aleunam
|
Dan! Spet ena manjša trgatev za nami, jaz sem seveda kuhala. Še dobro, da se je ob dveh vlilo, ker so mislili še "potegniti" ene pol ure. Zdaj si malo spočijmo, potem z mamo s skupnimi močmi pospraviva. Dobro je vsaj to, da si jaz vmes vedno pospravljam posodo in nasploh vse dajem na mesto. Mam rada red v kuhinji, čeprav tudi to izčrpava. A bo... Mmmmmaaaaasaaaažžžaaaa... Maa2010, ti zavidam, sploh trenutno. Majabar, tudi jaz ne bi imela plenice. Pa saj moraš najbrž tudi to redno menjavati. Razumem pa, če ne gre drugače. Mateja81, tudi mene je ene dvakrat spikalo v levi strani, pa nimam problemov z prebavo. Niti ni bilo občutiti kot prebava, ampak dejansko kot špikanje med ovulacijo. Tudi občutek kot krčenje maternice (kot med M) sem že imela, kot ste nekatere omenjale. Se telo res pripravlja na revolucijo. Jau, včeraj sem si nameravala pripraviti in pospraviti sobo, da naredimo prostor za . Pa to en moreš verjeti kako se lahko človek "spremeni". Še pred mesecem bi premikala gore , včeraj pa sem komaj našla energije in volje, da sem pospravila eno manjšo omaro. Sem pa začela čistiti tudi akvarij, na koncu pa mi je v banji nekako zlezel iz rok (sem ga še obdrala) in je ena stranica počila. Smo že odpeljali, da nam naredijo novo steklo. Aleksa83, ne sekiraj se zaradi kg... Jej zdravo, pa bo. Sicer pa gremo h koncu in je po moje v teh tvojih 4 kg tudi voda in normalno, rast . Severnica77, super, da ni sladkorne. Pa upam, da se čimprej pozdraviš, prav tako tudi vidve, Emma83 in MalaNeli. Penelopa1, dobrodošla med novemberkami. Njami, tortica. Sonček, jaz sem kupila plišasti spalni pajac in ga bom ponoči oblačila vanj. Spodaj pa pleničko in bodi. Upam, da je tako ok. Pa upam seveda, da bo želel spati v spalni vreči. Emma in majabar, lepa trebuščka. Nadinne in pajac, tudi jaz še nimam skoraj nič oprano, pa mam rok čez dober mesec. Simonmojca, si vsak dan peniš mleko za v kavo? Jaz sem imela obdobje, ko brez tega nisem mogla. Potem pa nekako opustila, danes pa si bom kar spenila za v kakav. Si me spomnila. November2010, se bomo po porodu sekirale. Zori82, tudi meni se ne da hoditi po trgovinah, a ikei se ne bi odpovedala. Malo heca, ti kar raje pazi nase in . Valentina85, tudi jaz mislim, da lahko sušiš tetra plenice. Poskusi najprej z eno, pa boš videla.
|