katy83
|
pozdravček punce. Na začetku naj povem, da je naš fant zdraaaaaaaav. Je sploh kdo dvomil? Hvala vam za pesti, pikepoke in lepe besede. Glede glavice je tako, da je zdravnica rekla, da ja, ima veliko glavico, ampak je cel nabiti. Tak da sploh ni panike. in potem: Meni se cel dan že smeje. Dala ga je na mizo, pa tako veliko ogledalo je tam in Timotej je dobesedno raztural. Plazo se je tak do tistega ogledala, da sem mislila, da bo poletel. Še zdravnica ni mogla verjet, se mi zdi, da je še ona skakala od navdušenja. In pol se je naš fant postavil še na vse 4. To je blo prvič in ni bilo za dolgo, ampak pokazal je vse kaj zna. Mamin sinko. Skratka zdravnica naju je potem vprašala zakaj sploh hodiva k njej na razvojno, pa sva rekla, da je nedonošen, pa ona nama nazaj: Torej on pri 5.5 mesecih (korigirano) že tak plazi. Pa on je razvojno in vizualno na stopnji 8-mesečnega otroka. No, pa imam spet malo večjo rit , pa slabo vest, ker sem spet poslušala onega na moji levi rami in ne onega na moji desni. Je rekla, da nam ni treba več hodit, ampak da naj vseeno pridemo, ko bo Timotej shodo. Pa se je moj dragi hecal, pa rekel, torej se vidimo čez 3 mesece, pa je rekla, ja tu nekje. Aja, pa pohvaljena sem bla, ker pravilno handling izvajam. aja, mamika, nič sekirat, tvoj otrok ima mere tako kot treba. Baje je neka formula, da bi naj glavica prve 3 mesece zrastla vsak mesec 2cm, potem pa vsaki mesec 1 cm( ne vem do kdaj), tak da vi ste čisto po tej formuli. No, ta formula pri nas ziher ne drži, pa je vseeno vse ok. Timotej je imel obseg glavice pri rojstvu 31cm, zdaj pa ima pri 6,5 mesecih 44,5cm. Glede hrane pa sem tudi jaz mnenja, da vsaka mamica dela po občutku oz. saj bo otrok pokazal kaj mu ne paše oz.kaj mu. Sama mislim, da toliko "sranja" kot sem ga jaz pojedla v življenju (5 let delala v Mc Donaldsu in jedla samo to ), pa še na gaziranih pijačah sem zrastla, pa menda ni nič narobe z mano, tak da... kaj hočem povedat, sama zaenkrat kar pazim kaj dam Timoteju za jest, večinoma sama delam, ampak če kam grem pa vzamem frutek s sabo ali pa fruchtzwerge. Itak , menda je Didi5 napisala, je že vsa hrana bolj kot ne nezdrava. Bio hrane pa nisem nikoli in je verjetno ne bom kupovala. Saj je blo ravno zadnjič po tv, da še to je vprašanje kaj je res bio. tak, to je spet samo moje mnenje in nobene ne obsojam, če dela ali misli drugače.
|