Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.9.2010 22:31:55
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Si me prehitela A veš da decembrke bolj mal berem, novembrke pa skoz čekiram k ste mi tok fajn. saj vem hočeš se k novemberkam pripopat... ti kar čvekaj, te bodo vesele, saj izkušenj pa imaš....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.9.2010 22:38:50
|
|
|
|
birdy
|
Ja, vidva mata še čas. Midva bova pa pol mela vse tri v eni sobici in morva tole sobco zrihtat. Evo, glih včer sva kupila za Neli ta velko pojstlo (ma sicer svojo pa Kristi spi v njej, jo je ukradla Nelčiki, kar ven jo natera) pa eno omaro. Ampak hudič, dobavni rok za pojstlo in jogi je 3-4 tedne, za omaro pa 7-9 tednov Mava pa plan še premalat pa postavit tko kot bo stalo potem, s tem da bo tam kjer bo omara pač zaenkrat luknja. Ampak dokler ne premalava pa ne bom cunj prala ker bojo v previjalni. Mulček bo pa seveda kako leto pri nama v spalnici. Za tole furanje po dnevni in podobno smo pa že pri Kristi tko rešili da sva od sosede dobila voziček z košaro in sva kar tega mela, tokrat bo kar isto. Pri Petru je ležanje v ležalniku smrtno nevarno, no, pri mojih dveh je pa dvakratno smrtno nevarno Kako si ti? Te še kej zvija? A veš da sem kak teden za tabo pa jaz v P skakala tko da mam tud jst buskopan ker mi je trebuh na pet minut otrdeval
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.9.2010 22:41:47
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: birdy Si me prehitela A veš da decembrke bolj mal berem, novembrke pa skoz čekiram k ste mi tok fajn. saj vem hočeš se k novemberkam pripopat... ti kar čvekaj, te bodo vesele, saj izkušenj pa imaš.... To da bi bila raj pri novembrkah ni skrivnost. Nimam želje it čez rok, pa tud šele decembra ne bi radaa rodila. Jst hočem bit za Miklavža doma, ne pa v Rimu Dejansko pa so mi tele čveke res všeč, ful uporabnih linkov skoz popajo, pa bolj domače so mi. Ma kr neki decembrk očitno mal več denarja, pa se pol mal preveč reveža počutim
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.9.2010 22:56:58
|
|
|
|
majabar
|
pajac, super oblacilca. Midva vsega skupaj nimava toliko:). Res je, da je malo bolj toplo, nekaj bo pa treba se nakupiti. Ne vem, ce se vidi na slikici v avatarju, to je pogled skozi najino novo okno v kuhinji na banane:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 7:34:38
|
|
|
|
Renesme**
|
dobro jutro za mano bolj taka noč, me je glava bolela ...zdej pa, čokolino že v trebuščku (ajoj ko bo treba drug teden spet na tehtnico ), kavica bo malo kasneje, še umit pa tamalo v vrtec odpeljat...pol moram pa v trgovino po mleko, ker ga gre enormne količine zadnje dni (le zakaj ) birdy- ti kar piši, saj je vseeno kateri mesec si....mogoče se ti pa želja uresniči in boš res novembrka pajac- ful luštne cunjice - bom še jaz moje poslikala, samo da sobo prepleskajo in previjalno sestavi moj, ker prej se mi pa ne da spet po vrečkah brskat in iskat kje je kaj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 7:35:37
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar pajac, super oblacilca. Midva vsega skupaj nimava toliko:). Res je, da je malo bolj toplo, nekaj bo pa treba se nakupiti. Ne vem, ce se vidi na slikici v avatarju, to je pogled skozi najino novo okno v kuhinji na banane:). to imate take banane koz so pri nas ali tiste male (platana)?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 7:51:55
|
|
|
|
MalaNeli
|
pajac zlo šikane cunjice!!! majabar banane :) carsko.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 8:02:39
|
|
|
|
pesjanarka
|
Bik, kdaj imaš rok? Si v KR hodila tudi na MŠ? Izkušnje?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 8:04:36
|
|
|
|
pajac
|
Jutro! Da še jaz enkrat prispevam kofetek... še za simonmojco, da bo lahko malo spala Pa tak lepi sonček in miren dan vam želim!!!!!!!!!!
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 8:35:22
|
|
|
|
severnica77
|
Še 4 dni ... pa dopust Zdaj pa že res komaj čakam, ker mi je kar muka na riti 8 ur. Potem pa se 100 % posvetim pripravam na dojenčija. Ga vsi trije že komaj čakamo, čeprav rodila pa bi rada na rok. Me pa že malo dajejo strahci glede poroda. Ampak saj gre skozi ... Bomo že preživeli
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 9:49:21
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce nisem pančala sem kar od 6h pokonci, samo imamo veliko dela v službi pa še za nazaj sem mogla vse prebrat-včeraj po službi se mi rač. ni dalo prižigat. No včeraj sem bila na brazilski depilaciji jej spet je gladka - se me ne upa briti, ker misli da me bo porezal . No po depilaciji sem pa imela masažo 1h joj skoraj sem zaspala - mi je tako pasalo, si je punca vzela kar po 10min za vsako stopalo luksuzzzzz . Potem ko sem pa prišla dam sva šli pa še z mami kupit v BC jogi je bil znižan in 50 na 35€ tako da jupiiiiii no in potem sem bila tako lena da sem se samo še ulegla na kavč in brala . No danes je moj zadnji delovni dan jutri bolniška-kontrola pri g. potem pa z g. vidiva kaj narediva za prihodnji teden (a bom šla za 1t na bol. ali ne, ker 12.10 je uradno ko grem na por.) no ja bomo videli no še iz moje strani
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 9:56:41
|
|
|
|
naša beba
|
Eno pozno dobro jutro!!! Zdaj sem pa jaz tudi pridna... tako kot je lani ena kolegica rekla PP PP PP PP PP PP PP ... perem in peglam, perem in peglam, perem in peglam, perem in peglam, perem in peglam, ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:03:45
|
|
|
|
kapesanta
|
men se je pa vceraj avto pokvaru - sm sla na siht neki pomagat glede plac, zdej pa ne vzge
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:07:06
|
|
|
|
pesjanarka
|
kapesanata, avto ti zgleda hoče povedat, da nimš več kaj v službo hodit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:32:48
|
|
|
|
metaxa0911
|
Čao nosečke! Jz spet v službi... tut jz se tolažm s tem, de ni več doug, de je sam še sedem delovnih dni, drgač pa nimam živcu nobenih več za stranke, vsi mi grejo že tuk na živce, de bi mogla mogoče še mal prej zaklučt vse skup... Res me ima, de bi šla h dohtarji mal pojamrat pa de me da že kak dan prej mal v bolniško- pa sej glede na to, de tut en dan celo nosečnost nism bla, mi pa že mal pripada :) Ja pa 8 ur sedet res ni več fajn, bi raj mal naokol lutala, se dobila še z vsemi s katerimi se mam plan dobit, itd., itd., de ne bo pol na konc tku, de bom šla u porodniško pa čez par dni rodit :) Ja ja res se bliža...tut jz čutm čezdali bolj ornk metuljčke, ko potuhtam na vse skup.... Spimo tut pri nas zelo slabo zadnje dni... Ponoč skoz en krči po trebuhu, pol še celo noč brca, miga, obračat se iz enga konca na drucga-katastrofa, skoz na WC-ji... Kua še bo? Drugač pa razen ponoč je pa počutje kr vredu- glede na to, de res švoh spim, mam presenetljiv velik energije :) Drugač me pa prou zanima, kdaj bomo zečele kej hodit proti Rimu....Zdej bomo šle kr ena za drugo. Kje lohk pa vidm, kdaj mate kej PDP? Jz sm drugač iz Zagorja, rodit grem pa v porodnišnico Trbovlje. Še katera? A ste mele že vse MŠ? Jz sem včeri klicala kdaj kej bo, pa so rekl de šele po 20. oktobru- pa sem vprašala kaj če prehiti pa so mi rekle de je še vsaka rodit znala :) No, sej to j verjetn res ampak kr mal flegma odgovor... Nč, pišem še kej-ko bo cajt :) Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:38:55
|
|
|
|
zori82
|
Jutro drage moje no danes sm se pa naspala, sam 1x obiskala wc jeee. No včeri smo praznovali roj.dan od mojga (še zadnič kot "samski") in sem pol samo še dol padla, tako da se mi ni dalo na računalnik. Me pa spet krči dajejo v spodnjem delu trebuha (enkrat na desni drugič na levi strani pri jajčnikih). Krče mam potem skozi celi dan, ampak me na vsake tok časa še dodatno vreže tako kot da bi me nekdo z nožem ...uglavnem fulllll boli. A mislite da so to lažni popadki Se še kateri to dogaja? No upam da popadki ne bolijo tako, ker tole je . Me je že v nedeljo tako presekalo, da sem od bolečin skor skup padla . Sem povedla svoji G in mi je dala tablete proti krčem, ki se mi zdi da nič ne pomagajo štetje gibov tud js jih še ne štejem ker je naša pupa zaenkrat še zeloooo aktivna majabar mmmm same dobrote okol tebe rastejo. Sm kr mal fauš masaža presredka no pri nas so punce v materinski glede tega full spraševale in je babica masažo full odsvetovala, zaradi raznih poškod pa še nič ne pomaga. Mati narava je vsaki dala drugačen presredek, eni bolj drugi manj raztegljiv tkivo. Odvisno je tudi od tega kakšna je "razdalja" med rito in nožnico in seveda kakošno je tkivo. Tako da masaža ne bo nič pomagala, prej lahko kaj poškodujemo in s tem tud kaj poslabšamo. No to so ble njene besede. novembrska mrežaste hlačke uporabljaš namesto svoji, v primeru da boš mela močno čiščo in da pride kaj prek da ne uničiš svojih pa še večkrat na dan jih boš menjala. Pa niso tako slabi kot je videt, js sm jih mela lani po operaciji pregrade in so mi ble ok. pajac full lušne cotke aja pa dobrodošle nove
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:46:07
|
|
|
|
malajka84
|
Jutro punce...spet sm zgodi ustala;) heh pa še dan je tak d bi človk kr spal...sam grem zdej apcat neko pecivo za mojga k ma dons rojstn dan, pa je treba mal...:) metaxa jst grem tud u TRB..se mi je zdel d si nek iz zasavskih koncev:) Drugač pa za bebiko mava vse prpravlen, tko d lhk pride zarad naju že jutri pa neb blo panike:) no kak tedn lhk še počaka d mal zraste, drgač smo pa začel 36. teden...p eni strani gre hitro, po drugi s emi pa vse tolk vleče zadne cajte....kumi čakam držat malo pikico v rokih, pa jo videt pa....eh:) štetje gibov...jst sm jih že pa zme rna sred pozabm pa...nikamor ne pridem, jih pa čutm čez cel dan, tko d mislm d je vse tipi topi, kr ornk brcne sem pa tja pa se rita...pa tk dalje:) kje bo to pol človk štel:) pajac..lušne capke!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:46:53
|
|
|
|
bik
|
PESJANARKA Rok mam 31.10.2010 ampak je G rekla da bo verjetno kakšen teden kasnej se pravi okoli 7.11.2010! V materinsko sem hodila v Domžale, sva šla pa na ogled v kranjsko porodnišnico, samo pokličeš in se dogovoriš za ogled in ti razkažejo celo porodnišnico-zakon! Kdaj imaš pa ti rok?Ali greš tudi v Kranj? Lp, vsem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 10:52:01
|
|
|
|
simonmojca
|
metaxa0911 sva na istem še 7delovnih dni, samo 8h sedet za rač. pa na tel. - stranke, nimam več živcev, so mi preveč sitne (lahko sem pa jaz sitna zaradi hormonov) in tudi jaz nisem bolniških v koristila, razen takrat ko sem imela kontrolo. Tako da mi komot za zadnji teden napiše . Moram pa videti kako se bom včeraj počutula
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 11:29:05
|
|
|
|
pesjanarka
|
ja bik, če bo vse po planih (ne preveč prej al pa ful čez rok), grem v KR. Tam imam oktobra tudi MŠ, zato sprašujem kakšna je kaj. No kakorkoli obrnem bom zihe zvedela marsikaj novega. Za KR sem se odločila zaradi epiduralne, sicer imam do tako do LJ kot do KR približno isto km. Za epiduralni sicer še nisem 100%, ampak recimo bolj 80%, nočem si pa zapirat vrat. Bom šla v KR, kjer je non stop na voljo, potem bomo pa videli, kako bo ... OČI / DIOPTRIJA A ima katera od vas visoko dipotrijo ali kakršnekoli težave z očmi? jaz slednjih sicer nimam, imam pa dioptrijo -6. Mi je ena znanka, ki je sicer zdravnica, rekla, da je dobro, če grem prej na preventivni pregled k oftamologu, da preveri, da je z očmi sicer vse ok, pa da v nobenem primeru ne more škoditi, če imam dioptrijo in situacijo z očmi napisano tudi v materinski knjižici. Baje je v tem primeru manj verjetnosti, da te pustijo, da se matraš in napenjaš več veliko ur.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 11:45:30
|
|
|
|
emma83
|
Dober dan, danes je že četrtek, jeej. Me je pa že zjutraj ena stranka razpiz.d.ila, folk ne razume, da se računov za nazaj ne da kar popravljati in če se dogovorimo za kakšen extra popust, pošljem naknadno dobropis za zmenjeni znesek. Ampak ne, oni hočejo imeti popravljen račun. Ne vem kaj se bomo zmenili. IZVIRNO SPOROČILO: zori82 Me pa spet krči dajejo v spodnjem delu trebuha (enkrat na desni drugič na levi strani pri jajčnikih). Krče mam potem skozi celi dan, ampak me na vsake tok časa še dodatno vreže tako kot da bi me nekdo z nožem ...uglavnem fulllll boli. Jajčniki niso več v spodnjem delu trebuha ampak se pomikajo skupaj z maternico navzgor, to te verjetno črevesje šraufa, še posebej, če si ful zaprta. Pij magnezij oziroma donat, da se ti prebava malo uredi. Zna pa tudi mene zaboleti ko in takrat vem, da je skrajni čas, da se malo spucam, je pa problem, da imamo nosečnice zdaj ful upočasnjeno prebavo in je treba malo pomagati. V glavnem jst pijem radensko in donat vsak dan, pa še proti zgagi mi pomaga. Spijem pa ziher skor celo ta veliko flašo radenske vsak dan, donat pa po potrebi.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 11:53:20
|
|
|
|
simonmojca
|
oddan glas
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 12:17:44
|
|
|
|
aleksa83
|
Pozdravljene Potem preberem vse kar ste napisale, sedaj nimam časa, nesem bolniške liste na firmo :) Dobila sem odločbo iz centra za socialno in me zanima če imate ve tudi takšen kratek čas v odločbi napisan? In sicer piše, da sem opravičena do porodniškega dopusta v času od 26.10 do 7.2.2011. Kaj pa naprej, kako je to mišljeno? Še dobim pol kasneje kakšno odločbo ali kako je s tem?Je to teh 105 dni? Malo sem zmedena ker je naveden tako kratek čas,... Če katera ve kako je s tem, naj lepo prosim napiše,... Hvala. ostalo komentiram kasnej, ko vse preberem in ko bom doma,... Lep dan
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.9.2010 12:38:07
|
|
|
|
lottyka
|
Dober dan, dobro jutro, IZVIRNO SPOROČILO: zori82 Me pa spet krči dajejo v spodnjem delu trebuha (enkrat na desni drugič na levi strani pri jajčnikih). Krče mam potem skozi celi dan, ampak me na vsake tok časa še dodatno vreže tako kot da bi me nekdo z nožem ...uglavnem fulllll boli. A mislite da so to lažni popadki Se še kateri to dogaja? No upam da popadki ne bolijo tako, ker tole je . Me je že v nedeljo tako presekalo, da sem od bolečin skor skup padla . Sem povedla svoji G in mi je dala tablete proti krčem, ki se mi zdi da nič ne pomagajo Zori jaz sem na istem kot ti, me tako zareže spodaj da ostanem prav brez sape. Me pa tudi mene na mestu kjer so nekoč bili jajčniki. Prav tak občutek kot da bi te res nekdo z nožem na živo rezal. Boli ko . Tako da če ugotoviš kaj je to se priporočam za info. Hmm lahko da je tudi črevesje, čeprav jaz grem vsak dan, sem tudi pristaš Donata in nisem nič zaprta sedaj. pajac - iiiii kok lepe cunjice. malajka - glas oddan aleksa jaz sem tudi dobila samo do 17.1.2011. Mislim da je to o.k.. Bo znala kakšna druga boljše razložit. Grem nazaj pred TV, mi je moj uredil cel kup nadaljevank, da imam kaj za delat . Popoldne pa s kolegicam v shoping mal na Rudnik, da se mal razhodim .
|
|
|
Sex pozicijebinyyAli vam je všeč sex pozicija številka 69? da, zelo (
58%)
ne, nikakor (
27%)
ne poznam te pozicije (
14%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!