Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Dobro jutro! Pupe, tisti dojenčki, ki so npr. nadpovprečno veliki, se prej rodijo? Phelps v celoti prehiteva za 3 tedne, menda to ne pomeni, da bom čez 2 tedna rodila Čisto neugoden teden, trgatev in še kaj Majabar, nisi v zavidljivi situacij, ampak se bo vse uredilo Danes sem slabo spala, pa ne da me je kaj bolelo, ampak je kriva luna... Sedaj sem pa tečna in nezadovoljna, vse mi gre na ... Upam, da kmalu mine Jutri greva nabavit še manjkajoče stvari, potem pa pogledat njegovega nečaka, ki je danes star 3 tedne, on ga je že videl in prav lepo rokuje z njim, jaz pa bom prvič imela v rokah tako majhnega dojenčka, upam, da bo šlo ok... Bodite v cvetju in lep vikend! ni nujno, da je otrok dejansko gestacijsko starejši, če je večji in mlajši, če je manjši, to samo pomeni, da bom imel ob roku (40t) moj lahko 2500g, tvoj pa 4500g! Lahko pa rodiš 3 tedne (37t) prej pa bo imel lepo npr. 3300g, ena ki bo rodila pa na rok (40t) pa bo imel otrok enako 3300g. Ampak to ne pomeni, da si ti imela ovulacijo toliko prej, še pred menstruacijo , sicer pa tega ne morejo točno določit- roka poroda, zato je predvideni....in vse od 37t-42t je normalno.
< Sporočilo je popravil Renesme** -- 24.9.2010 11:23:28 >
|