|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
25.9.2010 8:44:44   
simonmojca
jutro punce

no pa je spet dežek user posted image , nič ne bo z vrtom (še boljš, itak se mi ne da user posted image )

izvolte eno user posted image , jaz jo grem pa skuhat. Pa še pripravit za zajtrk je user posted image  šel v trgovino)

user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.9.2010 9:00:53   
Soncchhek
jutroooooooooooooo

simonmojca, ko se jaz rešim tega cukra...požrem in popijem vse s foruma za nazaj, kar si tu gor nalimalauser posted image user posted image user posted image

dež, dež, spet dež.... se mi je umirila čez noč bolečina v sramni kosti....bom danes poskusila zlikat največ kar se da....moj dela....pa bo itaq dolgčas... je pa tak dan za babji čvek, bo treba kam na obiskuser posted image .

Sem se včeraj malo čekirala v ogledalu....madonca imam postavo lepšo kot par let poprej, taka suhca se zdim sama sebi.....no pa velikkkkkkkkkkk buši user posted image user posted image user posted image , potem pa vse ostalo manjše izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se mejte!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 25.9.2010 9:02:10 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.9.2010 11:10:57   
simonmojca
user posted image user posted image user posted image user posted image  saj jaz bi tudi vse pojedla, kar je nalepljeno kle gor - sam se mi ne da pečt ali pa v slaščičarno iskat user posted image user posted image user posted image  sm lena, user posted image  pa tudi ne morem prepričat da bi hodu iskat user posted image .

Sramna kost meni se zdi, da ima polna luna tukaj nekaj vpliva, ker mene je samo občasno špiknilo - nič hudega. Ampak kar pa je bilo v četrtek je pa čist PREVEČ še hodt nisem mogla (komaj sem se do avta zvlekla po službi user posted image ) v sredo in v petek (dan prej in dan kasneje) je bilo pa malo bolje kakor pa v četrtek, danes pa kakor da ni NIČ.
In tudi opažam, da sem bila te tri dni zelo nevzdržna - sama sebi sem šla na živce. Zgleda da je v user posted image  name začela vplivati polna luna (pa ponavadi sem videla vplive samo na user posted image ) ah saj bo še malo, pa bo spet kot ponavadi user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.9.2010 11:40:01   
november2010
Juuuutro! No, čeprav se je pri nas jutro začelo že ob šesth z našim petelinčom Lovrom, tako da je zdaj že v bistvu kar konkreten Dober dan :)

PO ta velkem je že pospravljeno pa posesano, pralni in sušilni stroj tud že na polno obratujeta, likanje pa hranim za popoldan ali jutri :) Sej počaka.

Popoldan grem na eno poroko pet, mali gre k očiju (pravi, da bo gor prespal, sam dvomim), možek itak dela, tako da če se mi bo dalo bom pol po poroki skočila do lj mal v šoping..... sam sem res tolk lena kar se šopinga tiče, da zadnje čase mi gre od rok sam še spletno nakupovanje, pa na hitrco v najbližjo trgovino po hrano kar manjka :) Grozna sem :) Včasih pa prav živela za šoping :)

SRAMNA KOST - mene boli že nekje od 20t dalje in se nič ne izboljšuje stanje.... pa nič se ne da nardit, razen to, da se čimveč gibaš in to je to.... ampak tud gibanje ne pomeni, da te pol kaj manj boli, pomeni samo to, da te v tistem trenutku ne boli.... ko se pa zvečer enkrat uležem pa kriza in najhujše je pol obračanje in vstajanje iz postelje user posted image user posted image
Ampak sej bo boljš :)

SONCHHHEK - ful ful dobr, da se tako fajn počutiš, jaz sem pa ravno čisto nasprotje - počutim se kot slon, kile gredo kar gor, pa vem, da ne vse na račun trebuha, tako da se že zdaj sekiram kolk bo po porodu ostalo..... pa trebuh bo še pri vsem najmanjši problem, pr men so bl kriza rit pa boki, sem take hruškaste postave..... sej vem, da se je brezvze že za vnaprej sekirat, sam si na trenutke ne morem pomagat.... sva se že z mojim zmenila, da takoj ko bom sposobna športat, da začneva en druzga prganjat k teku..... upam da rata....

No, zdaj pa počas kosilo skuhat za naju z Lovrom, danes bo zelenjavna rižotka + rdeča pesa, ker jo ima Lovro ful rad....

Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.9.2010 12:00:19   
zori82
jutrooo

uh danes je pa prav zaspan dan..si ga bom popestrila z pranjem in pospravlanjem stanovanja, čeprav nisem ravno pri volji ampak kar se mora se morauser posted image .
No svojga user posted image sem pa poslala v Ikeo po par stvari...bi js sicer tud šla, ampak me ža 2 dni vse tako dol tiši da imam občutek da mi bo user posted image ven padla. Tako da bom kar doma da bom lahko vmes še počivala, če ne imam zvečer ful bolečine v spodnjem delu trebuha.

MalaNeli super da si končno dobila pleničke...poročaj rezultat preizkusa user posted image
Js sem zadnič kupla samo eno pralno za široko povijanje od Racmana

majabar
tud js mislim da plenice niso potrebne saj ne boš priklenjena na posteljo in se boš lahko sprehodla do wcja menjat vložke...edino če imajo tam v P kakšna posebna pravilauser posted image

emma,majabar lep bušiiiuser posted image

prehlad vse ki vas matra želim hitro okrevanje. Js se ga še spretno izogibam in upam da tako ostane do konca.

zdj pa šibam je stroj opral

lep vikend želim čeprav bo deževenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.9.2010 12:56:57   
MalaNeli
hm :) za preizkus bomo na žalost mogli počakat na uporabnika :) so mi pa res noro všeč. sva sprobala zlaganje na najmanjše dele. pa bvse je treba še oprat pa posušit.

:) uporabnik bo pa potem pokazu kuk so res uporabne :)

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.9.2010 13:14:58   
Valentina85
Punce eno vprašanje imam za vas.

Prek spleta sem naročila tetra plenice to-to. Ker sva dobra dva tedna nazaj nabavila sušilni stroj, sem pač pričakovala da jih bom lahko sušila. Sedaj pa gledam na zavitku od tetra plenic, da se jih ne sme sušit v sušilnem stroju.  Kaj ve mislite? A je katera že probala ali se res ne sme?? Sm prav malo razočaranauser posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.9.2010 13:43:08   
simonmojca
te tetra planice od to-to še nisem probala dati v sušilc ampak sem dajala v sušilec une ka jih kupiš v BC (imajo vijolčne, rumene, modre... obrobe) pa so iz istega materjala (une male krpice imam že par let - jih imam za brisat kuhinjski pult, mizi....) tako, da pomoje nebi smelo biti problema.
Tudi ni mi jasno zakaj nebi smel sušit nam v MŠ je lepo rekla, da une ki bomo prale oblekce, planice na 60°c (najmajn 60 ali več) in dale potem v sušilec NE RABIMO LIKAT - razen če to zelo rade delamo user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.9.2010 14:34:20   
ječi12
dan

smotano vreme. greva z malo kr mal okol ker sva same.najbrž btc pa k babici da mine dan.

valentina js bi dala v sušilca najprej eno pa potem poglej kaj bo z njo. mislm da se oni samo zaščitijo v smilu da se kej ne scufa in zato to napišejo. če zdrži prekuhavanje mora tut sušilca.js bi dala notr. sm že dala use tetra pleničke pri mali v sušilca in se nobeni ni nič zgodilo.

js se tut super počutim,kšno špikanje se me loti zelo malokrat.pač se moram bolj počasi premikat ko ležim,to je pa to. edino kar je me skoraj čisto vsak dan peče zgaga.to je tista nadležna stvar ktera me moti in mi ne paše,ampak nimam kej.najbrž dokler se jenči ne spusti čisto nizko bo kr tko ostalo.

me pa zanima tiste ki ste že mele pregled in veste da so maliji obrnjeni na glavo kje čutite brce? js sm danes razmišljala da bi lahko naš bil v medenični legi,ker čutim brce čisto pousod,pri popku še mi pa bunka izobči ko se dam na bok in bi lahko bila to glava? po drugi strani bi pa lahko bila to ritka,in so noge in roke pač tok aktivne.največ brc čutim zgoraj čisto pod joškami levo,ostalo pa dol pri mehurju. umes se mi pa hrbček dela user posted image  no ja še 5 dni do pregleda pa itak zvem. :)

Neposredna povezava do sporočila: 1309
25.9.2010 15:17:13   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

me pa zanima tiste ki ste že mele pregled in veste da so maliji obrnjeni na glavo kje čutite brce? js sm danes razmišljala da bi lahko naš bil v medenični legi,ker čutim brce čisto pousod,pri popku še mi pa bunka izobči ko se dam na bok in bi lahko bila to glava? po drugi strani bi pa lahko bila to ritka,in so noge in roke pač tok aktivne.največ brc čutim zgoraj čisto pod joškami levo,ostalo pa dol pri mehurju. umes se mi pa hrbček dela user posted image  no ja še 5 dni do pregleda pa itak zvem. :)

ječi tako kot da bi opisala mene...čist enako čutim brce. Nazadnje je sedela na riti, ampak vem da se je obrnala sam ne vem kako al je prečno al na glavico, upam da na glavicouser posted image . Mam pa v pondelk pregled in jo bom vprašala, pa itak mi skoz dela UZ tak da bom vidla....komi čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.9.2010 16:36:39   
aleunam
Dan!

Spet ena manjša trgatev za nami, jaz sem seveda kuhala. Še dobro, da se je ob dveh vlilo, ker so mislili še "potegniti" ene pol ure. Zdaj si malo spočijmo, potem z mamo s skupnimi močmi pospraviva. Dobro je vsaj to, da si jaz vmes vedno pospravljam posodo in nasploh vse dajem na mesto. Mam rada red v kuhinji, čeprav tudi to izčrpava. A bo...

Mmmmmaaaaasaaaažžžaaaa... Maa2010, ti zavidam, sploh trenutno. user posted image

Majabar, tudi jaz ne bi imela plenice. Pa saj moraš najbrž tudi to redno menjavati. Razumem pa, če ne gre drugače.

Mateja81, tudi mene je ene dvakrat spikalo v levi strani, pa nimam problemov z prebavo. Niti ni bilo občutiti kot prebava, ampak dejansko kot špikanje med ovulacijo. Tudi občutek kot krčenje maternice (kot med M) sem že imela, kot ste nekatere omenjale. Se telo res pripravlja na revolucijo. user posted image

Jau, včeraj sem si nameravala pripraviti in pospraviti sobo, da naredimo prostor za user posted image . Pa to en moreš verjeti kako se lahko človek "spremeni". Še pred mesecem bi premikala gore user posted image , včeraj pa sem komaj našla energije in volje, da sem pospravila eno manjšo omaro. Sem pa začela čistiti tudi akvarij, na koncu pa mi je v banji nekako zlezel iz rok (sem ga še obdrala) in je ena stranica počila. Smo že odpeljali, da nam naredijo novo steklo.

Aleksa83, ne sekiraj se zaradi kg... Jej zdravo, pa bo. Sicer pa gremo h koncu in je po moje v teh tvojih 4 kg tudi voda in normalno, rast user posted image .

Severnica77, super, da ni sladkorne. user posted image  Pa upam, da se čimprej pozdraviš, prav tako tudi vidve, Emma83 in MalaNeli.

Penelopa1, dobrodošla med novemberkami. Njami, tortica. user posted image

Sonček, jaz sem user posted image  kupila plišasti spalni pajac in ga bom ponoči oblačila vanj. Spodaj pa pleničko in bodi. Upam, da je tako ok. Pa upam seveda, da bo želel spati v spalni vreči.
Emma in majabar, lepa trebuščka. user posted image

Nadinne in pajac, tudi jaz še nimam skoraj nič oprano, pa mam rok čez dober mesec. user posted image

Simonmojca, si vsak dan peniš mleko za v kavo? Jaz sem imela obdobje, ko brez tega nisem mogla. Potem pa nekako opustila, danes pa si bom kar spenila za v kakav. Si me spomnila. user posted image

November2010, se bomo po porodu sekirale. user posted image

Zori82, tudi meni se ne da hoditi po trgovinah, a ikei se ne bi odpovedala. user posted image  Malo heca, ti kar raje pazi nase in user posted image .

Valentina85, tudi jaz mislim, da lahko sušiš tetra plenice. Poskusi najprej z eno, pa boš videla.

Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.9.2010 16:45:55   
simonmojca
ne ah kje da penim.
Doma NE, ker je ni čez turško kavo z hladnim mlekom (da jo sploh lahko piješ)
v službi imamo kava aparat (nam ga je illy cafe dal v uporabo, kopujemo samo filter vrečke-ena vrečka 1user posted image ) in potem spenim mleko za sodelovke (sem par let nazaj delala par mesecov v kafiču in jo samo jaz pa še ena sodelovka znava narest) da lahko pijejo capuccino user posted image , meni pa nasplošno ni všeč spenjeno mleko - se mi zdi da ima čisto drugačen okus kava user posted image .
Doma pa spenim mleko samo občasno-kadar se mi da igrat in nato na penco naredim okraske iz kakavom (šabloncami) tok da user posted image  malo crklam user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.9.2010 16:47:07   
phelps
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dobro jutro!

Pupe, tisti dojenčki, ki so npr. nadpovprečno veliki, se prej rodijo? Phelps v celoti prehiteva za 3 tedne, menda to ne pomeni, da bom čez 2 tedna rodila user posted image Čisto neugoden teden, trgatev in še kaj user posted image

Ni nujno, da pomeni karkoli, vendar bi jaz na tvojem mestu imela torbo počasi pripravljeno... Pa ne pozabi odpreti našo temo na starši čvekamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni vsi govorijo, da bom prej rodila. Ampak jaz se ne dam user posted image user posted image user posted image . Bom pa vseeno začela gnezdit v naslednjih dneh, ker me "daje" kot bi rekel moj user posted image

Včeraj sem slabo voljo pregnala s čiščenjem, zvečer pa sva šla k mojemu bratu in njegovi punci gledat film s potovanja po Tajski. Ne vem, če sem kdaj napisala. Med tem potovanjem je bil par dni v bolnici, ker je zbolel za gripo. Sumili so tudi prašičjo. In ko je vprašal, če je možno, da jo "prinese" v SLO, so mu rekli, da to itak v 10 dneh izvodeni... Pri nas je bila pa taka panika pozimi user posted image

Danes sva šla pa v šoping, od kozmetike nisem kupila nič, ker se nama ni dalo tisto po LeClercu iskat. Sem pa kupila pižamico, pleničke in še kar nekaj stvari, tako, da sedaj lahko rečem, da imam vse od oblekic, ipd... Manjka samo še kozmetika in potrebščine zame za v porodnišnico, po to bom šla pa v DM, v sredo po pregledu... Tako, da ni panike. In glavno - nabavila sem Sensitiv Persil (tamalo pakungo, da vidimo kako se obnese) in lahko začnem prat, jeeeeej user posted image

Bombažne pleničke iz Hoferja, imajo jih na Rudniku, cel kup in veliko vzorcev.... Za tiste, ki jih še mislite nabavit. Jaz jih nisem, ker bo 13 komadov dovolj. Sem pa nabavila tiste za enkratno uporabo My Love.

Potem pa sva šla seveda pogledat 3 tedne starega dojenčka, jeeej, kako je majhen user posted image . Sem ga držala v naročju, rokovanja nisem vadilauser posted image , bom rajši na moji mali Phelps user posted image

Bodite v cvetju, grem pečt muffine, ker dobimo obiske user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 25.9.2010 16:49:08 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.9.2010 16:50:02   
Renesme**
vreme je za zjokat...še z mojim sva se spičila...beda res!

Tetra plenice- nimam pojma zakaj jih ne bi sušil v sušilcu, sicer pa ne vem ker ga nimamuser posted image

Mene tudi danes vse nekaj špika, otrdeva...boli...pa kar spala bi, pa slabe volje sem, ker nekateri (glej prvi stavek) mislijo, da so oni najbolj bogi....ampak kazen slediuser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.9.2010 16:52:03   
Valentina85
Punce hvala za mnenje glede pleničk.
Jutri bom poskusila, pa kar bo bo, ker mi res ne gre v račun, da ne bi smela sušit v sušilnem... Bomo videli.

Midva se počasi odpravljava k mojim, danes ima bodoča tetka 20 let, tako da se bo mal familija skup zbrala.
user posted image je danes ful priden, je odnesel odvečne stvari iz sobice za user posted image v klet, sedaj pa ravno končuje sestavljanje enega predalnika, ki bo služil kot previjalna miza. Občutek mi pravi da bom rodila pred 18.11., mogoče kar tako za brez veze al pa bi blo pametno res začet mal cunjice počasi prat in te stvari zrihtat.
Naj se mal pohvalim, da jutri praznujeva 1. obletnico poroke user posted image user posted image user posted image   (ampak jo bva šele zvečer, ko pride iz službe).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.9.2010 17:13:57   
majabar
jeci, ja, trebuscek je bolj majhen, a mi je cisto dovolj velik:). Cokoladnih stvari imajo tu zelo malo, 100g cokolad se skoraj ne da kupiti, so tudi zelo drage. Tu uporabljajo arequipe (kot karamelni namaz). Saj je dobro, zelo dobro, ampak seveda pogresam domace okuse.
pajacuser posted image . Ne vem, ali naj se lotiva na polno, ali pa pustiva in pocakava. Do roka je 35 dni, moj odhaja pa cez 18 dni in ga ne bo 10 dni. Tezka... :)
nadinne, kaj si spekla?
Vceraj me je pregledala zdravnica. Kri OK, urin tudi (ceprav se peni), vnetja ni vec,svecke so pomagaleuser posted image . Vse OK, samo moja teza ne. Pred 10 dnevi je v moji tehtnici zmanjkalo baterij, zato ne vem, koliko tehtam, ampak nazadnje mi je kazala 57kg (plus 6,5), vceraj na pregledu pa ze 4x zaporedoma 54kg. Me je cudno gledala, vprasala, ce sem govorila z nutricionistko, kot da imam tezave. Preden me je stehtala, sem ji se povedala, da manj treniram in veliko jem, zato sem se zredila. No, potem pa to. Kakorkoli, vazno, da se je razdalja FS povecala.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.9.2010 17:22:59   
majabar
Nisem povedala, da mi je uspelo sestaviti vozicek in otroski sedez. 2 Meseca sta bila razstavljena, za vsakega sem potrebovala 2 uri, brez navodil, slik, a je uspelouser posted image . Pa se to, imava okno v kuhinji in 1m za oknom rastejo banane:).

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.9.2010 17:31:51   
nejka000
ojla nosečke!

spet se vam malo oglašam da ne pozabite na mene. Pišuka sem jezna, Od začetka sem skoz tu gor visela sedaj pa ne utegnem pa da je nevem kaj.

Kako ste. Vidim da še vse 2v1.

Mi smo bili zaposleni s selitvijo pa zgleda da ne bo nič in bomo čakali otročka. Tako da sedaj smo vse prirpavili še doma in samo nova članica se nam more pridružit. Naš mali že komaj čaka da pride sestrica na svet.

Grem vas zej še za nazaj prebrat da vidim kaj ste povedale pa načvekale pa da kej dodam.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.9.2010 18:38:10   
aleksa83
Pozdravljene,
kako ste mi kaj danes? Jaz sem utrujena. So pri stricu koruzo trgali, a jih je dež pregnal. Jaz sem malo kuhati pomagala. Pol pa smo malo peš ličkali, je bilo prav zanimivo, pa malo sem mošteka spila, še je tak fajn sladek, pa malo kostanjev.
Zdaj sem pa izpod tuša prišla in sem ko cota. Pa strije so se mi začele pojavljati, jih imam kar, pa se skozi mažem, upam, da bodo potem vsaj malo izginile. Me je šokiralo, ko sem jih opazila, ker pred 1 mesecem še jih ziher nisem imela, sem spremljala, včeraj pa zagledam neke temne črte na straneh trebuha, me je skoro kap. Ampak glavno, da je user posted image vredu, jaz bom že user posted image .

Tako, lepo mi bodite. Aja, zadnjič sem kupila 2 paketa tetra pleničk v Hoferju, model 1 in 2, včeraj pa še moj enega prinese, je njegova mama kupila, tako, da verjetno belih sploh ne bom kupovala. Imam teh sedaj 30 komadov in to je več kot dovolj. Pa niso tak tanke kot sem sprva mislila, sem bolj tanke tudi že videla. Sem kar zadovoljna za ta denar user posted image . Včeraj sma z mojim končno dobila nahrbtnik za petrolove nalepke, sma ga čakala 1 mesec, pa sma ga rezervirala. Bom kar vse stvari imela v nahrbtniku, ampak torbo vv Dmu še vseeno grem pogledat.

Še ima katera druga bone za nosečnice pri DMu, midva sma kupila dudo(NUK otrodonska) in pleničke pampers za novorojenčke in sma dala 9.85 eur z boni, drugače pa bi prišlo 14.05 eur. Sedaj še si grem po vir 80 vložke, pa kremico proti strijam, pa še po nekaj stvari.

Kje boste kupovale flaške za čaj in mleko? Dm, Baby center? Kakšne so kaj cene?

Vredu grem malo počivat

lepo bodite

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.9.2010 21:21:42   
zori82
aleunam hehe sj načeloma grem js zraven, sva bla že ta mesec 2x in kupla vse za bebico, zdj sm ga pa poslala po mizico za tv pa police, pa še to sem mu prej pokazala na netu da ne bi kej narobe privleku

no seveda je takoj začel vrtat da montira police, ker je jutri nedelja in da ne motimo sosedov...no pa se seveda takoj najdejo idijoti, ki ti zvonijo pa še to ne na vrata ampak uspodi na domofon, da nam bojo policijo klicali ker je ura 20 zvečer. Itak sem popizdla in jo nadrla da je dovoljeno do 22 in ji slušalko vrgla dol user posted image ...mislim haloooo s kako pravico se ma pa dret na mene, itak da ji nisem ostala dolžnauser posted image user posted image (pritisk pa na 300).
Kaj bo pa potem ko bo otrok tu, mi tud mislim policijo klicat...joj joj eni so pa res od user posted image

renesme user posted image pa da se čimprej pobotata

majabar super da si končno uštimala urin, upam da tako ostane do konca. Glede kg se pa ne sekiri, če veš da pridno papcaš in da bebica dobi vse potrebno. No pri moji G pa zmer kaže 2kg več kot na moji tehtnici user posted image user posted image . Aja pa user posted image user posted image za voziček in otroški sedež. Pa banane samo 1m od okna zakon...no js bom kaj takega vrjetno vidla samo po tv in na tvojih slikcah, ko jih boš dala gor a neuser posted image

aleksa js mam tud te DM bone, sam še nisem šla nič kupit...bom šla drug teden po vložke pa še kej se bo najdlo.
flaške js sm jih kupla v BC od Aventa 160ml za čaj-5,99€ (cucelj je že zraven), 260ml za mleko- 6,99€ (cucelj morš posebi kupit in sicer sta 2 pakirana - 4,59€).
Majo jih pa v Leclercu malo cenje, sem  jih misla prvo kupit tam ampak ni blo nikjer žive duše da vprašam kaj je potrebno gledat (jih je blo cela polica in se nisem nič znajdla) tako da sem šla kar v BC in tam vprašala trgovkouser posted image .

Tako zdj pa čajčka spit in v vodoravn položaj mal tv pogledat pol pa ajat.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.9.2010 22:14:27   
pajac
Evo na brzaka, ker sem v polnem pogonu pospravljanja user posted image user posted image user posted image

Sinoči sem mislila, da bom umrla, kako slabo mi je bilo... Nisem vedela a me napenja, a imam popadke ali kaj je za hudiča narobe..... No ob 1 zjutraj sem šla gledat TV in zaspala ob 3.h user posted image user posted image user posted image Zjutraj pa kot da ni bilo nič????user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Punce eno vprašanje imam za vas.

Prek spleta sem naročila tetra plenice to-to. Ker sva dobra dva tedna nazaj nabavila sušilni stroj, sem pač pričakovala da jih bom lahko sušila. Sedaj pa gledam na zavitku od tetra plenic, da se jih ne sme sušit v sušilnem stroju.  Kaj ve mislite? A je katera že probala ali se res ne sme?? Sm prav malo razočaranauser posted image user posted image

Valentina, jaz jih sušim in to na najbolj vročem programu. Nisem pa bila pozorna, če so se kaj skrčile (sicer ne vem zakaj bi se glede na to da jih lahko pereš na vsaj 60 stC) Je pa res, da če jih hočeš imet lepo zložene user posted image jih moraš zlikat.. To čast sem pa prepustila mojemu možeku user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1321
25.9.2010 22:34:41   
Bumbolina
Pozdravljene punce!

Danes pa mi je en tako težek danuser posted image ... Me je neka panika zagrabila, da nimam nič za dojenčka, da nič ni zrihtalo, pa da je stnovanje v razsulu... Potem pa posledično tečnarim vsem okoli mene. Ne vem ali je to vpliv lune, hormonov ali pa dejansko še nimam nič kaj dosti pripravljnoe. Tako da celi dan laufam po stanovanju, pospravljam, likam, zdaj pa me seveda boli trebuhuser posted image user posted image user posted image . MA katastrofa vglavnem.... NAjbolje da grem kar spat in upam, da bo jutri bolje. Kar nekoa podzavestno me skrbi, da ne bom prehitro rodila. Se to dogaja še kateri?

november2010, kako si se odločila glede modrčka?

Jutri napišem kaj več..

Lahko noč..

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.9.2010 8:52:05   
škorpijonček_
Dobro jutro user posted image ,

Očitn vreme dela svoje, da smo bolj kot ne vse nekaj prehlajene in mal slabšega zdravja. No, vsekakor upam, da preživimo vse tegobe z najmanjšimi težavami. Meni se tale prehlad vleče že skoraj en mesec, no vmes je bilo malo bolje, sedaj pa spet. Danes zjutraj me je bolelo še grlo.
Poleg tega mi še spodaj kar teče nekaj ven, sicer mi je zadnjič dala za vsak slučaj kar dvojne svečke, pa ne upam, kar tako uporabljat.
Drugače pa sem tudi jaz padla v tisto nekondicijsko formo, se mi zdi da kar čez noč, ko pa ne morem več tolk narest, pa še križ me boli. Vikend je bil nalašč za pranje, sam kaj ko se cote nč ne sušijo user posted image , resno študiram o nabavi sušilca, raje to, kot da dokupim še full cotk, ki jih bo mali takoj prerasel.
Sem bila pa v petek v C&A in imajo bodije po 2,90€, če bo ktera zalutala tja. Pa prav šikani so in super kvaliteta. Pa dvojne majčke z dolgimi rokavi po 3,90€. Tud luštne. No, za punčke pa itak še full več izbire.
Drugače še 4 tedne do porodniške, vmes pa še dopust, že komaj čakam, ker doma je pa res bolj luštno, kot na šihtu. Tudi dojenčka čutim full bolj, ko sem doma in bolj umirjena.
Sem pa par sošolk srečala, pa vse mislijo, da sem šele tam nekje v 5 mesecu, meni se pa zdi, da sem že oreng buhtelj. Mogoče res zato, ker sem bolj velika in se tudi oblečem neoprijeto. No, upam, da dojenček vseeno raste kot mora, v petek imamo pregled, pa upam, da bo nardila UZ. Ve vse o nekih merah govorite, teži...jst pa pojma nimamuser posted image ...mi še nikol nč ni rekla, sam zmeri s tistim šilviljskim metrom.

Uživajte v nedelji, jst grem kuhat juhico, potem pa na kavico.

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
26.9.2010 9:08:09   
ječi12
jutro

zori82 potem pa le sporoči v ponedeljek kako je mala obrnjena. me prav zanima. sicer bom tko čez 4 dni zvedla na pregledu in že odštevam :) ampak sm firbec....js upam da ne čiča na riti,ker bi rada rodila normalno tko kot prvič pa z glavco naprej bi bla seveda idealka,sj mam skromne želje ane? :)

js sm tut čajčkala zdele. bi še kej za zajtrk pojedla pa sploh ni nč ker bi mi pasalo. v trgovino se mi pa zdele še ne da.

grem pa potem k frizerju-konćno! pa bom kupila še sestavine za torto,bom nardila nutellino,samo bom kr kupila oblate,kar sicer ni v moji navadi,ker vedno sama use spečem :)

tele vaše slikce s kavicami so super.js je pa ne pijem. mi je grenka in je nikol nism marala,učasih jo pri komu probam če se mi je popravil okus,pa se mi še ni user posted image  sicer pa nič ne zamujam,le jutranji ritual lih ni običajen. js spijem kozarec cedevite al pa čaja.malo drugače no:)

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
26.9.2010 9:11:40   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Bumbolina

Pozdravljene punce!

Danes pa mi je en tako težek danuser posted image ... Me je neka panika zagrabila, da nimam nič za dojenčka, da nič ni zrihtalo, pa da je stnovanje v razsulu... Potem pa posledično tečnarim vsem okoli mene. Ne vem ali je to vpliv lune, hormonov ali pa dejansko še nimam nič kaj dosti pripravljnoe. Tako da celi dan laufam po stanovanju, pospravljam, likam, zdaj pa me seveda boli trebuhuser posted image user posted image user posted image . MA katastrofa vglavnem.... NAjbolje da grem kar spat in upam, da bo jutri bolje. Kar nekoa podzavestno me skrbi, da ne bom prehitro rodila. Se to dogaja še kateri?

kot bi mene opisovala, zato sva se pa tudi z mojim skregala, ker on kao ful dela (ja je posesal, pa še to bolj po zraku... in pečenko dal pečtuser posted image ), jaz sem pa samo 1 uro likala (do kosila), da sem šla še cunje obesit ni videl, ker je moral igrico igrati, pa da se s tamalo ukvarjam, medtem ko on igrico igra, tudi ne...pol mi pa ko je bila F1 reče, zdej greš pa ti lahko na račuser posted image

No pol drugo rundo cunj sem šla samo moje in od tamale obesit, pa danes bo spet tako...če pranje, obešanje in likanje ni delo lahko to tudi sam počneuser posted image

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?