![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.9.2010 21:02:04
|
|
|
|
sonček33
|
Khurde, če ne bo že danes, srečno jutri! Naj bo hitro, brez težav in znosno.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.9.2010 21:55:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
vaši otroci imajo telebajska igračo doma? Ne vem kaj izbrat, ker naš je nor na njih, ko pridemo v pikapoko, se tam vsede in jih posluša. Kolebam pa med tistim z lučko in tistim s televizijo. Patrik mislim da ima z lučko, vsaj kar je na sliki videt, a ne. ima. in je super :) Skoz nosi to ili s seboj, če mu je hudo, jo stiska k sebi, ma cuker je res :) še vedno mava z meto tisto rutino, da jo dajem spat, jest in to, pač osnovne reči, vmes se igrava, skupaj pospravljava, pogovarjava, sam ona bi kar še in še...razumem čist, sam jest sm pa včas tako hin, da bi najraj v smrtni tišini sedela nekje in se spočila... plohca... te popolnoma razumem. pri nas je P full zahteven, pa je L velikopreveč prikrajšan . sam žal to tko je, delam pa vse da ne bi bilo več tako. khurde...kako si? Mislimo nate in stiskamo pesti imaš ZS (Upam, da je zdaj šlo)
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.9.2010 21:58:22 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 8:36:16
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, No Klara je v varstvu in je super spet, ker ni joka in mi je res dobr, k jo pol tam pustim. Jaz imam pa danes tolk za narest da sploh ne vem kje začeti. Cne dat prat, pa likat, pa pol naštimat nekaj stvari oz. papirjev k jih moj rabi imati za na sodišče.... No pol imam še nekaj v zvezdi z S.Pjem za zrihtat, pa pospravit moram malo. Upam, da mi ostane kaj časa za knjigico in pa počitek. Ta teden je s tem bolj slabo. Pa še to od kar pijem kaljcij še zraven so se moji krči umirili. So še samo ne vem tolk pogosto kot prej. Khurde- vso serečo danes na pregledu... Držim pesti da bo hitro in neboleče. Ploha- joj dobra si da jih takole obe pedenkaš. A pa si kaj zamenjala mleko? Da ne bi toliko polivala. Jancci- a še vedno stavkate Moj že cel teden kliče ker potrebuje neke podatke iz KC pa nobene ga ne dobi. ****- naša ima telebajska čisto navadnega k nič ne poje pa to, pa ni kaj prevče aktualen, je pa podedovan..... gleda jih pa ful rada. Ampak tolkkrat k mamo mi TV pržgan, je to cel čudež. K skoraj nič nismo za TVjem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 10:44:30
|
|
|
|
ronja
|
zvezdica, če te bo jezilo, ne beri . Včeraj smo imeli v vrtcu Igre brez meja z Ronjino skupino. Vse super: vsi smo kaj prinesli (jaz čokoladne in bananine mafine s čokoladnim oblivom in z miškami - sem jih gor nabrizgala in okrasila). Potem smo se šli te igre in je bilo tudi vlečenje vrvi. Najprej miške proti nam, potem pa mame proti očetom. In takrat se je vrv strgala in pred mano je bila ravno najtežja mamica v skupini in seveda smo vsi padli in ona name - na moje koleno -> rezultat: poškodovane kolenske vezi, danes ne morem hodit, vsaj par dni še ne, še vsaj 14 dni ne morem na bicikel, ta teden ni šans v službo,... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sicer smo vsi 4je prehlajeni, Lejla in jaz imava drisko, lubi in jaz pa počen glas. Zob je pa ok, odkar je dala zdravilo, je ok, kariesa ni bilo pod plombo, samo živec se je vnel - baje se zgodi, pa nimamo nobenega vpliva na to - ne mi ne zobozdravniki. Skratka: na zahodu nič novega . Sicer pa: sinus se je zarastel, nobenih problemov več, tista rana se je tudi zarastla, nobenih problemov več, mi je pa zadnjič zobozdravnica razložila, da se je to zgodilo zato, ker je šiv popustil. Kar se zgodi in tudi nimaš kaj. (a se komu to kaj znano siliši ?) khurde, držim pesti, "with all due respect", ampak zdaj bi bil pa že počasi čas, no. nič, vas grem še malo prebrat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 10:55:39
|
|
|
|
Jancci
|
Jancci- a še vedno stavkate Ja itak se še zmeri stavka. No, moram rečt, da jest že skos normalno delam, ker dvomim, da bo kdo naredil namesto mene. Kaj pa delajo po oddelkih morate pa njih vprašat. Khurde ni!! Zgleda se dogaja!?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 11:28:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, če te bo jezilo, ne beriuser posted image . sej itaq štrajkam že nekaj dni. ampak kolenske vezi so jancci, kdaj bo konc te stavke? še knjižnice ne delajo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 12:01:54
|
|
|
|
kiara24
|
Ronja- joj kaj tebe vse doleti, pa to sploh ne moreš vrjet. No upam, da se driska umiri, da lubi pride do gasu, da prehlad hitro mine in pa da bo poškodovano koleno kmalu bolje. Za vse vas Zvezdica- pri nam knjižnice delajo normalno , sem paklicala CSd pa ne dajejo nobenih IFO, pa take scene, to je brez veze, kaj pa navadni delavci, kdaj bodo pa oni stavkali. teli javni ulužbenici, so sorrry Jancci, poden, nekateri mislijo samo nase in na nič drugega. Navade delavec pa ne more nič, če hočeš delaj če pa ne te pa ne rabimo, kakšen kurčev sistem..... No kar nekaj stavri mi je že ratalo narest, pa nimam pojam kaj bi danes za kosilo, malo gruntam da bodo marelični cmoki. Grem si kavo skuhat, danes jo še nisem. No zdej mi rata vsake tolk časa spit brezkofeinsko kavo, ker če kofeinsko me boli želodec.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 12:13:25
|
|
|
|
Jancci
|
Kar se tiče stavke... sej nihče noče nič dodatnega oz. višjega od tistega kar nam itak pripada, kar nam bi morali dati že pred leti. Pa so obljubili in zdaj kao ni denarja. Me zanima kam je izpuhtel ves denar? V Grčijo al kam?? Se strinjam, da je treba šparat, samo ne pri plačah delavcev... naj ukinejo npr. državni svet. Kdo ga rabi? Sej imamo parlament. Tale naša vlada in predraga Slovenija nas bodo vse pokopali. Je res, da je danes gospodarstvo v K, ampak ko pa jim gre dobro, pa dobivajo trinajste plače, pa deleže dobičkov, pa božičnice, pa hude regrese pa nihče ne pomisle na javni sektor, ki tega še nikoli ni videl! Sicer pa če je neka firma v K, naj pač propade, zakaj bi jo reševali? Samo zato, da ima folk službo? Za tistih 500 evrov ki jih dobijo... a ima smisel? Naj se ustvarijo firme, ki bodo imele profit, ne pa da so tam samo zato, da ima folk kam it za tistih 8 ur..... KR NEKI!!! Do kdaj bo pa stavka - zarad mene je lohk skos oz. do uresničitve zahtev. Res mi je vseen. Nujne stvari morajo itak nemoteno potekat . Sem pa tudi danes klicala na CSD kere papirje rabim za P, pa mi ni hotla dat inf. Pa kaj. Se bom pa drugače znajdla. Sm mal not padla. Brez zamere!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 12:52:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sm mal not padla. user posted image Brez zamere! edin prav
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 13:15:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
nekam dolg ni khurde.... mogoče pa že crklja svojga sončka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 14:05:43
|
|
|
|
Ploha
|
jst sm bla včer na csd-ju, sicer nič uštimala po moji krivdi, sem pa slišala, kaj vse bojo nardil, če se stavka poostri...kr neki... se pa strinjam z kiaro. bla na enmu srečanju z druzga foruma, k vi nočte nč se ful naklepetala...na hitr južno skup spacala, zdej greva pa z manco spat. u ko noč
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 14:10:59
|
|
|
|
kiara24
|
khurde- res ni dolg, lahko pa da je šla še kam. Ko bo bo itak sporočila. bejbe firbčne Ploha- lepo to, fajn pančkejta z manco skupaj. Še mal pa grem po Klaro, joj kolk kjo danes pogrešam dopoldan zato ker je bila doma dva dni. Mi skoz nekaj manjka dopoldan, sploh ne morem vrjet. Uživajte
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 14:27:56
|
|
|
|
Ploha
|
aja še to pol pa res grem... kiara: nism nč mela namena zamennjat mleka, ker itak ne bruha če jo držim pokonc, oz. če podre kupček je ok, če ga pa ne, pa ni ok...msilim saj zdaj že dolgo ni, ker se res trudim da podre tist kup pol je pa ok.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 17:31:35
|
|
|
|
farfala
|
khurde, čestitke še tu!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 17:58:39
|
|
|
|
sonček33
|
Naša khurde je dobial Aljaža. Bravo mami in oči pa velika sestrica Isa. Aljažu vse dobro. Lepo in radi se imejte.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 18:21:05
|
|
|
|
Hijacinta
|
Khurde čestitke za Aljaža . Želim vam veliko zdravja, čimmanj ljubosumja in veliko smeha. Sonček hvala ker si še nam povedala . Farfalca ti ti Najki zdej si pa ti na vrsti . Zdej se lahko še smejem ker še nisem jaz
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 18:52:00
|
|
|
|
kiara24
|
Bravo Khurde.... iskrene čestitke še iz moje strani. Upam, da je bilo hitro fertik, da ni bilo kaj krize. Veliko stiskanja in pa veliko užitkov z malim Aljažem, čim manj trme in čim več razumevanja....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 19:08:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Khurde čestitke za Aljaža . Želim vam veliko zdravja, čimmanj ljubosumja in veliko smeha. Sonček hvala ker si še nam povedala . Farfalca ti ti Najki zdej si pa ti na vrsti . Zdej se lahko še smejem ker še nisem jaz jest se pa še bolj smejem, ker sem že mim sicer pa, ti boš v avtu rodila, k je blo že v prvo tko hitr khurde: še tukaj iskrene čestitkeeeee!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 19:35:57
|
|
|
|
marta82
|
Khurde čestitke. Nacartajte se.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 19:45:45
|
|
|
|
Hijacinta
|
jest se pa še bolj smejem, ker sem že mim user posted image user posted image sicer pa, ti boš v avtu rodila, k je blo že v prvo tko hitr user posted image user posted image [/quote Plohca ti se kr smej Ja sam zdej v drugo točno vem kaj me čaka in kako si sledi pa mi to ni najbolj fajn Ja sam me se pa res ne mormo zment za srečanje. Kaj pa če bi šle drug teden npr. v torek na en kafetek npr. v Kolosej?! Zvezdica kaj pravš? Pa Rubica in Najki ki sta tudi že doma? Da se vidmo preden gremo spet rodit Aja Najki mogoče se pa vidmo na lutkah. Mi smo tud abonma vzeli
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 21:18:09
|
|
|
|
nina166
|
khurde čestitke za fantka tudi od nas Lepo se cartajte in bodite zdravi!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 21:41:15
|
|
|
|
rubica
|
Khurde čestitam za Aljaža, upam, da je šlo hitro in sladko in da se že stiskata, pa da čimprej prideta domov k starejši sestrici in očiju!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 21:46:35
|
|
|
|
mimi30
|
Khurde čestitke za Aljaža . Pridno se cartajte in uživajte v prvih spoznavnih dneh.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.9.2010 23:46:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
Khurde čestitke želim vam veliko lepih trenutkov. Cartkajte se
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.10.2010 7:04:07
|
|
|
|
Jancci
|
Aljaž dobrodošel med nami!!! Bravo mami Khurde! Jutro vsem ostalim
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.