phelps
|
Dan Štetje gibov - jaz jih ne štejem, ker mi je dovolj, da čez cel dan čutim mojo malo Phelps Lottyka, super obrazložitev glede masaže presredka, bom začela počasi prakticirat. Pajac, super cotke, kje si to nabavila? Jaz zaenkrat še nimam prav posebnega kompletka za iz porodnišnice, ko bom šla v nabavo za zimski pajac, ga kupim, če kje res kaj cute vidim. Birdy, ja, nobembrke smo revne . Si me nasmejala . Sem ugotovila, da je tole res drag šport. Bolniška terja svoj davek, se kar bojim izpiska plače, ki jo dobimo v torek. Jah, življenje ni potica Alekda83, ja prejela boš še dodatno odločbo za preostanek dopusta, vsaj tako so meni razložili. Jaz sem čisto v elementu, perem, likam, razstavljam paketke, jeeej Danes me pri kuhariji zamenja moj ata, upam, da bo užitno Moj je pa skoraj cele dneve pri njem doma, ker pripravlja za trgatev, ki bo v nedeljo. Še jutri imam bolniško, potem pa sem off duty, videna lahko kjerkoli. Jutri še nesem v službo bolniški list, pospravim pisarno, potem pa party time (kao) Bodite v cvetju in en nasmeh za lepši dan
< Sporočilo je popravil phelps -- 30.9.2010 12:42:02 >