|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
25.9.2010 21:59:25   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
Vi pa nisete bili Titovi pionirčki!user posted image
user posted image

jaz sem bila prva generacija, katera ni bila ne user posted image

jaz pa zadnja, ki je še bila user posted image  nisi nič zamudila, don't worry user posted image

Jaz pa prva, ki ni bila več mladinka. user posted image
Kaj ni nič zamudila? Modre kapice in rdeče rutke ni dobila! user posted image

ja, pridejo prav za maškare user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.9.2010 21:59:29   
Najaa

Zdaj glih berem, kako so ene neumne, da grejo pod svojim nickom napisat kaj naj naredijo, da bodo imele večji OD ali naj začne hlinit enostarševsko družino ali kaj. user posted image Mislim, piši pod anonimno, če že misliš kaj takega naret.

In pol se najde par pametnih buč, katere bi vse kaznovale katere hlinijo (-mo) enostarševsko družino. OKej, samo prvo je potrebno kaznovat sodišče, katero mi je izdalo odložbo za preživnino, ne mene. Tak.

ma, vsak se po svoje znajde. Vsak, ki ima možnost, to izkoristi, normalno. Kriva je država, ki ne naredi reda oz. to dopušča. Isto kot si privatniki nakazujejo minimalne plače, pol pa na vse možne načine vlečejo denar iz firme. Sej bi bili neumni, če bi državi dajali še kaj več denarja, kot ga že sama požre... Pa ne me narobe razumet, nikakor ne podpiram goljufij in kriminala, ampak v tej mačehovski državi se mora vsak po svoje znajt.

felix, se popolnoma strinjam s tabo. Včasih sem bila proti vsemu temu... danes pa, glej če si sam ne boš zrihtal, ti noben nič ne bo dal. Ko jih j... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.9.2010 22:00:15   
Najaa

o Nejč user posted image  a dežuraš? user posted image

Seveda. En more. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.9.2010 22:00:58   
felix7

zdej sva dve user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 279
25.9.2010 22:00:59   
Najaa

Vi pa nisete bili Titovi pionirčki!user posted image
user posted image

jaz sem bila prva generacija, katera ni bila ne user posted image

jaz pa zadnja, ki je še bila user posted image  nisi nič zamudila, don't worry user posted image

Jaz pa prva, ki ni bila več mladinka. user posted image
Kaj ni nič zamudila? Modre kapice in rdeče rutke ni dobila! user posted image

ja, pridejo prav za maškare user posted image

Jaz sem si dala enkrat gor na eni žurki za božič. user posted image user posted image user posted image user posted image Malo heca mora bit, pravjo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 280
25.9.2010 22:02:00   
Najaa

zdej sva dve user posted image user posted image

Pa še Tulipan je, sam očitno je padla v film. Zdej bo konec, pa počas je začel cuker padat in se ziher že joka od sreče. user posted image Tulipan, malo heca, saj veš. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 281
25.9.2010 22:03:14   
felix7

Pa še Tulipan je, sam očitno je padla v film. Zdej bo konec, pa počas je začel cuker padat in se ziher že joka od sreče. user posted image Tulipan, malo heca, saj veš. user posted image

ma jest kokoš pa gledam en film na TV3, precej srhljiv je. In pol me bo spet strah... ampak, ko sem ga začela gledat, me je pritegnil in nisem mogla nehat. Zdej pa mam...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
25.9.2010 22:05:06   
Najaa

ma jest kokoš pa gledam en film na TV3, precej srhljiv je. In pol me bo spet strah... ampak, ko sem ga začela gledat, me je pritegnil in nisem mogla nehat. Zdej pa mam...user posted image

A si sama doma?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 283
25.9.2010 22:06:54   
felix7

A si sama doma?

k sreči ne, ampak vseeno... sej veš, kak zajc sem user posted image  pa ti? samevaš?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 284
25.9.2010 22:09:55   
Najaa

A si sama doma?

k sreči ne, ampak vseeno... sej veš, kak zajc sem user posted image  pa ti? samevaš?

Kakor vzameš. Nisem sama doma, ampak samevam. user posted image Hec, moj dela tule na rač., jaz pa se zabavam po svoje.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 285
25.9.2010 22:11:31   
felix7

A si sama doma?

Kakor vzameš. Nisem sama doma, ampak samevam. user posted image Hec, moj dela tule na rač., jaz pa se zabavam po svoje.

o, a je frej dons? sej pol maš podobno situacijo kot jaz. Moj tudi dela na računalniku user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 286
25.9.2010 22:13:23   
Najaa
Fraj je, ja.
yania te pozdravlja z msn-ja. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 287
25.9.2010 22:14:08   
Najaa
No, filma je konec. Tulipan, kje si? Sam tale ples na koncu je bil pa fenomenalen! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 288
25.9.2010 22:26:13   
felix7

Fraj je, ja.
yania te pozdravlja z msn-ja. user posted image

hvala user posted image  no, sem vedla, da ne bi smela filma gledat, ker na konc te srhljivke je pa še pisalo, da je posneta po resničnih dogodkih. Matr, spet me bo strah oz. me je že...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
25.9.2010 22:27:38   
Najaa
Me prav nič ne zanima vsebina filma. user posted image
Sej maš moža doma, kaj te bo strah! user posted image

Nič, grem spat. Lepo se mejte in se tipkamo. Lahko noč!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 290
25.9.2010 22:28:21   
felix7

Me prav nič ne zanima vsebina filma. user posted image
Sej maš moža doma, kaj te bo strah! user posted image

Nič, grem spat. Lepo se mejte in se tipkamo. Lahko noč!

nočko! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.9.2010 20:52:22   
felix7
Cel dan nobene objave? No, sej prav, da uživate nedeljo z otročki in možmi user posted image

Pa lep večer še naprej!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.9.2010 8:00:15   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Vikend je minil, kljub dežju. Včeraj sva skakala po lužah, da sva bila oba mokra do zoknov, kljub gumi škornjem in nepremočljivim hlačam. user posted image Fajn je bilo. Pa LEGO dan smo imeli. Ata se je tako trudil sestavljati razne hiše, balkone, avtomobile z naloženimi prikolicami, pa še in še, Valenitin pa je užival pri podiranju le-tega. user posted image Včasih se vprašam, kdaj bo nastopil ta dan, ko moj otrok ne bo več samo razturaval stvari, da bo začel kaj ustvarjati? user posted image Saj malo potiska avtobus z naloženo prikolico a kaj kmalu ga tako prime in vrže na tla, da vse leti.user posted image
Večerja pri kolegih je bila okusna in cel veče je zelo hitro minil. Valentin pa je ponoči pri moji mami klical " Mam, Mami!" user posted image

No, danes pa smo spet na šihtu...imamo kao štrajk....pa bomo videli kako se bo danes delalo.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.9.2010 8:58:40   
Tulipan12
Dobro jutro!
Ponedeljeeeeeeeeeeeeeeeek! Še 5user posted image user posted image user posted image  (ponedeljkov do porodniške)user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.9.2010 9:00:12   
Tulipan12

No, filma je konec. Tulipan, kje si? Sam tale ples na koncu je bil pa fenomenalen! user posted image user posted image

Eh, mi je internet ven vrglo, pa dragi je prišel iz pijače - if U know what I meanuser posted image user posted image user posted image

Ja, končni ples zmagaaaa!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
27.9.2010 9:04:18   
Tulipan12

Uf, si se razpisala... a ne gledaš filma? user posted image
Ne vem, če bi Niko lutke zanimale al ne, sam po moje ne. Vsaj risank ne gleda še tak zavzeto kot Tija. Pa tudi fajn mi je, da greva s Tijo včasih kam same. Ker ona to ful rabi. Odkar je Nika, je hočeš nočeš vedno druga na vrsti. Ne me narobe razumet, ampak sej veš - dojenček vedno rabi prvi hrano, pa vse ostalo... Zdej šele, ko je Nika malo večja, se začenja tisti fer play... ma ne znam razložit, sam fajn mi je, da sva včasih s Tijo sami ins e ji res 100% posvetim.
Ja, tako pride pol, nimaš kaj. Zdej se sekiraš, sam pol boš pa hitro notri padla in boš vidla, da boš do obeh enaka, sam Lia se bo mogla navadit, da je tu še eno malo dete, ki pa še malo bolj rabi mamico kakor ona. Ne se tak bat, vse bo ok. user posted image
Joj ime za fantka... še dobro, da mamo same pupe, ker za fantka sva tud midva mela problem pri iskanju imena... Ne vem, ma po moje bo še ena pupa. user posted image Tara je pa ful lepo ime.user posted image

Bog ne daj, da te moj čuje, se že zdaj križa, ko vidi kakega atija, ki čaka pred trgovino in potem pridejo ven mami in 2 hčerkici, natovorjeni z vrečkami in mu vrnejo upostošeno kartico!user posted image user posted image user posted image
No, če pa bo vseeno pupa, bo pa Tara, ja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.9.2010 9:06:20   
KOKICA32

Dobro jutro!
Ponedeljeeeeeeeeeeeeeeeek! Še 5user posted image user posted image user posted image  (ponedeljkov do porodniške)user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.9.2010 9:18:21   
Tulipan12

Punce, rabim ime za fantkaaaaaa!!! Sej ne rečem, da bo user posted image , ampak nimamo sploh imena!user posted image  Če bo punčka, imava nekak v ožjem izboru Tara (je na T kot dragi, ker je Lia na L kot jaz, pa vedno mi je bilo všeč), češrav sem danes videla še eno ime, ki mi je padlo v oči - Kali. Ne vem zakaj, nekak me je potegnilo. V glavnem, pubec pa bo kr pubec, ker nimamo imena, tak!user posted image

pa boš vprašala za spol al se boš pustila presenetit? user posted image
predlogov za imena pa niti ne bom naštevala, ker vidim, da imava preveč različen okus glede tega user posted image  

Ne, ne bom vprašala, ostaja user posted image
Ma veš kaj, glede okusa za imena, sem pa jaz tak tak. Preden sem zanosila, sem rekla, da če bo fant, bo imel neko močno, udarno ime, če bo pupa, pa neko spevno ime. Ker mi imena na 3 črke niso in niso sedla. Vse okrog so sami Gali, Vali, to pač ni bil moj okus... in potem nekak pride moj na Lia, pa mi je bilo takoj všeč. Za fanta pa že prej nisva imela imena, glede na to, da nisva vedela kaj bo, bi bila malo kriza, če bi bil fantek... No, zdaj pa še vedno nimava za fantka!:(

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.9.2010 9:21:05   
Tulipan12
Eh, sem zabluzila malo!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.9.2010 9:23:08   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan!user posted image

Vikend je minil, kljub dežju. Včeraj sva skakala po lužah, da sva bila oba mokra do zoknov, kljub gumi škornjem in nepremočljivim hlačam. user posted image Fajn je bilo. Pa LEGO dan smo imeli. Ata se je tako trudil sestavljati razne hiše, balkone, avtomobile z naloženimi prikolicami, pa še in še, Valenitin pa je užival pri podiranju le-tega. user posted image Včasih se vprašam, kdaj bo nastopil ta dan, ko moj otrok ne bo več samo razturaval stvari, da bo začel kaj ustvarjati? user posted image Saj malo potiska avtobus z naloženo prikolico a kaj kmalu ga tako prime in vrže na tla, da vse leti.user posted image
Večerja pri kolegih je bila okusna in cel veče je zelo hitro minil. Valentin pa je ponoči pri moji mami klical " Mam, Mami!" user posted image

No, danes pa smo spet na šihtu...imamo kao štrajk....pa bomo videli kako se bo danes delalo.user posted image

user posted image user posted image user posted image  za lep vikend!
Čuj, pri nas je tudi tak s kockami, mami sestavlja, mala pa vse razturava, ampak jaz full rada sestavljam kocke.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?