|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
28.9.2010 22:25:52   
upanje81
Lina10, lepo je prebrat kako se počuti nekdo, ki je v takem stanju kot si sam. Mi smo ok, pregled imam v ponedeljek komaj čakam. Počutim se ok, je pa tako kot si rekla trebuh že precej velik, kg tudi pridno naraščajo. Tudi mene kdaj dol tišči, pa v trtici malo zašteka. In še pravijo, da če z dvojčki prideš do 36 tedna si že daleč. Za nas bo vse malo prej. Zato bi pa sama rada čimveč pripravila zdaj oz. do konca decembra, dokler sem še kolikor toliko fit. Ponoči pa kakor kdaj, enkrat spim bolje enkrat slabše. Sem si včeraj kupila blazino za dojenje in bom danes probala z njo spat, če bo kaj bolje. Drugače sem doma in se mi cel dan kaj dogaja, dolgčas mi ni. Kaj posebej ne telovadim, grem pa na sprehod enkrat sigurno, če ne 2x na dan. Pazi nase in svoja sončka, prav tako vse ostale.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
28.9.2010 22:32:15   
upanje81
Lina10 imaš ZS

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
29.9.2010 8:33:24   
špica84
Dobro jutro no da vam pokažem kaj so včeraj zmontirali
user posted image
user posted image
user posted image

Kako ste ostale.Urshy kdaj imaš v torek pregled

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 8:44:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
29.9.2010 9:27:50   
Urshy78
registrirana, hvala za link o dekompresiji user posted image

TetaM, evo številko: 522 60 48 (med 11. in 15. uro)
ne vem zdaj na pamet kdaj je pripočljivo hoditi, mi je pa včeraj babica povedala, da več tednov kot je, bolje je. če ima tvoja prijatljica rok sredi novembra, mislim, da bo kar pravšnji čas da začne hoditi.
jaz bom hodila samo takrat ko bom imela opravke v Lj, mi je babica rekla da je čisto  brezveze da bi zaradi dekompresije prevozila 50 km, pa v zadnjem mesecu se itak ni priporočljivo voziti preveč z avtom.

Špica, pregled imam mislim da 9.15, še prej moram pa iti v laboratorij. pa ti, kdaj ga imaš? lepa spalnica user posted image

TetaM, jaz bom najsrečnejša, ko bova imela prizidek končno poštimam. namesto da bi uživala v nosečnosti, sem skos živčna, da me ne bo user posted image prehitel. močno računam da bova zaključila ta vikend.
kako pri vama napreduje kopalnica? ko boš imela sobico slikano se pa priporočam za kakšno slikico.

Jona, kako si ti? ja res, se mi zdi kot da sva se včeraj pogovarjale o postopku, pa poglej kje sva zdej user posted image
kdaj pa vidva dobita še ostale stvari za sobico??

jaz se grem pa danes spet malo potepat. najprej sem zmenjena z eno prijateljico, potem grem do očeta, potem se pa zmenjena še z drugo prijateljico, da mi da še par stvari iz Tosame. če bom imela čas, bom pa še zavila v DM po flaško.

a je že katera razmišljala o zaščiti jogija zaradi čišče? jaz bom šla verjetno kar kupiti podlogo, ker imava novi jogi in bi ga bilo res škoda, če bi ga zapackala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
29.9.2010 9:30:11   
špica84
jaz ga imam 9 45 samo moram prej v laboratorij.Ja res je prekrasna :D

meni se tudi zdi da je bil včeraj april oz. 1 maj.Danes je pa že skoraj 27 t okoli.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
29.9.2010 9:46:46   
S*
Dobrojutro!
Je prav lepo, ko zunaj sije sonček. Na žalost pri nas piha burja, ma jo bom vseeno mahnila ven na kavico.Popoldan pa greva z mojim malo na obalo se nadihat morskega zraka, pa na eno večerjo, dokler še lahko jeva v miru user posted image .

Urshy sedaj si me pa dobila, a veš da sploh ne razmišljam o strahu pred porodom, oz. nisem razmišljala. Sedaj pa me je kar malo stisnilo. Mah nekako bomo preživeli, saj še nobeden ni noter ostal user posted image . Grem parodit v Postojno in če se bo dalo z epiduralno, tako da mi je to malo v tolažbo.

Jona, na žalost poznam ta strah saj vsak dan cel dan tudi jaz razmišlam in se psihiram, če je z najnim user posted image vse o.k. Tudi moja ginekologinja vidi na UZ, da je dete živahno, jaz pa nič ne čutim user posted image . Pa tudi gibi po 30 tednu osajajo enaki, jaz jih čez dan sicer naštejem 10, ampak včasih jih je 5 zaooredoma, potem pa cel dan nič in sem že vsa panična. Še dobro da večkrat kovca, ampak to niso brcike, ane? Zaradi vsega tega sem že malo napsihirana in komej čakam, da pride to najino dete na svet.

Neposredna povezava do sporočila: 2207
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 9:47:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
29.9.2010 11:28:05   
betricija
dan

špica, super da si si uredila dopust. in ful lepa spalnica.

urshy čestitke za obletnico in hvala za info glede dekompresije. pa to ti hodiš kljub temu, da ti noge ne zaotekajo? za lažji porod, bom pa jaz tudi vse naredila. že zato ker imam visoko dioptrijo in je optik rekel, da lahko po naravni poti rodim, vendar me ne smejo predolgo pustiti, da se matram in napenjam. kao cel dan. ma upam, da naša tamala hitro pride ven.

a se katera od vas, ki ste že proti koncu masira presredek in s čim?

teta m, superca za uspešen nakup. a si pustila še kaj za nas v Ikei user posted image ? midva sva pa včeraj kupila lampinjonček od mikimiške, pa ga je moj takoj sestavil in obesil. pol sva pa ugotovila, da prav grdo izpade in ga bova probala zamenjat. sedaj pa ne vem kakšno visečo luč dat v sobo, ker samo to pride v upoštev, ker je poševen strop. pa tolk lepe plafonjerce imajo...bo treba šoping v avstrijo.

jona si še sama? upam, da ti ni preveč dolgčas. prideš kaj v Ljubljano v kratkem da se spet malo dobimo na čveku. sicer mene neki grlo praska, samo sem že veliko bolje kot včeraj. se je moj včeraj hecal, če sem spet bila na kakšnem babjem čveku, da sem grlo znucala, pa sem rekla, da že cel teden ne in da je to morda krivo za bolečine...
ti pa še vedno želim kakšno ornk brco..tko, da boš komi mehur zadrževala.
in ja v ponedeljek začnem z MŠ. sem včeraj govorila s sprejemno, pa sem se zmenila, da pridem v petek po 10 uri se vpisat. prej se ne moreš. imajo kao tak program. pa po tiste nalepke, pa še eno potrdilo za kolegico moram dvignit, ko sem že ravno tam. pol moram pa v službo, da oddam bolniško in da se grem zmenit katere papirje moram prinesti v službo, da mi dajo podatke za SCD. morda te ki ste tik pred porodom, kakšno navodilo?

S* ti srečka, ko živiš na morju. letos ga nisem nič videla, pa vem da bi mi prav pasalo. se ga bom pa drugo leto več naužila. tamali je kaj zrastel al kaj?
mene je zadnjič moja G presenetila, ko sem jo vprašala, kaj ona misli o tem, ali bom kaj prej rodila, ker sem po ICSI in na bolniški, tamala prehiteva za več kot en teden, pa je rekla, da nekatere rodijo čez rok, da tamala ne prehitve ne vem koliko, ker so te tabele in vrednosti na UZ angleške, kao narejene za angleške otroke, ker so ti kao manjši...kuga??sedaj ne vem, ali se je norca delala, ali so te mere res angleške in da moja tamala ne prehiteva prav nič. se mi čudi, da bi bili angleži kaj manjši od nas, vsi smo evropejci, pa če je res temu tako, zakaj potem ne dobimo programa narejenega za ostalo evropo, ki imamo cm ali mm...ne pa inče in kva jaz vem še kuga, potem pa je kao malo kiksa pri pretvorbi..tukaj ne sme bit nič kiksa...

tako, včeraj so me klicali iz Mercatorja, da bova dobila pohištvo jutri. tolk sem srečna, da so se držali roka enega meseca. sedaj samo upam, da bo s pohištvom vse ok in da ne bom imela takih težav kot jona. pa prenosno posteljico, ki sem jo naročila v nemčiji, gre tudi danes po pošti. joj, vgnezditev se dogaja. čeprav se mi zdi, da ne samo pri meni, da je sedaj že mojega zagrabilo...
mi pa odštevamo...še 87 dni...pa se mi zdi, da je bilo lihkar 100dni...kmalu bo kmalu...

imejte se. zunaj je že toplo in sonček

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
29.9.2010 12:13:39   
jona klara
betricija-ojla!ja sem še kar sama do jutri, danes slabo spala, me je celo noč bolela glava, sedaj sem pa povožena ko...,imam cel kup cot za zlikati, pa še oprati.Kdaj pa boš ti začela za punčico pripravljati cotke?ja se bomo kaj zmenile in se vidimo ane?? komaj čakam, ti se pa dobro imej v MŠ, se kaj javim na zsuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jona klara -- 29.9.2010 12:14:25 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
29.9.2010 12:39:33   
Teta M
betricija: brez skrbi,v Ikei je toliko tega,da definitvno ne bo zmanjkalo zadev....user posted image
A tebi je pa ratalo dobiti sprejemno oz. MŠ. Kam pa to moraš iti v petek se prijaviti, v staro porodnišnico?
Ker če jih jaz ne dobim na telefon, bom tudi šla kar v petek tja....
Urshy: uff...ko bo sobica za princesko pripravljena bo verjetno glih december že, tako da kaj prej verjetno niti ne bo slikic...Sem mizarja klicala, pa se še sploh ni lotil izdelave omare in previjalne, pa smo bili zmenjeni naj bi nekako do konca tega meseca to bilo narejeno. Pravi da ima zaradi teh poplav veliko dela,pa je obljubil,da se prihodnji teden loti izdelave. Sem mu rekla da ko bo to prišel zmontirat,ga bo čakalo še naročilo izdelave garderobne sobe-pohištva za njo,ki bo morala biti narejena tudi do 1.12.user posted image Jaz kar vsem dajem rok 1.12,.,ker itak vem da bo potem še kakšna zamudauser posted image . Eh tako je to povsod....

Jaz pa danes šibam v Zagreb, na ogled ene košarkaške tekme in se že veselim da vidim mojo najboljšo prijateljico in njene sončke....

Neposredna povezava do sporočila: 2211
29.9.2010 13:02:39   
Teta M
iiiii..dobila MŠ, vse uredila, v ponedeljek pričnem, bom pa hodila v dopoldanskem terminu, mi tudi to bolj odgovarja...user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
29.9.2010 19:33:34   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

iiiii..dobila MŠ, vse uredila, v ponedeljek pričnem, bom pa hodila v dopoldanskem terminu, mi tudi to bolj odgovarja...user posted image

No superuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Špica-bravo za spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
29.9.2010 19:34:06   
mojškra
Kje so pa naše mamice Hermy in Zup in ostale. Kako so vaši dojenčki????

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
29.9.2010 20:31:24   
jona klara
špica- lepa spalnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urshy- da ne boš preveč garala, moraš kaj počivatiuser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.9.2010 13:39:06   
Teta M
Ojla punce!

Kje ste vse? Verjetno vsaka po svoje uživa v user posted image .
No jaz sem dobila odločbo ZZZS-ja, tako da sem do porodniške doma...user posted image Moj bog,kako gre hitro čas, s 27.11. se mi začne porodniška, sploh ne morem verjeti,kako čas beži....

Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.9.2010 13:45:17   
špica84
Dober dan

Ja spalnica je res prekrasna,sva danes ponoči prvič spala in je bil pravi balzam za moj križ.

Sedaj komaj čakam da nama še posteljico pripeljejo,da se to zloživa skupaj za najino princesko

Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.9.2010 14:00:54   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Dober dan

Ja spalnica je res prekrasna,sva danes ponoči prvič spala in je bil pravi balzam za moj križ.

Sedaj komaj čakam da nama še posteljico pripeljejo,da se to zloživa skupaj za najino princesko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.9.2010 14:01:54   
mojškra

Ojla punce!

Kje ste vse? Verjetno vsaka po svoje uživa v user posted image .
No jaz sem dobila odločbo ZZZS-ja, tako da sem do porodniške doma...user posted image Moj bog,kako gre hitro čas, s 27.11. se mi začne porodniška, sploh ne morem verjeti,kako čas beži....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej teta M- jaz imam v ponedeljek dekompresijo ob 8.30 uri, kdaj imaš ti predavanja? Se mogoče kaj dobiva?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.9.2010 14:03:29   
špica84
Mojškra kje pa imaš to,a v porodnišnici

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
30.9.2010 14:17:43   
Teta M
Mojškra: ob 10h oz.nekaj minut prej moram biti tam,mi je rekla,zaradi nalepk,pa ne vem česa še...
Ja jaz sem za da se dobiva ,user posted image ....koliko časa traja dekompresija? A to je tudi v stari porodnišnici?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 30.9.2010 14:18:11 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
30.9.2010 15:26:56   
jona klara
kje je pa naša urshi????

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
30.9.2010 15:36:35   
mojškra

Mojškra: ob 10h oz.nekaj minut prej moram biti tam,mi je rekla,zaradi nalepk,pa ne vem česa še...
Ja jaz sem za da se dobiva ,user posted image ....koliko časa traja dekompresija? A to je tudi v stari porodnišnici?

To je tam, kjer boš rihtala nalepke, v onih lesenih barakah user posted image Dekompresija traja samo pol urce. Ni panike. Jaz grem še itak potem v BTC- in ko boš fertik me pokličeš, pa pridem oz.
pritečem na prvi tir user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.9.2010 16:10:01   
Teta M
Mojškra:Lahko tudi tako, lahko pa se dobiva ob 9h na kavici,po tvoji dekompresiji in pred mojim predavanjem.
Koliko časa pa trajajo ta predavanja v MŠ,mislim 1-2-3 šolske ure vsakič? Sej ti si tudi tja hodila a ne?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.9.2010 16:46:28   
S*
Evo mene iz zadnjega pregleda pri moji ginekologinji. Dete je š e vedno za 2-3 tedne premajhno, tehta ša 2450g. CTG še nič ne dogaja. Ker pa je user posted image me je na naslednji pregled poslala kar v Postojno. Prej sem klicala, pa so mi rekli, da se ne rabim nič naročit in naj kar pridem dopoldan na pregled. Sedaj pa ne vem ali naj grem kar jutri, al naj počakam na ponedeljek?

Betricija, jaz na žalost ne živim na morju, ampak v Vipavski dolini, tako da sva se včeraj odpeljala do Izole na kosilo in se moram pohvalit, da je bilo res lepo. je sijal sonček in sva si kosilo privoščila v restavraciji na obali, se mi kar še sedaj sline cedijo.

Špica user posted image   user posted image   user posted image za spalnico. Midva sva jo tudi lani kupila, tako na most od Alplesa in sva zelo zadovoljna.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......