|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 22:26:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
28.9.2010 8:19:58   
kiara24
Jutro....

ena user posted image za vse zaspančke. Klara je že v vartsvu. Sedaj pa mojega peljem v KR, jaz pa na potepinkanjeuser posted image .

Khurde- ne meni so rekli da se je klara okužila med porodom, in to zato ker je bila tako na suhem, ker mi je dva dni preden sem rodila voda odtekla.user posted image Mislim pa da sem v zadnje gledala mojo katroteko in je notri pisalo negativno za streptokoke.

****- joj kako smo luštkani, pa kar na traktorju.... imaš pa ful luštkan majhen trbušček.

Barva je meni ogabna. Nisem priležnik takih baru.

Ploha- kako ste pa vi kaj?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.9.2010 8:42:17   
Jancci
V albumu slikice iz bndime, pa moj trebuh zdej 32t5d

Zgleda ko moj pri 30 tednih. Sem ga včeraj zvečer merla...100 cm je obsega. Pri M sem imela na koncu 105.

Sonček tole z vrtcem je pa fajn. Jest sem za našega slišala, da je bolj bogi. Sem slišala, da prejšnji teden ko je bilo tako lepo vreme niso šli otroci nič ven, ker je bilo kao premraz. user posted image Ne vem, če ji ni boljš doma, ker je cel dan zunaj ?!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.9.2010 9:37:51   
ronja
mamo Khurde še tu ali že rojeva?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
28.9.2010 11:44:20   
kiara24
Punce nekaj me zanima....

rada bi zamenjala G v Kr ali je katera to že naredila? Kakšen je postopekuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
28.9.2010 12:17:04   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

mamo Khurde še tu ali že rojeva?

še še user posted image user posted image user posted image

mela ctg, mal popadkov, tko kot že na dveh prej... v četrtek se grem v P pokazat, ker bo čez vikend en teden čez rok. toj to.

kiara, med nosečnostjo kao ne moreš zamenjat G oz. moraš imet ogromno srečo, da ti rata, ker kao nosečnic ne sprejemajo, če jih že nekdo drug vodi.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
28.9.2010 13:26:29   
Jancci
rada bi zamenjala G v Kr ali je katera to že naredila? Kakšen je postopekuser posted image

Jest sem šla od Podlipnikove k Rantovi. V bistvu se moraš zmenit z "novim" G da te vzame, za nek datum pregleda in potem samo sporočiš kje je tvoja kartoteka in jo sami prenesejo. Pa potem pri novi G podpišeš pristopno izjavo.

Ima pa Rantova taaaaaakkkoooo gužvo, da vedno čakam ko en idiot tam. Mal se pozanimaj koga bi mela pa mal prašaj za čakalne vrste. Ponavadi dajo novim nekaj mesecev čakanja. Verjetno je res boljše, da počakaš do konca nosečnosti in potem zamenjaš. Kdo pa je tvoj G? Zakaj bi menjala?

O Khurde! Ti si pa zdej že malčez rok, a? Sej bo... držim pesti!! A drugače si "doma"?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
28.9.2010 15:32:25   
kiara24
Jancci- drugače imam Riznarja, saj je kul pa vse. Samo pri pregledih je treba vse iz njega ven vlečt, pa ful je grob.... pa te fore pa nič ne pove, ful je tiho, ko ga vprašaš kar nekaj zamamolja in niti ne veš kaj ti je povedal.... Rada bi šla k Rejliču, na netu sem gledala da ima čakalne dobe 2 meseca. 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
28.9.2010 17:37:50   
marta82
Ojla punce, kako ste?

Khurde si vztrajna...user posted image  Uživaj še zadnje dni s podnajemnikom pa želim čim lepšo porodno izkušnjo.

V petek imava obletnico poroke (peto), greva v soboto v savno in na večerjo. Komaj čakam nekaj časa samo za naju.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
28.9.2010 18:15:54   
*x*y*z*
O Khurde je še tu, cel dan stalno mislim da že crta in komaj čakam da odprem rr, da vidim kako ime sta izbrala, pa kako je lepo šlo,... pa nič novega user posted image
Niia - ne vem kaj bomo imeli, nismo vprašali bo user posted image
Pa hvla vsem za lepe komplimente user posted image
Aja, pa moj trebuh v 1nosečnosti je meril 125cm, zdej pa meri 113, velik obseg vseeno user posted image več maščobe

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
28.9.2010 21:22:23   
khurde
ojla user posted image

grem počas spat. hvala za lepe želje, še vedno prenašam okoli podnajemnika user posted image

marta, super plan imata user posted image  pa čestitke za obletnico, čeprav par dni prezgodaj user posted image

x-y-z, luštne slikce, pa na eni ima tko fajn navihan pogled user posted image  mi2 sva zdaj vprašala; jaz niti ne bi, ampak sem tokrat popustila, naj mu bo user posted image  je pa tudi G enkrat po nesreči nekaj omenila. tko da bi v bistvu v vsakem primeru vedela

moj trebuh je bil ene dva tedna nazaj na 96 cm, prvič sem šla rodit z nekje 107 obsega. se bom pa šla zmerit, sem firbec user posted image

nočko user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 28.9.2010 21:25:15 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
28.9.2010 22:39:14   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: niia

V albumu slikice iz bndime, pa moj trebuh zdej 32t5d

****. Kako je lep tvoj dečko, pa zrastel je ful. Tista s trebuščkom mi je sploh user posted image .

res jeuser posted image user posted image

symona sva šli k Zdravkotu in Mirici, pa ti? delata po domančičevi metodi
najki - zaradi išiasa in prebavil

marta - čestitam in lepo se imejta, a 5 je  - slamnata obletnica ,al kaj žeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.9.2010 9:40:34   
*x*y*z*
Kje ste vse?
Khurde?
Midva sva od ponedeljka prehlajena, mali pa je ponoči grozno slabo spal, jst še slabše, zgleda da ne bo ostalo samo pri prehladu...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.9.2010 9:45:17   
Hijacinta
Jutro punce,

kakšen lep sonček user posted image user posted image user posted image . Sem kar boljše volje.

Najki jst bom šla rodit kar v Ljubljano, ker če bo tako kot prvič za kam drugam ne bo časa user posted image . Rok mam pa 11.11. Malo za tabo pa malo pred ***** user posted image .

***** luškan trebušček, meni na sliki izgleda prav majhen, manjši kot moj. Sem se šla še jst zmerit, tud men firbec ni dal mira. Jst jutri začnem 35 teden pa imam obseg 100, prvič je bla 100 tudi končna številka. Upam sicer da mi zaradi rane tokrat ne bo prav veliko več zrasel.
Matija je pa res luškan, ga že dolgo nismo vidli user posted image .

Zvezdica dejte še nam malo teh las user posted image Če ne bi vidla ne bi verjela. Čist noro kakšna čupca. Cel cortek je!

Jancci isti je naš vrtec. Tudi nič ne hodijo ven. Men to res ni jasno. Zato ga pa midva letos nisva hotla dat v ta vrtec čeprav sva ga dobila. Sva pa z novim vrtcem res noro zadovoljna.

Khurde še kar tukaj!? Nisem vedla da bosta imela parček user posted image . Zdej maš pa samo še par dni da rodiš septembra, ker oktober je že zaseden, pol nimamo pa nobene septembra user posted image

Ravno rešujem vprašalnik za darovanje matičnih celic, pa kakšna butasta vprašanja so zraven:
? za očete: Ste bili kaj cepljeni med zadnjo nosečnostjo user posted image

Nič grem še kafetek skuhat pa pridem nazaj.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.9.2010 11:36:25   
Zvezdica
hojla

mal pucam...dons pride sedežnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa L sva sobo preuredila..pa P tudi:)

super zadovoljna sem danesuser posted image
pa da se pohvalim, robotka sem kupila :)

khurde kukuuser posted image
Hijacinta... helov. povej,kdaj greva kavo pit?
Ker tukaj se punce nič ne zmenimo:(

A čmo en dan v koloseju organizirat srečanje? Ploha vem, da je zauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.9.2010 11:41:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

hojla

mal pucam...dons pride sedežnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa L sva sobo preuredila..pa P tudi:)

super zadovoljna sem danesuser posted image
pa da se pohvalim, robotka sem kupila :)

khurde kukuuser posted image
Hijacinta... helov. povej,kdaj greva kavo pit?
Ker tukaj se punce nič ne zmenimo:(

A čmo en dan v koloseju organizirat srečanje? Ploha vem, da je zauser posted image

maš prou user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.9.2010 11:55:55   
khurde
kuku user posted image user posted image user posted image

matr, no, jutri moram na pregled v P in me kar mal mori tole. k se mi ne da gor pa dol fijakat user posted image

dete očitno še zadovoljno ždi v meni, ponoč sem se neki zbujala, me je ful trebuh bolel (kao popadki, ker je bilo tudi v iber trdo itd. vse skupaj), pol se je pa nehal... drugega kot čakat ne morem, upam, da bo jutri vse tok ok, da bojo še počakal, ker bi raje, da se spontano začne.

tko... grem počas kuhat, eno kavo sem si še dolžna, pa mal na kavč ležat in se sama sebi smilit user posted image  mal se  hecam user posted image  se ne smilim, sam jutrišnji pregled mi ni všeč

pa še mami mi je rekla, da v petek ne smem rodit, ker ima direktor rd in se mi zdi, da mu noče veselja naredit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.9.2010 12:03:28   
*x*y*z*
Khurde vem kako je ko greš čez rok, pri nas so pregledi takrat v bolnici, vsaka dva dni, vsi naročeni ob 8h zjutraj, največkrat odpraviš enkrat do 12h, pri meni k mi še to kri bolj kontrolirajo, se je pa še to vleklo, po 1 tednu čez rok sem se naveličala in se dogovorila za sproženje, pa mene so ti pregledi boleli za znoret, sem se ful bala kako me bo bolelo za rodit, pa je porod bil mala malca user posted image

A vaši otroci imajo telebajska igračo doma? Ne vem kaj izbrat, ker naš je nor na njih, ko pridemo v pikapoko, se tam vsede in jih posluša. Kolebam pa med tistim z lučko in tistim s televizijo. Patrik mislim da ima z lučko, vsaj kar je na sliki videt, a ne.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.9.2010 12:08:51   
khurde
mah, jaz sem bila v prve 3 dni čez, pa sem bila še pri G. zdaj imam pa obe P (lj in kr) ene 20-23 km stran, pa se mi sploh ne da vozit gor pa dol user posted image  pa še vedno je gužva zjutraj, tko prot lj kot proti kr in ne vem, kdaj bi pol sploh mogla štartat user posted image  že ob šestih, če bi hotla bit ob osmih tam user posted image user posted image user posted image

nima telebajska. tudi ne gleda. ima enega mucija za spat, ta je najbolj nepogrešljiv. ostalo pa podedovane plišaste igrače.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.9.2010 12:32:15   
Ploha
khurde: a maš amnio jutr? ob 9 boš vsega fertik al pa tm okol, sej to veš, da do 8 sprejemajo za amnio, če si kasnej jim pa ni nič všeč...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.9.2010 12:35:58   
ronja
nima telebajska. tudi ne gleda.

Enako. Tudi je večina igrač podedovanih, tudi Lejlin najljubši -pingi.

Sem bila v službi v upanju, da bo tale prehlad minil, pa so me klicali iz vrtca, da Ronja kašlja in sem šla ponjo. Sem hotela nazaj v službo kar s tamalo, pa nisem mogla vozit prikolice, vse mi je bilo tako težko, da sem se na pol poti nazaj obrnila in sva domov prišli.
Očitno se je sezona viroz začela. Sem pa vesela, da je vsaj zob ok.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.9.2010 12:43:18   
*x*y*z*
Kaj punčko si ji kupila? Oz. bi ji mogla fantka user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.9.2010 12:45:35   
*x*y*z*
Ploha kako ste kaj? Kakšno je stanje zdej po dobrem mesecu? A si kaj utrujena? To verjetno da si, samo tko na splošno kaj je potrebno pazit pri ta velikih otrocih?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.9.2010 13:43:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ploha kako ste kaj? Kakšno je stanje zdej po dobrem mesecu? A si kaj utrujena? To verjetno da si, samo tko na splošno kaj je potrebno pazit pri ta velikih otrocih?

hm...ja glih včeraj zvečer se mi prvič zgodil, da sem ko sta obe jokali, mela občutek tesnobe, mislim, tko no, prav dušilo me na momente, ne da bi mi blo hudo tisti moment ker sta jokali ampak tko motil me je, utrujenost pa mal živčnost in na koncu dneva ven udari...

tko da sem danes meto dala na počitnice k moji mami, ker to je noro, bi reku hugo user posted image

mah jst sm zmer rekla, ne smeš prvega otroka pustit, se morš še vedno ukvarjat z njim tako kot si se prej, sam včasih se to ne da....manca je velik bolj zahtevna ko meta, poleg tega se ne redi dovolj, kljub temu da sva na AM, po hranjenju jo morm mal dlje pokonc držat, ker drugače mi bruhne v loku. Nekaj dni po porodu sva ujele porodno težo, zdej je stara mal več kot en mesec, pa v ponedeljek ko je bla patronažna pri nas in jo vagala še ni mela 5kg...pa men je jasno, da se ne redimo vsi po tabeli in zato mi gre to tolk na k****...pač bo bolj suhica kot meta...jest mislim, važno da se redi in da ne hujša oz. ne obstane na isti teži. To je pa to.

še vedno mava z meto tisto rutino, da jo dajem spat, jest in to, pač osnovne reči, vmes se igrava, skupaj pospravljava, pogovarjava, sam ona bi kar še in še...razumem čist, sam jest sm pa včas tako hin, da bi najraj v smrtni tišini sedela nekje in se spočila...

meta se je začela ful bolj crkljat pri meni v naročju, kar prej ni, pa meni je to čist super. Samo jo morm prou merkat, kdaj bi ona to rada, ker če ne so tisti pogledi, žalost, slaba vest pri meni...

drgač pa manco objema in vse, pa mam oblutek da vedno manj tepe in išče na ta način pozornost, ker se pač vsedem z njo dol in se igrava, jest mal preveč zagret kot ona, ampak sej bo tud ona v ta leta pršla user posted image

sem pa včeraj kar obe kopala hkrati, meto v banjo, igrače not, manco v banco in sm najprej njo zrihtala, pol da sm meto ven spravla iz bane zrihtala, pol sta mele pa pevske vaje...ena lačna, druga bi se crkljala pa en mal pojedla...

pospravljam takrat ko spi vsaj meta ali pa to delava skupaj, za kosilo probavam prpravt zvečer, recimo pomfi nardim in ga dam v vodo, nekaj zadev imam v skrinji in bo šlo.

< Sporočilo je popravil Ploha -- 29.9.2010 13:45:38 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.9.2010 13:59:03   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

khurde: a maš amnio jutr? ob 9 boš vsega fertik al pa tm okol, sej to veš, da do 8 sprejemajo za amnio, če si kasnej jim pa ni nič všeč...

verjetno,  ja. ker če grem v kr, jo imam. če grem v lj, pa sam pregled. sam bom šla kar v kr. mi je pa rekla, naj pridem kadarkoli,, moja G, samo sem na netu prebrala, da do osmih.

ploha, dobra si, da popedenaš user posted image user posted image user posted image

ronja, user posted image user posted image user posted image  I ima pa tudi enga pingvina,  k ji je še posebej ljub. podedovan od tete, moje sestre. ime mu je dala pa "meme", še preden je bila leto stara, edina igrača z lastnim imenom user posted image  in pol tut pingota, ko kdaj na računalniku gleda, tko kliče, pa vse pingvine, k jih vidi.

x-y-z, mucija, ne punčke, če mene misliš

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.