NATAŠA35
|
evo spet po dolgem času...mali mi je bil zoprn, zobkov še ni na pregled ... jaz sem kar utrujena, spim bolj slabo (kot mamika), čez dan pa delam vse z eno roko ali pa ko mi vsaj malo spi, tako da mi je hiša kar v razsulu, ko pa zvečer zaspijo vse, pa se prelevim v fato in poskušam vse na hitro poštimat, da mi drugi dan ne bo treba ... da ne bote mislile, kako pošast mam za moža, samo velikokrat se sploh ne spomni name, niti me ne pokliče, razen če kaj rabi , tak da sem jaz tista, ki ga kliče, pa za vse moram jaz poskrbet ali pa vsaj vedet...zadnjič je mel malega, ker sem jaz imela sestanek v šoli, pa je skoraj manjkalo, da ne bi šla, ali pa bi mogla malega s sabo vzet...mi je pa prekipelo, res...potem pa je mali spal eno uro, mislim...moj zelo težko kaj naredi, dokler mu ne rečem, ali pa ne popizdim do konca, največkrat sem pa kar tiho, in sama vse naredim, ko zaspijo...sej mi pomaga, samo premalokrat... eh zdaj sem se malo razluftala, mali je zaspal, jaz pa grem malo prat dat, pa sušit, pa otrokom za spat naštimat, ker sem vse iz omar dala na posteljo...je treba malo omare poštimat, pa kar je premajhno dat stran in tega je kot morje ne vem, kdaj mi bo vse ratalo... pa še odločila sem se, da bi se vrnila k študiju, mi manjka 3 letnik in diploma, pa se bojim, da mi ne bo uspevalo, ker je kar nekaj časa odkar sem bila v šolskih klopeh...no, ja nekako bom že... didi super za kino...mah jaz ropotam, pa nič ne pomaga, dokler se ne bom pobrala za par dni nekam, da vidijo, kako je, če me ni, pa da sem jaz za vse...si bom 1x privoščila oddih v toplicah photo hvala ti res, samo si ne zaslužim takega odlikovanja, ker nisem tak super...zadnje čase prevečkrat vzkipim, in se znesem na drugih...drugače jim ne pridem do živega levinjica tak je moj simon, dva dni ni nič jedel, ne pil ...danes je malo bolje ...samo zobekov tudi pri nas še ni na spregled... mamika vem, kako ti je, te razumem, ker pri meni je vse isto...na noč se tolikokrat zbudim, da sem vsa neprespana, zmatrana...čez dan ne naredim skoraj ničesar, tako da me vse čaka zvečer, potem pa padem v posteljo in zaspim v šusu, pa se že spet moram zbudit in tako vsak dan in molim, da se bom že 1x naspala tudi ponoči...čez dan ne morem spat, ker mi zaspi, ko je treba po prvošolčka v šolo, potem pa pripravim vse za kosilo še za ostale člane in nato je na vrsti domača naloga, nato večerja, potem pa priprave za naslednji dan in za spat...potem pa spet v akcijo stopim in vsse pospravim, dam prat, pa potem še v sušilca...med vikendi mislim, da bom nadoknadila, pa moj sploh noče vstat, tako da ga imam jaz na grbi in vse ostale tudi...grrrr....ampak upam, da bo to kmalu minilo evo pa bodo nekaj le naredili zame, najstarejši mi dela večerjo, tople sendviče , ker noče jesti sam ...jaz pa bom mogla zdaj mojga ostriž....