|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
29.9.2010 16:14:26   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

OK, jo oblijem samo s čokolado, lepa glih ne bo,

hej, hej, hej, moj mož je našo tud samo oblil s čokolado, pa je bila prav lepa - ne žalit inferiornih metod krašenja tort, ki se jih poslužujemo navadni smrtni mojstri user posted image

Ja, ja, sorči, vaša JE bila lepa, seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
29.9.2010 17:02:35   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: benika

ob 12h pa računam, da grem na solato. Tako da ursa, lepo vabljena.

pridem user posted image . Ob 12h pri solatnem baru? Če te ne bo, pridem k septembkam in te privlečem za ušesa - kje že boste user posted image ?

Dobimo se v Dulcisu. Veš da pridem na solato, se mi je, poleg bureka, že v P sanjalo o njejuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
29.9.2010 18:01:27   
2ursae
aaa, dulcis kafe - se je danes rolala reklama po radiu med tem, ko sem ležala na CTG user posted image . Sicer pa je CTG vse ok in mirno, je pa nekaj drugega: dobila sem izvid testa na streptokok B in sem - POZITIVNA user posted image !! G me je oborožil z AB in vaginalnimi svečkami, tko da v naslednjih 10. dneh, ko bom preganjala okužbo, nima dete kaj ven hodit, je nevarno user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
29.9.2010 20:46:32   
tažana
Jest se globoko opravičujem za moje ne poročanje user posted image . NAs ta vikend ne bo. Cel vikend so nas zbombandirali z zadolžitvami. Evo tale dva meseca sta res nora, ko sem dajala datum, sem res pozabila na taščin rojstni dan in sedaj se mi ni uspelo izmotat ven.  Uživajte!

grem stran od računalnika- zadnje čase sem tukaj samo še zaradi nujnih službenih zadev. grem se crkljat pa hitro spat, ker ponoči ne spimo user posted image . KOt da bi novorojenčka doma imeli user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
29.9.2010 21:46:55   
spelka12
NIK in VID vse najboljše!user posted image user posted image user posted image
pety kaj pa je tičina masa? A je to tisto iz sladkorja? JAh no pomojem te bo kap k boš videla, kakšno torto sem si zamislila za našega. Oz. kakšne okraskeuser posted image user posted image user posted image . Bo benika prinesla slike tort.
Za v soboto - ti naredi navadno torto, okraske posebej, pa ko bojo mulčki razrezal torto dobi pol vsak še enga pingvinčka na svoj kos. Me pa ne rabimo živalic gor, bomo rajš vsaka 2 kosa pojedle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tažana a pri vas tudi ne spiteuser posted image , pri nas tudi ne. Že 3 tedne spim ene 2 ure na noč, pa samo še na slabše greuser posted image .

Jaz pa začnem v petek spet delat user posted image  in user posted image . Po svoje sem vesela, po drugi strani pa bom pogrešala celodnevno mečkanje Oskarja.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
29.9.2010 22:45:44   
doroteja23
user posted image VID IN NIKuser posted image

user posted image user posted image  vse naj, naj, veliko razigranih in veselih ter sladkih dni!!:)user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
30.9.2010 8:55:32   
benika
user posted image user posted image alina, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
30.9.2010 8:58:58   
pety78
pety kaj pa je tičina masa? A je to tisto iz sladkorja? JAh no pomojem te bo kap k boš videla, kakšno torto sem si zamislila za našega. Oz. kakšne okraskeuser posted image user posted image user posted image . Bo benika prinesla slike tort.

Me že firbec matra. Benika, daj slike gor, da vidim, kaj si Špelka zmišljuje. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
30.9.2010 10:07:12   
2ursae
ooooh, dekleta, sem prišla mal pojamrat user posted image . Borčka spet nekaj grabi, sicer se je že teden dni uspešno otepal prehladu, ki ga je grabil, včeraj pa je začel precej kašljat, tko da danes sobivava doma in ..... kolikor je to sicer luštno in vse ..... sem že čisto fertik user posted image . Včeraj sem ves dan vandrala, šla h G, kupovala stvari za Lučko (ki je končno preskrbljena z raznimi dojenčkastimi stvarmi, zdaj sam še perem) in za preostanek družine, da ne bodo lačni pa neko papirologijo urejala, popoldne pospravljala in štimala smrkajoče mulčke ker: naj bi itak imela danes dan za počivat in za solato (a ne benika user posted image ). Itak - ponoč nisem spala, ker je Bora nekaj matralo, zjutraj sem odpravila Anžeta in se vrnila domov v upanju, da bo Bor še spal (itak da ni, torej šibamo dalje) in tako sem do sedaj na negi in ostalih opravilih že skori dušo spustila, spodaj me vse tišči ... ah no ja, saj bo ... zdaj, ko končno sedim se mi vse skupi niti ne zdi več tako črno user posted image . Bor vsaj kašlja ne več (je na Ventolinu) in je čisto dobre volje. Zdajle ga imam v banji, ker - user posted image tule bi pa vas vprašala za en nasvet: Bor mi jamra, da ima mravljinčke v ritki in poskakuje, kot bi ga ritka bolela. Nima na zunaj nič vneto, namažem ga z Bepantenom, več mu pa ne znam pomagat. Nuca mu edino namakanje ritke v banji - že dva dni uspešno prakticiramo popoldansko kopanje in potem mravljinčkov ni več. Nima kakšnih zajedalcev, vem, ker imam veselje vsak dan opazovati njegove drekce, ker namreč še kar kaka v hlače. Sem mu pa zdaj zadnji teden ful dajala kiviin ima zelo mehko blato, polno peškic od kivija. Vsaka ideja je dobrodošla user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
30.9.2010 10:23:25   
teta beta
ALINA, vse najboljše za rojstni dan! Veliko zdravja in veselja!!!

Morm it, so me glih iz vrtca klicali, da je Daša nekaj bolna, jo je res že ponoči bolelo grlo. Drugače bi vam kaj več napisala. Ajde, lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
30.9.2010 14:22:47   
ninocka
ALINA, VSE NAJBOLJSE ZA ROJSTNI DAN!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
30.9.2010 15:02:47   
pety78
Bor mi jamra, da ima mravljinčke v ritki in poskakuje, kot bi ga ritka bolela. Nima na zunaj nič vneto, namažem ga z Bepantenom, več mu pa ne znam pomagat. Nuca mu edino namakanje ritke v banji - že dva dni uspešno prakticiramo popoldansko kopanje in potem mravljinčkov ni več. Nima kakšnih zajedalcev, vem, ker imam veselje vsak dan opazovati njegove drekce, ker namreč še kar kaka v hlače. Sem mu pa zdaj zadnji teden ful dajala kiviin ima zelo mehko blato, polno peškic od kivija. Vsaka ideja je dobrodošla user posted image .

Moja ideja je edino klic pediatra. Sem ful pomagala, a ne? Vem, ja. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
30.9.2010 15:31:33   
2ursae
pety, tud to sem že pomislila ... no, evo, od jutranjega kopanja, ko je skoraj eno uro namakal rito v vodi je vse mirno, se ne pritožuje, izgleda, da ga ne boli več user posted image .

za soboto: da se ne boste čudile, moj A. je po novem nor na Malo kraljično (saj se spomnite tiste risanke ne) in ga mormo tko klicat, B. je pa Gaber (kraljičničin medo). Ful je prednost, ker sem jaz potem, jasno, kraljica, U. je kralj, ampak sem jaz že pojasnila svoji kraljični, da mora kralj ubogat kraljico user posted image user posted image ... in ker sem kraljica, me je treba ubogat in celo - DELUJE user posted image . Celo tako, da sem mu danes pojamrala češ kje je sonček, jaz sem pa oprala vse rjuhce za Lučko in mi odvrne "kakšno vreme je to, da ne uboga kraljice" user posted image . Zakon sem.
Aha, udeležba v soboto: še kar planiramo prit vsi, Bor je sicer doma ampak je danes boljši kot včeraj, vročine nima - v bistvu bi bil po reglcih za v vrtec in če bi hodila v službo, bi šel. A ni fajn bit takole doma pa lahko otročka kakšn dan mal pocrkljaš, če vidiš, da je na meji bolezni user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
30.9.2010 15:39:47   
pety78
Kaj to pomeni? Si nam hotela na diplomatski način namignit, da se ne zadovoljiš s slabšim nazivom od kraljične?
Ja, prav no, če tako pravite, vaša visokost.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
30.9.2010 15:49:42   
2ursae
pety, čak da ti povem, kako je potekal pogovor med Anžetom in draveljskim župnikom - smo bili na obisku pri mojih in šli na špancir okoli cerkve:
Župnik Anžetu: "kako si, stric?"
A. "nisem stric, jaz sem otroček"
Ž: "ja, seveda si. kako ti je pa ime?"
A. "Anže"
Ž Boru "kako je pa tebi ime?"
Bor (malo bolj tiho) "Bor"
Ž: "a Boris?"
A: "Bor, reci, da si Gaber"
A župniku "jaz sem Mala kraljična"
Žipniku nič jasno user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.9.2010 16:19:55   
pety78
O, hudo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj brat je rekel župniku, ko sta bla z drugim bratom nekaj let stara, da nista brata, ampak dva **** a. Mati se je skor pogreznila v zemljo.
Tako da, ti si jo še dober odnesla. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.9.2010 16:23:16   
pety78

O, hudo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj brat je rekel župniku, ko sta bla z drugim bratom nekaj let stara, da nista brata, ampak dva k u- r c a. Mati se je skor pogreznila v zemljo.
Tako da, ti si jo še dober odnesla. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.9.2010 16:30:00   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image ooo, hudo user posted image user posted image user posted image user posted image ... 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.9.2010 21:08:54   
Nika v službi
Ojla, bejbe! Mi smo nazaj s + 30°C, polni nepozabnih vtisov iz Turčije, jaz pa sem domov prinesla eno nemarno vnetje ušesa, tako da sem danes predvsem letala okoli zdravnikov, sedaj imam noter trak in AB + Ketonal, jutri grem spet do dr., če ne bo ok, imam že napotnico za ORL.

Podrobno poročilo, komentarji in še kaj sledi, ko/če.... pač enkrat.user posted image

Vsem, ki ste med našo odsotnostjo praznovali RD, VSE NAJBOLJŠE in opravičilo za zamudo.

V soboto pridemo, odpoved je v igri samo, če bi se z mojim ušesom kaj nenormalno zakompliciralo.

Grem pod tuš in DL slike z morja, potem pa počivat.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.10.2010 8:49:50   
2ursae
ooo, nika, WB user posted image , uf, upam, da se čim prej pozdraviš user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.10.2010 9:03:08   
pety78
Nika, dobrodošla. user posted image Pa le pazi na zdravje, da nam jutri ne manjkaš.
Valla., Matjaža ne bo, tako da pridem sama z mulčkoma. Upam, da ne bo problem tovorit torte. No, ko smo že pri njej...Včeraj sem jo naredila, pa mi je ene kreme zmanjkalo. user posted image Ponavadi mi stvari vedno še mal ostanejo, tokrat sem se pa skor požrla. user posted image Tako da....upam, da bo vseeno dovolj filana. Sem še mal smetance, ampak res malo dodala po višnjevi kremi, da sem dosegla višino čokoladne, ki je na drugi polovici torte. Ah...dreka peka! user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.10.2010 10:15:07   
benika

Nika, dobrodošla. user posted image Pa le pazi na zdravje, da nam jutri ne manjkaš.
Valla., Matjaža ne bo, tako da pridem sama z mulčkoma. Upam, da ne bo problem tovorit torte. No, ko smo že pri njej...Včeraj sem jo naredila, pa mi je ene kreme zmanjkalo. user posted image Ponavadi mi stvari vedno še mal ostanejo, tokrat sem se pa skor požrla. user posted image Tako da....upam, da bo vseeno dovolj filana. Sem še mal smetance, ampak res malo dodala po višnjevi kremi, da sem dosegla višino čokoladne, ki je na drugi polovici torte. Ah...dreka peka! user posted image

Drugič žvižgej, ko mažeš torto. Sej verjamem, da je krema odlična, ampak pojest ti je pa ne bi bilo trebauser posted image user posted image user posted image

Koliko nas sploh bo v soboto? 12 odraslih in en kup otrok? A bomo prinesle kej igrač za otroke? Kaj pa?

Nika, WB! Kako ušesek? Še buba? Pridem popihat? Jutri prideš, pa če ti uš stran pade, a prov?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.10.2010 10:22:18   
benika
Pety, Špela bi nekaj takega za njen zlati kipec (mali je doma na vasi in nor na vse, kar ima veze s kmetijo)

user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.10.2010 10:42:52   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pety, Špela bi nekaj takega za njen zlati kipec (mali je doma na vasi in nor na vse, kar ima veze s kmetijo)

user posted image

U, kamot. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 12:19:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.