|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
28.9.2010 15:45:32   
tasa_m
ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.9.2010 19:38:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, Najaa, pravilna ugotovitev! Nobene ni danes....user posted image

To v Oslariji je pa res bedarija.user posted image Pa kaj piše od katerega leta dalje je primerno?

Ne, nič ne piše razen to, da otroci od 10.leta niso zaželjeni. oz naj se ne zadržujejo notri. user posted image  Mislim, ful grdo no, mene tam ne vidijo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.9.2010 19:38:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša user posted image

Sem žeeee! user posted image user posted image user posted image  Ustrižena z veliko blond prameni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.9.2010 19:40:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sem žeeee! user posted image user posted image user posted image  Ustrižena z veliko blond prameni. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšna slikca mogoče, bjonda? :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.9.2010 20:51:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšna slikca mogoče, bjonda? :D

A zdej... čaki bom probala, sam na fb, na našem zidu.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.9.2010 20:56:49   
Najaa
Čuj ne bo šlo, ker mama nima programa za slike, pa ne da se mi ga zdej iskat po netu... Eh pa tak sem se lepo nastavila objektivu. user posted image  Bom jutri od doma, obljubim. user posted image

spps, kak si kaj? Sam bereš, kaj? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 331
29.9.2010 8:08:47   
PERSIDA
Dobro jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
29.9.2010 8:12:35   
tasa_m
dobro jutro. Persidica tnx za zajtrk, kavico pa glih pijem. user posted image

Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.9.2010 8:18:45   
PERSIDA
...

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 29.9.2010 8:19:12 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 334
29.9.2010 8:20:08   
PERSIDA

Oooooo Najaa pol si prava mačka zdaj. Kaj pa rdeča? A samo jaz zastopam rdečo barvo? No, saj je okej, da vsaj ena user posted image user posted image

Bi me lahko povabla še mam glih malo cajtauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 335
29.9.2010 8:33:08   
Tulipan12
Dobro jutro! Sreda je tu!user posted image
Neupravičen en dan in pol na RRuser posted image
Pa novi jesenski look mi je všeč!user posted image
Grem malo prebrat, če ste kaj čvekale!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 336
29.9.2010 8:51:15   
Tulipan12
No, ja, niti si ne zaslužim neopravičeno, ker vidim, da tut ve niste nekaj dosti sodelovaleuser posted image
Najaa user posted image user posted image user posted image  za novo frizurco!
Felix iščem ime brez šumnikov - don t ask!!!user posted image
Persida Rene JE favorit, sam ko bi vedela kak se moj piše, bi tak dol padla kak gre to skupajuser posted image
No, da še kr favorite napišem: Luka, Lukas, Zak, Rene, Vito, Nik, Nino... eh, ko gledam ta imena, sem že tak naveličana onega listka na hladilniku, da bo na koncu kak Aleksanderuser posted image
Tasa ata je prava facauser posted image
Kokica če ne štrajkaš več, pridi malo na RR, al zdaj tu štrajkaŠ?user posted image  Upam, da je Valentin že bolje!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 337
29.9.2010 8:52:13   
Tulipan12
Tak, zdaj pa si grem po kavo, pa vas še malo zamorim s tem, kak je bilo na pregledih!

Neposredna povezava do sporočila: 338
29.9.2010 8:54:34   
Najaa

ej bom... enkrat bom šla še mal na rdečo, zdej pa še ne.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 339
29.9.2010 9:17:56   
Tulipan12
Evo me s kavico nazajuser posted image
V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok!user posted image
Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenjeuser posted image  Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njejuser posted image
Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka!user posted image user posted image user posted image  In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smehuser posted image
Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečtuser posted image user posted image  pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urceuser posted image , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to.
Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
29.9.2010 9:20:58   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Evo me s kavico nazajuser posted image
V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok!user posted image
Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenjeuser posted image  Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njejuser posted image
Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka!user posted image user posted image user posted image  In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smehuser posted image
Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečtuser posted image user posted image  pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urceuser posted image , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to.
Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinicauser posted image

user posted image  Jaz pa v sedmem mesecu nosečnosti to dvigujemuser posted image user posted image user posted image  Pardon - 10200g

Neposredna povezava do sporočila: 341
29.9.2010 9:23:05   
Tulipan12

ej bom... enkrat bom šla še mal na rdečo, zdej pa še ne.

Jaz pa sem se odločila, da ko rodim, grem nekje spomladi nazaj na svetla pramenauser posted image  Se mi že zdaj lušta, samo ne vem kolko časa bom imela za frizerja in pri svetlih se mi full narastek pozna...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.9.2010 9:39:51   
Tulipan12
Kaj zdaj, štrajkate al sem se preveč razpisala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
29.9.2010 10:47:06   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Kaj pa kaka slikica? Zame, ko me ni na FB?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.9.2010 10:52:28 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 344
29.9.2010 10:47:08   
KOKICA32

Pa jaz!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 345
29.9.2010 10:51:19   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Sem komaj sedaj prišla v službo, ker sem imela še en pregled v UKC, ko grem drug teden pod nož.

Tulipan- super za user posted image in Lio! Je, kar težka je!user posted image

Valentin je včeraj dobil ventolin, tak, da sedaj to izvajamo vsakih 6 ur...Pa dvomim, da bo kaj pomagalo. Popoldan je še dobil vročino 38.8, tak, da je po Calpolu zaspal...ponoči je spal do 01h, ko sva mu spet dala ventolin, nato pa Calpol, ker je še imel vročino. Potem pa je postal tako naspidiran, da se je vstajal v postelji in skakal, pa plesal, midva pa oba koma. Sedaj pa ne vem, če je bla to reakcija na kombinacijo zdravil al kak? Najaa?user posted image
Danes je brez vročine in je ata z njim doma. V vrtec ne sme kak teden.

Sedaj pa grem delatiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 346
29.9.2010 11:50:27   
Tulipan12

Dober dan!user posted image

Sem komaj sedaj prišla v službo, ker sem imela še en pregled v UKC, ko grem drug teden pod nož.

Tulipan- super za user posted image in Lio! Je, kar težka je!user posted image

Valentin je včeraj dobil ventolin, tak, da sedaj to izvajamo vsakih 6 ur...Pa dvomim, da bo kaj pomagalo. Popoldan je še dobil vročino 38.8, tak, da je po Calpolu zaspal...ponoči je spal do 01h, ko sva mu spet dala ventolin, nato pa Calpol, ker je še imel vročino. Potem pa je postal tako naspidiran, da se je vstajal v postelji in skakal, pa plesal, midva pa oba koma. Sedaj pa ne vem, če je bla to reakcija na kombinacijo zdravil al kak? Najaa?user posted image
Danes je brez vročine in je ata z njim doma. V vrtec ne sme kak teden.

Sedaj pa grem delatiuser posted image

Pod nož? Zakaj pa, če ni skrivnost?
Mogoče pri Valentinu ni kombinacija zdravil, ampak da je samo mogoče več spal in bil premalo aktiven - tako reakcijo jaz pri Lii opažam...
Upam, da se je že čisto zdrav!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 347
29.9.2010 11:57:01   
KOKICA32
Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp!user posted image Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov.user posted image

Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
29.9.2010 12:31:04   
Tulipan12

Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp!user posted image Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov.user posted image

Ojej, kolko časa moraš bituser posted image  Jaz sem šla po operaciji onega lipoma kar isti dan domov, sicer sem imela izgovor, da dojim in sem zjutraj prišla nazaj, ampak mi je full pasalo, ker mi je najhuje ležat v bolnici, če me nič ne boli. Drugo je, če te boli, potem ti paše.
Te pa bom imela res monologe na RR, danes sam midve tu gor nekaj strašivauser posted image  Pa daj, reci jim, da rabiš internet v sobi, ker maš neko pomembno delouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.9.2010 12:36:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ojej, kolko časa moraš bituser posted image  Jaz sem šla po operaciji onega lipoma kar isti dan domov, sicer sem imela izgovor, da dojim in sem zjutraj prišla nazaj, ampak mi je full pasalo, ker mi je najhuje ležat v bolnici, če me nič ne boli. Drugo je, če te boli, potem ti paše.
Te pa bom imela res monologe na RR, danes sam midve tu gor nekaj strašivauser posted image  Pa daj, reci jim, da rabiš internet v sobi, ker maš neko pomembno delouser posted image user posted image user posted image

user posted image ja, saj mi je ful kriza, ker bom tako dolgo tam. Dali pa so mi možnost, glede na to, da imam malega otroka, da sem si sama izbrala termin op.

sem že razmišljala o tem ja, da jim rečemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?