Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 12:29:21
|
|
|
|
2ursae
|
aha, še to - kako do Jamarja? Sem seveda že pozabila . Torej tam ob 12h?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 14:56:25
|
|
|
|
pety78
|
Tudi jaz sem pozabila, kje je Jamar. No, saj bom mal poguglala. Mene pa neki zanima, Valla. in ostale, katerih mulčki ob cca 12. uri še spijo. Kdaj bodo spali in kje? Meni gre Kaja okoli 12. ure še spat. Zna se zgoditi, da bo v avtu zaspala, samo potem bo sranje, ker jo bom mogla imeti na očeh, pa še premal bo spala, pa bo pol tečna. Prej jo bom doma probala dati, pa mal zamudimo? Kako boste ostale to uredile?
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 16:01:57
|
|
|
|
benika
|
Voz vzemi s sabo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 17:48:21
|
|
|
|
ninocka
|
Vceraj sem ful napisal in potem pozabila poslat... Pety, jst Liana ne bom dala spat, ce bo zaspal na poti do tja, ga bom prestavila v vozicek...evo lih danes recimo ni sel spat, ker ni hotel, men se pa tud ni dalo ukvarjat, ker zaspi ob dojenju in me je skoz grizel...pa sem obupala...pa se Ruben je malo pripomogel in ni sel spat...bo sel pa malcek prej danes Drugace pa jst glede tega ful ne kompliciram in ce ne grejo en dan spat, jih ne bo pobralo...Ruben cez vikende ne hodi spat ze od lani, ko je bil star manj kot 18 mesecev. Jst sem danes Rubna narocila na ORL, sem dobilanapotnico zaradi govora (momlanje), potem je pa v sredo se mu spet usesek vnel ( v soboto smo nehali z AB) in ko je sel k P, je videla, daimaful velike mandeljne, kar otezuje dihanje, povzroca smrcanje in vpliva na govor. PA dobila sem datum za Evana za sistematski. Aja, in bil je 2x na judu in je kar navdusen in tud ful utrujen in premocen po treningu. Tko da bo pac to treniral, vsaj cez zimo Vceraj sem imela pa svet starsev, me je pol prav glava bolela...eni novi starsi...uh, ne vem kaj si predstavljajo, da lahko nardijo v SS...tiste, ki ste tudi v SS, bomo mal pocvekale o tem, da vidim, kako kaj pri vam to funkcionira Igrace... jst prinesem kaksen CD, kegle, papir in barvice, pol pa kar bo se Evan hotel s sabo priVlect...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2010 20:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 20:31:41
|
|
|
|
ninocka
|
Ej, a nimajo pred jamarjem enih igral zunaj? Mam nekje v glavi, da majo nekaj... skratka, ce majo, bomo mal zunaj posedeli, a ne? Jutri bo baje soncek Nika, WB...sem pogledala slikce na FBju...kolk slepih potnikov ste pa vi zraven tovorili ? Upam, da je uho ze bolje 2ursae, a si klicala P zaradi ritke? A se ponoci tud kaj zbuja? valla, a si mela samo otroke al tudi starse? Jst letos sploh se nisemmela za Evana,ker nas je vreme zaj..., tko da bodo meli vsi 3je skupaj po Rubnovem RDju... Pa Nik in legoti - ej,samo kapo dol malemu, res...mogoce bi pa mogu met sluzbo v Legotu, ko bo zrastel tazana, tvoja Neza je pa tudi ze praznovala, a ne? Se mi zdi, daji se nismo cestitale, tko da VSE NAJBOLJSE NEZA ZA 1. SVECKO!!!! ajde babe, se vidjamo jutri
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:12:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hej, mi pridemo okoli 12. ure, mogoče kakšnih akademskih četrt kasneje. Uho je nekaj bolje, očitno posledica tabletnega napada, danes sem imela kontrolo in menjavo traku, pa dobila podaljšano jemanje AB + neke kapljice za v uho, ki naj bi jih jemala 6x dnevno 14 dni! Dr. ocenjuje, da lahko moja "gluhost" traja tudi do nekaj tednov! Za pošizit, tole šumenje v levem ušesu je ubijalsko, potem pa še ta zoprn občutek, ko misliš, da je polovica glave z nečim zabasana. Ah, saj bo, malo moram pojamrat. Igrala pred Jamarskim domom so (tobogan, gugalnice), tako da lahko prvo kavico spijemo tudi zunaj. Vremenski obet je res ok. Ninočka, Nika je imela celo čebelico napolnjeno s svojimi igračkami, tako da je bilo slepih potnikov res precej. Valla, jutri poveš podrobnosti o praznovanju... pa o SS, uf, tem nam ne bo zmanjkalo. Se že veselimo srečanja. Nočko!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:23:45
|
|
|
|
pety78
|
Punce, imam eno prošjo. Lepo prosim da se ne začnete pogovarjati, dokler nismo vse v kompletu, da katera kake teme ne zamudi.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:24:11
|
|
|
|
pety78
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:42:46
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Punce, imam eno prošjo. Lepo prosim da se ne začnete pogovarjati, dokler nismo vse v kompletu, da katera kake teme ne zamudi. Ok, potem pa, dokler ne bomo v kompletu, se bomo igrale TIHE MAŠE...pa ne bo nobena nic zamudila
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:46:14
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Dr. ocenjuje, da lahko moja "gluhost" traja tudi do nekaj tednov! Za pošizit, tole šumenje v levem ušesu je ubijalsko, potem pa še ta zoprn občutek, ko misliš, da je polovica glave z nečim zabasana. Ah, saj bo, malo moram pojamrat. A vode v usesu pa nimas? To se je Samotu 2x nardilo na morju, nazadnje lani in ga je isto uho ful bolelo, sumenje, nic ni slisal in je sel samo na izpiranje in je blo potem OK. Aja, lani je pa imel potem se od te vode vnetje in je moral jemat AB. Ampak je blo to v parih dneh pocajtano.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:47:45
|
|
|
|
ninocka
|
UH, se 6 (no zdaj 5 postov) do 3000 Samo ma danes po dolgem cau igrce, jst pa cakam na Bones, pol pa tuki morim....
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 21:51:56
|
|
|
|
pety78
|
Če katero zanima...torto delam. Pa hvala, ker ste vprašale. Boli vas k...., a ne? Sem se odločila da jo oblečem, pa enega lulčka gor naredim. Upam, da se ne boste steple zanj. Rabim samo nasvet. A neka povprečna velikost je 22 cm, a ne? Ne bi rada prevelikega ali premalega naredila.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 22:06:22
|
|
|
|
benika
|
A neka povprečna velikost je 22 cm, a ne? Ne bi rada prevelikega ali premalega naredila. Sej maš mušter zraven...premeri ga
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 22:09:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A neka povprečna velikost je 22 cm, a ne? Ne bi rada prevelikega ali premalega naredila. Sej maš mušter zraven...premeri ga Saj zato sprašujem. Ne bi rada, da je prevelik.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 22:17:47
|
|
|
|
benika
|
Sej če gleda čez torto, pol ni panike. Večji problem bi bil, če bi ga na torti z lupo morale iskat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 22:23:17
|
|
|
|
spelka12
|
u pety a res ni problem tako torto narest????????? ODLIČNO. Trenutno je nor na vse premikajoče zadeve, pa na račke. Jest bom jutri prinesla mal papirja, da bodo otroci risali, samo barvic pa nimam . Meni bo O sigurno zaspal v avtu, a se da kje zraven parkirat, da ga nebi ven jemala, ker se takoj zbudi?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 22:26:08
|
|
|
|
pety78
|
Ja, ja, enkrat se moram pa res lotit takega projekta. Tako, naredila sem samo enega pingvinčka. In ker vem, da zna biti težava, kdo ga bo nesel domov, sem se odločila, da ga kar z valarjem speštam, tako da je sedaj povožen na torti in ga bomo lahko razrezale. Ali ima mogoče katera doma svečko št. 5 (itak) v modri barvi? Mi imamo rdečo. Če jo imate, jo dajte prinesti, da bodo naši pingvinčki lahko pihali.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 1.10.2010 22:58:26
|
|
|
|
pety78
|
Meni bo O sigurno zaspal v avtu, a se da kje zraven parkirat, da ga nebi ven jemala, ker se takoj zbudi? Saj če bomo najprej zunaj eno kavico spile, ne bo problemov. Meni bo Kaja tudi ziher zaspala v avtu. Bi jo pustila tudi budno cel dan, samo potem bo po poti nazaj kinknla, jo bom mela pa do polnoči pokonci. Nič, grem spat. Lahko noč. Aja, benika in Nika, če ne bosta pozabili na pladnja, bom zelo vesela. Sicer pa ni neke hude panike.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.10.2010 11:04:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja, benika in Nika, če ne bosta pozabili na pladnja, bom zelo vesela. Sicer pa ni neke hude panike. Zihr bi pozabila, hvala, ker si me spomnila. Ga grem takoj pripravit. Špelka, bomo mi nabrali nekaj barvic, da bodo naši cofki lahko risali. Petke pa žal nimam, bom pogledala, če imam kakšne druge svečke. Sicer pa - če gre kdo mimo kakšne pumpe, lahko verjetno tam kupi. Mi je na naši špuri namreč nimamo, bi morala kar konkreten ovinek delat, pa mi časovno verjetno ne bo zneslo. Se vidimo!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2010 11:07:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.10.2010 11:45:16
|
|
|
|
nikolet
|
živjo punce upam da ste včeraj uživale jz sem na bolniški k imam probleme z roženico se mi je odprla stara rana in so mi pucal.. uglavnem je bilo 3dni kar hudo zdaj pa se počasi celi.. no grem dol rz računalnika k ne morem predolgo gledati v ekran... lepo se imejte ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.10.2010 14:46:58
|
|
|
|
2ursae
|
o, miške, jaz sem se včaraj prehladila - zvečer sem bila vsa smrkava, sem šele zdajle mal k sebi prišla ... upam, da bo kmalu bolje, eno zame . benika, plis, pošlji mi podatke o TRR na ZS. ninočka, ti pa mi javi svoj e-mail. nikolet , da se ti stanje čim prej izboljša.
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 3.10.2010 14:47:49 >
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.10.2010 19:55:53
|
|
|
|
benika
|
o, miške, jaz sem se včaraj prehladila - zvečer sem bila vsa smrkava, sem šele zdajle mal k sebi prišla ... upam, da bo kmalu bolje, eno user posted image zame user posted image . Sej vemo, da si skromna, ampak samo eno pikapoko No go...tule so, samo zate Nikolet, tebi tudi čimprejšnje okrevanje! Včeraj je bilo super, slike bodo na FB, tiste, ki tam še niste...samo 3 min vam vzame registracija
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.10.2010 20:35:10
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Včeraj je bilo super, slike bodo na FB, tiste, ki tam še niste...samo 3 min vam vzame registracija se glih vračam s FB, kjer ..... SE NE ZNAM REGISTRIRAT . Vpišem vse, svoje ime in priimek s šumniki - mi vrže, da moja prijava vsebuje neveljavne znake. OK, vpišem brez šumnikov - zopet isto. Očitno me nočejo . Najbrž je problem, da sem pri priimku v oklepajih napisala svoj dekliški priimek. Ampak bi res rada, da bi se ta videl, saj me kakšni stari znanci ne poznajo pod novim priimkom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.