|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 14:08:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
1.10.2010 15:23:06   
Urshy78
kalaxy, dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz krčrev na srečo nisem imela nobenih, v primeru da jih imaš pa lepo jemlji buscopan. je pa to normalno, tako da ne skrbi.

betricija, izcedka imam tudi jaz na trenutke kar veliko, ampak pri meni gre verjetno za glljivično vnetje, se že celo nosečnost zdravim z raznimi vaginalnimi tabletami. v torek imam pregled pa bom videla če sem ga uspela pozdraviti.
pa imaš prozoren ali rumenkast izcedek?

moj pa zdaj sestavlja omaro, sem mu rekla da želim da je danes sestavljena, ker ne mislim več čakati do zadnjega. sva se sicer mogla skregati, ampak je zgleda pomagalo, ima pomagače in jo pridno sestavljajo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
1.10.2010 15:45:20   
jona klara
betricija- jaz izcedka nimam nič kar me čudi.....čist nič niti belega toka, je pa res, da ga tudi sicer imam zelo redko, če bo treba se pejdi pokazati k dr.kake barve pa je, srbi, boli?
urshy- priden tvoj starejši fantuser posted image user posted image , bo lepa ane? pol pa pridno na delo s cotkami.A si že kaj utrujena ali kr gre? jaz sem dans crka pa sem spala do 10 ih kar že dolgo ne, je prav pašalo.Zdej pa greva v trgovino grema sicer v fasngo, pa mogoče še kaj za user posted image , saj brez tega ne gre, pa na kavico.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
1.10.2010 15:52:13   
kalaxy
hvala punce, ste me potolažle. UZ imam pa v ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 2254
1.10.2010 16:56:23   
betricija
o urshy a pri vama je tudi tako, da je treba glas dvignit, da se stvar čimprej naredi. joj, ko ne bi bilo za vsakič tako...pa pri tebi se že malce mudi, jaz upam, da imam časa še 3 mesece.
sicer pa glede izcedka je že od začetka svetlo svetlo rumen, samo sem imela izcedek že pred postopki, pa me je G dala bris pregledat, pa je vse negativno. zdaj je pa tega več. enkrat bel, enkrat svetlo rumen, samo, če doma ležim ga je manj, ko imam obisk pri G ali pa kake druge opravke, ko sem bolj na nogah, ga je pa več. pa mi moja G pravi, da ni nič narobe, dokler ne srbi ali smrdi. no tega pa ni.

glede streptokopa b, mi bo pa bris vzela enkrat po 32t. je rekla G, da ga prej ne dela, ker lahko pride do okužbe tudi proti koncu, zdravila ga pa tudi ne bi, ker se rado ponovi. je pa članek o tem v zdajšnji Jani. in ravno danes Pušenjak eni odgovarja, da so ti testi kao brezveze.tako sem ga razumela...posledice so pa katastrofa. mislim, da je Teta m enkrat o tem spraševala...mal si preberte...

tako, omare se sestavljajo, pa prej sem tudi prenosno posteljico iz nemčije dobila. madona so bili ekspres. v sredo je bila plačana, danes je že pri nama...jeeeeeee.

bodo pa slikce najkasneje konec naslednjega tedna gor. obljubim...komaj čakam tudi sama...

Neposredna povezava do sporočila: 2255
1.10.2010 17:15:53   
Fargesia
mojškra, mi pridno rastemo. pri 2m1t je imel 5015g, 59 cm. mleka pa nima več...črpam si in ima za en obrok na dan. drugače smo pa na aptamilu. bom dodala kakšno novo slikco v album!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
1.10.2010 17:45:37   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mojškra, mi pridno rastemo. pri 2m1t je imel 5015g, 59 cm. mleka pa nima več...črpam si in ima za en obrok na dan. drugače smo pa na aptamilu. bom dodala kakšno novo slikco v album!

No samo da rastete, in pridno jeste. Le daj kakšno slikico, da vidim korenjaka.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
1.10.2010 17:50:28   
špica84
Mojškra upam,da zdržiš še vsaj dva tedna v celem  kosu

Kalaky dobrodošla user posted image user posted image

Jaz sem pa z Ljubljane pobegnila za vuikend na dolensko in sva šle z mami v trgovine in je full stvari nakupla za mojo princesko

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
1.10.2010 17:52:32   
mojškra
Urshy- ja upam, da te ne prihitim, lahko pa se zgodi, da bova obe hkratiuser posted image user posted image . Ja G mi je rekla, da sigurno ne bom do konca nosila, tako da smo v pripravljenosti (ne še čisto, ampak počasi)
Teta M- glede odpovedi najinega srečanja, imam drug predlog. Jaz sem doma čisto zraven obvoznice in lahko bi se pri meni doma oglasila, bova kavico spile pri meni . Kaj pravišuser posted image user posted image
Jona KLara- pregledala me je vaginalno, kjer ugotovila da je MV čisto zmehčan,  in da sem odprta. POtem pa mi je naredila UZ. Meni dela UZ vsak mesec, brez problema, ker sem imela skozi probleme. Zdaj imam naslednji pregled 13.10.2010, da vidi kakšna je situacija.

Registrirana, Betricij
a- jaz upam, da zdržimo še dva tedna, da pridobi fantiček na kg.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
1.10.2010 17:55:00   
mojškra
]kalaxy

Čestitke in vse dobro. Jaz sem imela krče do 3 meseca, pridno počivaj, jej buscopan in pij Magnesol (dobiš ga v lekarni). Sicer pa so ti že punce povedala. Ti samo počivaj, nič ne pretiravaj, za pretiravanje bo še čas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
1.10.2010 18:05:17   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

S*- joj že zadnji pregled, kako to da greš v Postojno? tudi jaz imam eno izmed opcij takšno, a greš na epiduralno? kak pa je postopek če greš tja? rabiš kakšno posebno napotnico ali isto, ki njo sicer dobiš? pa se moraš jim prej najaviti? kaj pa če odteče voda? nam je rekel na MŠ pri odteku vode imaš 15 min časa do P- najbližje seveda.Glede tega, če pa je user posted image lažji, bo že pol nadoknadil v tvojih rokah, pol bo verjetno raje brcal,.Jaz imam včasih občutek, kot, da mi en del telesa, ne vem nogice tiščio v predelu popka, ni čutiti kot brca, pač pa kot da vn pritiska,ali pa sem že jaz malo nora, v glavnem vse bo okej in vso srečo ti želim

Jona za Postojno sem se odločila že zdavnaj, preden sem sploh zanosila. Imam pa obe porodnišnici (Poostojna, Šempeter), pribljižno enako oddaljene. To z odtekom vode so pa v MŠ po mojem malo zapretiravali. Moji kolegici je odtekla voda pred porodnišnico in so jo potem še 2 dni matrali preden so ji sprožili porod.
Napotnica, ki ti jo da osebni ginekolog velja za vse porodnišnice, meni nič posebej gor ne piše da velja za Postojno. Sem pa bila na predavanjih o epiduralni, so v Postojni vsak petek in so rekli da če je vse normalno prideš na prvi CTG na predviden dan poroda in ti potrm oni povedo kako naprej. Če pa je kaj narobe, oz, se že prej dogaja greš pač prej, potrebuješ pa samo napotnico.

Jaz sem se odločila da grem v ponedeljek zjutraj tja,bom ravno 14 dni pred rokom, pa da vidimo kaj bodo povedali.

Neposredna povezava do sporočila: 2261
1.10.2010 18:14:33   
S*
Urshy, sta sprovala novo spalnico user posted image ???

Mojškra, ti kar lepo počivaj in boš videla da bo vse o.k. Sicer pa ima tvoj fantič že sedaj prav lepo težo, tako da ni panike če bo malo prej pokukal na ta svet. Mogoče bova pa skupaj dihaleuser posted image .

WP user posted image da se slabosti umirjajo! Dobro odpravi na nuhalni!

kalaxy dobrodošla med nami, sedaj pa srečno do konca in naprej!

Fargi lepo da rastete in se imate fino, komej čakam, da nas malo pocrtaš s slikicami!

Špica uživaj na Dolenjskem, čeprav je vreme bolj kislo!

Jaz sem danes tudi bolj po vremenu. Moj user posted image že cel dan spi in dela mamo živčnouser posted image , še dobro da je prej malo kolcal, da vem da je še tam. Drugače pa si je moj mož zaželel pice in sedaj že počasi diši iz kuhinje.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
1.10.2010 18:18:02   
mića
pozdravljene
tudi jas sem nosečka po ivf nekje blizu pet tednov pdp imam 6.6. prvi uz pa 11.10 ker bi se rada ginekologinja prepričala da je vse na svojem mestu ker je bila nazadnje izvenmaternična nosečnost
upam da me sprejmete in da bo vse ok vam poročam za enkrat se počutim ok itak boleča prsa......... sem imela pa sedaj tri dni rjav izcedek se je pa to sedaj umirilo in je ze dva dni ok upam da tako tudi ostane saj so rekli da je mozno to tudi od utrogestana lep dan se naprej pa se se kaj oglasimuser posted image  navijam za vse nas da nam čim hitreje in čim bolj mirno mine do poroda saj bo itak potem dovolj zivahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
1.10.2010 18:37:34   
špica84
miča dobrodošla seveda te sprejmemo,te bom dodala na seznamček,ko pridem iz dolenskega konca.

Moji tamali se je pa včeraj dogajal napolno(zgleda da ji je všeč muzka od tonya cetinskega hehe)

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
1.10.2010 18:57:55   
Urshy78
Jona, danes sem kar utrujena od včerajšnjega dela, pa križ me boli da komaj hodim, upam, da danes pade kakšna masaža 
do petih zjutraj sem spala kot dojenček, potem sem se pa do pol osmih, ko sem vstala, samo premetavala, kaj čmo
do 10ih si spala? u blagor, jaz se sploh ne spomnim kdaj mi je uspelo spati toliko časa. kar naspi se zdaj, potem bo priložnosti manj
a sta še kaj kupila za bejbija? vama še veliko manjka ali imata že skoraj vse?

betricija, jaz se moram z njim prerekati skoraj za vsako stvar, ko pa znorim pa hiti delat
namesto da bi se sam zmigal, ne pa da mi krade energijo. jih bo treba mal čez kolena dat

jaz imam tudi rumenkast izcedek brez vonja pa tudi nič me ne skrbi, ampak že ko dam vodo, v laboratoriju vidijo, da imam vnetje..bi morala vsak dan spiti pol litra jogurta, samo se ne držim tega

veliko užitkov pri sestavljanju omare želim komaj čakam slikice.

Fargesia, lepo je brati, da pridno rastete. ja, prilepi kakšno slikico, da vidimo kako pridno raste.

špica, kaj si kaj lepega kupila??

Mojškra, bi bilo zanimivo, če bi bile skupaj v P, kaj praviš

S, se boš odločila za epiduralno? pri meni je vse odvisno od tega, kdaj bo želel pokukati na svet, ker so v LJ anesteziologi prisotni samo ćez dan.
spalnico sva pa krstila ja user posted image user posted image

ti pa verjamem, da ni prijetno, če je user posted image tak lenušček. še dobro da je vsaj zakolcal in te malo pomiril

mića, tudi tebi iskrene čestitke in dobrodošla med nami user posted image user posted image

evo, omara je končno sestavljena user posted image user posted image user posted image user posted image
jutri bom pa z veseljem začela urejati sobico, komaj čakam. ko bo pa končana, pa prilimam kakšno fotko.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
1.10.2010 19:02:55   
Teta M
Kalaxy: dobrodošla med namiuser posted image ,čuvaj se, počivaj in tako kot so ti že predhodnice napisale.
Betricija: tudi jaz moram pošteno glas dvigniti da se kaj premakne,oz.mojemu odpreti oči kaj so trenutne prioritete,ker to bi cele dneve samo delal z bagrom-to še razumem,pač treba je izkoristiti če je delo, ne razumem pa zakaj je potrebno potem vsak prosti trenutek izkoristiti za šraufanje le-teh....Tako da tudi imava non-stop neke boje ,pa vedno zaradi istih zadev. Od aprila se že ve da sem noseča,pa sem ga pustila pri miru in nisem želala pritiskati, sem pa samo v začetku nosečnosti omenila,ko bo september,da se bo pač  moral lotiti zadev.
Mojškra: a to bi ti bilo ok, če pridem? A ne bi bilo bolje,da ti samo lepo ležiš,pa se ne obremenjuješ z obiski,čeprav z mano se nimaš kaj. Če pa si za, pa povej,pa ti še kaj mimogrede prinesem,če boš rabila? Drugače pa z veseljem sprejmem tvoje vabilo...
Miča: sem te skoraj spregledala, joj kako lepo da so se nam pridružile nove nosečke, seveda tudi tebi izrekamo dobrodošlico...user posted image
Urshy: sem jaz vedela,da sta krstila spalnico,na našem koncu se je full treslo...Daj čimprej sobico poštimaj,pa slikice pokaži,da ti bomo zavidale,pjosim,pjosim,pjosim....user posted image
S*: tvoj dan D se pa bliža in bliža...srečno še naprej tudi tebi in da čimprej stisneš svojega otročka...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 1.10.2010 19:10:20 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
1.10.2010 19:31:46   
špica84
Jaz sem en pajacek in en zgornji del.Mami je pa vse ostalo sploh še pogledala nisem.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
1.10.2010 20:29:54   
Fargesia
slikce so v albumu!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
1.10.2010 23:06:11   
Teta M
Fargi: prelepega fantiča imata....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
1.10.2010 23:18:45   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Fargi: prelepega fantiča imata....user posted image

user posted image hvala!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
2.10.2010 9:25:50   
Petyyyy
Jutro user posted image

Danes bo pa le sonček user posted image
Mojškra, kam se pa vama mudi?? Upam, da se nekaj časa še crkljata2v1. 5.10 uradno nastopim porodniško, od 34.tedna mi dela CTG, hodim vsak teden, dolžine mi ne pove, ker naj nebi bila dovolj natančna, težak pa je okoli 2,700g ( meni se zdi kar precej obilen za te tedne), tokrat je pregledal če je z želodčkek pravilno razvit in ledvičke brez cist, vse OK. Vstava glavična.  Me pa skrbi ker imam vsak večer enake težave, dete brca. se vrti ne zaspimo ker me bili trebuh, pritisk navzdol je boleč in pekoč, tudi na boku. Nekako se obrne v tak položaj, da se mi zdi kot da me potem še bolj vleče v levo ali desno in ni prijetno. Ginekolog pravi da je zaenkrat vse OK.
Urshy lepa spalnica, naj bo tudi uporabna user posted image .
Novim nosečkam pa iskrene čestitke in lepo nosečnost, pozdravček vsem ostalimuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
2.10.2010 10:15:38   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

slikce so v albumu!user posted image

fulll cortkan user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
2.10.2010 10:16:59   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
tudi jas sem nosečka po ivf nekje blizu pet tednov pdp imam 6.6. prvi uz pa 11.10 ker bi se rada ginekologinja prepričala da je vse na svojem mestu ker je bila nazadnje izvenmaternična nosečnost
upam da me sprejmete in da bo vse ok vam poročam za enkrat se počutim ok itak boleča prsa......... sem imela pa sedaj tri dni rjav izcedek se je pa to sedaj umirilo in je ze dva dni ok upam da tako tudi ostane saj so rekli da je mozno to tudi od utrogestana lep dan se naprej pa se se kaj oglasimuser posted image  navijam za vse nas da nam čim hitreje in čim bolj mirno mine do poroda saj bo itak potem dovolj zivahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošla in vse dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
2.10.2010 10:20:36   
Urshy78
dobro jutro oz zame je že dober dan user posted image

ali še katero muči nespečnost? user posted image jaz se skoraj vsako noč zbudim okoli štirih in se potem premetavam po postelji, noben položaj mi ne odgovarja. ful me boli rama ko ležim na boku, pa kolki, rebra, križ user posted image
ja, prav revček sem user posted image
sem pa že ful pridna bila danes, sem pospravila kuhinjo, pobrisala prah po stanovanju, pomila kopalnico, dala prat cunje, ena runda se še suši v pralnem stroju. moj zdajle prazni bejbi sobico, potem grem pa jaz v akcijo user posted image

Mojškra, kako se počutiš? kdaj imaš pa naslednji pregled?

lep dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
2.10.2010 10:27:00   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dobro jutro oz zame je že dober dan user posted image

ali še katero muči nespečnost? user posted image jaz se skoraj vsako noč zbudim okoli štirih in se potem premetavam po postelji, noben položaj mi ne odgovarja. ful me boli rama ko ležim na boku, pa kolki, rebra, križ user posted image
ja, prav revček sem user posted image
sem pa že ful pridna bila danes, sem pospravila kuhinjo, pobrisala prah po stanovanju, pomila kopalnico, dala prat cunje, ena runda se še suši v pralnem stroju. moj zdajle prazni bejbi sobico, potem grem pa jaz v akcijo user posted image

Mojškra, kako se počutiš? kdaj imaš pa naslednji pregled?

lep dan user posted image

Ojla. Ja ti kar zavidam, jaz pa ležim v prahu, in ne smem ničesar. Pri meni doma pa še moj dela -eno steno dozidava, in je včeraj pametnjakovič, kar v stanovanju  "miksal" lepilo, da se je vse kadilo, tako, da bomo lahko zdaj še vse enkrat oprali in zlikali za dojenčka. To je za pop.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včasih nič ne razmišljajo ti naši dedci. Prvo pravijo, da je še čas, ko pa zmanjka časa, pa naredijo neumnostuser posted image user posted image user posted image . Še dobro da moja mami spet pride (v sredo), da bo lahko spet prala in likala. Joj joj  jo.j. Saj se bo vse poštimalo. Sem že tudi kar zgodnja, ker me je Aljaž zbudil in rekel, da mu ful kruli po trebuhu.  Pregled imam 13.10. -popoldan. POčutje pa je tako, če se vstanem, me kar tišči navzdol, v križu in gre vse na noge. POnoči sem imela dva popadka (kot pri menstruaciji), ampak se je umirilo. Zdaj je ok.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?