Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Ploha kako ste kaj? Kakšno je stanje zdej po dobrem mesecu? A si kaj utrujena? To verjetno da si, samo tko na splošno kaj je potrebno pazit pri ta velikih otrocih? hm...ja glih včeraj zvečer se mi prvič zgodil, da sem ko sta obe jokali, mela občutek tesnobe, mislim, tko no, prav dušilo me na momente, ne da bi mi blo hudo tisti moment ker sta jokali ampak tko motil me je, utrujenost pa mal živčnost in na koncu dneva ven udari... tko da sem danes meto dala na počitnice k moji mami, ker to je noro, bi reku hugo mah jst sm zmer rekla, ne smeš prvega otroka pustit, se morš še vedno ukvarjat z njim tako kot si se prej, sam včasih se to ne da....manca je velik bolj zahtevna ko meta, poleg tega se ne redi dovolj, kljub temu da sva na AM, po hranjenju jo morm mal dlje pokonc držat, ker drugače mi bruhne v loku. Nekaj dni po porodu sva ujele porodno težo, zdej je stara mal več kot en mesec, pa v ponedeljek ko je bla patronažna pri nas in jo vagala še ni mela 5kg...pa men je jasno, da se ne redimo vsi po tabeli in zato mi gre to tolk na k****...pač bo bolj suhica kot meta...jest mislim, važno da se redi in da ne hujša oz. ne obstane na isti teži. To je pa to. še vedno mava z meto tisto rutino, da jo dajem spat, jest in to, pač osnovne reči, vmes se igrava, skupaj pospravljava, pogovarjava, sam ona bi kar še in še...razumem čist, sam jest sm pa včas tako hin, da bi najraj v smrtni tišini sedela nekje in se spočila... meta se je začela ful bolj crkljat pri meni v naročju, kar prej ni, pa meni je to čist super. Samo jo morm prou merkat, kdaj bi ona to rada, ker če ne so tisti pogledi, žalost, slaba vest pri meni... drgač pa manco objema in vse, pa mam oblutek da vedno manj tepe in išče na ta način pozornost, ker se pač vsedem z njo dol in se igrava, jest mal preveč zagret kot ona, ampak sej bo tud ona v ta leta pršla sem pa včeraj kar obe kopala hkrati, meto v banjo, igrače not, manco v banco in sm najprej njo zrihtala, pol da sm meto ven spravla iz bane zrihtala, pol sta mele pa pevske vaje...ena lačna, druga bi se crkljala pa en mal pojedla... pospravljam takrat ko spi vsaj meta ali pa to delava skupaj, za kosilo probavam prpravt zvečer, recimo pomfi nardim in ga dam v vodo, nekaj zadev imam v skrinji in bo šlo.
< Sporočilo je popravil Ploha -- 29.9.2010 13:45:38 >
|