14:31   
loremi
Dobro jutro,

dekleta hvala vsem! Rada vas imam, tolikokrat ste mi stale ob strani, vedno ste tu in tudi tokrat ste. user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Malo špegam, potem pa preberem tole od loremi, pa te moram kar malo user posted image user posted image

Ne se dat, tole upanje in volja, ki so jo nabrala, pa naj te držita pokonci. Kaj veš, kaj ti življenje prinese. Možnosti je pa nešteto, med njimi vsekakor tudi življenje para brez otrok. Ma nič na silo delat. Boš vidla, da je vedno vse tako kot je treba. Ali tako kot rečejo tam na posvojenih - dokler ni dobro, ni konec. Drži se.

Vse ostale konzerve in konzervice lepo pozdravljam in vam želim vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image

DaisyE ma sem tako presenečena nad tvojim javljanjem, hvala ti! Sama sem bila včeraj, kot da še nebi dojela, kaj mi je rekel in i sama v sebi stvarjam neke misli, upanja, da če sem bila prej fenomen, da sem 2x zanosila z dvojčki ob transferju enega zarodka, bom pa še sedaj zanosila in po možnosti noseča toliko časa, da bo dete zdravo. Iluzije? Misli v trenutku, ko veš, da se se ti možnosti precej zmanjšale, v stanju obupavanja? Ali pač toliko let poizkušanj in želja, da mi jih tudi to sedaj ni izbilo in si želim it tudi preko tega.
Dokler ni dobro, ni konec, praviš. Rada bi videla svoj konec, kako se bo zaključil, ampak da ta pride v obliki, v kakršni si to želim. Ne bom obupala, dokler res ne bo več niti najmanjše možnosti. Ali pa to že sedaj govorim iz obupa, ne vem več. user posted image

Mi je zelo žal, da sem spet spravila to temo v žalostne vode, ampak sem pač mogla povedat.
V ponedeljek pa se verjetno vrnem v službo, dokler vsaj to še imam.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.10.2010 8:19:21   
mausikaa

rada te mam...

Hermy

tudi jaz bom plonkala...se povsem strinjam z napisanim - in res ni konec dokler ni dober konec!

user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.10.2010 8:43:44   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

rada te mam...

Hermy

tudi jaz bom plonkala...se povsem strinjam z napisanim - in res ni konec dokler ni dober konec!

user posted image  

Sej si bom to tud jaz zdej plonkala v misli in se ne bom dala do konca, vsej če bom imela zadosti volje in moči za vse.

Krvavet naj bi pa po posegu nehala v dveh do treh dneh, no včeraj sem za nameček začela fejst krvavet. No njihovi napotki so, da se ob povečanih krvavitvah in povišani temperaturi vrnem tja, ah, ne grem nikamor, tmperatura je ok, krvavitve bodo pa že ponehale, jst itak krvavim vedno dlje, kot naj bi.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.10.2010 9:08:25   
mismis
Loremi, moram prizanti, da ko sem prebrala tvoj včerašnji post sem kar malo obsedela brez besed user posted image user posted image user posted image . Naslednja reakcija je bila jeza, priznam, ampak user posted image  če bi te prejšnjo nosečnost bolje spremljali (bolj resno vzeli izcedke in ti že v štartu naredili cerklažo) mogoče sploh ne bi prišlo do tega. Ampak kar je, je.
Mislim, da tudi ni besed, ki bi ti olajšale tvojo žalosti in bolečino, ampak upanje je.... Moj najboljši prijatelj, mi po vsakem neuspešnem postopku, reče da narava vedno najde svojo pot, s tem mi želi povedati, da ko bo prišel moj čas, nama bo uspelo.
Glede postopka, sicer ne vem, kako sta se s TT dogovorila glede štarta, vendar mogoče bi počakala na januar. Do takrat bi se ti telo opomoglo od operacije, vedela boš kakšna je situacija v službi (če boš v negotovosti boš samo še bolj živčna), vmes pa lahko skočiš nekam po drugo mnenje, škoditi ne more, lahko pa samo kaj novega izveš. Drži se pikica, tudi za nas bo enkrat posijalo sonce, ker mora...

Fida, samo ne mi reči, da si do sedaj delala stvari za šiht? če pa si počela lepše stvari, pa čestitke

Maussi, včeraj sva si z mojim privoščila tvojega mladiča (Remember me), ma hudič priznam da me že tako hormoni dajejo, sem na koncu full jokala

Akvič, 7. dan gremo proti 8. user posted image user posted image user posted image  joj kako si želim, da bi ti uspelo in da bi končno imeli spet kakšno nosečko tukaj

eh bejbe, jaz grem pa danes v MB na UZ, iz mene pa lije kt za stavo. Mi ni všeč, sploh mi ni všeč user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.10.2010 9:16:49   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Akvič, 7. dan gremo proti 8. user posted image user posted image user posted image  joj kako si želim, da bi ti uspelo in da bi končno imeli spet kakšno nosečko tukaj

ojla mišonči, pri nas slabo kaže. user posted image user posted image user posted image
Sem fasala danes zjutraj migrno. user posted image To pa pri meni pomeni samo eno stvar - user posted image čez dva, najkasneje 3 dni. Še nikoli ni bilo drugače. Tkoda da ta runda ne bo zmagovalna pri nas. Razmišljam pa že o MB. Bom vložila tja papirje pa malo Ata zamenjala. Sej škodvat ne more.

eh bejbe, jaz grem pa danes v MB na UZ, iz mene pa lije kt za stavo. Mi ni všeč, sploh mi ni všeč user posted image user posted image

tud meni ni to všeč. ti bodo verjetno gor kaj več povedali. mogoče so se ti hormoni čist pomešali. user posted image
vsekakor držim pesti, da je vse ok... javi, ko bo kaj novega. saj veš, zdaj si ti na vrsti, da dvigneš tole temo, ti kar predajam štafeto. user posted image user posted image user posted image to rundo vam bo ratal, ni vrag!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 7.10.2010 9:17:26 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.10.2010 9:21:31   
srečica17
Človek res ne more ostat ravnodušen, ko bere s kakšnimi težavami se sovpadate.
Moram vam povedat, da ob prebiranju postanem žalostna, ker se vam godijo tako krivične stvari in obenem vesela, da se mi ne treba spopadat s takšnimi težavami.
Loremi sočustvujem s tabo in ti želim, da bi se našla rešitev tudi zate. Sej čas bo sigurno prinesel kakšno rešitev. Naj bo taka, s katero boš zadovoljna.
Vsem ostalim želim veliko veliko sreče v postopkih, vsem skupaj pa eno lepo prihodnost z tistim, kar si seveda najbolj želite.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav iz oblačne Ljubljane

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.10.2010 9:36:20   
mismis

tud meni ni to všeč. ti bodo verjetno gor kaj več povedali. mogoče so se ti hormoni čist pomešali. user posted image
vsekakor držim pesti, da je vse ok... javi, ko bo kaj novega. saj veš, zdaj si ti na vrsti, da dvigneš tole temo, ti kar predajam štafeto. user posted image user posted image user posted image to rundo vam bo ratal, ni vrag!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah ne, nič se niso pomešali hormoni, v MB je tak standarden postopek, da te naročijo na UZ ravno sredi user posted image , cikel ti pa itak uravnavajo s KT-ji. Ni mi pa všeč zato, ker je meni to taka svinjarija, no saj tam so pa že navajeni na vse user posted image user posted image user posted image

ti pa praviš migrena in da to označuje konec, upam da to ni to, temveč da te še kaj preseneti...Ma držim pestke full full full

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.10.2010 9:37:49 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.10.2010 9:40:36   
mismis
Akvič, mislim da bi bilo dobro tudi zate, da malo zamenjaš kliniko, saj veš drugačni pristopi, druga zdravila, drugačno počutje. In ne sploh ne kritiziram ata, ampak saj veš kako pravijo, da bo ne vem koliko neuspešnih postopkih je dobro zamenjati kliniko, to je bil tudi razlog, da sva šla midva v MB.

ampak o tem bomo razmišljali ko in če sploh bo, res konec

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.10.2010 9:46:32   
aqua77

Akvič, mislim da bi bilo dobro tudi zate, da malo zamenjaš kliniko, saj veš drugačni pristopi, druga zdravila, drugačno počutje. In ne sploh ne kritiziram ata, ampak saj veš kako pravijo, da bo ne vem koliko neuspešnih postopkih je dobro zamenjati kliniko, to je bil tudi razlog, da sva šla midva v MB.

ampak o tem bomo razmišljali ko in če sploh bo, res konec

ja, sej jaz tud v tej smeri razmišljam. Sam malo dolga se mi zdi iz Lucije v MB vozit. Prevozim celo naše deželico za UZ. user posted image No, ja ampak za ceno uspeha ni nič odveč. user posted image mišič, dej mi povej, kako se lotiš MB-ja. Kaj naredim najprej, pokličem tja?

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.