|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
27.9.2010 9:40:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!user posted image

Vikend je minil, kljub dežju. Včeraj sva skakala po lužah, da sva bila oba mokra do zoknov, kljub gumi škornjem in nepremočljivim hlačam. user posted image Fajn je bilo. Pa LEGO dan smo imeli. Ata se je tako trudil sestavljati razne hiše, balkone, avtomobile z naloženimi prikolicami, pa še in še, Valenitin pa je užival pri podiranju le-tega. user posted image Včasih se vprašam, kdaj bo nastopil ta dan, ko moj otrok ne bo več samo razturaval stvari, da bo začel kaj ustvarjati? user posted image Saj malo potiska avtobus z naloženo prikolico a kaj kmalu ga tako prime in vrže na tla, da vse leti.user posted image
Večerja pri kolegih je bila okusna in cel veče je zelo hitro minil. Valentin pa je ponoči pri moji mami klical " Mam, Mami!" user posted image

No, danes pa smo spet na šihtu...imamo kao štrajk....pa bomo videli kako se bo danes delalo.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za lep vikend!
Čuj, pri nas je tudi tak s kockami, mami sestavlja, mala pa vse razturava, ampak jaz full rada sestavljam kocke.user posted image

Jaz pa neeeee! No, pa ima zato moj fetiš za to, da smo včeraj ob 14.30h šli v Leclerca po nove kocke. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.9.2010 11:13:24   
KOKICA32
Ni nobene?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.9.2010 11:30:23   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Uf, si se razpisala... a ne gledaš filma? user posted image
Ne vem, če bi Niko lutke zanimale al ne, sam po moje ne. Vsaj risank ne gleda še tak zavzeto kot Tija. Pa tudi fajn mi je, da greva s Tijo včasih kam same. Ker ona to ful rabi. Odkar je Nika, je hočeš nočeš vedno druga na vrsti. Ne me narobe razumet, ampak sej veš - dojenček vedno rabi prvi hrano, pa vse ostalo... Zdej šele, ko je Nika malo večja, se začenja tisti fer play... ma ne znam razložit, sam fajn mi je, da sva včasih s Tijo sami ins e ji res 100% posvetim.
Ja, tako pride pol, nimaš kaj. Zdej se sekiraš, sam pol boš pa hitro notri padla in boš vidla, da boš do obeh enaka, sam Lia se bo mogla navadit, da je tu še eno malo dete, ki pa še malo bolj rabi mamico kakor ona. Ne se tak bat, vse bo ok. user posted image
Joj ime za fantka... še dobro, da mamo same pupe, ker za fantka sva tud midva mela problem pri iskanju imena... Ne vem, ma po moje bo še ena pupa. user posted image Tara je pa ful lepo ime.user posted image

Bog ne daj, da te moj čuje, se že zdaj križa, ko vidi kakega atija, ki čaka pred trgovino in potem pridejo ven mami in 2 hčerkici, natovorjeni z vrečkami in mu vrnejo upostošeno kartico!user posted image user posted image user posted image
No, če pa bo vseeno pupa, bo pa Tara, ja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej si me pa nasmejala! Točno tako zgleda, ko me pridemo iz trgovine! Ok, kartico dam jaz svojo, ampak on mora pol vreče tovorit! user posted image user posted image
Ja ni kej, moj je blažen med ženami. Sam veš, kolker mu delamo sivih las, ga tud cartamo in razvajamo tak da včasih je reees blažen. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 303
27.9.2010 11:31:25   
Najaa

Ni nobene?

Jaz sem prišla iz šopinga. V mullerju akcija praška, leclerc škatle za igrače pa nekaj malenkosti, pa takoj gre 40-50 evrov. user posted image Madonca, tak je drago vse.

KOKICA kak gre kaj stavka? Ste že kaj dosegli? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.9.2010 11:48:24   
KOKICA32

Ni nobene?

Jaz sem prišla iz šopinga. V mullerju akcija praška, leclerc škatle za igrače pa nekaj malenkosti, pa takoj gre 40-50 evrov. user posted image Madonca, tak je drago vse.

KOKICA kak gre kaj stavka? Ste že kaj dosegli? user posted image

user posted image user posted image user posted image za šoping! Kateri prašek pa je v akciji?

Nič, nič, delam še bolj kot drugače!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.9.2010 11:54:17   
Najaa
Tekoči ariel. user posted image

No jaz grem pa zdaj kosilo skup vržt, pa bo že ura naokol, da grem po mularijo. Tak hitro teče čas, da je za znoret! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.9.2010 11:59:40   
KOKICA32

Tekoči ariel. user posted image

No jaz grem pa zdaj kosilo skup vržt, pa bo že ura naokol, da grem po mularijo. Tak hitro teče čas, da je za znoret! user posted image user posted image

Aja? Super, te pa moram jaz tudi iti....user posted image user posted image user posted image

Ja, se 3x obrneš okrog pa je že ura cajt, ne? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.9.2010 12:08:20   
Najaa
Ne bom kuhala. Nas je tašča povabla na kosilo. user posted image Sam mal mi je smotan, ker mi to tak pozno pove... A kera ve, kako dolgo so lahko gobe v hladilniku, da se ne pokvarijo? Včeri sem jih dala iz zmrzovalnika.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.9.2010 12:45:19   
KOKICA32
Uuuu, ne bi vedela Najaa, samo se mi zdi, da ne prav dolgo. Dobro dan ali dva, več pa jaz ne bi riskirala!user posted image

Pa super za sicer "zapoznelo" taščo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.9.2010 12:47:05   
Najaa
Sej tega me je strah, da se ne bi še zastrupli kje. user posted image Sem rekla mojemu, da jih lahko za večerjo z jajci naredim, pa noče, ker so res malo težke za zvečer... Kaj vem, bodo pa jutri za zajtrk.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.9.2010 12:51:54   
KOKICA32

Sej tega me je strah, da se ne bi še zastrupli kje. user posted image Sem rekla mojemu, da jih lahko za večerjo z jajci naredim, pa noče, ker so res malo težke za zvečer... Kaj vem, bodo pa jutri za zajtrk.

Te pa jih h tašči zraven nesi in jih naj ona porabi.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.9.2010 14:01:42   
KOKICA32
A imate ve tudi vse oranžno? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.9.2010 15:29:44   
felix7

Dobro jutro!
Ponedeljeeeeeeeeeeeeeeeek! Še 5user posted image user posted image user posted image  (ponedeljkov do porodniške)user posted image

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 313
27.9.2010 15:30:01   
felix7

Ne, ne bom vprašala, ostaja user posted image
Ma veš kaj, glede okusa za imena, sem pa jaz tak tak. Preden sem zanosila, sem rekla, da če bo fant, bo imel neko močno, udarno ime, če bo pupa, pa neko spevno ime. Ker mi imena na 3 črke niso in niso sedla. Vse okrog so sami Gali, Vali, to pač ni bil moj okus... in potem nekak pride moj na Lia, pa mi je bilo takoj všeč. Za fanta pa že prej nisva imela imena, glede na to, da nisva vedela kaj bo, bi bila malo kriza, če bi bil fantek... No, zdaj pa še vedno nimava za fantka!:(

pol ti pa povem, kako bi mi dali ime fantku, če bi ga imeli user posted image  Aljaž bi bil user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 314
27.9.2010 15:36:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ne, ne bom vprašala, ostaja user posted image
Ma veš kaj, glede okusa za imena, sem pa jaz tak tak. Preden sem zanosila, sem rekla, da če bo fant, bo imel neko močno, udarno ime, če bo pupa, pa neko spevno ime. Ker mi imena na 3 črke niso in niso sedla. Vse okrog so sami Gali, Vali, to pač ni bil moj okus... in potem nekak pride moj na Lia, pa mi je bilo takoj všeč. Za fanta pa že prej nisva imela imena, glede na to, da nisva vedela kaj bo, bi bila malo kriza, če bi bil fantek... No, zdaj pa še vedno nimava za fantka!:(

pol ti pa povem, kako bi mi dali ime fantku, če bi ga imeli user posted image  Aljaž bi bil user posted image

lepo ime...

mi imamo samo ime za punčko, ker tako mora biti pri nas, ko bo tako dalečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.9.2010 20:01:29   
PERSIDA
Pupe moje.Moram vas pozdravit in vam povem ,da mislim na vas .Čez dan mi več ne uspe prit za komp zvečer sem ,pa kao.Zadnje dni je vse preveč stvari za urejat.Sicer sem na tekočem kaj dogaja samo dnevnikov ne pišem.Obljubim,da bo spet čas in pol bo spet kaj za brat in to veliiiiiiiiiiko user posted image ,če me prej ne pobere od tega vremena.Al,pa od malih dveh,sedaj ko je tako vreme sta maladva ravno čudna tak,da si take zmišljujeta ,da se mi na čase že rola.Ponoči,pa že tretji teden ne spimo tak,da rol,rol,rokenroluser posted image .Tak,da ja pridem spet kaj jamrat ,ker vas res potrebujem.user posted image .

tulpek - naj bo RENEuser posted image ,Tara ,pa je bla moj favorit ,pa je pimpek Tomažu zrastouser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.9.2010 21:15:32   
KOKICA32
Persida- sem te že pogrešala. Oglasi se še kaj. user posted image user posted image

Drugače pa dober večer!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.9.2010 7:34:54   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Moj Valentin pa je ponoči bruhal, po mojem mnenju zaradi sluzi, ki se mu nabira od kašlja. Moj ga bo danes peljal k zdravniku, da mu malo poslušajo pljučka. Že kar nekaj časa kašlja in ima poln nos. Drugače se dobro počuti. Ob 1.30h ponoči se je hotel z motorjem voziti po stanovanju.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 318
28.9.2010 7:52:55   
tasa_m
Dobro jutro, evo po 2 dneh se oglašam...samo samo na hitrco, grem delat user posted image

Pikapoke za Valentina. user posted image user posted image
Persida tebi en velik objem, da urediš vse tako kot treba user posted image user posted image user posted image
Tulipan, Tara je men full lepo ime user posted image

Naja kako si ti?
Kokica, danes tudi štrajkate al več ne? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.9.2010 7:56:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro, evo po 2 dneh se oglašam...samo samo na hitrco, grem delat user posted image

Pikapoke za Valentina. user posted image user posted image
Persida tebi en velik objem, da urediš vse tako kot treba user posted image user posted image user posted image
Tulipan, Tara je men full lepo ime user posted image

Naja kako si ti?
Kokica, danes tudi štrajkate al več ne? user posted image

Tasa, hello!user posted image

ja, eni s stavko nadaljujejo a kaj ko smo mi izvzeti...user posted image

Ne delaj preveč.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.9.2010 8:16:49   
tasa_m
Hehe, včeraj je zarad te stavke bil moj ati na RTVju pri poročilih user posted image  user posted image  user posted image Ker je šel v ZG in je čakal ne vem kolko ur na mejnem prehodu in so ga snemali oz. je še nekaj povedal. Samo ker sem glih Lijo v tistem času kopala nisem videla. Ma je reko, da je povedal več, kot je bilo po TVju user posted image Mater, mamo zvezdo doma...mu moram za avtogram rečt user posted image  user posted image  user posted image

Nebom, nebom delala. Delam samo 5 urc..do 14h tak da gre ven user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.9.2010 9:15:23   
Najaa
haha tasa pol sem pa vidla tvojega atija! Sem gledala poročila. user posted image  Sam če se še tak matram, se ne spomnem zdej, kak zgleda. user posted image user posted image
Drugače sem pa ok, hvala. user posted image  Pa ti?

Pošiljam vam lep pozdravček iz mojega rodnega mesta. Najbolj sem vesela, da grem h frizerju! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.9.2010 9:25:53   
KOKICA32
Najaa- uživaj pri frizerju!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.9.2010 14:00:20   
Najaa
Kaj? Danes pa no čvek at all? user posted image

Bom uživala ja. user posted image
S puncAMI smo šle v tuš in sem totalno razočarana nad njihovo igralnico Oslarija. Mislim no, odprta je šele od treh poleg tega pa starši sploh ne smemo noter. user posted image  In kako Niko samo pustim tam?? Eh brezveze...
Pol smo pa mal bluzile in ko smo prišle domov, Nika sploh ni hotla zaspat. Že včeri zvečer mi ga je sračkala. Verjetno sprememba okolja, ok, sej bo spala doma. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.9.2010 14:57:35   
KOKICA32
Ne, Najaa, pravilna ugotovitev! Nobene ni danes....user posted image

To v Oslariji je pa res bedarija.user posted image Pa kaj piše od katerega leta dalje je primerno?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.9.2010 14:58:25 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?