Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uf, si se razpisala... a ne gledaš filma? Ne vem, če bi Niko lutke zanimale al ne, sam po moje ne. Vsaj risank ne gleda še tak zavzeto kot Tija. Pa tudi fajn mi je, da greva s Tijo včasih kam same. Ker ona to ful rabi. Odkar je Nika, je hočeš nočeš vedno druga na vrsti. Ne me narobe razumet, ampak sej veš - dojenček vedno rabi prvi hrano, pa vse ostalo... Zdej šele, ko je Nika malo večja, se začenja tisti fer play... ma ne znam razložit, sam fajn mi je, da sva včasih s Tijo sami ins e ji res 100% posvetim. Ja, tako pride pol, nimaš kaj. Zdej se sekiraš, sam pol boš pa hitro notri padla in boš vidla, da boš do obeh enaka, sam Lia se bo mogla navadit, da je tu še eno malo dete, ki pa še malo bolj rabi mamico kakor ona. Ne se tak bat, vse bo ok. Joj ime za fantka... še dobro, da mamo same pupe, ker za fantka sva tud midva mela problem pri iskanju imena... Ne vem, ma po moje bo še ena pupa. Tara je pa ful lepo ime. Bog ne daj, da te moj čuje, se že zdaj križa, ko vidi kakega atija, ki čaka pred trgovino in potem pridejo ven mami in 2 hčerkici, natovorjeni z vrečkami in mu vrnejo upostošeno kartico! No, če pa bo vseeno pupa, bo pa Tara, ja. Zdej si me pa nasmejala! Točno tako zgleda, ko me pridemo iz trgovine! Ok, kartico dam jaz svojo, ampak on mora pol vreče tovorit! Ja ni kej, moj je blažen med ženami. Sam veš, kolker mu delamo sivih las, ga tud cartamo in razvajamo tak da včasih je reees blažen.
|