aleksa83
|
Pozdravljene! majabar: Veš saj se bo vse uredilo, še vedno se je, še se bo sedaj,...Ti se samo sprosti in ne tuhtaj preveč o vsem in uživaj v nosečnosti,... Danes sem imela pregled in je vse super, je G. rekla, da je mali/a zelo živahna, divja,..., tehta 1750g sem pa v 31 tednu, no skoraj bo 32.teden. Sem jih pa poslušala zaradi kilogramov, v 3 tednih sem šla 4 kg gor,... Kaj pa naj, če pa bolj tuhrtam na to, slabše je . Pa jem probiotične jogurte, pa vse, da si malo zrihtam prebavo, pa sedaj hodim redno na blato pa vse,... Ne razumem, doma mi je 2 kg manj kazala tehtnica kot tam,....Pikolino je postrani obrnjen, in upajmo, da se bo počasi začel obračati z glavico dol,..., dobila sem tudi canesten tablete, imam baje neko rahlo vnetje,... je moj rekel, da do nadaljnega nič sexa, sem ga vprašala, če mu je sladkor padel,....Toti moj cartek :))), Ponoči tako skrbi, da sem pokrita, pa da lepo ajam,... Pa nič se ne jezi, če mu odejo vkradem,..., Naslednji pregled imam 15.10. In me je že zdaj strah,..., lačna ne smem biti, pa rediti se ne smem,... hjoj, bom že nekak.Danes sem prvič videla, da imam črte po trebuhu od raztezanja, me je kar groza, pa si nonstop mažem, pred 3 tedni še jih nisem imela,... Danes je taki lepi dan, me ima , da bi nekam šla,..., pa nimam pojma kam,..., hmm, mogoče pa ga mahnem k babici malo. Pa mogoče bi lahko mamo nasračkala, da gre zraven in bi jaz šla lepo peš, tam ene 3 km je, ampak počasi bi šlo ,... Lepo mi bodite, vsem lepi vikend,...