|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
30.9.2010 17:00:25   
jona klara
S*- joj že zadnji pregled, kako to da greš v Postojno? tudi jaz imam eno izmed opcij takšno, a greš na epiduralno? kak pa je postopek če greš tja? rabiš kakšno posebno napotnico ali isto, ki njo sicer dobiš? pa se moraš jim prej najaviti? kaj pa če odteče voda? nam je rekel na MŠ pri odteku vode imaš 15 min časa do P- najbližje seveda.Glede tega, če pa je user posted image lažji, bo že pol nadoknadil v tvojih rokah, pol bo verjetno raje brcal,.Jaz imam včasih občutek, kot, da mi en del telesa, ne vem nogice tiščio v predelu popka, ni čutiti kot brca, pač pa kot da vn pritiska,ali pa sem že jaz malo nora, v glavnem vse bo okej in vso srečo ti želim

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.9.2010 17:02:19   
jona klara
špica- lahko bi malo osvežili seznam, če imaš časuser posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.9.2010 17:31:58   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

kje je pa naša urshi????

kukuc, evo me user posted image
sem si vzela par minut pavze, prebrala vas bom malo kasneje.
spalnica je fertik, sem jo že posesala in pomila, radiatorji so namontirani, police za omaro so tudi že gor, sem vse cunje gor znosila, zdaj pa čakava da nama mizar še naredi drsna vrata. danes bova prvič prespala v novi spalnici. če boste ponoči slučajno začutile potres...to sva midva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.9.2010 17:53:46   
Teta M
Urshyuser posted image user posted image user posted image za spalnico, le dajta si duška danes ponoči....user posted image .....pa ne samo danes...user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.9.2010 18:04:00   
špica84
Jona bom osvežila seznam v pondeljek zvečer,ko mi vse sporočite nove podatke

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.9.2010 18:08:52   
jona klara
urshy- wauuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image b ravo, komaj čakam na slikice, pa pazta danes, par tednov pred porodom.....saj veš, uživajta, kmalu se vama bo pridružil še pikec pokec  in bodo užitki max.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.9.2010 18:25:18   
špica84
Urshy sam pazita da ne bosta preglasna.midva tudi še nisva sprobala kako "škripa" jogi

Neposredna povezava do sporočila: 2232
30.9.2010 18:33:57   
jona klara
urshy, špica- pazite, ker sedaj ste bolj user posted image , da  se postelja ne zruši!!

< Sporočilo je popravil jona klara -- 30.9.2010 18:34:14 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.9.2010 21:04:30   
mojškra
S*-zdaj pa gre zares, in kmalu bomo dihale s tabo user posted image user posted image .
Teta M- ja lahko se tudi tako dobiva ob 9.00., pa greva na kavico. Eno srečanje MŠ traja 2 šolski uri.

Urshy  in Špica- ja le pazita da še Bežigrada ne doleti potresuser posted image user posted image user posted image .

Jaz imam pa jutri UZ-komaj čakam, da vidim svojega  pikca, ki je aktiven non stop.

Neposredna povezava do sporočila: 2234
1.10.2010 8:12:58   
Teta M
Dobro jutro vsem!

Mojškra:
naj bo na UZ vse ok, da boš še naprej lepo pomirjena....Super,potem sva zmenjeni za ponedeljek,se dobiva okoli devetih, a kar v Štorklji?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 1.10.2010 8:13:54 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
1.10.2010 8:32:57   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Dobro jutro vsem!

Mojškra:
naj bo na UZ vse ok, da boš še naprej lepo pomirjena....Super,potem sva zmenjeni za ponedeljek,se dobiva okoli devetih, a kar v Štorklji?

EVO mene iz UZ- prišla nisem pomirjena ampak zelo vznemirjena. Grozi mi predčasni porod, mat.vrat je čisto zmehčan, odprta sem 3 cm. Imam strogo ležanje. G je rekla, da upa da vzdržim še vsaj 2 tedna. Otroček je težek 2.200, velik pa okrog 46 cm. Ful me je strah, da se bo hotel roditi prej.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
1.10.2010 9:54:55   
Fargesia
hej!!! vidim da se dogaja tukaj (urejanje stanovanj).user posted image

mojškra, v teh tednih so pljučka že razvita, zdej otrok pridobiva samo na teži, tak da ne bo nič narobe tud če zdaj rodiš, sploh k ma detece lepo težo za te tedne! moja svakinja je v 33.tednu dvojčka rodila, pa sta imela manj kot 2 kg in nista rabila nič inkubatorja! počivaj pa le veliko!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
1.10.2010 10:16:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej!!! vidim da se dogaja tukaj (urejanje stanovanj).user posted image

mojškra, v teh tednih so pljučka že razvita, zdej otrok pridobiva samo na teži, tak da ne bo nič narobe tud če zdaj rodiš, sploh k ma detece lepo težo za te tedne! moja svakinja je v 33.tednu dvojčka rodila, pa sta imela manj kot 2 kg in nista rabila nič inkubatorja! počivaj pa le veliko!!!

Fargesia- Hvala za tolažilne besede. Seveda sem bila mal šokirana, čeprav se mi je zadnji teden dozdevalo, da se nekaj dogaja. (tiščanje od zadaj nazvdol, trebuh se mi je spustil, zvečer slabosti.....). Vseeno še nisem čisto pripravljena, tudi doma nimamo še prištimano, saj so nam ravnokar menjavali centralno in moramo še ploščice položit (to bo moj oče naredil v sredo).  Upam, da vzdržim še vsaj dva tedna.Bom pa definitivno počivala. Nasledji teden pa bo prišla še moja mami, da mi še pomaga uredit, kaj pač še moramo, pa da skuha itd.

Kako pa vi? Rastete?  Ste dobro, ste pridni? Kako dojenje?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
1.10.2010 11:07:11   
womanpolice
ja, naše slabosti malenkost pojenjujejo... slabo mi je le še zjutraj in zvečer - prej čez cel dan...  se je pa začelo obdobje zaspanosti... kr skoz bi spala... ta teden se navajam na naziv gospa.... in se je kr mal težko navadit novega priimka.. mislim, da bo kr mal trajalo.... :-)

mI smo ok - upam, da bo vse ok tud naprej. Za računalniku pa priznam, da sem zadnje čase zelooooooo maloooo.... tud na fb in na mail grem poredko. ne vem, najbolj mi paše ležat na kavču, gledat tv, vmes dremat, kaj prigriznit.

Včeraj sva šla z mojmu v H&M, saj mi že nič ni prav - kupila sva dva nedrčka, dve spodnji majici, troje gatk :-), dva bombažna pasa za trebuh (pozimi bo to super toplo), eno kratko majico, dve dolgi bombažni in ene hlače. strošek? 115 eur. :-)  "Pridno" se redimo, saj ko mi je slabo, mi paše nekaj pojest, da je potem bolje. Kondicija na višku v nasprotnem pomenu besede... se full hitro utrudim. KOmaj čakam na nuhalno v četrtek, za 3 D pa se še tud midva nisva čist odločila... so pa lepe slikce, če seveda pokaže obrazek :-)  Moj je še zdaj prepričan da bo fantek... in ga kr kliče naš Patrik... :-)

Toliko na hitro, da se javim, da vidite, da sem še živa in zdrava.... :-)  Ne mislite prosim da sem vas pozabila, ker vas NISEM...

lp prav vsaki izmed vas..

wp

Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 11:13:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu womanpolice)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
1.10.2010 11:16:42   
Urshy78
Mojškra, se fantku že mudi na svet? pa me ja ne boš prehitela? user posted image
Fargesia te je sigurno pomirila s temi besedami. upam, da bo user posted image vseeno še nekaj časa počakal.
držim pesti, srečno!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
1.10.2010 11:27:58   
jona klara
mojškra- upam, da še zdržiš 2 tedna, sicer pa samo, da so pljučka razvita, teža je dobra, le počivaj, še dob ro, da ti je naredila uz, vsaj veš za situacijo, meni ne pripada več uz do konca, 3 tedne prej je rekel, da ga bo naredil, tako, da ni čudno da se dogajajo take zadeve, ko pa velikokrat sploh ne vemo za situacijo kaj dogaja.pridno počivaj in se razvajaj še preostale dni, tedne v user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
1.10.2010 12:25:56   
Teta M
Mojškra: uradno odpovedujem najino srečanje v ponedeljekuser posted image , zaradi tvojih težav in seveda samo počivaj,nič ne dviguj, nič ne nosi, skratka vso pomoč izkoristi. Vse bo uredu in zdrži še kaj več kot 2 tedna...user posted image user posted image user posted image
Jona: sej UZ ti lahko naredijo, pač  ga boš pa plačala....Meni ko bo rekla enako,da sem pokurila vse te zadeve na koncesijo, bom jo prosila naj vseeno naredi Uz,ga plačam,samo da sem pomirjena in vem da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2243
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 12:50:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teta M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
1.10.2010 13:20:52   
betricija
dan
mojškra držim pesti, da zdržite še dva tedna. sicer pa kot pravijo, sedaj so plučka že dovolj razvita. moja soborka v prvem postopku je punčko rodila v 32. tednu, ker se je tamali mudilo na svet, pa tudi ni bilo potrebno inkubatorja. samo toplo posteljico, pa težka je bila 2100g. danes je stara 2 leti in je navihana do konca. pusti se razvajat.

špica in urshy, na postelji ostaneta čimdalj celi. najina že tolk škripa, da me je kar sram, ko se samo premaknem v postelji...pa ne vem kaj narediti.pa da ne boste mislili, da sma tolk aktivna hehe...

teta m, danes sem bila v stari porodnišnici, da sem šla po nalepke...me je začela spraševat kdaj imam rok, pa sem ji rekla, da za božič in da bi rada začela z MŠ v ponedeljek. je rekla, da me nima kam več dati, ker je vse zasedeno. pa jaz njej nazaj, da sem se že en mesec nazaj prijavila in ona men nazaj, joj rešili ste me zagate.pol mi je pa modrovala, zakaj prejšni mesec nisem šla, pa sem ji kar povedala, da sem želela, pa da me oni niso hoteli sprejeti. je bila pol kar tiho. samo, je pa totalni baby boom.pa me niti ne zanima. samo da dobimo otroka v roke.

aja in glede UZ v ZD, jaz hodim za Bežigrad in ko sem bila nazadnje na pregledu sem svojo G vprašala če bo še kak UZ naredila, je rekla da v 32t, potem pa sem jo vprašala če lahko samoplačniško še kakšnega, pa je rekla, da ZD nimajo samoplačniške user posted image . mene pa tolk ta MV daje...pa ful imam izcedka. a ima še katera? sploh če sem dalj na nogah.

naslednji pregled imam 21.10.

imejte se

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
1.10.2010 13:44:39   
kalaxy
Živjo punce,

sem tudi nova nosečka po IVF. Noseča sem 5. tednov in imam ful hude krče.
Jemljem Buscopan in ležim. Zanima me, ali ste tudi ve imela krče in je blo pol vse OK?

Lp

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
1.10.2010 13:58:12   
jona klara
Bodi prvi! Testiraj novosti na Ringaraji!

Tokrat smo forumom dodali nove možnosti: dodajanje video vsebin z Youtube, dodajanje slik z interneta in dodajanje slik iz Ringarajinega albuma. Nove možnosti lahko vidijo samo uporabniki, ki sodelujejo pri testiranju, zato KLIKNI TUKAJ in preberi več!

kalaxy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image !krči so ponavadi prisotni na začetku še nekaj tednov, kar počivaj, jemlji buscopan, lahko tudi piješ 3 krat na dan magnesol, pa srečno in lepo nosečnost ti želim!welcome

teta m- pri mojmu gineku ni možno nič samoplačniško, ker dela v porodnišnici in nimajo te možnosti, to pomeni, da se moram vedno  tudi če bi hotela plačati naročati nekje drugje, kar pri nas ni kaj dosti niti možnosti, če nimaš tam izbranega, pri vsaj dobrih ne, pač v lj vedno okoli 90 eurov...ni tako simpl, ne

betricija- ja glupo je okoli teh uz, ne vem zakaj plačujem zdravstvo, ko pa je enkrat v življenju nekaj res pomembnega, pa ti nič ne pripada, se je za zamisliti, razen nekatere imajo tako super gineke, ki jim uz naredijo na vsakem pregledu!ti pa tudi glede MV pazi kaj delaš, tudi raje kaj počivaj in se še naprej izogibaj različnim težjim opravilom v hiši.Glede MŠ, pa ne morem verjeti, tam v stari porodnišnici pa vedno nekaj odslavljajo, pa prestavljajo, kaj sedaj te je sprejela ali ne?

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
1.10.2010 13:58:46   
betricija
imela krče, nič jemala, razen prometrium in estrogen, po navodilu doktorja. je pa to normalno. krči so bili taki, kot pred mestruacijo. potem se je pa umirilo in tudi ko sem občasno zakrvavela, krčev ni bilo.

tako da brez skrbi. a prvi UZ si že imela? če ti bo pa prehudo, pa pojdi na urgenco, da potrdijo nosečnost..vrečka bi se lahko že videla. morda tudi plod.srečno

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
1.10.2010 14:02:43   
betricija
ojla jona
ja sem že dobila nalepke za MŠ. tudi urnik sem si na hitro slikala z mobijem. me je najbolj begalo, ker gre moj ravno takrat ko je kao nujno, da je zraven, na Roglo na seminar...pa se bo izšlo..nekak. samo komplicirajo pa u nulo.

ej včeraj sva dobila pohištvo. je pa tega cela gora, pa sva samo omaro in komodo naročila. vsaka stvar zase. zdajle greva k Pircu na piščančka, potem pa se moj loti sestavljenja. komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 2249
1.10.2010 14:04:52   
jona klara
betricija- dober tek in čestitke za pohištvo, da bota le imela vse dele ti želim, mi smo končno ti uredili.kakšno komodo sta naročila?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......