Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Punce, rabim ime za fantkaaaaaa!!! Sej ne rečem, da bo , ampak nimamo sploh imena! Če bo punčka, imava nekak v ožjem izboru Tara (je na T kot dragi, ker je Lia na L kot jaz, pa vedno mi je bilo všeč), češrav sem danes videla še eno ime, ki mi je padlo v oči - Kali. Ne vem zakaj, nekak me je potegnilo. V glavnem, pubec pa bo kr pubec, ker nimamo imena, tak! pa boš vprašala za spol al se boš pustila presenetit? predlogov za imena pa niti ne bom naštevala, ker vidim, da imava preveč različen okus glede tega Ne, ne bom vprašala, ostaja Ma veš kaj, glede okusa za imena, sem pa jaz tak tak. Preden sem zanosila, sem rekla, da če bo fant, bo imel neko močno, udarno ime, če bo pupa, pa neko spevno ime. Ker mi imena na 3 črke niso in niso sedla. Vse okrog so sami Gali, Vali, to pač ni bil moj okus... in potem nekak pride moj na Lia, pa mi je bilo takoj všeč. Za fanta pa že prej nisva imela imena, glede na to, da nisva vedela kaj bo, bi bila malo kriza, če bi bil fantek... No, zdaj pa še vedno nimava za fantka!:(
|