mija75
|
Ojla punce! Po dolgem času se javljam, sicer berem vas skoz, ampak pišem bolj malo. Mi je bilo skoz slabo, tako, da se mio zdi, da šele ene 2 tedna funkcioniram bolj normalno. Občasne slabosti so še, ampak ni primerjav s tistim kar je bilo. Upam, da se me še spomnite - še ena z dvojčki. Vmes sem imela že preglede, kaže, da je vse ok. Glede spola pa so bile izrečene že vse kombinacije, moj G na nuhalni - 2 fantka (ampak zgolj ugibanje). Pušenjak na nuhalni - 2 punčki. No ta torek sem imela spet pregled in je rekel moj G - fantek + punčka. Ampak še vedno ni sigurno,bomo na morfologiji. Imam jo 22.10. Pravi pa, da sta velika, za 1 teden večja . Samo, da so zdravi. Akilene in Tanjusi - spremljam zgodbo, držim pesti. Verjamem, da je psihično ubijajoče, tudi jaz sem razmišljala, da bi šla samoplačniško na AC, ker imam 35 let, pa še 2 sta, ampak sem si premislila in verjamem, da bo vse ok. Imam pa še eno vprašanje, oz. rabim pomoč. Kupila sem si hlače za nosečnice v H&M. Ene so 38 št in so mi ok, druge pa 40 in so mi prevelike. Sicer ne pretirano, ampak so tudi malo elastične. Tiste, ki imate mogoče malo več izkušenj, koliko se poveča konfekcijska št. v nosečnosti. Berem, da nekatere nosijo isto številko kot navadne hlače, sam da so nosečniške. Zdaj pa ne vem, ker sem prvič noseča. Aja , moja prvotna številka konfekcije je 36-38. Zdaj sem se razpisala, če se bo kateri sploh dalo brat . V glavnem uživajte vse skupaj v N!
|