betricija
|
dan špica, super da si si uredila dopust. in ful lepa spalnica. urshy čestitke za obletnico in hvala za info glede dekompresije. pa to ti hodiš kljub temu, da ti noge ne zaotekajo? za lažji porod, bom pa jaz tudi vse naredila. že zato ker imam visoko dioptrijo in je optik rekel, da lahko po naravni poti rodim, vendar me ne smejo predolgo pustiti, da se matram in napenjam. kao cel dan. ma upam, da naša tamala hitro pride ven. a se katera od vas, ki ste že proti koncu masira presredek in s čim? teta m, superca za uspešen nakup. a si pustila še kaj za nas v Ikei ? midva sva pa včeraj kupila lampinjonček od mikimiške, pa ga je moj takoj sestavil in obesil. pol sva pa ugotovila, da prav grdo izpade in ga bova probala zamenjat. sedaj pa ne vem kakšno visečo luč dat v sobo, ker samo to pride v upoštev, ker je poševen strop. pa tolk lepe plafonjerce imajo...bo treba šoping v avstrijo. jona si še sama? upam, da ti ni preveč dolgčas. prideš kaj v Ljubljano v kratkem da se spet malo dobimo na čveku. sicer mene neki grlo praska, samo sem že veliko bolje kot včeraj. se je moj včeraj hecal, če sem spet bila na kakšnem babjem čveku, da sem grlo znucala, pa sem rekla, da že cel teden ne in da je to morda krivo za bolečine... ti pa še vedno želim kakšno ornk brco..tko, da boš komi mehur zadrževala. in ja v ponedeljek začnem z MŠ. sem včeraj govorila s sprejemno, pa sem se zmenila, da pridem v petek po 10 uri se vpisat. prej se ne moreš. imajo kao tak program. pa po tiste nalepke, pa še eno potrdilo za kolegico moram dvignit, ko sem že ravno tam. pol moram pa v službo, da oddam bolniško in da se grem zmenit katere papirje moram prinesti v službo, da mi dajo podatke za SCD. morda te ki ste tik pred porodom, kakšno navodilo? S* ti srečka, ko živiš na morju. letos ga nisem nič videla, pa vem da bi mi prav pasalo. se ga bom pa drugo leto več naužila. tamali je kaj zrastel al kaj? mene je zadnjič moja G presenetila, ko sem jo vprašala, kaj ona misli o tem, ali bom kaj prej rodila, ker sem po ICSI in na bolniški, tamala prehiteva za več kot en teden, pa je rekla, da nekatere rodijo čez rok, da tamala ne prehitve ne vem koliko, ker so te tabele in vrednosti na UZ angleške, kao narejene za angleške otroke, ker so ti kao manjši...kuga??sedaj ne vem, ali se je norca delala, ali so te mere res angleške in da moja tamala ne prehiteva prav nič. se mi čudi, da bi bili angleži kaj manjši od nas, vsi smo evropejci, pa če je res temu tako, zakaj potem ne dobimo programa narejenega za ostalo evropo, ki imamo cm ali mm...ne pa inče in kva jaz vem še kuga, potem pa je kao malo kiksa pri pretvorbi..tukaj ne sme bit nič kiksa... tako, včeraj so me klicali iz Mercatorja, da bova dobila pohištvo jutri. tolk sem srečna, da so se držali roka enega meseca. sedaj samo upam, da bo s pohištvom vse ok in da ne bom imela takih težav kot jona. pa prenosno posteljico, ki sem jo naročila v nemčiji, gre tudi danes po pošti. joj, vgnezditev se dogaja. čeprav se mi zdi, da ne samo pri meni, da je sedaj že mojega zagrabilo... mi pa odštevamo...še 87 dni...pa se mi zdi, da je bilo lihkar 100dni...kmalu bo kmalu... imejte se. zunaj je že toplo in sonček
|