Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa ko vsaj ne bi deževalo. Pol sta ble pa še tamale res tečne na trenutke za znoret in sem že razmišljala, da gremo v kako igralnico... kaj? A viruse pobirat? že tako Nika spet kašlja tisti njen suh kašelj, ki jo ponoči zbuja in ji moram nos čistit pa kpljice v nos, pa še kak sirup... v glavnem, spet imamo noči polne kašlja. Eh, sej ne bom jamrala, sam tak se trudim, da ja ne bi zbolele, no... Upam, da se iz kašlja ne razvije še kaj več.- Jaz sem se tudi že skoraj v zid zaletavala zaradi tega vremena! Pa sem si malo razporedila dan, zjutraj sva imele TV in računalnik - plesno, pevske točke, s premori za hrano in previjanje, potem malo v Qulandijo, pa malo počivat, pa kuhat, no, potem je prišel ati, smo pojedli, je šla mami malo ležat ona2 pa malo naokoli, potem pa se je ati začel rihtat za ven, mi2 pa sva šli še malo pogledat, če imajo že kje gumi škornje št.21, pa jih ni bilo, pa domov, večerja, tuširanje, pižama, spanje! In sobote je konec! Vreme je res za znoret! Da maš tako cel teden, se ti zmeša Ker je jutri enako napovedano, imamo v planu en obisk in pa Bumbar. Naja imate pa smolo s temi virusi, ker ti je res potem full mimo, da bi otroka v kako igralnico peljal, kar je v takem vremenu najboljša varianta, ker se ima on fajn, pa tebi ne skače po glavi doma. Saj bo tudi to minilo enkrat!
|