![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 7:17:18
|
|
|
|
petra88
|
ooooo khurde čestitke tud z moje strani!!!! Fajn se cartajte!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2010 8:16:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2010 8:21:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 8:41:12
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro vsem.... pa ena za vse vas . No še mal pa gremo na UVZ, moj gre zraven tako da bo ful lepo. Samo če se bo G razvezal jezik drugače bo pa ta UVz zelo kratek če se mu ne bo odvezal jezik, in bo bolj tiho. Pa upam, da dobim kako slikico od miške piške. Danes bo bolj klavrno vreme jutri pa v nedeljo pa naj bi bil sonček in upam, da bo res tako, ker bi bil že čas za en lep vikend. Se tipkamo še ko se vrnem nazaj iz KR.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 9:22:00
|
|
|
|
ronja
|
khurde, čestiiiitaaaam!!! Želim ti pa... - saj veš, kaj .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 12:50:52
|
|
|
|
kiara24
|
Ja kj e pa ste danes vse... nikjer ni nobene pa tako grozno vreme je zunaj. Bila na UVz vse ok. Je ful dolg časa gledal pa ne morš vrjet mi je dal 2 slikici 4D in se ful lepo vidi obrazek. Pa pol je še vse povedal kje je kaj, to je zanj že rekord..... V gl. zdej grem pa počivat k sem zmatrana, pol pa kosilo narest, pa po mojga in po Klaro. Za kosilo bo danes krompirjeva solata in pa ribice, pečene v koruzni moki.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 13:01:33
|
|
|
|
Ploha
|
kosilo: golaž iz skrinje, župa od včerej in makarone v vodo pa sem fertik...mami bi rekla, "ta hitra ančka" manca mi je spala 8 ur ponoči, ob pol 6 sm jo nafutrala in sva podalšale do pol 10...sem se spočilaa juhej popoldne pa po meto...komej čakam, taka tišina je... hijacinta: v torek lahko, ob pol 8 mam posvetovalnico za meto pol pa lahko pridemo babe. Kdaj vam odgovarja punce, dejte no povedat?! sma pogoj je, da smo vse zdrave (za nas troje govorim)...a ni čudn ane
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 13:08:00
|
|
|
|
Ploha
|
kiara; a to je bla že morfologija? vuhu, kako gre hitr pa super za dobro opravljen pregled in za R. k se mu je očitno odvezu jezik
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 14:03:39
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- ja morfologija je bila že. In super je bilo tolk časa gledat otorčka. A ja ti si še vedno brez Mete sem mislila da si jo pol zvečer šla iskat. Je pol tam tudi prepsla pa to. Super. To mi še nismo porbal. Vrjamem da je tišina pri nas je tudi že dva dni dopoldan tišina in mi je prav čudno. se ful navadiš na čeblanje.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 14:37:35
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: mi smo probal že pred porodam, ker je itak bila pol pri moji mami 5 dni in 5 noči...in tud patronažna je rekla naj jo dam, če jo kdo lahko pomerka, brez slabe vesti...pa sem jo in mam energije na izvoz...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 15:01:23
|
|
|
|
snikolina
|
HEJ Če sem prav zasledila, je KHURDE včeraj povila sinčka Aljaža?? IN TO NA MOJ ROJSTNI DAN!!!! hahahahahaaa ČESTITKE KHURDE še z moje strani!!! Super datum, moram rečt
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 16:12:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
snikolina, potempa z enodnevno zamudo vse najboljše.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 16:14:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
plohca, predlagam kolosej, ve pa uro predlagajte :) uglavnem, včeraj sem imela spet štalo s pritiskom, danes je še vedno 60/90, vrtelo se mi je, eno uro praktično nisem vedla zase,..,na k mi gre na k ni več ditamina za dobit. Danes sem bila pri zdravniku, nič pametnega. vse to že sama vem Grem mal počivat, mam tak glavobol da ni normalno. bodte pridne
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.10.2010 16:15:57 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 19:12:41
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, naj glavobol mine in pritisk naraste. Snikolina vse njboljše. Kako ste? Najki, kje se skrivaš? Marta, kako vaš falot? Ploha, je fajn, ko je žverca doma? Komaj čakam, da pride khurde kaj povedat. Jancci,a jo kam mahnete ćez vikend? Pogrešam krtekxx.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 19:18:19
|
|
|
|
farfala
|
zvezdica, to pa ni fajn, kaj npr. kava ti nič ne pomaga al kaj podobnega ronja ti in tvoji tud potrebujete A te boli zelo?? ploha ti si faca, imaš 2 mala otroka, pa si že bila na srečanju in si se celo fajn naspala ! Super ,res ti gre dobro. Kako se pa drugač počutiš? Še kakšne bolečine ipd. Kdaj boš pa kaj v Celju al kje v bližini, da vas pridem pogledat, vas 3 babuške mimi, marta bosta dali kakšno sliko gor? snikolina - vse najboljše!! symona - kako je bilo pri BE??? kiara super, da je vse OK. A ti je sprintal kakšno sliko? Kaj pa druge, kako ste? Bile na trgatvi? v bndini al kako že Pobrali jabolka? Ste si že kaj pekli kostanje? Mi še ne, nimamo časa nit v gozd it in jih nabrat. Pa ne morem verjet, da je že konec septembra.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 19:20:01
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pogrešam krtekxx. Mene ne? Samo na hitro sem pršla prečekirat Khurde JEEEEE, ČESTITKE ZA SINČKA.... LEPO IME STA IZBRALA.... DA BI BLO VSE V REDU... No, mi pa smo bli odsrede v bolnici, mali ima bronhitis, zdej smo boljše...
< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 1.10.2010 19:22:10 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 19:24:06
|
|
|
|
*x*y*z*
|
ah, spet mi ne citira prav
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 19:25:42
|
|
|
|
farfala
|
ojej x.y.z torej 3 dni sta morala biti v bolnici? Kaj so pa delali?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 19:53:17
|
|
|
|
sonček33
|
Mene ne? **** tudi tudi :) pa pikapoke za Matija
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 20:31:29
|
|
|
|
symona
|
Khurde, čestitke za sina aljaža. Sta lepo ime izbrala . Zvezdica, naj ti čimprej mine glavobol in da se ti pritisk uredi. Farfala, jaz sem zdaj 4 dni hodila k BE v MB na Dupleško c., tam delata matija in simona po dumančičevi, delata pa v hotelu, samo ne vem kako se mu reče.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 20:50:19
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: po vrsti tud v celje bom pršla...sej nimam obstanka doma, bi reku medved zvezdica: v tprek v koloseju, od pol 9 do 9 že lahko pridem/o, pol pa povej kdaj in ti in postale lahko? za jutr sm se že najavla nekam na obisk, kaj čem bit skos doma, pa tam majo majhne otroke, da bo meta mal družbe imela... pa ugotovila sem, sej ne vem al sm vm že kej pravla, bom zdej v torkih vozila meto na igralne urice v vrtec, tuki v našem kraju...aleluja da sploh kaj takega mamo... no ta tork namo šle, ker mamo srečanje pa mal vs bom forbčne nardila...jest pa nekaj vem, pa vm ne povem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 21:36:08
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ojej x.y.z torej 3 dni sta morala biti v bolnici? Kaj so pa delali? Ful je težko dihal, pa nič drugega, imel je nizko saturacijo in je šel na ventolin, malo mu je pomagal samo ne zadosti, zato smo ostali noter, da ga je dobil na štiri ure, ker pa imamo respirator tudi doma smo lahko šli domov in bomo delali zdej inhalacije še dva dni. zdej se mu počasi začenja šele luščit ketar, drugače pa je kar v redu. Sem pa tudi jaz imela isto samo v blagi obliki. Ma bo že, upam samo da se do poroda pocajtamo, ker v zadnjem mesecu smo že tretjič bolani. Aja pa če bi šel M v vrtec, bi sgurno krivila vrtec za te bolezni. Tko pa vidim, da pač je potrebno dat skuzi tolko in tolko viroz Sem zdej prebrala Ploha kako se pedenaste in kljub vsemu hudegu k se ti zdi, mislim da furaš prav lepo, sej jst pričakujem tudi hude čase...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 21:51:39
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pa mal vs bom forbčne nardila...jest pa nekaj vem, pa vm ne povem nesramnica ti nisi noseča, mogoče katera druga? kaj bi še lahko bilo, eh nimam pojma
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 22:04:16
|
|
|
|
farfala
|
symona imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.10.2010 1:35:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
No, mi pa smo bli odsrede v bolnici, mali ima bronhitis, zdej smo boljše... ojej ..zupam, da ste zdaj bolje zvezdica: v tprek v koloseju, od pol 9 do 9 že lahko pridem/o, pol pa povej kdaj in ti in postale lahko? ok :) lahko enkrat takrat, mi2 pa ta dan ne bova šla v vrtec. ti nisi noseča, mogoče katera druga?user posted image user posted image kaj bi še lahko bilo, eh nimam pojmauser posted image enake misli sem imela dej ploha povej
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.