|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
1.10.2010 7:17:18   
petra88
ooooo khurde čestitke tud z moje strani!!!! Fajn se cartajte!!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 8:16:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 8:21:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.10.2010 8:41:12   
kiara24
Jutro vsem....

pa ena za vse vasuser posted image .

No še mal pa gremo na UVZ, moj gre zraven tako da bo ful lepo. Samo če se bo G razvezal jezik drugače bo pa ta UVz zelo kratek če se mu ne bo odvezal jezik, in bo bolj tiho. Pa upam, da dobim kako slikico od miške piške.user posted image

Danes bo bolj klavrno vreme jutri pa v nedeljo pa naj bi bil sonček in upam, da bo res tako, ker bi bil že čas za en lep vikend.

Se tipkamo še ko se vrnem nazaj iz KR.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.10.2010 9:22:00   
ronja
khurde, čestiiiitaaaam!!!user posted image user posted image user posted image Želim ti pa... - saj veš, kajuser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.10.2010 12:50:52   
kiara24
Ja kj e pa ste danes vse... nikjer ni nobene pa tako grozno vreme je zunaj.

Bila na UVz vse ok. Je ful dolg časa gledal pa ne morš vrjet mi  je dal 2 slikici 4D in se ful lepo vidi obrazek. Pa pol je še vse povedal kje je kaj, to je zanj že rekord.....

V gl. zdej grem pa počivat k sem zmatrana, pol pa kosilo narest, pa po mojga in po Klaro.

Za kosilo bo danes krompirjeva solata in pa ribice, pečene v koruzni moki.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.10.2010 13:01:33   
Ploha
kosilo: golaž iz skrinje, župa od včerej in makarone v vodo pa sem fertik...mami bi rekla, "ta hitra ančka" user posted image user posted image

manca mi je spala 8 ur ponoči, ob pol 6 sm jo nafutrala in sva podalšale do pol 10...sem se spočilaa juhej user posted image user posted image

popoldne pa po meto...komej čakam, taka tišina je...

hijacinta:
v torek lahko, ob pol 8 mam posvetovalnico za meto pol pa lahko pridemo babe. Kdaj vam odgovarja punce, dejte no povedat?!

sma pogoj je, da smo vse zdrave (za nas troje govorim)...a ni čudn ane user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.10.2010 13:08:00   
Ploha
kiara; a to je bla že morfologija? vuhu, kako gre hitr user posted image user posted image pa super za dobro opravljen pregled in za R. k se mu je očitno odvezu jezik user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.10.2010 14:03:39   
kiara24
Ploha- ja morfologija je bila že. In super je bilo tolk časa gledat otorčka.user posted image A ja ti si še vedno brez Mete sem mislila da si jo pol zvečer šla iskat. Je pol tam tudi prepsla pa to. Super. To mi še nismo porbal. Vrjamem da je tišina pri nas je tudi že dva dni dopoldan tišina in mi je prav čudno. se ful navadiš na čeblanje.....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.10.2010 14:37:35   
Ploha
kiara: mi smo probal že pred porodam, ker je itak bila pol pri moji mami 5 dni in 5 noči...in tud patronažna je rekla naj jo dam, če jo kdo lahko pomerka, brez slabe vesti...pa sem jo in mam energije na izvoz...user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.10.2010 15:01:23   
snikolina
HEJ user posted image

Če sem prav zasledila, je KHURDE včeraj povila sinčka Aljaža?? IN TO NA MOJ ROJSTNI DAN!!!! hahahahahaaa

ČESTITKE KHURDE še z moje strani!!! Super datum, moram rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.10.2010 16:12:25   
Zvezdica
snikolina, potempa z enodnevno zamudo vse najboljše.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.10.2010 16:14:45   
Zvezdica
plohca, predlagam kolosej, ve pa uro predlagajte :)

uglavnem, včeraj sem imela spet štalo s pritiskom, danes je še vedno 60/90, vrtelo se mi je, eno uro praktično nisem vedla zase,..,na k mi gre na k ni več ditamina za dobit.
Danes sem bila pri zdravniku, nič pametnega. vse to že sama vem user posted image

Grem mal počivat, mam tak glavobol da ni normalno.

bodte pridneuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.10.2010 16:15:57 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.10.2010 19:12:41   
sonček33
Zvezdica, naj glavobol mine in pritisk naraste.

Snikolina vse njboljše. Kako ste?

Najki, kje se skrivaš?

Marta, kako vaš falot?

Ploha, je fajn, ko je žverca doma?

Komaj čakam, da pride khurde kaj povedat.

Jancci,a jo kam mahnete ćez vikend?

Pogrešam krtekxx.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.10.2010 19:18:19   
farfala
zvezdica, to pa ni fajn, kaj npr. kava ti nič ne pomaga al kaj podobnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ronja ti in tvoji  tud potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A te boli zelo??

ploha ti si faca, imaš 2 mala otroka, pa si že bila na srečanjuuser posted image user posted image in si se celo fajn naspalauser posted image user posted image ! Super ,res ti gre dobro. Kako se pa drugač počutiš? Še kakšne bolečine ipd.
Kdaj boš pa kaj v Celju al kje v bližini, da vas pridem pogledat, vas 3 babuškeuser posted image user posted image

mimi, marta bosta dali kakšno sliko gor?user posted image

snikolina - vse najboljše!!

symona - kako je bilo pri BE???

kiara super, da je vse OK. A ti je sprintal kakšno sliko?

Kaj pa druge, kako ste?user posted image

Bile na trgatvi? v bndini al kako žeuser posted image user posted image

Pobrali jabolka?

Ste si že kaj pekli kostanje? Mi še ne, nimamo časa nit v gozd it in jih nabrat.

Pa ne morem verjet, da je že konec septembra.user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.10.2010 19:20:01   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pogrešam krtekxx.

Mene ne?user posted image user posted image

Samo na hitro sem pršla prečekirat Khurde

JEEEEE, ČESTITKE ZA SINČKA.... LEPO IME STA IZBRALA.... DA BI BLO VSE V REDU...

No, mi pa smo bli odsrede v bolnici, mali ima bronhitis, zdej smo boljše...

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 1.10.2010 19:22:10 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.10.2010 19:24:06   
*x*y*z*
ah, spet mi ne citira prav user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.10.2010 19:25:42   
farfala
ojej x.y.z user posted image user posted image torej 3 dni sta morala biti v bolnici? Kaj so pa delali?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.10.2010 19:53:17   
sonček33
Mene ne?

**** tudi tudi :) pa pikapoke za Matija

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.10.2010 20:31:29   
symona
Khurde, čestitke za sina aljaža. Sta lepo ime izbrala user posted image .
Zvezdica, naj ti čimprej mine glavobol in da se ti pritisk uredi.
Farfala, jaz sem zdaj 4 dni hodila k BE v MB na Dupleško c., tam delata matija in simona po dumančičevi, delata pa v hotelu, samo ne vem kako se mu reče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.10.2010 20:50:19   
Ploha
farfala: po vrsti user posted image tud v celje bom pršla...sej nimam obstanka doma, bi reku medved user posted image user posted image

zvezdica: v tprek v koloseju, od pol 9 do 9 že lahko pridem/o, pol pa povej kdaj in ti in postale lahko?

za jutr sm se že najavla nekam na obisk, kaj čem bit skos doma, pa tam majo majhne otroke, da bo meta mal družbe imela...

pa ugotovila sem, sej ne vem al sm vm že kej pravla, bom zdej v torkih vozila meto na igralne urice v vrtec, tuki  v našem kraju...aleluja da sploh kaj takega mamo...

no ta tork namo šle, ker mamo srečanje user posted image user posted image

pa mal vs bom forbčne nardila...jest pa nekaj vem, pa vm ne povem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.10.2010 21:36:08   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ojej x.y.z user posted image user posted image torej 3 dni sta morala biti v bolnici? Kaj so pa delali?

Ful je težko dihal, pa nič drugega, imel je nizko saturacijo in je šel na ventolin, malo mu je pomagal samo ne zadosti, zato smo ostali noter, da ga je dobil na štiri ure, ker pa imamo respirator tudi doma smo lahko šli domov in bomo delali zdej inhalacije še dva dni. zdej se mu počasi začenja šele luščit ketar, drugače pa je kar v redu. Sem pa tudi jaz imela isto samo v blagi obliki. Ma bo že, upam samo da se do poroda pocajtamo, ker v zadnjem mesecu smo že tretjič bolani.

Aja pa če bi šel M v vrtec, bi sgurno krivila vrtec za te bolezni. Tko pa vidim, da pač je potrebno dat skuzi tolko in tolko viroz

Sem zdej prebrala Ploha kako se pedenaste in kljub vsemu hudegu k se ti zdi, mislim da furaš prav lepo, sej jst pričakujem tudi hude čase...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.10.2010 21:51:39   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

pa mal vs bom forbčne nardila...jest pa nekaj vem, pa vm ne povem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nesramnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti nisi noseča, mogoče katera druga?user posted image user posted image kaj bi še lahko bilo, eh nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.10.2010 22:04:16   
farfala
symona  imaš ZS.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.10.2010 1:35:42   
Zvezdica
No, mi pa smo bli odsrede v bolnici, mali ima bronhitis, zdej smo boljše...

ojej ..zupam, da ste zdaj boljeuser posted image user posted image user posted image

zvezdica: v tprek v koloseju, od pol 9 do 9 že lahko pridem/o, pol pa povej kdaj in ti in postale lahko?

ok :) lahko enkrat takrat, mi2 pa ta dan ne bova šla v vrtec. user posted image

ti nisi noseča, mogoče katera druga?user posted image user posted image kaj bi še lahko bilo, eh nimam pojmauser posted image

enake misli sem imela user posted image user posted image user posted image dej ploha povejuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.