|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
2.10.2010 14:21:40   
katy83
aaaaaaaaaaa, kaki dan. user posted image

No, naj povem, da sem danes dobila potrditev kako fajn je biti mama. user posted image user posted image user posted image Zakaj? Z mojo mamo sva bili zmenjeni zjutraj (Timotej je šel zraven), da greva po verižico za krst (je boter dal denar in rekel naj sama izberem) in sva se dobili v Mercatorju. Tam je blo še vse ok, pa potem smo  še šli v Baby center, kjer je T tako kot vedno tam jokal (na Baby center ima očitno alergijo ) no in ko najdem to kar želim kupit je na blagajni taka gužva da brezveze. user posted image Potem gremo še v Qlandijo. Kamorkoli sem pogledala sem vsepovsod videla bele jopce za malegauser posted image , prejšnji teden ko sem jih iskala nikjer nobene, pa zaradi tega smo šli v Avstrijo, pa tam tudi nič našli. user posted image eh...no, potem vsa jezna hočem kupit neko belo kapico za krst, ja valda nimajo je. Bojo naslednji mesec ziher imeli. user posted image Se peljem domov, skoraj doma ugotovim, da nimam ključev, spet nazaj k mojemu v službouser posted image , vmes sem še menzo doblauser posted image , pa zvočnik na gsm-u mi je crkno. Mi je prav smešno kaj se mi danes dogaja. No, in ko pridem domov, vzamem T iz avta in se mi tak lepo zasmejiuser posted image , da je svet takoj lepši. Res je lepo, ko ti tako malo bitje lahko polepša vsak trenutek. user posted image

Se mi pa zdi, da sem odkar so mi pri zdravniku za to glavico Timotejevo povedali čisto fertik. Se trudim ne mislit na to, ampak ga non stop gledam v glavo, pa imam v svoji butasti glavi same črne scenarije, ki nikak nočejo ven. user posted image Ah, komaj čakam ponedeljek, da vidim kaj bodo na razvojni rekli. pa magari da ga pošljejo na UZ. samo da bom potem mirna. user posted image

diaper free - ja no, mi smo bolj 10% diaper freeuser posted image , pač zjutraj če ga ravno vidim, da bo kakal, ga pač dam na kahlico. Zankrat je uspešnost 50%. user posted image Včasih me prehiti.  Aglaia, tebi pa vsa čast. user posted image

avtosedež - smo že dobili in je že v avtu. user posted image Timotej pa sedi kot car. Pa fajn mu je da lahko naprej gleda. Ima pa zaenkrat nastavljen ležeči položaj, no taki kot v lupinici.

levinjica - razvojno imamo zato, ker je T nedonošenček. Upam, da imamo zdaj zadnjič.

aprilčica - lepo da si boljeuser posted image . glede faksa pa upam, da se ti uredi vse, pa itak da se bo. Na koncu je vse vedno tako kot treba. Glej, pa na RP so moje sošolke ki so imele otroke to vse tako porihtale, da so ble mogoče 2x na teden tam, pač večino dneva. Profesorji imajo posluh za take stvari. Verjemi. Otroci so nam, bodočim profesorjem, namreč kruh. user posted image če pa ne bo šlo kaj zrihtat, pa meni reči. user posted image user posted image user posted image Hecam se malo. Če pa boš rabla kake zapiske al pa kaj, pa reči. Bo se že kaj našlo. user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.10.2010 17:00:05   
Anonimen
Zamašeni noski- naša user posted image se je ful prehladila ko je bla šele par tednov stara. Takrat sem bla prav obupana in nisem vedla kaj bi nama še pomagalo, potem sem pa na enem forumu prebrala, da pomaga evkaliptovo olje (eterično).
In dejansko pomaga.
Bombažno pleničko je treba malo zmočit na enem koncu in gor kanit par kapljic tega olja, pleničko dat na ograjico posteljice ali podobno in potem se odmaši nosek. Če nič druga ne pomaga, probajte.
Jaz sem ga kupla v lekarni.

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
2.10.2010 20:52:31   
NATAŠA35
evo spet po dolgem času...mali mi je bil zoprn, zobkov še ni na pregleduser posted image user posted image ...

jaz sem kar utrujena, spim bolj slabo (kot mamika), čez dan pa delam vse z eno roko ali pa ko mi vsaj malo spi, tako da mi je hiša kar v razsulu, ko pa zvečer zaspijo vse, pa se prelevim v fato user posted image in poskušam vse na hitro poštimat, da mi drugi dan ne bo trebauser posted image user posted image ...

da ne bote mislile, kako pošast mam za moža, samo velikokrat se sploh ne spomni name, niti me ne pokliče, razen če kaj rabi user posted image , tak da sem jaz tista, ki ga kliče, pa za vse moram jaz poskrbet ali pa vsaj vedet...zadnjič je mel malega, ker sem jaz imela sestanek v šoli, pa je skoraj manjkalo, da ne bi šla, ali pa bi mogla malega s sabo vzet...mi je pa prekipelo, res...potem pa je mali spal eno uro, mislim...moj zelo težko kaj naredi, dokler mu ne rečem, ali pa ne popizdim do konca, največkrat sem pa kar tiho, in sama vse naredim, ko zaspijo...sej mi pomaga, samo premalokrat...

eh zdaj sem se malo razluftala, mali je zaspal, jaz pa grem malo prat dat, pa sušit, pa otrokom za spat naštimat, ker sem vse iz omar dala na posteljo...je treba malo omare poštimat, pa kar je premajhno dat stran in tega je kot morje user posted image user posted image ne vem, kdaj mi bo vse ratalo...

pa še odločila sem se, da bi se vrnila k študiju, mi manjka 3 letnik in diploma, pa se bojim, da mi ne bo uspevalo, ker je kar nekaj časa odkar sem bila v šolskih klopeh...no, ja nekako bom že...

didi super za kino...mah jaz ropotam, pa nič ne pomaga, dokler se ne bom pobrala za par dni nekam, da vidijo, kako je, če me ni, pa da sem jaz za vse...si bom 1x privoščila oddih v toplicah user posted image user posted image

photo user posted image user posted image hvala ti res, samo si ne zaslužim takega odlikovanja, ker nisem tak super...zadnje čase prevečkrat vzkipim, in se znesem na drugih...drugače jim ne pridem do živega

levinjica tak je moj simon, dva dni ni nič jedel, ne pil user posted image user posted image ...danes je malo bolje user posted image user posted image ...samo zobekov tudi pri nas še ni na spregled...

mamika vem, kako ti je, te razumem, ker pri meni je vse isto...na noč se tolikokrat zbudim, da sem vsa neprespana, zmatrana...čez dan ne naredim skoraj ničesar, tako da me vse čaka zvečer, potem pa padem v posteljo in zaspim v šusu, pa se že spet moram zbudit user posted image user posted image in tako vsak dan in molim, da se bom že 1x naspala tudi ponoči...čez dan ne morem spat, ker mi zaspi, ko je treba po prvošolčka v šolo, potem pa pripravim vse za kosilo še za ostale člane in nato je na vrsti domača naloga, nato večerja, potem pa priprave za naslednji dan in za spat...potem pa spet v akcijo stopim in vsse pospravim, dam prat, pa potem še v sušilca...med vikendi mislim, da bom nadoknadila, pa moj sploh noče vstat, tako da ga imam jaz na grbi in vse ostale tudi...grrrr....ampak upam, da bo to kmalu minilo user posted image user posted image

evo pa bodo nekaj le naredili zame, najstarejši mi dela večerjo, tople sendviče user posted image user posted image , ker noče jesti sam user posted image ...jaz pa bom mogla zdaj mojga ostriž....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
2.10.2010 21:34:32   
Anonimen
Dober večer!
Kako ste kaj ?Mi smo uredu ,Ema spet pridna ,je naromalno ,pije tudi ,spi tudi.Smo danes spet bili v Celju pridna ,kot ,da jo nimamo zraven.Taveča je bila 5 ur na rojsnem dnevu,jutri spet popoldan na rojsni dan...
Danes popoldan smo bili 2 ure vzunaj ,smo trgali grozdja ,pa jabolke pobitrali,bodo pozimi za štrudel prav prišle.
Ni bilo nič kaj toplo,ko pa je sonce posijalo ,je bilo toplo.
Drugače sem že prejšnič omenila ,da mi je likalnik vroč na nogo padel.Imam kar lepo opeklino,peče za znoret.
legenda-m kakšnega ptiča pa imaste doma-papigo!
aprilčica10
ja lepo ,da si se javila ,jaz kar pogrešam tvoje stavke,vedno kaj zanimivega napišeš.Lepo ,da se je pri tebi stanje umerilo.Za fax imaš pa smotan urnik.Strai mami pa pokaži kako se sprevije ,mogoče se bo zapolnila .Moja je stara 70 let ,pa kar lepo sprevije,umije ,sprobleče...Pa super za 3 zobek ,mi še kar čakamo.
odvajanje
planičk 
ja poletje je res najboljše za odvajanje planic.
katy83 oprosti ,ko sem čisto pozabila ,da je T nedonošenček.Ko  po slikah gledam se sploh ne vidi ,da bi bil nedonošenček.Pride včasih dan ,da gre vse narobe.Naša tudi ni rada v Beby centru,ji res luft ne paše ,pšridemo noti začne jokati.Zdrži do ponedeljka in ne preveč študerat na to kaj bo ,pa vem ,da je to za tvojega otroka,saj bo vse uredu ,tako si govori.
nataša35 ti si res pridna ,vsa čast ti zraven takega moškega in 4 otrokim.Lepo ,da si želiš šolo končati.Vzemi si par uric časa  samo zase ,boš videla ,da bo boljše....
gh mi smo danes probali testenine z korenčkom .Za prvič sem vse spasirala.Je vse pojedla,res pridna nazaj za jest.Ponoči spimo brez problema,a zobekov še ni na svetlo...
Ja lepo se imejte grem počasi ,opeklino namazati ,potem pa spat.
Lahko noč...

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.10.2010 22:57:57   
dacy
legenda  jaz sem direkt presaltala iz 1 na 2 ... nisem nic postopoma , pa je vse ok , ni blo nobene panike user posted image

aprilcica lepo da si spet nazaj in da si boljse razpolozena user posted image ... babicam pa pokazi kako se plenica nastima, ce ne znajo ... pa sej sploh ni neka umetnost
Kar se nesoljene zelenjave tice, pa bi nas tud menda kroznike v glavo metal ce bi znal, ampak jaz mu vedno cist malo posoim, da je vsaj nek okus user posted image

amelie upam da bo cim prej boljse ... drzim pesti ... Ziga ne daj se user posted image

katy ne se sekirat brezveze ze vnaprej ... nic crnih scenarijev ... jaz verjamem da na koncu sploh ne bo neke panike in da je s T vse ok ... meni se sploh ne zdi da bi imel veliko glavo, edino licka ima polna ... vcasih znajo zdravniki cist po nepotrebnem paniko zagnat, ceprav je po eni strani cist ok da preventivno pregledajo, ampak mene najbolj jezi ko ze vnaprej sestavijo diagnozo brez pregleda pol se pa izkaze da sploh nic ni ... vglavnem upam da greta cim prej na pregled in da te cimprej potolazijo in tak kot sem prej za Ziga napisala ... Timotej tudi ti se ne daj user posted image

No mi smo se pa danes malo potepali po Kranju ... sva sla z dragim mizico eno nabavit in eno stojalo s polickami, pa v BC sem sla po plenice , te ki so zdaj znizane in so samo 7€ (pampers), no dobila sem samo 1 paket ker so vse ze pokupli , pa malo sem sla skutice nabavit in se par stvari za v hladilnik ... No in sem kupla dvojne fruchtzwerge in sem rekla da zadnjic , od zdaj naprej bom kupovala samo se v lidlu tiste njihove ki imajo cist isti okus in dost cenejsi so ... pa se vecji so ... lidlovi so 360g originalni pa 300g in pol dam jaz malemu 3 originalne in je se kr lacen , mu glih tistih 30g manjka, ker od lidlovih se pa brez problema naje tak kot treba in ni panike nobene ...
Popoldne smo sli malo se na obisk do kolega in njegove, tudi pricakujeta narascaj nekje okrog novega leta ... zvecer pa domov malega porihtat in spat dat, ati je sel malo na racunalnik, jaz pa sem nama sla po pizze user posted image
Zdaj pa bo pocasi treba spat, da ne bom jutri cisto zakomirana ...

LP vsem in lahko noc
(enkrat koncno pred polnocjo) user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
3.10.2010 8:20:26   
didi5

uf babe, kaj znate ve pisat user posted image user posted image user posted image

katy: saj vem, da je težko - ker meni ob čudnem joku že srce v hlače pade. Ampak jaz imam tak instinkti feeling da bo z vašim pubecem vse ok. Pa meni se tudi ne zdi, da ima veliko glavo user posted image user posted image user posted image user posted image No pa saj jutri je že pon. pa se boš upajmo pomirila user posted image

aprilčica: pridna si, ni kaj. Fajn da se malo stvari rihtajo :) Glede uživanja v dvoje - jaz sem resnično mnenja, da si je treba vzet čas tudi zase in za user posted image . Ker če se mi ne bomo razumeli med seboj (pa saj pričkanje in nesoglasja so čisto normalna - a ne bi bil drugače dolgcajt) kako bomo pol ustvarili varno in ljubeče okolje za naše male srčke user posted image Živčna mama in foter delata živčnega otroka - živčen otrok dela živčne starše - pol je pa to začaran krog. Saj je res, da včasih res čisto zašimfam mojega lubija, ampak ko se umirim in vzamem čas samo zase ponavadi ugotovim, da pa je najboljše kar imam v svojem življenju - brez njega si v bistvu ne znam predstavljat - pa še pikico imama - najino malo družinico user posted image user posted image user posted image Zato - kar privoščita si - kamorkoli boš že dala v varstvo otroka - verjemi - če bo treba ga bodo nosili tudi celo noč. Saj vem, otrok se razvadi ampak tisti en večer ne bo panike - vidva bosta pa sveža, spočita in polna ljubezni :):):)

zamašeni noski: čimprej se pozdravite, pa itak še verjetno vsi pridemo na vrsto pri tem smotanem vremenu user posted image

nataša: bi rekla, da zate velja enako kot za aprilčico - vzami si čas zase (pa saj se bo vse naredilo - jaz sem bila ista kot ti, vse mora bit poštimano - zdaj sem se pa umirila - ko več ne gre ne gre) in pa vzamita si čas en za drugega - na kaki večerji lažje poveš kaj te teži , dedci pa ponavadi takrat tudi mirno sprejmejo in se zamislijo - pa če se stanje izboljša za 50% je tudi nekaj. Vse nikoli ni tako kot si želimo. user posted image

No naša zdaj spet spi že kake pol ure, tak da imam še cca 15 min. fora. Drugače se po novem vstajamo ob 6.00 - nikoli ne zamudi user posted image user posted image . Atija sva danes pustile spat, ker zadnje čase spi manj kot jaz (ker gre kake pol ure do uro za mano spat - vstaja pa takrat ko Lara) ampak, včeraj je pa kar sam od sebe zjutraj poštimal tamalo in sem spala do 8.00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je dan takoj lažji user posted image

Naša mala pa je začela pri GH na polno štrajkat. Zmes sva že nadomestile obrok po cepljenju se nam je pa spet vse podrlo. Zdaj pa nikakor ne prideva v tempo. Enih pet žlic poje (tudi tistega, kar vem da reees ima rada) pol pa v jok. Na flašo ni problem pit, ampak zadnje čase spije kar manj vsaj 30ml manj. user posted image No edino kar je bilo pa včeraj - smo imeli za kosilo palačinke in sem ji začela dajat po kosih v usta (mala brez zobekov prežveči in poje) in pol sem ji kr dajala (čeprav je to vse kar naj ne bi jedla, jajca, moka ampak saj jušne ribance tudi je) in je zmazala recimo 1/4 normalne palačinke. Pol sem ji pa še naredila mleko in valda ni šanse da bi jedla - pol sem komaj skairala da je pa za takega dojenčka tolk palačinke kar veliko ne? V glavnem, začela me je motat okol prsta tako kot se ati mota okol 22.00 user posted image

Nič grem še par stvari naredit, ker gremo pol k mojim staršem še nekaj delat na vikend in na kosilo. Če ne drga je v Halozah svež luft - sploh zdaj ko so trgatve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, Mb-jevke kdaj se kaj dobite ta teden?

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
3.10.2010 8:21:26   
didi5
dacy: se strinjam glede lidlovih skutk - jaz jih kupujem v hofferju ker na Ptuju še ni Lidla. :))

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
3.10.2010 8:44:22   
tintin
jutro še od mene,
naš nos je boljši:)
danes smo že od 6h auf, se je naš fantek kar pogovarjal ....mamam, uaua,...

skutice fruchwerge, lidl, hofer....brez zamere punce, ampak te skutice so res največje sranje od mlečnih izdelkov...sama kemija, barvila, sladkorji, razni guar gumiji....čudne zadeve. Saj verjamem, da jih imajo otroci radi, pa da nimajo reakcij po njih, samo nič zdravega ni v njih....jaz tako malemu ne bi dajala čisto nič drugega kot navadno skuto s sadjem (home made), te skutice pa mogoče šele po enem letu, če ne celo kasneje..sicer pa vsaka po svoje...jaz tega še zdaj ne kupujem za večjega...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
3.10.2010 9:44:49   
amelie
Jutro!

Mi smo imeli včeraj celo štalo ... Sva obiske prestavila na danes, ker sva nameravala malega k dežurnemu peljat, potem je bil pa čez dan prav super, oko nič gnojno, nosek skoraj okej, sam smeh ga je bil in vriskanje in sem šla to na FB napisat, potem pa štala ... jok ... da ga sploh nisva mislila peljat k dežurnemu, da jaz pišem po FB, kako je zdrav, da ga skrivava ... Ne morem verjet, a res mora bit tako zakomplicirano??? A ni to dobra novica, da je mali zdrav? Prav solze so se mi vlile od vsega. user posted image  Je moj potem klical in povedal, da tako več ne gre, ampak nimam dobrega občutka. Zdaj grem pečt, ker potem pridejo, pa moram priznat, da me kar želodec boli.
No, ampak glavno pa je, da je mali končno dober - skoraj zdrav - diha normalno in predvsem je ful dobro razpoložen. Tako da sem po drugi strani čisto happy in sem zjutraj že komaj čakala, da se zbudi, da bomo malo vriskali. user posted image

katy, zadnjič je Pušenjak tako fajn eni napisal, samo nimam časa it iskat. Glede razvojnih pregledov, kako se pretirava s tem, da smo starši potem čisto nablojeni in samo buljimo v svojega otroka in čakamo, da bo ven skočila kakšna žaba ali kakšen drug dokaz, da z njim ni vse okej. user posted image  V glavnem, Timotej je okej. Če malo poguglaš, boš vidla, da je še ogromno drugih znakov, ki bi bili dokaz, da je kaj narobe. Če pa pogledaš njega, pa vidiš samo enega nasmejanega, veselega, zdravega in luštnega fantiča. In to je vse, kar moraš videti. Žiga ima tud veliko glavo. V prvem mesecu mu je zrasla 3,5 cm, namesto 2. Pa mu je res? Pred enim mesecem je imel 44,5 obseg, čez en teden v razvojni pa 43,5. Toliko so natančne te meritve. user posted image  Brez panike!

didi5, ne me narobe razumet, podpiram vsako in nobene nič ne obsojam, zanima me samo, če te ni nič strah vse to dajat ji jest? Jaz imam enih par kašic, ki jih je moj enkrat nakupil, pa je notri paradajz, ki je kao ful odsvetovan do prvega leta, pa imam kar slab občutek, mu nekak ne morem teh kašic dat. Ne vem, česa se bojim, da se bo v žabo spremenil? user posted image  

levinjica, res sem vesela, da je Ema boljše. user posted image

Grem stanovanje pripravljat na obiske. In predvsem svojo psiho. user posted image  

Lep dan!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
3.10.2010 12:18:38   
Anonimen
Hey babikeuser posted image

Da ne pozabim: a je katera kaj govorila z Getreal?? Nič se ne javlja tukaj, pa me zanima kako se je kaj ona zmenila glede faxa. Getreal, javi se nam kaj, te pogrešamo!!

Nincy: tebe tudi pogrešamuser posted image Kako je kaj mali bibo? Ti si letoš še doma?

Malenaa: boš odprla sp? A ni bilo enkrat o tem govora (upam, da nisem kaj zamešala!). A ti doma geliraš nohte? Hvala glede nasveta za nosek. Če ne bo nič boljše bomo probali še to.

Katy: jaz vem kako se počutiš, verjetno se ti malo blede od skrbi. Nočem nalivat olja na ogenj, ampak samo poskušam se postavit v tvojo kožo in vem, da te skrbi. Mene bi tudiuser posted image AMPAK jaz verjamem in vem!, da s Timotejem ni nič narobe in, da so te brezpredmetno prestrašili!! Eno veliko pikapoko za T!user posted image Glede faxa pa: res upam, da bomo lahko hodile le 2x na teden, ampak še to je veliko. Ne me zdaj imet za eno tečno babnico, ampak jaz moram potem od doma ob 7.30 in pridem domov šele ob 17.30user posted image user posted image user posted image Ampak boljše 2x na teden, kot pa 5xuser posted image S tem se tolažim. Za zapiske ti bom pa rekla, če mi bo kaj sfalilo. Imam še tvoj mailuser posted image Če že ravno od faxa, me nekaj zanima. Letos imamo plavanje (predmet) v Pristanu. A kaj veš kolikokrat imamo to? Pa kaj sploh ocenjujejo? Ste mele ve tudi to? Pa še nekaj (sorry, ko zdaj kar sprašujemuser posted image ): a ste imeli vi tudi športno vzgojo v Kamniciuser posted image user posted image user posted image In to je ob petkihuser posted image Potem se mi cel urnik podre, če bom morala še ob petkih v Mbuser posted image

Amelie: user posted image user posted image user posted image , da je Žiga bolje. Ja, FB je pa svojega denarja vreden. Kakor je po eni strani super zadeva za ohranjanje stikov, je po drugi čisto preveč ˝razgaljena˝ stvar. Jaz sem že priklopljena nazaj, ampak po resnici povem, da sem samo malo pošnofala, pa me je že malo minilo vse skupajuser posted image user posted image Važno, da mam jaz tukaj vas, da mam svoja 2 sončka in kolegice na katere se lahko zanesem (pa še to mam trenutno samo 2), ostale pridejo in grejo.

NATAŠA: tudi jaz velikokrat pošinfam mojega, pa je drugače zlata vreden, ampak se pač naberejo stvari, ki pa mu jih ne povem takoj (ne razpucava) in potem tu gor jamram vamuser posted image Ti pa zavidam sušilca! Jaz sem ga imela (2v1-pralni+sušilec), pa ni bilo ok). Ampak zdaj pa tok perem, da se mi mešauser posted image user posted image Peglat sem že nehala. Kar zložim, ker haloooo, malemu zamenjam vsaj 3 hlačke na dan, pa kaki 2 majčki. Da bi še peglala, se mi zmeša. Hihihi, moj mi je pa danes zajtrk naredil. A ni lušno, če te en mal razvajauser posted image user posted image

levinjica: bravo za Emo, da je že ˝stara Ema˝user posted image user posted image Saj jim bom pokazala kako se previje, samo ne vem, če si bodo zapomnileuser posted image Ma, bo že, malo preveč se spet sekiram, pa se ne smemuser posted image

dacy: ja, zdaj se je mali navadil na nek okus in verjetno ne bo nikoli več jedel nesoljenouser posted image user posted image user posted image Samo, da je! A mate vi Pamperske za cele dn i in noči? Jaz ne vem kaj je mojemu malemu, ampak mi je zdaj 3x spustila plenicauser posted image user posted image user posted image Sem drugače fuuul zadovoljna z DM-ovimi plenicami (ne smrdijo, nikoli mi niso puščale), ampak zdaj pa ne vem. A misliš, da je možno, da so mu premajhne?? Samo mu ne bi smele bit - so do 9kg, mali jih ima pa ene 7. Razmišljam, da bi mu vsaj za ponoči dala Pamperske. Do kdaj je pa akcija v BC?

didi: veš kok sva uživalauser posted image user posted image user posted image Mali je bil v varstvu priden (je bil popoldne, zvečer ga še ne upam pustit - imamo en ritem, pa mu ga še ne bi rada porušila, že tako je tečen, če gre pol ure prej ali pa kasnej spatuser posted image ). Sva bila popoldne zunaj, potem naj bi šla pa po kofetkanju (khmm: pirčkanjuuser posted image ) po malega, pa sva šla še domov vmes (ZAKAJ LEuser posted image user posted image user posted image - me je kar groza, ker so pomoje vsi sosedi vedli, da sva šla user posted image hehehe), tako, da je bil 3,5h v varstvu od tega je 1h spaluser posted image Nasledji teden greva pa na kopel (s čokoladnim fundijem mmmmmm) - je v Rimskih termah 35€ 60 minut in komaj čakamuser posted image user posted image Te pa ful občudujem, da ji daješ za jest skoraj vse, res!! Ker moj tudi gluten je že od vsega začetka - to sem ugotovila po enih dveh tednih, ker sem kupila piškote z glutenom, pa sploh vedela nisem in sem mu jih veselo dajala. Glede GH pa še: daj ji tisto kar ji paše. Mali točno vedo kaj je dobrouser posted image

Še glede skutk oz. jogurtov: tega še nismo nič jedli. Že tako ima v bistvu 2 cela obroka v dnevu. Včeraj mu nisem dala zvečer kašice, pa se je pridoževal nad mojim mlekomuser posted image Jaz pa tako polne prsi, da mi jih je skoraj raztrajbalo. No, na koncu je vseeno pozizal in zaspal - pri nama v postelji. Ima dobre in slabe noči. Včeraj ga nikakor nisem mogla spravit v njegovo posteljico. Bo že, vse bo - 1x in 1x se bo tud mami naspalauser posted image user posted image

Pridne bodite, papauser posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
3.10.2010 13:16:36   
dacy
tintin res je da pac ima vsak svoje mnenje in cisto prav je da nardis tak kot se ti zdi najboljse , ampak jaz poznam ogromno otrok ki so jedli te kupljene skutice ze cist od malega in so vsi lepo gor zrastli in nobenemu nic ne manjka ... No sicer pa ga ne hranim nonstop z njimi ampak samo kadar grem kam ven pac vzamem nekaj takega zraven da mu lahko dam ... ogromno krat pa vzamem tud samo sadje ... user posted image
Za nosek pa super da se je stanje postimalo user posted image

aprilcica menjaj plenice ... vecje kupi ... nas je tud imel nekje okrog 7kg pa smo ze mogli zacet 4ko kupovat, ker mu je vse premoclo in pol mi je sestra razlagala da ko malo ze zrastejo da je ponavadi treba prej menjat plenice kot pa pise na njih ... nase pampers so tud ble do 9kg in bi naj zdrzale 12 ur na riti pa smo po dveh urah ze mogli menjat ker je drugace bil cel moker in sem znorela in cel paket kolegici nesla jaz pa lepo vecje kupla user posted image ... akcija v BC pa pojma nimam do kdaj je ... ne najdem kataloga user posted image

amelie ti jim kar reci, da ko ti ne bo do obiskov, se ne bos na otroka izgovarjala ampak bos direkt povedala da ti pac ni do tega da hodijo kak bodo sprejeli pa je njihov problem ... ne obremenjuj se s takimi bedarijami ... eni ljudje so pac malo cudni

No da se na hitro napisem kak je moj dragi pozorn do svojega otroka ... meni je privoscil spanec do 12ih, ampak mi je blo cudno da je mali tak tiho... in se vstanem in seveda mali v varstvu zgoraj ati pa igrce igra ... mislim da bo danes ostal lacen ... naj si kar sam kuha al pa naj gre se on v varstvo pa naj tam je ... in mu pravim da je mali ziher ze lacen kot volk in on meni flegma , ne sej sem dal flaso zraven gor ... AAAAAAAAAAA in zakaj se jaz trudim GH uvajat ???? Najlazje je otroka v varstvo dat in flaso nardit in bit v miru za racunalnikom ... grrrrrrrr

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.10.2010 14:36:45   
Anonimen
Pamperske- mi smo razočarani nad njimi. Tud ko naša user posted image pridela malo se vse razmaže do pol hrbta. Smo pa super zadovoljni z hoferjevimi my love pleničkami. Redko pride kaj skozi.
Sem pa brala in tudi povedali so mi, da so pamperske kvalitetne samo v teh nemških trgovinah, saj pleničke proizvajajo v nemčiji. Za slovenski trg pa na poljskem kjer niso tako kvalitetne.
Aprilčica- Nekaj časa že razmišljam o tem, da bi res odprla, sam msilim, da kar tak ne bi blo pametno. Ja, geliram nohte amapk zaenkrat samo za sebe, upam pa da mi bo kdaj zneslo, da jih še komu nardim in tak še kak € zaslužim.
Fruchtzwerge ipd.- naša jih tud še lep čas ne bo dobila, če jih sploh bo kdaj. Tud jaz jih več ne jem, pa sem jih oboževala.
amelie- groza.

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.10.2010 19:15:10   
amelie
Hej!

Dan je kar v redu minil. Sem se malo umaknila, ko so bili obiski, da so bili lahko v miru z vnukom in da jih malo paranoja mine. Upam, da bo kaj pomagalo ... Vnukec je bil pa cuker na kvadrat, nos je prazen, oko čisto. Trkam. Da bi čim dlje ostalo tako.

pleničke - Mi smo ful dolgo kupovali pamperske, ker so najmanj premočile, potem je pa imel Hofer plenice v akciji in smo navdušeni. Ni tistega vonja zoprnega, ne prepuščajo, nimam pripomb.

fruchtzwerge - Še nismo tako daleč. Ne bom nič pametna, zaenkrat imam čas in voljo sama pripravljat, bomo videli, kako bo čez en mesec.  

dacy, hvala, ti vedno najdeš prave besede. user posted image  A rabiš valjar za tvojega? user posted image  Sori, mene bi to tud s tira vrglo, ampak ko sem prebrala, sem se pa prav smejat začela. Ne moreš verjet, kaj vse si ti naši dragi ne zmislijo user posted image  - evo ti flaška, pa čao! user posted image  V zadnjem mesecu je nekam malo kosil bilo skuhanih za naše predrage, he he user posted image  user posted image  user posted image  No, moj je trenutno zlat do konca. user posted image  Samo on je bolj vremenski, spremeni voljo v dveh minutkah, da ne folgam sledit. Tako da me lahko danes še marsikaj čaka. user posted image  

Zdej grem pa gledat Private practice. Tale eztv je zakon, ne vem, kako sem lahko prej živela brez. Thanks Aglaia! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
3.10.2010 21:45:11   
katy83
čer babike.

Resnično vam vsem hvala za lepe besede, vzpodbudne besede. Malo so pomagale. user posted image Itak sem človek, ki se z vsem obremenjuje, tak da rabim "potrdilo" od doktorjev da je vse ok, pa bom pomirjena.user posted image   Jutri imamo razvojno, pa da vidimo. Hvala za pikepoke.user posted image

Amelie. samo besede Pušenjaka pa so zakon. user posted image

Aprilčica, res upam, da ti bo šlo vse s faksom skozi. Verjamem vate. user posted image Glede športne vzgoje v Kamnici. Mi smo jo imeli v Perniciuser posted image , tak da super za vas, da jo imate bližje faksu. Če je napisana v petek na urniku (ne me jemat za besedo) je verjetno tako, da še nimajo zmenjeno kdaj. Je pa ta športna vzgoja ponavadi popoldan, ko so telovadnice fraj. Kaj imate Črta? On je full fajn profesor ( meni osebno zelo simpatičenuser posted image ), je pa strog in strikten pri vodenju določenih stvari. Je pa tudi zelo razumevajoč, tak da ti kr lepo do njega pa se zmeni z njim, če ti ne bo šlo skozi. user posted image Glede plavanja, pa: To je samo 10x, ponavadi se zmeni skupina za 2x na teden, da ste čimprej fertik. Tam vas učijo osnov plavanja prsno, hrbtno, kravl. Meni je blo full fajn. Na koncu (10.) imaš kao izpit. Pač odplavat moraš te 3 discipline (3x po 2 dolžini bazena). Thats all. user posted image Če jih odplavaš prej kot (nisem ziher v 3minutahuser posted image ) lahko greš še na neka posebna predavanja in izpit in dobiš licenco za vaditelja plavanja. Če pa ne, pa je pač to to. Ta "izpit" ti ni nujen za vpis v 4.letnik, nujen je samo, da se vpišeš v absolventa, tak da če ti ne bo letos zneslo, ti bo pa drugo leto. Jaz sem ta izpit delala v 4.letniku, ker sem v 3.letniku imela ravno takrat napade ledvičnih kamnov, tak da ni šlo. Aja, pa glede na to, da imaš otroka, se morda lahko s kakim profesorjem zmeniš, pa greš v kako drugo skupino. ( prof. Muhič je zakonuser posted image user posted image user posted image )  aja, pa 2x lahko manjkaš. user posted image
Upam, da sem ti pomagala. Ti samo vprašaj, ni panike.user posted image Se tak fajn počutim, ko lahko pomagam. user posted image

vam jutri javim kak smo na razvojni zrihtali, lp

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.10.2010 22:48:40   
Anonimen
Dober večer!
Evo mene ,da se malo še jaz javim.Na rojsnem dnevu je bilo super ,Ema skozi bila pridna,taveča se nanorela ,uglavnem uživali.Jutri grem zdravniku ,ker imam zelo oteklo nogo zaradi opekline.
skutice jaz sem ji kupla te z sadjem ,pa jih ne obrajta preveč.Tak ,da jih ne kupujem več ,pa kupim raje od Mu skutico pasirano ,pa svežo sadje pa zmešam skupaj.Ima to raje.
amelie
no pa je sinek že boljše ,le tako naprej..
aprilčica10 super za sta si vzela čas za sebe in uživala ,malo pa moramo tudi za sebe poskrbeti ,kljub temu ,da imamo ortoke.Za to kopelj z čokolado je pa super ,midva sma zelo uživala.Vama ne bo žel..res,..
pamperske jaz sem najbolj zadovoljna z njimi,že imamo kar dolgo 4  številko.Sem pa dobila 2 paketa Hoferjovih planic ,pa ji je premočlo.Tak ,da pamper so zakon ,saj za našo...
Dacy to si pa malo strogo sliši,kar si napisala,ja včasih je res računalnik prvi ,pri moških..
kašice za lahko noč  a dajete skoz te kašice za lahko noč ,a tudi riževe ali gris.
katy jutri pa čisto lepo,brez napetnost ,čeprav ne bo lahko...
Ja grem počasi spet me moj čaka ,bo danes user posted image no pa boma spet ...
Se jutri kaj pišemo ..lahko noč...

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.10.2010 22:50:36   
katy83
hvala Levinjica. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
3.10.2010 23:31:53   
nejanejc
dober vecer

mi cakamo susilca da posusi cunjice in jih zlozimo... jutri pa mamo pregled... me je strah noci, zdej se tamali neki trmali al pa ga res kaj daje... jok do konca.. revecek je res, tako se dere, da me vse boli....

sem si pa malo odpocila roke ta vikend pr mojih starsih...

amelie
, lepo za zigita, da je boljse

dacy, super za nakupe

katy, drzim pesti

levinjica, lepo za emo, uzivaj :-)

tintin
, se kar nagaja nosek :( ja bogi vito... jst se kar ne spucam cist do konca... gr...

aprilčica, lepo zacni faks

didi, palacinke mmmm :) upam, da spet dobite ritem po cepljenju

legenda.. jst upam, da se v cetrtek zmenimo :)

natasa.. res si dobra, da tolko sama nardis... pa pravis, da ne... si super pridna... za tople sendvice je pa tvoj sin isti kot jst :)

lepe sanje

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.10.2010 1:07:23   
dacy
amelie ja res se vsega moznega spomnijo ... in pol mi rece tasca ja pa sej mu nic ni manjkalo sej je dobil flaso , sem pa se bolj znorela in se njo skoraj nadrla ... Jaz se mucim in ustvarjam nek ritem in navajam otroka lepo na zlicko papat njim pa je se vedno samoumevno da pac treba flaso dat ... Najlazje je najbolj enostavno pot izbrat ...

levinjica jah moski so pac pojem zase ... jaz pac vsake tolko malo zropotam , pol je pa nekaj casa malo boljse ... sej me ne moti ce gre za racunalnik malo ... ampak ne pa nonstop in vsak dan kak ima malo casa ... in danes je meni to zgledalo kot da mu je pa otrok napoti da on revcek ne more igrat ... grrr ... se zdaj me jeza daje ko se spomnim .... glede hrane zvecer pa je pri nas tak ...
- mi imamo prvi in zadnji obrok se vedno samo mleko (AM), cez dan pa papamo GH ...
- dopoldne sadni obrok,
- za kosilo dam pac kako gosto juhico s testeninami, al pa krompircek ali testenine z zelenjavo , vsak drugi ali tretji dan pa dodam tud meso,
- popoldne pa imamo pac nekaj mlecnega ... rizevo kasico, ali mlecno kasico, ali sadno skutico ....

No spet sem super pozna ... treba it spat zdaj ... lahko noc vsem in LP user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
4.10.2010 12:45:16   
NATAŠA35
se javljam, da nas spet dam na prvo stran user posted image user posted image

danes je moj miško zelooooo priden in mi že spi 2x/1h, kar je pravi balzam zame user posted image user posted image , pa še lepo je vse kar mu dam in sem ful zadovoljna in srečna user posted image user posted image ...smo pa prešaltali na mleko2, čeprav še ni star 6 mesecev, razen malo bolj zelenega blata ni drugih sprememb - je bolj sit in zadovoljen...zgleda da nam zobek sili na plano, končno, pa imamo vsake toliko časa napade joka in sitnobe, večinoma pa je dobre volje...

vikend je bil bolj pospravljalne narave user posted image , sem utrujena, ampak nekaj sem pa le uspela naredit, kar sem hotela in razmetat ostale dele hiše user posted image user posted image ...midva sva se odločila, da bomo menjali z otroci sobo in je dela kar veliko, sploh pa bo treba v ikeo, po stvari user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.10.2010 14:57:03   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

didi5, ne me narobe razumet, podpiram vsako in nobene nič ne obsojam, zanima me samo, če te ni nič strah vse to dajat ji jest? Jaz imam enih par kašic, ki jih je moj enkrat nakupil, pa je notri paradajz, ki je kao ful odsvetovan do prvega leta, pa imam kar slab občutek, mu nekak ne morem teh kašic dat. Ne vem, česa se bojim, da se bo v žabo spremenil? user posted image  

Glej nič ti ne zamerim, bom pa branila svoj pogled na to. Naša večina je domače kašice, ampak midve sva veliko na poti po bregah in dolinah :):) In takrat mi je najlažje ji dat tele kupljne kašice. Večina teh kupljenih kašic pa je sadnih - ker so zelenjavne meni grozno ogabne kaj šele tamali. Ne vem če si kaj brala knjigico Velika paparica za male papavčke? Tam imaš kar nekaj kao prepovedanih živil v kašicah stopnje 1. (uvajanje). Paradižnik recimo, je povsod drugod živilo, ki se daje od 5-ega meseca naprej - pri nas pač ne zaradi direktiveuser posted image user posted image Fruchtzwergi - kaj je danes še naravnega v trgovinah?????? Kako mislite, da zdrži navadna skuta tako dolgo v hladilniku kot fruchtzwege? Samo za premislit no. user posted image Ne dajam ji tega vsak dan cel paket. Ponavadi ji dam na poti. Doma kupljeno navadno skuto ali popolnoma domačo (kot priporočilo - mlekomati so povsod), ki mi jo naredi mami. Tako da nekaj pač dobi sranja nekaj pa domačega - bed mama ja ja.  Glede ostalih živil pa tako - ne samo 1x sem slišala (tudi od P. in patronažnih) naj otrok je čim prej živila, ki jih je družina - jaz ji dam za probat in pol 24 ur spremljam reakcije, predvsem pikice, rdeča ritka in če je živilo prebavljeno. Ona je tudi koščke palačinke popolnoma prebavila (se pravi ni kosov). Pazim pa na jagode, arašide, čokolado, mleko kot samostojen obrok, ipd. Moj edini argument je - otrok bo sam pokazal če mu kaj ne paše in telo bo samo pokazalo če bomo kje kiksnili - ampak tako groznih reakcij zaradi fruchtzwerg verjetno ne bo imela, da jih ne bi imela časa ukinit. No to je to - pričakujem plaz pro in kontra ampak je to zadnje kar sem na temo GH napisala .

Pa pa smo na vezi user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.10.2010 15:00:08   
mamika25
Ojla!

Zdejle ne morem veliko napisat, kosilo se mi kuha, pa še otroci so po vremenu.
Edin tole sem hotla rečt: Katy - daj napiši na kratko kako je z vašo glavico. Nisem uspela najti kje si to pisala, pa me ful zanima. Kaj porečeš na našo glavo pri 5.mesecih 46cm user posted image . Sicer ni dohtar nič rekel, sam men se zdi naša glava tudi gromozanska. Sicer se je rodil z 38cm. Pa prvi mesec 39,5cm pol pa po 2cm na mesec. Obseg telesa (okol reber po pazduho pa 43cm). Tudi mene skrbi.

Vse ostale pa kasneje.

Aja, danes smo spali, NEMOGOČE. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.10.2010 15:16:12   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Glej nič ti ne zamerim, bom pa branila svoj pogled na to. Naša večina je domače kašice, ampak midve sva veliko na poti po bregah in dolinah :):) In takrat mi je najlažje ji dat tele kupljne kašice. Večina teh kupljenih kašic pa je sadnih - ker so zelenjavne meni grozno ogabne kaj šele tamali. Ne vem če si kaj brala knjigico Velika paparica za male papavčke? Tam imaš kar nekaj kao prepovedanih živil v kašicah stopnje 1. (uvajanje). Paradižnik recimo, je povsod drugod živilo, ki se daje od 5-ega meseca naprej - pri nas pač ne zaradi direktiveuser posted image user posted image Fruchtzwergi - kaj je danes še naravnega v trgovinah?????? Kako mislite, da zdrži navadna skuta tako dolgo v hladilniku kot fruchtzwege? Samo za premislit no. user posted image Ne dajam ji tega vsak dan cel paket. Ponavadi ji dam na poti. Doma kupljeno navadno skuto ali popolnoma domačo (kot priporočilo - mlekomati so povsod), ki mi jo naredi mami. Tako da nekaj pač dobi sranja nekaj pa domačega - bed mama ja ja.  Glede ostalih živil pa tako - ne samo 1x sem slišala (tudi od P. in patronažnih) naj otrok je čim prej živila, ki jih je družina - jaz ji dam za probat in pol 24 ur spremljam reakcije, predvsem pikice, rdeča ritka in če je živilo prebavljeno. Ona je tudi koščke palačinke popolnoma prebavila (se pravi ni kosov). Pazim pa na jagode, arašide, čokolado, mleko kot samostojen obrok, ipd. Moj edini argument je - otrok bo sam pokazal če mu kaj ne paše in telo bo samo pokazalo če bomo kje kiksnili - ampak tako groznih reakcij zaradi fruchtzwerg verjetno ne bo imela, da jih ne bi imela časa ukinit. No to je to - pričakujem plaz pro in kontra ampak je to zadnje kar sem na temo GH napisala .

Pa pa smo na vezi user posted image

Oprosti, mogoče sem premalo natančno postavila vprašanje. Pred mano ne rabiš ničesar branit, ker nimam niti sama mnenja izoblikovanega. Zato sem te glih vprašala, ker itak bolj kot bereš te stvari, bolj si zmeden, zato jaz ne berem več ničesar. Ampak nekje v glavi sem imela to s paradajzom in ko sem želela že malemu dat kašico, grem prevetit na net in evo - v Slo odsvetovan. Na kašici pa piše od 4. meseca dalje. In potem nimam več jajc, zakaj in česa se pa bojim, pa ne vem user posted image  Ker logika mi daje vedet, da če v Nemčiji otrok po tej kašici preživi, bo moj v Sloveniji tudi. In podpiram takšno razmišljanje, kot je tvoje, samo sama sem lolek. user posted image  Bolj to sem hotla povedat. Bom se potrudla naslednjič natančneje v izrazit. user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.10.2010 15:48:49   
nejanejc
ojla.. jst sem tud bolj zajc glede hrane in nekako obcudujem vse, ki ste ze dolgo nazaj zacele uvajat gh

mi smo meli posvetovlanico danes, cepljenje itn... za seznam: 9390g in 70,5cm (5 mescec in tri tedne)... ma me vsi vprasajo, ce ga se dojim in zacudena sem se jst, ma ga... in da je tako velik in debeluscek... ma poje nevem, mu dodajam, sam ne vsak obrok... ma on vse spravi za hude case

mamo probleme z uspavanjem, vsak dan se hujse dere, tudi med dnevom je to kdaj prava umetnost....

lep dan... smo meli celo malo sonca na sprehodu...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
4.10.2010 16:32:00   
mamika25
nejanejc - boge tvoje roke in križ user posted image , mama mia!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
4.10.2010 16:38:54   
Anonimen
Samo na hitrco se javim.

Plenic še nisem menjala, pa jih bom - bom šla po ene iz Hoferja, me firbca kako se obnesejo, slišim same pohvale.

Katy: super si, hvala za vse razlage!

Dacy: eh, ti deci, včasih mislim, da mam 2 otroka!

Didi: jaz sem tvoja podpornicauser posted image user posted image Moj je včeraj jedel ribo, krompir in blitvo - zadovoljen pa več kot očitno. Reakcije nobene. Danes sem mu naredila zelenjavo, pa se je toook drl, da me je blo kar groza. Sem mu morala dat joško - moje mnenje: preveč lačen, da bi čakal na žlico.

Nejanejc: super mere!

Mamika: naj te ne skrbi!!!

NATAŠA: super za spanjeuser posted image user posted image

levinjica: a sta bila prav na tej kopeli s čokoladnim fundijem?? Jaz koooomaj čakam, da grevauser posted image user posted image

amelie: samo, da je blo z obiskom vse ok in so se pomiriliuser posted image

Šibam, papauser posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?