|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
24.9.2010 20:23:03   
JaLuca
larilu citat:"Sporočite larilu, da sem jo potrdila, šem preden ste sploh prvič napisale sem. "

Samo vseeno te malo pogrešamo.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 976
24.9.2010 21:12:45   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

larilu citat:"Sporočite larilu, da sem jo potrdila, šem preden ste sploh prvič napisale sem. "

Pa sem pridite. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 977
25.9.2010 11:10:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

reči hvala ampak me ne spusti čez,no nazadnje sem probala mislim da pred tednom user posted image
kosilo se kuha,mala dva pa norita okol,vreme je pa za en drek

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
25.9.2010 11:10:59   
Anonimen
eee zdej pa mej sam nimam cajta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
25.9.2010 16:25:40   
čili
hej kokice user posted image !  Vreme za bruhat !  Jaz in moja 2 otroka smo zaprti v bajto in počasi nam zmankuje idej kaj bi še počeli. Je še žan vprašal,če nimam kaj za naredit,kaj malega user posted image . Ažbe je imel dva dni vročino,sedaj pa ima še poln nos in tečnobo.Ampak kar naprej ga res ne morem zabavat user posted image . Zdele imata z Žanom cel žur,grem rajši preverit 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
25.9.2010 20:39:22   
Anonimen
čer
tamala dva sta čist naspidirana,jaz sem pa uspela naredit mal za posladkat za rumove kroglice pa žal nisem imela ruma pa tud kokosa mi bolj zmanjkujeuser posted image
user posted image
lep večer vam želim zdej se grem pa mal posladkat če mi bo tamala seveda dopustila

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
25.9.2010 21:06:18   
čili
oj Larilu ,dobra si ,da poleg dveh malih uspeš še ustvarjat...zgleda pa slastno user posted image .
Moj možicelj spi, jest pa z večerjo pred compa,da kaj ne zamudim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
25.9.2010 21:09:42   
čili
Tubolina user posted image user posted image user posted image ,vesele novičke...juhuhu...Čestitke in lepo nosečnost ti želim !!

Neposredna povezava do sporočila: 983
25.9.2010 21:45:14   
čili
Punce tale dokument služi načrtovanju vzgojnega dela v vrtcu. Če imate vsaj malo časa ga preberite! V razmislek in vednost...v vrtcu ni nič prepuščeno naklučju,vzg.si na začetku leta napišejo letni načrt glede na starost otrok ,ki jo imajo... Lean mislim se ni bati,da bi od kakega otroka pričakovali preveč,se pa velikokrat pričakuje več kot doma ( v korist otroka ). Otrok,ki je samostojen ,vešč početi stvari ima večje možnosti za boljšo samopododo, tudi kasneje v življenju...Upam,da ga ni vrtca ki se ne prilagaja vsakemu otroku in njegovim zmožnostim !!!

http://med.over.net/javne_datoteke/novice/datoteke/7490-kurikulum_vrtec.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 984
26.9.2010 7:59:07   
Anonimen
jutro!
zdele si kavico kuham,tamavči živžav gleda tamala pa moj pa spita

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
26.9.2010 8:10:19   
čili
user posted image
težka noč,moram preverit,če ni zob ven pogledal
Jest pa kavico že pijem Ažbe se je zamotil,user posted image in Žan še spita...Grem živ-žav prižgat.
Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.9.2010 9:22:57   
Anonimen
user posted image
ups....napačna vratauser posted image user posted image

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
27.9.2010 7:08:06   
Anonimen
jutro!
user posted image
jaz sem čist sesuta pa zgleda da mam angino tko da me prov grdo grlo boli,tko da povsej verjetnosti bom morala še do zdravniceuser posted image
za boljši danesuser posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
27.9.2010 7:34:07   
sasek79
Dobro jutro!

Larilu: Ni rečeno, da imaš angino. Lahko je samo viroza. Meni se to vleče sedaj že več kot en teden. Me grlo boli za pop....user posted image . Sem bila pri zdravniku in je rekla, da je virusno. Boli pa tako, da ne morem spat. Se filam z lekadoli, ker drugega ne smem (zaradi dojenja). Včasih pomaga, včasih pa tudi ne. Poglej v grlo in če je samo rdeče in nimaš gnojnih pik po grlu, potem je virusno. Pa še kašljam. Vročino sem imela samo en dan. Ene tri dni me je še glava bolela.

Tudi Ažbe še vedno ni zdrav in pripravljen za vrtec. V petek je bil na pregledu in je malo vneto še drugo uho. To uho je bilo prej vredu, sedaj ko je antibiotik, pa je prvo OK, drugo pa ne. user posted image . Še vedno mu teče iz noska. Upam, da bo jutri na pregledu vse OK in da gre v sredo v vrtec. Me je pa kar strah, da bo takoj nazaj kaj fasal.

Lean, Mož: Ali sta vajina otročka sedaj vredu, kljub temu da sta šla po bolezni kar hitro nazaj v vrtec? Menda je sedaj polno viroz. Upam, da bo vsaj kakšen mesec sedaj mir, ker nebi rada imela celo leto uvajanje.

Gumijastih škornjev nismo dobili. Ima naš fant tako močna meča, da hlač ne moremo notri dat. Komaj, da je za nogico. Ne mislim mu kupovati toliko prevelikih škornjev samo zato, da mu bodo dovolj široki. Bo pač jesen brez gumijastih škornjev. Saj bo kmalu premrzlo zanje in bo potreboval tople/zimske škornje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
27.9.2010 8:29:01   
Anonimen
sasek jaz imam itak kronični laringitis ,tko da sam da me mal prime dobim takoj angino potem začnem kašljat in na koncu pride vn pljučnica,tko to poteka pri meni in vedno po istem postopku na žalost,potem se  pa cajtam ful dolg,ampak se ne dam tko da se bašem z domačim medomuser posted image
drugače pa ja vrtci so spet polni virusov,tko da tamavčija mam dans kr doma k mu iz nosa lije in ne tečeuser posted image

(odgovor članu sasek79)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
27.9.2010 20:43:46   
mateja8
Ojla,

pri nas je pa nekaj novega. Jst sm danes prvi dan na dopustu, ki ga bom koristila 5 tednov in pa še ena huda novica. Vita hodi!!!!!!!!!!!!
Sploh ne morem dojet, kako ji je to na hitro potegnilo. Zdaj vstane tudi brez opore in lepo koraka. Ji že kar gre po tam ene 7 do 10 metrov, potem pa poka na rito ali naprej na roke.

Mami pa vsa vesela.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.9.2010 21:32:21   
Mož*
user posted image user posted image user posted image user posted image , Vita. tole je šlo pa res ekspresno.

Naš Klemen je bil prejšnji teden ves teden v vrtcu - do petka, ko je spet zakuhal, imel 1 dan 39 st, nato 37,8, potem mu je začelo teči iz nosu. Zdaj je spet o.k., razen da mu teče iz nosu, bo pa tam - do srede, doma. Je pa totano naspidiran, leze v pomivalca, pralni stroj, zlaga posodo iz pomivalca, ampak najraje si pa sezuva čevlje in nogavičke. Je torej stalno popolnoma bos.
a ja, pa totalni zizoman je. Vseskozi bi me napadal, boža, praska, si postreže samuser posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.9.2010 21:45:12   
mateja8
Naša pa ni zizoman, ker se je tako zgodaj odstavila, je pa mamiman. Samo k men leze, samo vame se zariva, samo mene se drži. Pri tašči se dere in je tepe, praska, grize.....vse živo, samo da bi ji nesla k men. Jst ne vem da je prav obsedena z mano. Me prav zanima kako bo prebolela ko bom šla na šiht. Aja, ko jo pa pri sosedi (botrci) pustim je pa brez problema tut po več ur tam. Se niti ne zmeni kaj dosti zame ko jo pridem iskat. Kr neki.
Septembrčki imajo manije............

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.9.2010 9:37:01   
lean
Ojla punce

evo mene po krajšem premoru. Zabava kljub dežju v nedeljo uspela, kakšno slikico prilimam zvečer, ko bo upam da več časa. Naj bi zvečer spet dobili obiske, sem že tolk nenaspana od žurov, da pol samo padem v posteljo. Pa popoldne imamo še sestanek svet staršev. Skoz je nekaj, glede službe upam da bo januarja v muzeju, če se kaj podobnega ne bo pokazalo prej. Do takrat pa sem se zmenla za volantersko delo 3x tedensko user posted image user posted image user posted image , da se malo priučim in da malo pridem nazaj k sebi, v formo, fizično in psihično. Se že prav veselim spremembe in delovnega okolja, družbe. user posted image

sasek po bolezni je Neva ostala doma malo več kot en teden, da se res pozdravla, še smrkala ni več, da se ja ne bi spet hitro česa nalezla. Upam da se kmalu spet ne bo kaj pokazalo in kot praviš, da ne bo uvajanje potekalo celo zimo. Smo pa en teden uspeli bit brez ugriza, včeraj se je po bolezni deklica vrnila in evo ga spet, tokrat vsaj na drugi strani lička, se še prva ni zacelila, je še zmer cela flekasta po obrazu. Upam da obe kmalu ne bosta spet bolni in da se bosta ene druge navadle, da se bo to nehalo.

Za vse bolančke in mamiceuser posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravte, javte če vam zmanjka medu user posted image , jaz sem uspela zdaj nazadnje spraznit kozarcuser posted image

Bravo Vita user posted image user posted image user posted image , zdaj pa že vsi septemberčki hodijo

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 994
28.9.2010 12:51:05   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Ojla punce

evo mene po krajšem premoru. Zabava kljub dežju v nedeljo uspela, kakšno slikico prilimam zvečer, ko bo upam da več časa. Naj bi zvečer spet dobili obiske, sem že tolk nenaspana od žurov, da pol samo padem v posteljo. Pa popoldne imamo še sestanek svet staršev. Skoz je nekaj, glede službe upam da bo januarja v muzeju, če se kaj podobnega ne bo pokazalo prej. Do takrat pa sem se zmenla za volantersko delo 3x tedensko user posted image user posted image user posted image , da se malo priučim in da malo pridem nazaj k sebi, v formo, fizično in psihično. Se že prav veselim spremembe in delovnega okolja, družbe. user posted image

sasek po bolezni je Neva ostala doma malo več kot en teden, da se res pozdravla, še smrkala ni več, da se ja ne bi spet hitro česa nalezla. Upam da se kmalu spet ne bo kaj pokazalo in kot praviš, da ne bo uvajanje potekalo celo zimo. Smo pa en teden uspeli bit brez ugriza, včeraj se je po bolezni deklica vrnila in evo ga spet, tokrat vsaj na drugi strani lička, se še prva ni zacelila, je še zmer cela flekasta po obrazu. Upam da obe kmalu ne bosta spet bolni in da se bosta ene druge navadle, da se bo to nehalo.

Za vse bolančke in mamiceuser posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravte, javte če vam zmanjka medu user posted image , jaz sem uspela zdaj nazadnje spraznit kozarcuser posted image

Bravo Vita user posted image user posted image user posted image , zdaj pa že vsi septemberčki hodijo

Pozdravljene!

Naš fant je še vedno doma in jaz tudi. Sploh ne vem ali bo jutri šel v vrtec. Vročine nima že od prejšnjega ponedeljka. Sedaj mu tudi iz noska ne teče več - občasno prozoren izcedek. Žal pa še vedno nekajkrat na dan kašlja. Mislim, da se tega kašlja zlepa ne bomo rešili in da v tem času, ko je polno virusov praktično ne moremo otroka obvarovat pred boleznijo. Tudi če ga imamo kakšen dan ali teden več doma bo otrok zbolel, če ima slab imunski sistem. Eni otroci so skoz bolani (več doma kot v vrtcu), drugi pa nikoli. Mislim, da ne moremo kaj veliko narediti. Vse je odvisno od otroka.

Midva imava danes popoldne kontrolo pri zdravniku in če so ušesi vredu, bo šel jutri v vrtec. Kolikor dolgo bo zdržal pač bo.

Vita bravo !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Klemen: Ubošček mali, naj se čim prej pozdravi. Mož ali si ti Klemena cepila proti pneumokokim okužbam? Koliko je to smiselno cepiti in v kakšnih primerih. Vem za punčko, ki so jo morali izpisati iz vrtca, ker ji je vsak prehlad udaril na ušesa. Bila je en ali dva dni v vrtcu, nato pa 14 dni ali še več doma. Nato so jo pri dveh ali treh letih cepili in imajo sedaj mir.

Lean: Držim pesti za službo in seveda za Nevo, da bo sedaj zdrava in da ne bo pokasirala novih ugrizov.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 995
28.9.2010 13:24:56   
Anonimen
dan bejbe!
jaz mam tamavčija danes pa jutri še doma potem bomo pa videl kako bouser posted image
sasek ma veš ni sam otroka odvisno ampak tud od staršev,v našem vrtcu poznam starša k se bosta izgovarjala na vse možne alergije in oh in sploh sam da jima ne bi bilo treba imet otroka doma kao čš da je zdrav in seveda da potem okuži vse v vrtcu glede na to da je kombinirana skupina otrok,najhuj pa je k vidiš kaj oziroma kako se začne otrok obnašat ker ne dobi dovolj pozornosti,otrok je začel pljuvat vzgojiteljico in ga mama vpraša zakaj je to naredil pa ji odgovori da zato da se tudi (mama) z njim pogovarja,tko da prov žalostno k nekateri starši dajejo sebe pred otrokeuser posted image
ma službe jaz sem totalno razočarana k me je tista zafrknila tko da zdej iščem naprej sam kaj k ni nič

(odgovor članu sasek79)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
28.9.2010 13:25:54   
Anonimen
aja pa čestitke Vitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
28.9.2010 23:06:52   
čili
BRAVO VITA user posted image user posted image user posted image user posted image . Punca je pa res pohitela !!!

Tudi moj Ažbe se me zadnje čase drži kot klop...tudi oči ni več tolk pomemben. Upam ,da je to samo posledica slabega počutja ,izraščanja zob in navajanja na vrtec user posted image ...in da bo kmalu minilo !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
28.9.2010 23:09:11   
čili
Lean!!! A Neva je še vedno pogrižena   user posted image user posted image user posted image   Zdej je pa že čas da mal pop*****.Pa naj skoz ena zraven stoji ...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.9.2010 7:18:52   
Anonimen
jutro
user posted image
ob pol enih sem šla spat in naj sam ta podatek povem da je pa luki od pol 4 buden tko da vam to pove vse ne
user posted image
lepo se mejte pa v službi naj hitro mine
user posted image

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!