|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
29.9.2010 21:02:04   
sonček33
Khurde, če ne bo že danes, srečno jutri! Naj bo hitro, brez težav in znosno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.9.2010 21:55:01   
Zvezdica
vaši otroci imajo telebajska igračo doma? Ne vem kaj izbrat, ker naš je nor na njih, ko pridemo v pikapoko, se tam vsede in jih posluša. Kolebam pa med tistim z lučko in tistim s televizijo. Patrik mislim da ima z lučko, vsaj kar je na sliki videt, a ne.

ima. in je super :)
Skoz nosi to ili s seboj, če mu je hudo, jo stiska k sebi, ma cuker je res :)

še vedno mava z meto tisto rutino, da jo dajem spat, jest in to, pač osnovne reči, vmes se igrava, skupaj pospravljava, pogovarjava, sam ona bi kar še in še...razumem čist, sam jest sm pa včas tako hin, da bi najraj v smrtni tišini sedela nekje in se spočila...

plohca...user posted image user posted image user posted image
te popolnoma razumem. pri nas je P full zahteven, pa je L velikopreveč prikrajšanuser posted image . sam žal to tko je, delam pa vse da ne bi bilo več tako.

khurde...kako si? Mislimo nate in stiskamo pestiuser posted image imaš ZS (Upam, da je zdaj šlo)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.9.2010 21:58:22 >

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
30.9.2010 8:36:16   
kiara24
Jutro,

No Klara je v varstvu in je super spet, ker ni joka in mi je res dobr, k jo pol tam pustim.user posted image

Jaz imam pa danes tolk za narest da sploh ne vem kje začeti. Cne dat prat, pa likat, pa pol naštimat nekaj stvari oz. papirjev k jih moj rabi imati za na sodišče.... No pol imam še nekaj v zvezdi z S.Pjem za zrihtat, pa pospravit moram malo. Upam, da mi ostane kaj časa za knjigico in pa počitek. Ta teden je s tem bolj slabo.

Pa še to od kar pijem kaljcij še zraven so se moji krči umirili.user posted image So še samo ne vem tolk pogosto kot prej.

Khurde- vso serečo danes na pregledu... Držim pesti da bo hitro in neboleče.

Ploha- joj dobra si da jih takole obe pedenkaš.user posted image A pa si kaj zamenjala mleko? Da ne bi toliko polivala.

Jancci- a še vedno stavkateuser posted image Moj že cel teden kliče ker potrebuje neke podatke iz KC pa nobene ga ne dobi.

****- naša ima telebajska čisto navadnega k nič ne poje pa to, pa ni kaj prevče aktualen, je pa podedovan..... gleda jih pa ful rada. Ampak tolkkrat k mamo mi TV pržgan, je to cel čudež. K skoraj nič nismo za TVjem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
30.9.2010 10:44:30   
ronja
zvezdica, če te bo jezilo, ne beriuser posted image .

Včeraj smo imeli v vrtcu Igre brez meja z Ronjino skupino. Vse super: vsi smo kaj prinesli (jaz čokoladne in bananine mafine s čokoladnim oblivom in z miškami - sem jih gor nabrizgala in okrasila). Potem smo se šli te igre in je bilo tudi vlečenje vrvi. Najprej miške proti nam, potem pa mame proti očetom. In takrat se je vrv strgala in pred mano je bila ravno najtežja mamica v skupini in seveda smo vsi padli in ona name - na moje koleno -> rezultat: poškodovane kolenske vezi, danes ne morem hodit, vsaj par dni še ne, še vsaj 14 dni ne morem na bicikel, ta teden ni šans v službo,... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Sicer smo vsi 4je prehlajeni, Lejla in jaz imava drisko, lubi in jaz pa počen glas.

Zob je pa ok, odkar je dala zdravilo, je ok, kariesa ni bilo pod plombo, samo živec se je vnel - baje se zgodi, pa nimamo nobenega vpliva na to - ne mi ne zobozdravniki.

Skratka: na zahodu nič novegauser posted image .

Sicer pa: sinus se je zarastel, nobenih problemov več, tista rana se je tudi zarastla, nobenih problemov več, mi je pa zadnjič zobozdravnica razložila, da se je to zgodilo zato, ker je šiv popustil. Kar se zgodi in tudi nimaš kaj. (a se komu to kaj znano silišiuser posted image ?)

khurde, držim pesti, "with all due respect", ampak zdaj bi bil pa že počasi čas, no.

nič, vas grem še malo prebrat.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
30.9.2010 10:55:39   
Jancci

Jancci- a še vedno stavkate

Ja itak se še zmeri stavka. No, moram rečt, da jest že skos normalno delam, ker dvomim, da bo kdo naredil namesto mene. user posted image   Kaj pa delajo po oddelkih morate pa njih vprašat.

Khurde ni!! Zgleda se dogaja!? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
30.9.2010 11:28:06   
Zvezdica
zvezdica, če te bo jezilo, ne beriuser posted image .

sej itaq štrajkam že nekaj dni. ampak kolenske vezi so user posted image

jancci, kdaj bo konc te stavke? še knjižnice ne delajouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
30.9.2010 12:01:54   
kiara24
Ronja- joj kaj tebe vse doleti, pa to sploh ne moreš vrjet. No upam, da se driska umiri, da lubi pride do gasu, da prehlad hitro mine in pa da bo poškodovano koleno kmalu bolje. Za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica- pri nam knjižnice delajo normalnouser posted image , sem paklicala CSd pa ne dajejo nobenih IFO, pa take scene, to je brez veze, kaj pa navadni delavci, kdaj bodo pa oni stavkali. teli javni ulužbenici, so sorrry Jancci, poden, nekateri mislijo samo nase in na nič drugega. Navade delavec pa ne more nič, če hočeš delaj če pa ne te pa ne rabimo, kakšen kurčev sistem.....user posted image

No kar nekaj stavri  mi je že ratalo narest, pa nimam pojam kaj bi danes za kosilo, malo gruntam da bodo marelični cmoki.

Grem si kavo skuhat, danes jo še nisem. No zdej mi rata vsake tolk časa spit brezkofeinsko kavo, ker če kofeinsko me boli želodec.....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
30.9.2010 12:13:25   
Jancci
Kar se tiče stavke... sej nihče noče nič dodatnega oz. višjega od tistega kar nam itak pripada, kar nam bi morali dati že pred leti. Pa so obljubili in zdaj kao ni denarja. user posted image   Me zanima kam je izpuhtel ves denar? V Grčijo al kam?? Se strinjam, da je treba šparat, samo ne pri plačah delavcev... naj ukinejo npr. državni svet. Kdo ga rabi? Sej imamo parlament.  Tale naša vlada in predraga Slovenija nas bodo vse pokopali.
Je res, da je danes gospodarstvo v K, ampak ko pa jim gre dobro, pa dobivajo trinajste plače, pa deleže dobičkov,  pa božičnice, pa hude regrese pa nihče ne pomisle na javni sektor, ki tega še nikoli ni videl!
Sicer pa če je neka firma v K, naj pač propade, zakaj bi jo reševali? Samo zato, da ima folk službo? Za tistih 500 evrov ki jih dobijo... a ima smisel? Naj se ustvarijo firme, ki bodo imele profit, ne pa da so tam samo zato, da ima folk kam it za tistih 8 ur..... KR NEKI!!!

Do kdaj bo pa stavka - zarad mene je lohk skos oz. do uresničitve zahtev. Res mi je vseen. Nujne stvari morajo itak nemoteno potekat . Sem pa tudi danes klicala na CSD kere papirje rabim za P, pa mi ni hotla dat inf. Pa kaj. Se bom pa drugače znajdla.

Sm mal not padla. user posted image Brez zamere!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
30.9.2010 12:52:16   
Zvezdica
Sm mal not padla. user posted image Brez zamere!

edin pravuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
30.9.2010 13:15:52   
Zvezdica
nekam dolg ni khurde....
mogoče pa že crklja svojga sončkauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
30.9.2010 14:05:43   
Ploha
jst sm bla včer na csd-ju, sicer nič uštimala po moji krivdi, sem pa slišala, kaj vse bojo nardil, če se stavka poostri...kr neki...

se pa strinjam z kiaro.

bla na enmu srečanju z druzga foruma, k vi nočte nč user posted image user posted image se ful naklepetala...na hitr južno skup spacala, zdej greva pa z manco spat.

u ko noč user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
30.9.2010 14:10:59   
kiara24
khurde- res ni dolg, lahko pa da je šla še kam. Ko bo bo itak sporočila. bejbe firbčneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ploha- lepo to, fajn pančkejta z manco skupaj.

Še mal pa grem po Klaro, joj kolk kjo danes pogrešam dopoldan zato ker je bila doma dva dni. Mi skoz nekaj manjka dopoldan, sploh ne morem vrjet.

Uživajte

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
30.9.2010 14:27:56   
Ploha
aja še to pol pa res grem...

kiara: nism nč mela namena zamennjat mleka, ker itak ne bruha če jo držim pokonc, oz. če podre kupček je ok, če ga pa ne, pa ni ok...msilim saj zdaj že dolgo ni, ker se res trudim da podre tist kup user posted image pol je pa ok.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
30.9.2010 17:31:35   
farfala
khurde, čestitke še tu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
30.9.2010 17:58:39   
sonček33
Naša khurde je dobial Aljaža. Bravo mami in oči pa velika sestrica Isa. Aljažu vse dobro. Lepo in radi se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
30.9.2010 18:21:05   
Hijacinta
Khurde čestitke za Aljažauser posted image user posted image user posted image . Želim vam veliko zdravja, čimmanj ljubosumja in veliko smeha. user posted image

Sonček hvala ker si še nam povedala . Farfalca ti ti user posted image

Najki zdej si pa ti na vrsti user posted image . Zdej se lahko še smejem ker še nisem jaz user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
30.9.2010 18:52:00   
kiara24
Bravo Khurde....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke še iz moje strani. Upam, da je bilo hitro fertik, da ni bilo kaj krize. Veliko stiskanja in pa veliko užitkov z malim Aljažem, čim manj trme in čim več razumevanja....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
30.9.2010 19:08:14   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Khurde čestitke za Aljažauser posted image user posted image user posted image . Želim vam veliko zdravja, čimmanj ljubosumja in veliko smeha. user posted image

Sonček hvala ker si še nam povedala . Farfalca ti ti user posted image

Najki zdej si pa ti na vrsti user posted image . Zdej se lahko še smejem ker še nisem jaz user posted image

jest se pa še bolj smejem, ker sem že mim user posted image user posted image
sicer pa, ti boš v avtu rodila, k je blo že v prvo tko hitr user posted image user posted image

khurde: še tukaj iskrene čestitkeeeee!

Neposredna povezava do sporočila: 2693
30.9.2010 19:35:57   
marta82
Khurde čestitke. Nacartajte se.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.9.2010 19:45:45   
Hijacinta
jest se pa še bolj smejem, ker sem že mim user posted image user posted image
sicer pa, ti boš v avtu rodila, k je blo že v prvo tko hitr user posted image user posted image [/quote

Plohca ti se kr smejuser posted image

Ja sam zdej v drugo točno vem kaj me čaka in kako si sledi pa mi to ni najbolj fajn user posted image

Ja sam me se pa res ne mormo zment za srečanje. Kaj pa če bi šle drug teden npr. v torek na en kafetek npr. v Kolosej?! Zvezdica kaj pravš? Pa Rubica in Najki ki sta tudi že doma? Da se vidmo preden gremo spet rodit user posted image

Aja Najki mogoče se pa vidmo na lutkah. Mi smo tud abonma vzeli user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.9.2010 21:18:09   
nina166
khurde čestitke za fantka tudi od nas user posted image  user posted image  user posted image  Lepo se cartajte in bodite zdravi!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.9.2010 21:41:15   
rubica
Khurde čestitam za Aljaža, upam, da je šlo hitro in sladko in da se že stiskata, pa da čimprej prideta domov k starejši sestrici in očiju!!!!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.9.2010 21:46:35   
mimi30
Khurde čestitke za Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image . Pridno se cartajte in uživajte v prvih spoznavnih dneh. 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.9.2010 23:46:04   
Zvezdica
Khurde čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam veliko lepih trenutkov. Cartkajte seuser posted image
user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
1.10.2010 7:04:07   
Jancci
Aljaž dobrodošel med nami!!! user posted image
Bravo mami Khurde!
user posted image user posted image user posted image

Jutro vsem ostalim user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.