spelchy
|
Zdravo punce . Tudi mi2 sva se imela včeraj super z vami, fotke so super , (sem malo dofilala še svoj album). Lahko bi se bolj pogosto takole dobile, da malo počvekamo . TV: Simon se mi zdi tudi rad gleda, ampak mu za zdaj še ne pustiva. Včasih ga zvečer dojim pred TVjem, ko moj gleda poročila, in mali kar obrača glavo proti TVju. Nevem, sej mogoče bi blo fino in bi mela mogoče kake pol urce pol mir, če bi se s tem zamotil, ampak res ne upam. Že sebe vidim, kok me oči pečejo ko , če gledam eno uro v TV, pa njega ne bojo ... bomo še malo počakal z risankami. Sem si zadnjič v knjižnici izposodila nekaj slikanic in kartonk, in je tudi čisto vesel, ko mu sličice kažem in oponašam stvari . Joški, strije, odvečna koža: moji so najlepši zjutri, najbolj polni, ker mi Simon spi od 8ih zvečer do 6ih zjutri in se vmes ne hraniva, ga pustim spat. In so zjutraj res čisto trde in že teče od njih. Potem pa ko ga nahranim, ko so torej prazne, pa zgledajo malo povešene ... bo treba nekaj migat ja, verjetno so kakšne sklece in dvigovanje ročk še najbolje, pilates je pa itak super za te zadeve. Kako se vam pa kej trebuščki cajtajo? Koža? Strije? Js kr vztrajno mažem z Vichyjem, ker sem zadnji teden potem konkretno popokala , mi je pa trebuh, kokr je bil velik, že fino nazaj zlezu, je sam še mal odvečne kože. Pa glede na to, da že prej nisem bla neka suhica in je bil tudi trebušček vedno malo obložen, se mi zdi da skoraj ni razlike ... če sem oblečena seveda. Prakticiram pa od Tracy Anderson (enkrat sem čist slučajno najdla na netu in sem si s torrenti pol dol potegnla) Post-Pregnancy Workout ... in je zakon, res ... Rotavirus in cepljenje: ne vem če ste že kaj govorile o tem, me nekaj časa ni bilo tuki gor ... boste ceple otroke proti rotavirusu? Mene že redno cepljenje malo skrbi, ker je bil Simon prejšnji vikend prehlajen in mi še zdaj kašlja ponoči, sicer je ok. Mogoče ga tudi moti, ker imamo precej suh zrak, ker takrat, ko imam obešeno perilo, ne kašlja. Menda otrok, ki niso popolnoma zdravi, tako in tako nebi smeli cepit. Ima katera izkušnje? Znanki od sodelavke so zašuštrali otroka s temi cepivi ... pri 9ih mesecih je menda največja doza cepiva v okviru rednega cepljenja in so ji cepili malo prehlajenea otroka, in ker je bilo očitno preveč za njegov imunski sistem, je dobil vnetje sklepov in posledično kar hud artritis. Kotracepcija: mi2 s partnerjem imava plan začeti delat na naslednjem nekje naslednjo jesen, se pravi čez eno leto. Pri G sva se sicer pogovarjali, da je najbolje, da tako kratko obdobje prakticirava kondome oz. da partner pazi (pazil je tudi prejšnjo jesen, pa sva julija dobila Simona ), mini tabletke pa mi je odsvetovala, ker menda da se pogosto zgodi, da potem, ko prenehaš z jemanjem, kar nekaj časa nimas menstruacije, da je bolje, da se mi naravno najprej ciklus vzpostavi nazaj. Katera ve, kako je, če bi hotela Mireno in bi mi jo po enem letu (mogoče letu in pol) vzeli ven? Kondomi so mi malo štorasti in tudi prej jih nisva nikoli prakticirala, ker sem bila na tabletkah, tko da so zdaj včasih prou komedije :) Kaj svetujete tiste, ki ste imele otroke precej skupaj? Nič, Simon kliče ... se javim še kaj. Lepo se imejte kljub obupnemu vremenu ... mi2 greva vseeno en krog malo na zrak. Lp