|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
3.10.2010 16:02:58   
loremi
ahoj
nikjer nobene za vikend, sej prav, da uživate! user posted image  user posted image

no, dans sem za kavico jutrano prepozna, edino za uno po kosilu, pa pade ena sladica za popoldan

user posted image

Naska kako, sta se kej uspela pomenit pred tvojim odhodom? user posted image

Mene pa že fesjt živci dajejo, sem mislila, da me tokrat ne bojo tako, pa sem se zmotila. user posted image  Ampak ni kej.

aqua ti pa pridno grej! user posted image user posted image user posted image

En lep preostanek nedelje želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.10.2010 21:06:05   
Naska
Nič... Nekako ne gre... V glavnem saj živimo, me pa priznam tako stiska vse skupaj, da mi je kar slabo. 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.10.2010 21:28:39   
mismis
Loremi, veliko sreče jutri, dobro zrihtajte user posted image user posted image

Naska, pestke da se bo vse uredilo user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
4.10.2010 7:42:36   
zarja1
Dobro jutro pupe moje......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
4.10.2010 7:44:33   
aqua77
Morgen pupce!

Matr, je že ponedeljek, pa je treba spet v službo. user posted image Se mi zdi, da vikend čisto preveč hitro mine...

En lep začetek tedna vsem skupaj...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
4.10.2010 7:45:41   
srečica17
Dobro jutro zarja in vse ostale:-)user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
4.10.2010 7:58:54   
mausikaa
dobro jutro
Srečica hvala lepa za kavico,
zadnje čase mi kava spet tolk diši da ne znam povedat kolko...pa sem se jo že kar uspešno odvadila user posted image  
evo danes sem se zbudila z takšnim glavobolom, da komaj gledam...naj se že ulije dež da bo boljše!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
4.10.2010 11:24:20   
gigi1
Dan

Loremi pestke, da te bodo končno zrihtali user posted image user posted image user posted image

Naska user posted image user posted image user posted image dajta si nekaj dni miru...brez vprašanj in razlag. Ko se zadeva malo poleže, bosta verjetno bolj razsodna in se bodo stvari porihtale. Ma...te postopki res so travmatični za vse nas user posted image

Zarči je pa danes dobre volje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Srečica hvala za kavo user posted image

Miša hvala za črne trobente user posted image . Mal sem jih vložila, nekaj jih je v skrinji. Pa skuhala sem ene zelo fine rezance user posted image . Res dobre gobice user posted image

Mausika kako tazadnja? Upam, da te glava kmalu neha bolet user posted image

Aquica kako deca? Mislim nate user posted image user posted image user posted image

Najin mini dopust pa spet visi v zraku user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
4.10.2010 13:42:10   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausika kako tazadnja? Upam, da te glava kmalu neha bolet user posted image  

moja tazadnja je še vedno boleča, no ne ravno tazadnja - je bolj križ problematičen, glava je pa zdaj ko se je ulil dež boljše...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.10.2010 13:43:20   
mausikaa
btw. a ste gledale BB včeraj, jao kakšne slavne osebnosti user posted image   enih tudi poznala nisem...kr neki...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
4.10.2010 14:32:55   
gigi1
Mausi res upam, da si nisi kaj poškodovala user posted image
Včeraj gledala BB. Glede znanih oz slavnih pa...user posted image . Činča, Igorja, Kosmača in Zlatka že videla, za ostale pa nikol slišala. Sploh je izbor žensk čudežen user posted image . Sicer pa...res ne vem, če bi se pametna slavna ženska ali moški šli takole izpostavljati...oz, če imajo čas user posted image  Najhujš se mi zdi, da je ravno naša vrstnica polpismena...oz da se sploh ne zna izražati user posted image . Saj ne rečem, dobro zgleda za svoja leta...ampak bi človek res pričakoval, da ima po 40 kaj več...vsaj samozavesti. Ne, da ji še na pamet učenega teksta ne uspe izdaviti..joj...jooj

Kdo kaj ve kako je z Loremi? A jo bodo danes obdržali notri ali že pride domov?

Mi2 jutri šibava user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.10.2010 16:17:51   
mismis
Žižek, uživajta user posted image user posted image user posted image  Loremi pa bo po moje do srede notri, predvidevam da bo imela šele jutri operacijo, danes ima samo pripravo, saj veš odvajalo pa te luštne zadeve user posted image user posted image user posted image

Zarja, elow kak si mi?

Maussi, zmrznjen zrezek na rito, da bo manj bolela. No resno, upam da bo vse ok s tabo

Fida, če imata preveč jabolk je najbolje, da naredita jabolčni sok.

Akvič, kako je minil današnji dan? Kaj pa tam dogaja?

Srečica, hvala za kavo, kako si ti v tem čudnem dnevu?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
4.10.2010 16:59:04   
Fidolina
user posted image
ojoj, toliko sem se ukvarjala z jabčki, da sem pozabila, tebi Loremi zaželeti srečo, pred operacijo user posted image . Pestke, pa pridno kakaj danes. Naj te dobro poštimajouser posted image user posted image user posted image .

Ja, Mismis, ta del z odvajali je res luštna zadeva. Pa tiste seksi spalne srajčke in ko te dva dni pustijo lačnegauser posted image . Je pa fino, če imaš kakšne prijazne ali zabavne punce (gospe) v sobi. Ti čas, čisto drugače teče in vse je lažje.
Kar se pa jabolčnega soka tiče: midva sva lani kupila sokovnik (in ne slabega). Ampak moraš 3 kile jabk olupit, da dobiš 3 deci sokauser posted image  Grrrrr, grrrr. Kako prenašaš špikice? 

Gigi - te bomo  pogrešali user posted image , ampak ti  tudi privoščili tvoj dopust - uživaj maksimalno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
4.10.2010 17:22:21   
Fidolina
Naskica - kaj se pa dogaja? user posted image  Presneti deci! Tile postopki nas res postavljajo na preizkušnjo - naš odnos.
Jaz 50% časa svojega razumem, 50% bi mu pa vrat za..la. Močna čustva pridejo na dan in...
Za vaju upam na najboljšeuser posted image .

Akvica - si napisala, da ti vikend hitro mine. Dobro zate. Meni so se dnevi po ET vedno vlekli. Čas se nikamor ni premaknil. Pestke so trdno, močno stisnjene user posted image user posted image user posted image .

Zarjica - še malo pa dopustek user posted image user posted image .

Mausi - si nam dež priklicala, zato, da te nebi glava bolela. Bed Mausi user posted image . Pozdravi se čimprejuser posted image .

Jaz moram pa do petka zjutri naredit en "totalen" pregled poslovanja za celo lansko leto, tak, da vas bom bolj
kukala, kot pa pisala. Bojo šli dnevi in nočiuser posted image user posted image user posted image . (Ma vzamem nazaj. Sej se ne bom mogla zadržat, da ne bi kakšne neslane natreslauser posted image user posted image user posted image ).

Lupčkeuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
4.10.2010 18:38:42   
zarja1
Loremi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis moj kdaj se vidima? Jaz sem že zakamuflirala svoj time out...user posted image

Gigi kam pičita? Jaz sem radooovedna do plafona. Ziher kam na totalni off.user posted image

Hmmmm malo sem zamudila...Srečica welcome!!!!!user posted image user posted image user posted image

Fidi, Naska
saj je že ok, a ne? Saj vesta, dedci kot dedci. Jaz bom v tem postopku tolk sitna, da je že mene strah, kaj šele mojga....user posted image user posted image user posted image Tale femoden, pa skoz neki izcedki, pa slabost.....in kaj? Naj pol skačem od veselja. Ma sama sebi sem nevzdržna. V službi samo še moja obvelja, ker se pomoje več nobenmu ne da kregat z mano...user posted image user posted image user posted image user posted image No malo pretiravam, ampak samo malo...user posted image

Fidi jaz mam full jabolk in vlagam kozarce čežane....uf kako hitro imam pozimi pripravljen štrudl al pa pito....Zakon!user posted image Živela lenoba.....

Mausi kako rita?user posted image

Pupe grem kuhat kosilce....pridne bit....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
4.10.2010 18:42:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Zarjica - še malo pa dopustek user posted image user posted image .

komaj čakammmmmm
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
4.10.2010 18:49:33   
srečica17
mismis hvala kr OK sem zadnje čase:-)
Moja težko pričakovana M sprožena s tabletkam je že mimo in zdej veselouser posted image user posted image user posted image .

Eni pa mate metode hehehehe......dekca za vzhajanje sem se prav nasmejala:-)

Kar se pa une gospe naših let  iz BB tiče........pomoje mal jeclja, al ma pa govorno napačo......pol pa težko kakšen stavek skupaj spravi:-)

Lepo se mejte une k boste na dopustih pa seveda tud une k ne boste.......vsekakor je pa vreme najbolj primerno za "pod dekce":-)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
4.10.2010 22:01:57   
mismis
Srečica, torej držimo pestke, da se metoda user posted image user posted image  obrestuje user posted image user posted image . Prav res bi bilo lepo imeti novo nosečko tukaj.

Zarja, jaz bom v četrtek (7.10.) gor, uro imam 13.20. A nama bo tokrat uspelo videti se? user posted image  Sem pa en malček konfjuz, kam jo pičita tokrat?
Glede izcedkov in slabosti pa delim tvoje navdušenje, sicer sem jaz v fazi čakanja user posted image  (od nedelje brez Femodena), ampak še dobro vem o čem govoriš

Fida, moje špike lepo napredujejo, sicer imam malo težav z mešanjem (Dipherline se meša tako kot Menopur), ampak imam srečo, da je moj tako spreten s tem, da to vse porihta. No, pri nas doma (na kmetih) se pa dela jabolčni sok vsako leto, najprej se lepo jabučki poberejo, pa operejo, pa sprešajo nato pa še pokuhajo...tako na uč pridelamo vsako leto cca 100 litrov soka, res pa je da ga razdelimo med nas in med mojega kao svaka user posted image user posted image user posted image  je pa res supre sok, čisto naraven, pa še superca odvajalo je user posted image

Akvič, a gre?

Maussi, a si dala stake na rito? Je kaj bolje?

Kje je Vitachi, zdaj smo sigurno že prekoračili magično mejo 12. tednov in se lahko že veselimo

Naska, a si že odpotovala, če si, se lepo imej in upaj, da se vse v redu izteče, ko prideš domov. Razdalja včasih spodbudi pomanjkanje (pogrešanje) in morda bo bolje

Žižek moj, srečno pot in hitro se nam vrni, ker te bomo pogrešale

Tamalu in Hermy, kako deca, a lepo rastejo

evo toliko zaenkrat, grem gledat dirty sexy money na pop brio in stiskat s k user posted image   pridne bodite

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.10.2010 22:03:19 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
5.10.2010 7:41:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zarja, jaz bom v četrtek (7.10.) gor, uro imam 13.20. A nama bo tokrat uspelo videti se? user posted image  Sem pa en malček konfjuz, kam jo pičita tokrat?
Glede izcedkov in slabosti pa delim tvoje navdušenje, sicer sem jaz v fazi čakanja user posted image  (od nedelje brez Femodena), ampak še dobro vem o čem govoriš
Ziher se vidima, ti samo pokliči, ko boš fertik. Glede femodena pa ja.....tokrat me prvič zeza.

Na dopust pa Barca......user posted image user posted image user posted image  končno.

Dobro jutro babe moje......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.10.2010 7:53:24   
aqua77
Morgen piksne in piksel! user posted image

Evo mene. Najprej da zaželim naši loremi velikooooo sreče, da jo dobro poštimajo, in da bo čim prej lahko na štartni črti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim nate lubica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas vse pod kontrolo. Panika me še ne hvata user posted image , hudič bo tam nekje čez vikend, pa ponedeljek, torek... Takrat bom po moje živčna razvalina... user posted image user posted image user posted image Ponavadi user posted image vedno prej fašem in še nikoli nisem pregurala do testa, tako da se zalomi nekje 10 dan... No, do takrat je še dolga, se tolažim.....

Srčice, kako ste mi?
Žižet je verjetno že odpeketala na lepše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super, Žižek kar dajta si duška!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Miš-mišonček se pika!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako napredujejo špike??? Kdaj mamo UZ? (sem že vmes pogruntala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )  A zelenec teče za boljše celice??? user posted image user posted image user posted image user posted image Navijamo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausič, ku ku! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči je pridna in nas lepo spremlja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidek je tudi naš srči!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa začnem lahko ta plave talat: lana ga dobi user posted image , pa krucekuser posted image , pa gretek, pa še kdo bi se lahko našel v tej družbi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dejmo, hitro na raport!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečica, dobrodošla!!! Bomo držali pestke da vam natura user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej upali!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, to bo za zdaj dost... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.10.2010 8:11:32   
mausikaa
jutro,
vidim, da ste še brez kavice...evo da ne bo krize...
user posted image
se še kteri spi? jaz se ne morem in ne morem naspati in spočiti...bemo se mi vidi, da nisem imela pravega dopusta letos, komaj čakam naslednji vikend, da jo zbrišem na lepše za tri dni user posted image
moja rita je pa zdaj ok, en malo je plava, ampak ni panike, križ pa tudi bistveno bistveno manj boleč...moram biti previdna, se mi zdi da sem en velik štor, čeprav so moji najhujši časa "štorovanja" mimo, je bilo obdobje, ko sem se na dnevni bazi kam zaletala, se zvrnila, kiksnila štenge itd. jao je bilo zanimivo...
nič, grem delat, da bo za pasje in mačje briketke in seveda žemljico

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
5.10.2010 9:54:12   
Fidolina
user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
5.10.2010 10:27:15   
lana08
Dobro jutro,
no bolje lahko noč, imamo čisto zmešane pojme noč/dan.

Mišmiš uspešno špikanje.

Gigi uživajta.

Zarja fouš, Barca je zakooooooooon.

Aqua grej grej.

Loremi že pod nožem?

Ostale lep dan. Grem malo dremat če me bo k. pustil.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
6.10.2010 8:09:53   
hermy1
Jutro bejbe!

Mi smo bek, imeli smo se super,...razen enega dneva dežja, vreme sončno in toplo. Teta je večinoma kupala in pomivala, tako, da smo mi trije samo uživali in se cartali. Naša Brina postaja prava pupa, gruli in se trudi čvekat in je pravi smehec!! In debelinko...je na dopustu samo počivala in se redila user posted image  user posted image  user posted image !!!

Vas preberem za nazaj, mam vas rada!! Še stimulacija:
user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
6.10.2010 8:30:23   
aqua77
Hermy velkom bek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale stimulacija pa je za učke spočit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšen cuker!!!! Jaz bi tud tako pupo melaaaa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je lepa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.