|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
29.9.2010 8:21:13   
Akilene
tanjusi - ja, kaj so ti pa rekli? Čudno, kakšne razlike delajo še pri hitrih testih?! Po vseh pravilih, bi ga morala dobiti že včeraj. In kdaj ga lahko sedaj pričakuješ?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.9.2010 8:30:37   
tanjusi
tanjusi - ja, kaj so ti pa rekli? Čudno, kakšne razlike delajo še pri hitrih testih?! Po vseh pravilih, bi ga morala dobiti že včeraj. In kdaj ga lahko sedaj pričakuješ?

ja res mi je čudno , gospa v pisarni je rekla da takoj ga dobijo ga zdravnik podpiše in ga pošlejo naprej pa če me bo skrbelo naj še kar pokličem , pa da do konca tega tedna bi mogu bit... ja se meni tudi zdiuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.9.2010 8:35:33   
Akilene
Pa že gre tako za nas, ko smo iz periferije in naši osebni ginekologi ne delajo v bolnici. Jau!! saj bo! Je pa zoprno, še meni gre na živce, da ti ne pošljejo že 1x. Kam si pa klicala? Bom najbrž tudi jaz naslednji teden začela težit. Mogoče bi bilo dobro kar direkt na laboratorij za medeicinsko genetiko poklicat?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
29.9.2010 8:44:24   
tanjusi
Poklicala sem v porodnišnico , potem pa so me prevezali v eno pisarno ... mislim da tam ko izdajajo izvide...ma ne vem kam še naj kličem ...bom jutri spet zatežila če ne bo nič...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
29.9.2010 9:24:54   
tanjusi
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6478018
odgovor Pušenjaka ...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.9.2010 9:44:52   
netopirček
joooooj tanjusi, a še vdno ni izvida???!!! groza! držim pesti, da ga dobiš danes ali jutri! user posted image

sem spet v službi in še vedno štrajkamo! (beri: delamo tako kot vedno, pri nas se štrajk ne pozna kaj prida!)

komaj čakam, da bo najino stanovnje končano, sva ga dobila od moje babice, ona pa je šla živet v prazno stanovanje, katerega lastnice smo z mamo in mojo sestro in je tudi prazno! dela stojijo, ker čakava malarje, da zakitajo in pofarbajo, potem še parkete zbrusit, prej pa še na kopalnico, zazidat dve steni, odtoke prilagodit in ploščice položit! upam, da bo do konca oktobra končano! sva pa imela rok do konca avgusta! saj ne zamujava preveč, a ne? user posted image

komaj čakam na naslednji pregled, ki je 18.10, morfologijo pa pri dr. Japlu v UKC šele 27.10.! komaj čakam! sem pa že danes šefu povedala, da me ta dva dneva ne bo v službo!

tako, te pa gremo nazaj štrajkat!

lepe mi bodite!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.9.2010 9:54:47   
Akilene
tanjusi - lepo, da si se obrnila na Pušenjaka. Ta si vzame vsaj čas in odgovori. Seveda, si lahko upravičeno jezna, še jaz sem. Če tvoj hitri test hodi že 8 dni, kaj bo potem šele z mojimuser posted image  Pa naj bo slučajno kaj narobe?! Mislim, štrajk gor ali dol, tu se gre za življenja, čeprav majcena. Poglej še 1x na odpustnico od AC v kolikšnem času so napislai da dobiš izvid. Potem pa poklići direkt na genetiko in se sklicuj na to dejstvo.

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.9.2010 10:18:55   
naja17
Ojla...

tanjusi - ti se sam ne razburjat, sej bo pršu...

netopirček - to sva midva lani... pa sva mislila, da bova notri konc julija, pa konc avgusta, pa septembra, pol sem pa obupala... Vselila sva se decembra, 2 dni pred vselitveno žurko, k je bla pa nora (eni sosedi sploh niso doma spal user posted image )....

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.9.2010 10:49:46   
tarikata
ojla so user posted image !

morfologija je za nami, vse ok, imamo user posted image , videla srčka, želodček, ledvica, prsni koš, rokice, nogice,....skratka vse ok! user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.9.2010 10:55:21   
tanjusi
tarikata ... superuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.9.2010 11:01:01   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tarikata

morfologija je za nami, vse ok, imamo user posted image , videla srčka, želodček, ledvica, prsni koš, rokice, nogice,....skratka vse ok! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.9.2010 11:10:37   
Poli_H
IZVIRNO SPOROČILO: tarikata

user posted image user posted image user posted image  upam da bomo vse s tako pozitivo poročale user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.9.2010 11:14:27   
Eva07
Pozdravljene!

Po dolgem času se spet oglašam in upam, da bom lahko zdaj pridno čvekala.

V glavnem imela sem en kup zdravstvenih težavuser posted image , na srečo nič v zvezi z nosečnostjo, tako da moja mala pikica je ok, čeprav me je obup strah, da ji vsa zdravila niso škodila ampak dohtarji pravjo da ne.

No vmes sem imela tudi pregled, vse vredu, poslušale srček, uz ni bilo. Morfologija, ki je tudi naslednji pregled pa imam 5.11.2010. Hm kar težko mi bo počakat do takrat, ne vem če ne bom kakšen samoplačniški UZ vmes, da se prepričam da je vse ok, razen če bo pikica me začela kaj žgečkat. En čas nazaj sem imela občutek da je to to ampak  zdaj pa že lep čas nič ne čutim, trebuh nič ne zrasel ( no saj ne morem reči da ga ni, je konkreten ampak se je ustavil pri tej velikostiuser posted image )

Tanjusi upam da dobiš čimprej lep izviduser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.9.2010 14:40:33   
tanjusi

Ali ima še katera bolečine v kolkih ? Jaz sem zdaj že dva dni opazila da me boli levi kolk , pa ledvica in gre bolečina sem v trebuh in to ni celodnevna bolečina ... ampak zvečer oz. popoldne ...predvidevam da je to zaradi tega ker je postlica zadaj pa mali nizko leži...in ko se malo nahodim čez dan me začne bolet... no recimo da je tako :)... me je že skrbelo , ampak ker bolečina ni celodnevna mislim da bo nekaj takega ...

(a camus)

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.9.2010 14:49:42   
Heilie
Kakšno zatišje, spet nikjer nobene, vse na sončku user posted image

Mene zaenkrat kolki ne, me pa hrbet zgoraj med lopatcama boli oz. me nekaj šipa notri...grozno neprijetnouser posted image
Mogoče vseeno dobro če pokličeš ginekologa pa malo vprašaš kaj bi bilo, čeprav jaz tudi mislim, da če bi te kaj resno bolelo bi te celi dan.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.9.2010 15:56:40   
nelikaa
Pozdravljene!

Joj danes sem imela pa toliko dela, da nisem nič utegnila na net. Še 1 urico, pa grem končno domov! Zjutraj ob 7h sem bila že na pregledu. Poslušali smo srčka in to je to. To da sem slišala srček mi je prav polepšalo dan.

MORFOLOGIJO imam 4.10.

Šibam delat nazaj, pa se kaj slišimo.

P.s.: Držim pesti za dobre izvide!!!

< Sporočilo je popravil nelikaa -- 29.9.2010 15:58:46 >

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
29.9.2010 17:26:36   
emilija2008
Tanjuši, nekaj od teh tvojih bolečin mi je znano. Sploh tole v križu, pa potem ko se širi bolečina proti ledvicam. Mene je tole bolelo ful kaka 2 tedna nazaj. Malo so me boleli tudi kolki, pa seveda tudi spredaj, spodaj pod pasom. Pa sem takrat vprašala ginekologinjo, če je to normalno in mi je odgovorila,da vsako naslednjo nosečnost bolj boli. No, meni se je zaenkrat tisto ta hudo umirilo, čeprav še sem in tja zaboli ,špikne...

Tarikata, čestitke!!!!

Meni pa manjka energije... gre mi nič prav od rok. Do 12 ure še nekako gre, potem pa je kriza.user posted image  Tudi doma ne zmorem veliko...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
29.9.2010 19:16:27   
nelikaa
MORFOLOGIJO imam 4.10.

Se opravičujem. Pomota user posted image . MORFOLOGIJO imam 4.11.

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
30.9.2010 6:32:10   
naja17
Jutrooooo....

Če to res drži, da bo dete prevzelo navade mamice, sem ga jest s temle spanjem mal na je*ala user posted image  Upam, da bo kontra, da bo nenaspan, pa bo spal dalj kot jaz user posted image

tarikata - v katerem tednu si? kak si mela že morfologijo? pol me pa še nelikaa ustraši s tem zgodnjim datumom, sem kr mal user posted image ... No, drgač pa čestitke...

eva07 - kaj pa je blo, če smem pofirbcat? mene je ful strah, da ne bom na kakih antibiotikih pristala... mam ful slabo vodo, so mi jo zdej poslali na sanford test in čakam, a bom rabla jest antibiotike user posted image

No, ajde babe auf, jest sem že celo uro pokonc user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
30.9.2010 7:07:39   
Akilene
Dobro jutro!

naja17, sva že dve! Sedaj, ko bil lahko spala, se zbujam ob nemogočih urah. O, bomo še pogrešale možnosti spanja, ko pridejo naši user posted image .

Zbudim se tako lačna, da bi lahko pojedla "konja". Zdaj načrtno kupujem manj, tako, da je danes za zajtrk na izbiro le kislo mleko in kos starega kruha user posted image .

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
30.9.2010 7:31:16   
tarikata
sm baje v 18.tednu.
moja G je pohitela, vendar imam spet čez 4 tedne UZ in bo takrat ponovno pogledala, baje ima najboljši UZ v SLO. sm pa jezna nanjo, ker mi ima 3d pa ga noče uporabljati user posted image user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
30.9.2010 7:49:22   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 70 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 10
št. user posted image
user posted image : 51 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
30.9.2010 7:51:09   
5ra8

user posted image

user posted image

anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
pikachu - 20.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10
_sanja_* - 27.10.

user posted image

Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
inia - 18.10
pikachu - 20.10
naja17 - 25.10
morowi - 25.10
discoamela - 27.10
_sanja_* - 27.10
*Niniočka* - 27.10
netopirček - 27.10
5ra8 - 29.10
SaMaa - 29.10
Klemy82 - 02.11
nelikaa - 04.11
Eva07 - 05.11
rožica86 - 18.11

user posted image

Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
30.9.2010 8:04:46   
Poli_H
Dobro jutro!!!
jej kolk sem dans naspidirana... samo bi skakala po firmi gor in dol user posted image  Danes je dan D - izvem če so mi odobrili kredit, pa še pregled mam ob 15.30. Tak da ni čudno da me meče user posted image

tanjusi držim pesti, da danes dobiš izvide testa user posted image

hrana kaj pa to, ko se mi čisto nič ne lušta? že cel teden ena in iste težave... kaj jest za malico, kaj za kosilo, kaj za večerjo? Odprem hladilnik... fuj... pa sama hrana ki jo drugače rada jem. Ni luštov! In pol se prisilim, pa pač nekaj vzamem, ker kruli pa mi na 3 urce ziher. Jao, pa jaz, celo življenje dobra jedka user posted image

Lep in nestresen dan vam želim user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
30.9.2010 8:47:31   
tanjusi
Danes sem dala možgane na off glede izvidov user posted image če pa bo kaj pa javim...
Glede hrane sem pa tako tako...od začetka sem se mogla prav silit da sem sploh kaj jedla ker mi je vse smrdelo posledično sem shujšala ... pa sladko mi je smrdelo... no zdaj sem pa že boljšuser posted image ... sladko mi zeelo diši bom mogla dans nekaj sladkega spečt ... no saj posledično so pa šle kile zdaj gor user posted image ...čeprav trebuh pa ni neki ogromen ...kake trebuščke mate pa ve? Se pa spomnim da tudi pri prvih nosečnostih nisem imela nevem kakega trebuha... noben ni verjel da sem že za rodit.. no pol fanta sta bla pa kr konkretna oba nad 3500user posted image ...
Aja pa predvidevam da trebuh ni tako ogromen zaradi tega ker je mali spodaj , zadaj...

(a camus)

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......