|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
30.9.2010 12:41:12   
phelps
Dan user posted image

Štetje gibov - jaz jih ne štejem, ker mi je dovolj, da čez cel dan čutim mojo malo Phelps user posted image

Lottyka, super obrazložitev glede masaže presredka, bom začela počasi prakticirat.

Pajac, super cotke, kje si to nabavila? Jaz zaenkrat še nimam prav posebnega kompletka za iz porodnišnice, ko bom šla v nabavo za zimski pajac, ga kupim, če kje res kaj cute vidim.

Birdy, ja, nobembrke smo revne user posted image . Si me nasmejala user posted image . Sem ugotovila, da je tole res drag šport. Bolniška terja svoj davek, se kar bojim izpiska plače, ki jo dobimo v torek. Jah, življenje ni poticauser posted image

Alekda83, ja prejela boš še dodatno odločbo za preostanek dopusta, vsaj tako so meni razložili.

Jaz sem čisto v elementu, perem, likam, razstavljam paketke, jeeej user posted image Danes me pri kuhariji zamenja moj ata, upam, da bo užitno user posted image Moj je pa skoraj cele dneve pri njem doma, ker pripravlja za trgatev, ki bo v nedeljo. Še jutri imam bolniško, potem pa sem off duty, videna lahko kjerkoli. Jutri še nesem v službo bolniški list, pospravim pisarno, potem pa party time (kao) user posted image

Bodite v cvetju in en nasmeh za lepši dan user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 30.9.2010 12:42:02 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
30.9.2010 12:55:03   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Pozdravljene

Potem preberem vse kar ste napisale, sedaj nimam časa, nesem bolniške liste na firmo :)

Dobila sem odločbo iz centra za socialno in me zanima če imate ve tudi takšen kratek čas v odločbi napisan?

In sicer piše, da sem opravičena do porodniškega dopusta v času od 26.10 do 7.2.2011. Kaj pa naprej, kako je to mišljeno? Še dobim pol kasneje kakšno odločbo ali kako je s tem?Je to teh 105 dni? Malo sem zmedena ker je naveden tako kratek čas,... Če katera ve kako je s tem, naj lepo prosim napiše,...

Hvala.
ostalo komentiram kasnej, ko vse preberem in ko bom doma,...

Lep dan

Sicer nisem imela nikol klasične porodniške ampak tiste ki ste zaposlene dobite najprej tri mesece porodniški dopust (ki ga noben drug ne more koristit), potem pa pred iztekom tega date še vlogo za dopust za nego in varstvo otroka (al neki tazga), ki pa traja pol še 9 mesecev. Tega pa lahko koristi tudi očka, če bi recimo kaka mamica šla prej delat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
30.9.2010 12:58:48   
birdy
Phelps, ne revneuser posted image Ne vem kako nej razložim, pri decembrkah se vidi da jih ma kar nekaj res precej denarja in se pogovarjajo tudi o res najboljših/najdražjih stvareh. Tuki pa sicer ziher ma tud kera veliko, ampak pogovor niti ne teče tok v tej "ta bogati" smeri. Pa ne razumet kot da so pa decembrke vzvišene, sploh ne, sam mal bolj pride do izraza in če maš res malo te to potem kr mal boli. Ne moreš niti sledit debati, ker nimaš kej rečt zraven.
Pa še tukaj sem našla ogromno uporabnih linkov, ma kr naprej jih popate, moram skoz sledit da kaj ne spregledam.user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
30.9.2010 13:10:48   
phelps
Sploh ne morem povedat, kako si tole dobro napisala user posted image . Za dušouser posted image . Midva sva že pred nosečnostjo naredila kompromis glede šopinga, da ne rabimo polno krame, ki bi se nama valjala po stanovanju. In ravno včeraj sva imela debato, da sva ga zagotovo kje biksnila, ampak nihče se ne rodi vseveden. Mi je pa tale forum res ogromno pomagal, jaz prej praktično nisem vedela nič.
Sva vesoljno daleč od materialnega bogastva, opažam pa, da eni, ki imajo še manj, da jo vse na baby stuff (in obratno). So ljudje, ki se vozijo v BMW in hodijo v mečkankah in so ljudje, ki vozijo Fiat in nosijo Stefanel ipd.user posted image Vsak človek je zase svet in s tem ni nič narobe.

< Sporočilo je popravil phelps -- 30.9.2010 13:19:35 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
30.9.2010 13:13:34   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka
kapesanata, avto ti zgleda hoče povedat, da nimš več kaj v službo hodit user posted image

Je zgleda res bolj pameten od mene user posted image
V glavnem zdej je že pri mehaniku (smo ga odpeljali z vlečno službo - klinc pa teti avti, ki jih še šlepat ne morš več), jutri greva pa v Ikeo z očitovim avtom (se bom na konc boljš peljala kot z našim).

Punce - a bi na seznam dodale še porodnišnice, kjer nameravamo roditi? Jaz bom v Trbovljah.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
30.9.2010 13:17:27   
kapesanta
Birdy kaj si dobr napisala - je čist res - sploh nimaš občutka kjra kolk ma - nobenih objav na to temo - ne res nas je luštn brat user posted image

aja tole sem že stokrat hotla napisat, pa pozabim - MREŽASTE HLAČE sem jaz veliko nosila tudi ponoči namesto nedrčka - pleničko not in ni nič tiščalo - v bolnici sem sicer dobila mrežo, sam so ble prerezane hlače enako uporabne.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
30.9.2010 13:21:43   
naša beba
smrk, smrk,

sem včeraj pozabila povedati, da me je zbudil telefon. Je zbolel moj ginekolog in da ne rabim hodit kaj okol. Naj pokličem naslednji teden, da vidijo kam me bodo lahko stlačili...
A mislite, da bi bilo dobro in k osebni zdravnici in prosit, da mi dal malo vsaj kri na analizo, če je vse ok. Ker kri mi je pa pregledal mislim da junija ali v začetku julija.
Sama pa tudi ne morem vprašat mojih žil: "Halo, a je vse vredu tam notri, a manjka kakih vitaminov, železa mogoče..."

Saj človek paziš na prehrano pa to, sam cele analize sebe pa tud ne znam pred ogledalom naredit...

Neposredna povezava do sporočila: 1532
30.9.2010 13:24:57   
MalaNeli
naša beba upam da bo zdrav do pon.ko mam CTG čene tut nev fajn. men tut že 1 mesec ni pregledu krvi. me sam na vodo pošilja. pa že ve zakaj.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
30.9.2010 13:29:50   
kapesanta
Naša beba - pokliči v ginekološko ambulanto in jih vprašaj če te lahko vseeno napotijo na preiskavo krvi oz. naj ti povejo kako pridit do preiskave - sej nimaš kej izgubit.

Jaz pa sem bila na pregledu za vodo samo pred morfologijo - za kri pa zdaj drugič - očitno tko fejst zgledamo, da sem na daleč vidi da smo zdrave

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 30.9.2010 13:31:09 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1534
30.9.2010 13:33:42   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
aja tole sem že stokrat hotla napisat, pa pozabim - MREŽASTE HLAČE sem jaz veliko nosila tudi ponoči namesto nedrčka - pleničko not in ni nič tiščalo - v bolnici sem sicer dobila mrežo, sam so ble prerezane hlače enako uporabne.

Jaz sem naredila enako in men so ble te hlačke zakon. Enako uporabne kot hlačke in kot "modrc". Pod mrežo sem dala samo blazinice za dojenje in je bilo precej bolj prijetno kot pa modrc. Že itak ga moraš skoz nosit, no, vsaj jaz sem ga mogla. Še skoraj celo leto, podnevi, ponoči, med user posted image ...user posted image . Če ne je vse teklo.

Jaz sem šla pa danes skupaj z vrtcem v Cankarjev dom na Festival za 3. življ. obdobje. So me ponucali kot spremstvo, pa je blo kar pestro in lušno. Do kosila smo bli nazaj v vrtcu, potem sva šle pa z Lano kar domov. Zdaj me pa glih kar izsiljujeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1535
30.9.2010 13:41:30   
naša beba
Hvala kapesanta, bom kr v ponedeljek, če mi bodo dali kak čuden datum prosila, če mi hočejo preventivno napisat listek za laboratorij za kri. Res več kot ne mi ne morejo rečt.
MalaNeli, ja res upava lahko, da bo naslednji teden zdrav, spočit in tk naprej... :)
Birdy, ja res si fajn opazila, saj tud če bi katera imela full fajn finančno stanje, tega tu ni opazit. Čeprav vse cel cajt neki nakupujemo, urejamo pa hodimo po trgovinah... saj si naša... Tako je, vsak je zase svet...

< Sporočilo je popravil naša beba -- 30.9.2010 13:42:43 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
30.9.2010 13:49:24   
MalaNeli
:) ja najbolš da pride dobre volje pa spočit. HAHAHA
:)
lahk pa počakaš pa ti v pon. sporočim če bo sploh delo.
ma saj se neb prvič zaston peljala dol.

a si ga kaj vprašala za streptokokno b.? kaj misli on o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1537
30.9.2010 14:04:52   
nadinne
Čau user posted image

Jaz tudi že odštevam zadnje dneve...še 5x v službo in to je to user posted image

bik in pesjanarka...vidve obe gresta v Kranj rodit? Tudi jaz user posted image  Pa včeraj sem se prijavila še na Mš v Kranju, ker s tisto na Bledu nisem bila zadovloljna in grem še enkrat da vidim kaka predavanja bodo in pridem na tsta ki me odo zanimala...pa upam da nam še porodnišnico razkažejo...če pa ne se bom pa sama dogovorila za ogled. Bik...kam pa pokličeš za ogled? V katero ambulanto? He he, midva s pesjanarko če se prav spomnim, sva obe bolj na koncu meseca...nama boš lahko poročala, kako je bilo v porodnišnici user posted image  Pesjanarka...tudi ti prideš potem v sredo v MŠ? Se bova potem srečali. Kam pa moram iti? Ker v KR nič ne poznam teh ustanov user posted image

aleksa...tudi jaz imam na odločbi CSD-ja samo za 105 dni...to je za 3 mesece porodniška, potem pa dobip novo odločbo še za ostalih 9 mesecev, ko boš imela (ali pa tvoj partner) še dopust za nego in varstvo otroka al kako se že imenuje.

štetje gibov...meni je G rekla da če otroka čutim čez cel dan, da ni treba nič šteti...tako da zaenkrat mi ni treba. Če pa se umiri, potem pa bo treba malo prešteti. Zaenkrat lepo brca in se rita mamici v želodec user posted image

majabar...super da sta uredila stanovanjce user posted image  Pa banane na vrtu...a je loh še kej boljšega...banane so moje najljubše sadje...ubijala bi za kak bananovec na vrtu...res CARSKO user posted image

malajka...oddan glas.

kapesanta...ja zgleda da ti je res avtek hotel sporočit, da ne hodi več v službo user posted image  No upam da ne bo nič hujšega in da ga kmalu dobiš nazaj! user posted image

Mene pa zadnje čase vedno večkrat na dan zagrabi krč v pregibu kolka na desni nogi...lahko samo stojim pri miru pa me kar hoče zagrabit...se moram sklonit naprej in popusti user posted image  Mg sigurno dovolj zaužijem, tak da ne vem čemu to user posted image  Upam da se to ne bo stopnjevalo.

Joj danes se mi pa tale delavnik grozno vleče...moram nekako preživet še tole urico, pa jo pičim domov user posted image  Jutri pa še zadnji petek v službi...potem pa se mi res začne odštevanje do četrtka user posted image  Komaj čakam. V sredo bo pestro...moram prej iz službe (da pokurim še ure), pa šibam domov pecivo spečt, potem pa v MŠ...he he sploh ne vem če bom uspela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
30.9.2010 14:21:54   
pajac
ojla!user posted image user posted image

Evo nazaj iz uvajanja! Prav lepo mu greuser posted image user posted image user posted image

Sem pa šla in danes kupila še žabice za domov in zdaj mislim, da zaključim.... No hladilno mazilo še rabim, ampak ga bom kar v službi nafehtala ker vem da je ok :)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
30.9.2010 14:22:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

metaxa0911 sva na istem še 7delovnih dni, samo 8h sedet za rač. pa na tel. - stranke, nimam več živcev, so mi preveč sitne user posted image  (lahko sem pa jaz sitna zaradi hormonov) in tudi jaz nisem bolniških v  user posted image  koristila, razen takrat ko sem imela kontrolo. Tako da mi komot za zadnji teden napiše user posted image . Moram pa videti kako se bom včeraj počutula

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
30.9.2010 14:25:38   
pajac

OČI / DIOPTRIJA
A ima katera od vas visoko dipotrijo ali kakršnekoli težave z očmi? jaz slednjih sicer nimam, imam pa dioptrijo -6. Mi je ena znanka, ki je sicer zdravnica, rekla, da je dobro, če grem prej na preventivni pregled k oftamologu, da preveri, da je z očmi sicer vse ok, pa da v nobenem primeru ne more škoditi, če imam dioptrijo in situacijo z očmi napisano tudi v materinski knjižici. Baje je v tem primeru manj verjetnosti, da te pustijo, da se matraš in napenjaš več veliko ur.

Pesjanarka se strinjam s tem.. načeloma se pri visokih dioptrijah ne smeš naprezat in je to indikacija za carski rez.. Kje pa je ta meja pa se več ne spomnim... povprašaj G in pejd še k oftalmologu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
30.9.2010 14:29:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Pozdravljene

Potem preberem vse kar ste napisale, sedaj nimam časa, nesem bolniške liste na firmo :)

Dobila sem odločbo iz centra za socialno in me zanima če imate ve tudi takšen kratek čas v odločbi napisan?

In sicer piše, da sem opravičena do porodniškega dopusta v času od 26.10 do 7.2.2011. Kaj pa naprej, kako je to mišljeno? Še dobim pol kasneje kakšno odločbo ali kako je s tem?Je to teh 105 dni? Malo sem zmedena ker je naveden tako kratek čas,... Če katera ve kako je s tem, naj lepo prosim napiše,...

Hvala.
ostalo komentiram kasnej, ko vse preberem in ko bom doma,...

Lep dan

saj so ti že ostale komentirale.. naša "porodniška" je sestavljena iz porodniškega doputa (105 dni) in tega ima katera koli ženska, ki rodi, tudi če otrok umre (ne me ubit za tole user posted image ), ta del dopusta lahko koristi kdo drug le pod ustreznimi pogoji (mati nesposobna zaradi bolezni ali česa drugega..). Sledi 260 dni dopusta za nego in varstvo otroka in to delno lahko koristi oče.... Skupno torej 365 dni

Pa po novem je za oba dela enak obrazec in ga oddaš obenem... prvič sem jaz pozabila oddati papirje za dopust in nego otroka pa so me klicali iz CSD, če mislim oddati, ker sicer ne bom dobila denarja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 30.9.2010 14:30:55 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
30.9.2010 14:32:38   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Phelps, ne revneuser posted image Ne vem kako nej razložim, pri decembrkah se vidi da jih ma kar nekaj res precej denarja in se pogovarjajo tudi o res najboljših/najdražjih stvareh. Tuki pa sicer ziher ma tud kera veliko, ampak pogovor niti ne teče tok v tej "ta bogati" smeri. Pa ne razumet kot da so pa decembrke vzvišene, sploh ne, sam mal bolj pride do izraza in če maš res malo te to potem kr mal boli. Ne moreš niti sledit debati, ker nimaš kej rečt zraven.
Pa še tukaj sem našla ogromno uporabnih linkov, ma kr naprej jih popate, moram skoz sledit da kaj ne spregledam.user posted image user posted image

bogati smo toliko koliko imamo otrok, tako da tiho bodi :)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
30.9.2010 14:32:40   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

OČI / DIOPTRIJA
A ima katera od vas visoko dipotrijo ali kakršnekoli težave z očmi? jaz slednjih sicer nimam, imam pa dioptrijo -6. Mi je ena znanka, ki je sicer zdravnica, rekla, da je dobro, če grem prej na preventivni pregled k oftamologu, da preveri, da je z očmi sicer vse ok, pa da v nobenem primeru ne more škoditi, če imam dioptrijo in situacijo z očmi napisano tudi v materinski knjižici. Baje je v tem primeru manj verjetnosti, da te pustijo, da se matraš in napenjaš več veliko ur.

Pesjanarka se strinjam s tem.. načeloma se pri visokih dioptrijah ne smeš naprezat in je to indikacija za carski rez.. Kje pa je ta meja pa se več ne spomnim... povprašaj G in pejd še k oftalmologu...

kolegica je mela dioptrijo oz jo še ma mislim da -9 če ne še več in je normalno rodila, s tem da je med porodom oz. ko je pitiskala  imela zaprte oči...to je tud svojmu in babici rekla naj jo skoz opozarja da jih zapre. Tako so tud nam rekli na MŠ da naj mamo med samim porodom zaprte oči. Aja govorim pa za Lj.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
30.9.2010 14:34:19   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Čau user posted image

bik in pesjanarka...vidve obe gresta v Kranj rodit? Tudi jaz user posted image  Pa včeraj sem se prijavila še na Mš v Kranju, ker s tisto na Bledu nisem bila zadovloljna in grem še enkrat da vidim kaka predavanja bodo in pridem na tsta ki me odo zanimala...pa upam da nam še porodnišnico razkažejo...če pa ne se bom pa sama dogovorila za ogled. Bik...kam pa pokličeš za ogled? V katero ambulanto? He he, midva s pesjanarko če se prav spomnim, sva obe bolj na koncu meseca...nama boš lahko poročala, kako je bilo v porodnišnici user posted image  Pesjanarka...tudi ti prideš potem v sredo v MŠ? Se bova potem srečali. Kam pa moram iti? Ker v KR nič ne poznam teh ustanov user posted image

Sola za starse - Materinska sola je bila pri nas v MB v bolnisnici tudi porazna, le ogled P je bil informativen. Predavanja so bila za zZZzzzz, veliko vec sem izvedela iz knjig.

Sma pa z mojim sla se na eno predavanje v okviru materinske sole v Slo. Konjice, sicer je bilo o vzgoji, ampak neprimerljivo boljsi program imajo, kot mi tukaj v totem MB.

Porodnisnica Kranj ima prav lepo spletno stran, bi si ostale slo P morale vzeti za vzgled user posted image http://www.bolnisnica-kranj.si/

Midva z mojim sma sla na ogled v Mursko Soboto in sma prej poklicala na info kdaj imajo ure za ogled P in vse lepo razlozijo.

Seznam v katero P gremo roditi se mi zdi fajn ideja :) Jaz grem v Mursko Soboto, pa ceprav sem iz Maribora user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
30.9.2010 14:40:15   
Renesme**
evo še mene maluser posted image

špikanje, bolečine vmedenici...jah pripravlja seuser posted image , se spomnim od prvič ko sem imela drugič CTG, ko sem vstala s tiste mize so mi kolki kar zaškrtali, prav slišalo se je, boki čist razštelani...no čez 4 dni sem rodilauser posted image , se pa spomnim tudi, da me je že prvič cel mesec pred porodom špikalo v nožnici, kot bi ti en nož potisnil od znotraj navzdol...kot da hoče user posted image  roko ven potisnit- auč, no ob omembi tega podatka na zadnjem pregledu, me je "za vsak slučaj" še vaginalno pogledala....lahko so to vse znaki, da se mehča in odpira, ni pa nujno...

Meni je pa mali danes med kosilom zlezel čisto v želodec, pod prsi, da se še skolonit nisem mogla, da bi si žlico dala v usta, sem morala krožnik dvignit in dat žlico v ustauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
30.9.2010 14:45:45   
Renesme**
najboljše, da odebeljeno napišemo kam gremo rodit, da bo tista ki ureja seznam to videla

Ljubljana

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.9.2010 14:51:25   
MalaNeli
slovenj gradec

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.9.2010 14:56:00   
maa2010

Punce, pa danes sem imela UZ :) vse je Ok, user posted image ima 2.100g, je lepo zrasla od zadnjega pregleda. Celostno zaostaja za 1 teden po UZ meritvah, MV je zaprt in plodovnice je se dovolj. Sem prav happy, da je cez 2kg, ker imam tako mali busi, no moj pravi, da je kr velik user posted image

Uzivajte se naprej!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.9.2010 14:58:40   
metaxa0911
Trbovlje

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?