škorpijonček_
|
Gooooooooood morning , evo pa spet dva delovna dneva, pol pa vikend. Potem pa ša sam dva tedna, pa še to 5 dni od tega dopust, se pravi še sam 5x v službo . Spala OK, nič vstajanja do zjutraj, me pa vedno kolki bolijo, ker spim na bokih, pa sem tud od prej skoz na trebuh navajena. No, sej se pol čez pol ure bolečina umiri. Drugih velikih problemov še ni (trkam na les), ko pa berem tiste, ki so teden, dva pred menoj, pa se pripravljam, da tud mene to doleti. Jst sem tud kupila tista dva modrčka v H&M (enkrat še celo za 9€, je blo znižanje), pa jih že skozi nosim, sta tak fajna. Drugače so pa men na začetku zize full pognale, zdaj pa so skoz enake, se mi zdi, da celo manjše kot v prvem tromesečju. Pa tud teče nč še ne ven...upam, da bo vseeno mlekarna, ko bo čas začela delovati . Jutri odnesem še papirje na CSD, a moram to neto ali bruto plače pisat? Upam, da bomo sploh kaj dobile, ker štrajkajo, sploh tisto pomoč, ki bi morala biti nakazana v oktobru, ker bodo naslednji teden spet štrajkali . Nč, grem kaj nardit, pa se še javim.
|