2ursae
|
ooooh, dekleta, sem prišla mal pojamrat . Borčka spet nekaj grabi, sicer se je že teden dni uspešno otepal prehladu, ki ga je grabil, včeraj pa je začel precej kašljat, tko da danes sobivava doma in ..... kolikor je to sicer luštno in vse ..... sem že čisto fertik . Včeraj sem ves dan vandrala, šla h G, kupovala stvari za Lučko (ki je končno preskrbljena z raznimi dojenčkastimi stvarmi, zdaj sam še perem) in za preostanek družine, da ne bodo lačni pa neko papirologijo urejala, popoldne pospravljala in štimala smrkajoče mulčke ker: naj bi itak imela danes dan za počivat in za solato (a ne benika ). Itak - ponoč nisem spala, ker je Bora nekaj matralo, zjutraj sem odpravila Anžeta in se vrnila domov v upanju, da bo Bor še spal (itak da ni, torej šibamo dalje) in tako sem do sedaj na negi in ostalih opravilih že skori dušo spustila, spodaj me vse tišči ... ah no ja, saj bo ... zdaj, ko končno sedim se mi vse skupi niti ne zdi več tako črno . Bor vsaj kašlja ne več (je na Ventolinu) in je čisto dobre volje. Zdajle ga imam v banji, ker - tule bi pa vas vprašala za en nasvet: Bor mi jamra, da ima mravljinčke v ritki in poskakuje, kot bi ga ritka bolela. Nima na zunaj nič vneto, namažem ga z Bepantenom, več mu pa ne znam pomagat. Nuca mu edino namakanje ritke v banji - že dva dni uspešno prakticiramo popoldansko kopanje in potem mravljinčkov ni več. Nima kakšnih zajedalcev, vem, ker imam veselje vsak dan opazovati njegove drekce, ker namreč še kar kaka v hlače. Sem mu pa zdaj zadnji teden ful dajala kiviin ima zelo mehko blato, polno peškic od kivija. Vsaka ideja je dobrodošla .