Urshy78
|
Jona, danes sem kar utrujena od včerajšnjega dela, pa križ me boli da komaj hodim, upam, da danes pade kakšna masaža do petih zjutraj sem spala kot dojenček, potem sem se pa do pol osmih, ko sem vstala, samo premetavala, kaj čmo do 10ih si spala? u blagor, jaz se sploh ne spomnim kdaj mi je uspelo spati toliko časa. kar naspi se zdaj, potem bo priložnosti manj a sta še kaj kupila za bejbija? vama še veliko manjka ali imata že skoraj vse? betricija, jaz se moram z njim prerekati skoraj za vsako stvar, ko pa znorim pa hiti delat namesto da bi se sam zmigal, ne pa da mi krade energijo. jih bo treba mal čez kolena dat jaz imam tudi rumenkast izcedek brez vonja pa tudi nič me ne skrbi, ampak že ko dam vodo, v laboratoriju vidijo, da imam vnetje..bi morala vsak dan spiti pol litra jogurta, samo se ne držim tega veliko užitkov pri sestavljanju omare želim komaj čakam slikice. Fargesia, lepo je brati, da pridno rastete. ja, prilepi kakšno slikico, da vidimo kako pridno raste. špica, kaj si kaj lepega kupila?? Mojškra, bi bilo zanimivo, če bi bile skupaj v P, kaj praviš S, se boš odločila za epiduralno? pri meni je vse odvisno od tega, kdaj bo želel pokukati na svet, ker so v LJ anesteziologi prisotni samo ćez dan. spalnico sva pa krstila ja ti pa verjamem, da ni prijetno, če je tak lenušček. še dobro da je vsaj zakolcal in te malo pomiril mića, tudi tebi iskrene čestitke in dobrodošla med nami evo, omara je končno sestavljena jutri bom pa z veseljem začela urejati sobico, komaj čakam. ko bo pa končana, pa prilimam kakšno fotko.