teta beta
|
Vid in Nik, vse najboljše za oba!!! Danes sem pa sama doma, zjutraj je prvič peljal B. oba v vrtec, jaz pa sem šla "malo" nazaj ležat in vam povem, da mi je prav pasalo, se počutim prav spočita. Smo imeli kar naporen vikend, v petek popoldne smo jo mahnili na Koroško na RD in prišli domov pozno zvečer, naslednji dan smo bili cel dan not in smo pekli, sestavaljali in okraševali torto, sem imela pri vsem skoz zraven pomočnike. Ampak je dobro oizpadla, pa tudi lepa je bila, žal pa nimam niti ene slike za dokaz . Spodaj je bila navadna okrogla torta, premazana v zeleno smetano (trava), ob strani posuta z rezanimi mandlji, nanjo pa sem dala še eno majhno štirikotno tortico, premazano z roza smetano (grad) in okrašeno s keksom (grajska vrata), mehkimi bonboni (grajsko obzidje) in roza kornetoma (grajska stolpa) z zastavicama. In pa na koncu pred gradom dve svečki (za vsako punco ena) in na vrhu kajpak ena winxica (igračka). V nedeljo smo šli na družinsko kosilo, imeli smo se lepo, slavljenki sta bili navdušeni in to je to. Včeraj smo pa šli pogledat še na telovadbo oz. na gimnastično pripravnico za otroke od 4-7. Najprej so imeli ogrevanje (5x tek okoli telovadnice, izdihavanje in potem še v drugo smer), nato raztezne vaje in potem so šli na poligon, ki so ga že prej pripravili. Najprej tek slalom okoli stožcev, nato skok na nizko skrinjo in od tam splezali na visoko skrinjo, na njej naredili preval in skok s skrinje na blazino. Potem splezati na ripstol in prečna hoja čez 4 ripstole in dol, potem spet na eno skrinjo, tek čez njo in skok dol, potem pa na koncu še plazenje pod okvirom, naseldnji je bil postavljen pokončno, pa spet en na tleh in še eden pokončno. . To so nekajkrat šli skozi, potem še v nasprotni smeri, na koncu so še tekli in se šli črnega moža. Tako, bilo je luštno, Daša navdušena, zdaj se moramo zmenit, mene edino malo moti pozna ura, od 6-7, ker moramo potem še priti iz CE, se najest, suširat, zobe umit, spravit spat, vse to 2 otroka (B. bo imel predvanja ob pon.), seveda in potem je to kar pozno, nslednji dan je treba pa vstati ob 5.30. Šivanje - ja, naša daša tudi zelo rada šiva oz. zelo rada bi šivala . Ampak jaz se nisem tako dobro spomnila na karton, ampak sem ji dala kar dva kosa blaga, ji pokazala, kako in no, zdaj pa ti. Bilo je sicer zavito malo okrog, ampak držalo je pa skupaj . In ima strašno veselje do tega. Sem že razmišljala o kakem majhnem gobelinu, pa bom probala zdaj prej tole s kartonom. Igle so pa kar navadne, prave, sukanec pa tudi. Ja, nič, grem malo pospravit in peljat psa ven, popoldne pa čaka tečaj znakovnega jezika in roditeljski sestanek. Lp vsem!