|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
21.9.2010 8:50:39   
tamy82
Jutro!!!
Kako lepo, da imamo spet sonček user posted image si kar boljše volje, ko se zbudiš. Včeraj je blo kar zanimivo na telovadbi. Nas je blo 6 (za kaj več itak ne bi bilo prostora), ampak žal nisem nobene poznala. Upam, da se bomo čez čas malo spoznale, včeraj niso bile preveč zgovorne user posted image Smo pa delale čisto neke izi vaje, tako da danes ničesar ne čutim.

Nina33 ti si bla pa prav pridna s temi linki! Hvala! user posted image Pa super za novo jedilnico na vidiku. Verjamem, da se ful veseliš sprememb, meni je tudi fajn tako kej spreminjat po stanovanju. Še boljše bi pa itak bilo, če bi imela hišo user posted image ... sem bom nekoč ... user posted image

cukica držimo pesti danes za morfologijo! No, sej če maš mami zraven potem je že veliko lažje. V glavnem poročaj kako je bilo! user posted image user posted image user posted image user posted image

HoneybeeMaja boga, da te toliko peče zgaga. user posted image Mene HB še nič, mam kar ok želodec tako da upam, da ne bo hujšega. Sej zato pa mojega večkrat fejst peče, tako da vem da najbrž ni prijetno.

Glede lege posteljice pa meni še nič nepiše v MK. user posted image Upam, da izvem kaj več naslednji teden na morfologiji.

Sicer pa čim bolj uživajte in izkoristite lep sončen dan! user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
21.9.2010 8:52:32   
tamy82
maurica super, da si že dobila toliko stvari. Ja je res fajn kdaj, da nisi ravno prvi v družini z naraščajem, da dobiš že kej od drugih user posted image Pa še na stroških se kar fajn pozna.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
21.9.2010 8:59:26   
Ribi Bibi
Ojla čveke!user posted image

Ste tolk napisale, da se mi pa res ne da it za nazaj brat user posted image . Mi smo z dopusta, bilo je krasno, zdaj smo pa ravno v ta dež padli - ko bi prišli na drug planet.

Tudi mi mamo v petek mrfologijo - komaj čakam. Sicer pa bebon brca na polno, tako da me niti ne skrbi preveč.

Kaj se je tu dogajalo v septembru? Kako ste kaj ostale? A že kaj šopingirate?user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
21.9.2010 9:40:08   
sara1986
meta21
cukica
Lola_J

SREČNO danes na pregledih user posted image user posted image user posted image držimo pesti, za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
21.9.2010 9:41:37   
sara1986
Ribi Bibi, dobrodošla nazaj user posted image Upam, da ste se spočili in si nabrali nove energije.. 

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
21.9.2010 9:52:14   
Teyla
Midva nisva še nič šopingirala, še vendo se odločava za pralni stroj. Sicer imava že izbranega, ampak moj je bolj "počasne sorte" in rad zadevo 4x premisli, tako da bo še trajalo. Čeprav v bsitvu nič ne razmišlja o tem. Sva si pa ogledala Boschevega, ki ima 5,5kg boben, pa ni tolk globok (55cm), ker sva bolj na tesnem s prostorom.
Včeraj sva bila v šoli za starše (zgodnja nosečnost), drugi del imava v sredo in je bilo prav luštno. Nič dolgovezenja, nič neuporabnih stvari, tak da mi je super. Pa njemu tudi ni bilo dolgčas, čeprav sem mislila, da mu bo (glede na tematiko). Sva se pa potem nekaj "spičila" zvečer, ker je konstantno živčen. Posledično sem mu potem ponoči kradla odejo in ko se je stisnil k meni sem govorila "a-a". user posted image   Važno, da moja podzavest ve, kako je treba ravnat v takem primeru. user posted image
Upam in mislim da ga bo minilo, pa da je vzrok v službi. Ker na predavanjih je bio obema prav fino in sva se oba zamislila nad nekaterimi zadevami.
Madonca filozofiram. user posted image

Drugače pa komaj čakam, da kupiva kakšno oblekico. Meni so te majhne stvari tako luštne, da ko jih vidim v trgovini je "cvil, pisk" nonstop.user posted image

Ribi bibi
kje ste pa bili na dopustu? Upam, da kje na toplem, če ste šli na morje. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   [Brisano sporočilo]
21.9.2010 10:02:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.9.2010 10:12:56   
Tisia
živjo user posted image
sem nova na forumu ampak vidim da imate kar zanimive teme,
tako da se vam bom kar pridružila,rok imamo  28.februarjauser posted image
nuhalno imela 23.8 vse ok,sedaj pa čakamo morfoligijo 14.10
user posted image  brca na veliko,sploh pa če kaj pojem takrat je še bolj dejavnauser posted image
imamo pa že dve veliki frajli (14 in10) tako da je kar pestrouser posted image
pozdravček vsem

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
21.9.2010 10:14:34   
suzy29
Živjo punce.

Evo mene po dolgih 5 dnevih.........naj vam najprej poročam o mojem stanju. Ja, tisti dan sem govorila po tel. z mojo G. in me naročila za nasledni dan na pregled (ker tisti dan ni delala). Takrat mi je naročila samo to, da naj do pregleda res STROGO ležim in se v primeru kakšne krvavitve direkno oglasim v bolnici....in ker smo ženske NESTRPNE IN ŽIVČNE, sem poslala svoje trenutno stanje in vprašanje tudi dr. Pušenjaku.....pa me je full pomiril, češ da sta na levi strani le dva pomembna organa.... tako da bi lahko bili ledvični kamni(na strani zadaj) ali pa kamni v zadnjem delu debelega črevesa(spredaj).......čist drugače bi bilo, če bi imela bolečine v desnem delu.......ker sem imela jst bolečine spredaj, je bol verjetno res bolezen črevesja ali pa da se je enostavno naš mali čmrl v tako res nelagodno (zame) pozo postavil in se noče več prestavit.....potem pa me je čez dan kar naenkrat full neki špiknil, potem pa mi je bolečina kar naenkrat čudežno izginila....oh, da bi ve mene takrat vidle......sem bla čist objokana najprej zard bolečine, potem pa zarad veselja, ker mi je moj mali čmrl začel take močne brce devat, da sem lahko vedla da je z nim vse o.k..,  mene pa od takrat ne boli čist nič večuser posted image ....

....Upam, da mi kaj takega (user posted image )  ne bo več naredil.......

Hvala vsem za izraženo skrb in lepe želje.......... 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
21.9.2010 10:17:53   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

A ima katera kdaj take krče, kot pri menstruaciji????

če maš krče so zlo ok magnezijeve tablete, če pa se ti kaka kri kaže zraven pa nimaš kaj druga kot da greš v bolnico ...

Se strinjam...........meni te šumečke full pomagajo........

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
21.9.2010 10:23:50   
Mišyka
suzy jst sem kr čakala in čakala kdaj se boš oglasila in sporočila kako je s tabo oz. da je vse ok. Me veseli, da se je rešilo in da lepo čutiš brcike user posted image

Uživaj!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
21.9.2010 10:24:04   
suzy29
Abv1  tako hudo mi je ko sem prebrala, kaj se vama je zgodilo, želim vama da ostaneta močna, verjamem da vama bo uspelo čimprej spet , pošiljam  ti user posted image user posted image user posted image , ostani močna!! user posted image
Vsem, ki ste že imele uspešno opravljene preglede  in pa morfologijo  pa želim samo user posted image  in le tako naprej........

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
21.9.2010 10:32:21   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:  ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, __, _______, 3.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 69 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
   [Brisano sporočilo]
21.9.2010 10:35:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
21.9.2010 10:36:02   
tamy82
Ribi Bibi dobrodošla spet nazaj! Lepo, da ste si malo odpočili user posted image Jaz bi tudi ... user posted image

biljana l dobrodošla med nami! user posted image Kar pridi še kaj klepetat user posted image Pa sporoči še kakšne tvoje podatek za seznamček (starost, od kje si ...).

suzy29 super, da je vse ok in da je bolečina mimo! user posted image

Uživajte! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
21.9.2010 10:38:03   
suzy29
Morem pa vam povedat, da smo imeli ta vikend res zelo stresen......sem namreč iz Laškega, ki pa je bil 2 dneva dobesedno pod vodo in čist odrezan od sveta.....pa v okolici imeli smo smrtne žrtve zarad njih........... res GROZA..........trenutno stanje je kar obetujoče, voda je že nazaj v svoji strugi, le strah nas je plazov. Zaenkrat so jih našteli že preko 40 kom......vsepovsod pa potekajo razne akcije čiščenja in pospravljanja + odvoz kosovnih odpadkov.......

Upam, da se trenutno stanje res čimprej povrne v takšno stanje, ki smo ga imeli pred poplavami.......... 

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
21.9.2010 10:38:18   
Teyla
tamy82 si me prehitela s seznamo, sem ga ravno urejala. user posted image

biljana I dobrodošla med februarkami. user posted image user posted image

cukica vse čestitke, da ti dieta tako dobro laufa in da nisi nič pridobila.user posted image Ne vem, če bi jaz imela tako voljo.
suzy29  sem vesela, da je vse ok. Kako nam jo tile čmrlji radi zagodejo, ane? user posted image
Joj, upam, da vam ni hiše/stnaovanja zalilo. Tam je bilo pa res hudo. Pa v Krškem in na Barju je tudi še vedno. Groza, kako hitro je vse poplavilo. Pri nas je bila voda, pa še 20ur skupaj ni deževalo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 21.9.2010 10:39:48 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
21.9.2010 10:50:27   
Ribi Bibi
Suzy, upam, da ste jo dobro odnesli, tale vikend je bil res kot znanstvena fantastika.

Teyla: bli smo na Sardiniji, kjer je res še čisto pravo poletje. Je bil kar šok, ko smo prišli domov v zimo. Ampak vsega luštnega ej enkrat konec, ne user posted image , zdaj pa nazaj v ustaljene tirnice.

Ste že kaj razmišljale o porodu? Kje in na kakšen način? Jaz bom spet v LJ, upam, da bo šlo po naravni poti, me pa malo mika, da bi šla prej domov. Čeprav imam lepo izkušnjo tako s porodom kot osebjem, je bilo pa naporno tiste tri dni predvsem zato, ker so se ostali otročki tako drli, da se ni dalo nič spočit. Zdaj me pa malo drži, da bi šla čimprej domov - če bo vse ok seveda!

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
21.9.2010 10:58:40   
suzy29
Uff, kolk ste napisale medtem ko me ni blo...ste mi dale kar nekaj gradiva za predelatuser posted image .
Teyla čestitke za absolventa! Verjamem, da ti je odleglo! user posted image
cukica super za tako dobro voljo, pa za ohranjanje teže! Res si pridna! user posted image
šebela čestitke za prve brcike! user posted image
nina33 super za jedilnico! user posted image
biljana I dobrodošla med februarkami. user posted image
Ribi Bibi dobrodošla spet nazaj! Lepo, da ste si malo odpočili user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 21.9.2010 11:10:02 >

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
21.9.2010 11:01:22   
lola_J
Živjo punce!

Po dolgem času se zopet oglašam. Ma saj berem vas redno, le pisati se mi ne da. Lenoba lenauser posted image . No naj najprej poročam, da sem danes opravila pregled, morfologijo. Mere našega dojenčka so v mejah normale, organi so se videli vsi, maternični vrat zaprt tako da je vse ok. Le spola se ni videlo. Saj v bistvo je to super, ker bi rada, da izvemo šele v porodni sobi. No če nam bo ratalo do takrat zdržat bomo pa videliuser posted image . Naslednji pregled imam 2.11, še prej pa moram narediti OGTT 50g glukoze. MOj G tega ne pošilja redno, ampak mene je doletela ta čast, ker je bil naši prvi otrok težak 4.400g in imam kar velik možnosti, da bo drugi tudi. Mi je pa rekel, da naj ne jem sladakrij in grozdja. Pa ravno sedaj, ko je sezona grozdja, pa tolko ga imamo doma. No kaka jagoda menda ne bo preveč škodilauser posted image .

Drugače sem počutim ok, trebušček raste, mali veselo brca tak da je kar pestro.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
21.9.2010 11:01:57   
Tisia
dekleta hvala na dobrodošliciuser posted image

tamy82  podatki ki si jih želela za seznam-sem iz N.m., starost 32 še dva mesecauser posted image  ,
nosečnost 4,ss v 9 t.pred 1 letom user posted image  
user posted image 1o letnico  in sevedauser posted image 14 letnico v fazi pubertete...nikoli mi ni dolgčasuser posted image

me pa nekaj zanima:
kolikim je povedala spol otroka pri nuhalni, mene je kar začudilo da lahko
sploh ugibajo pri tako majhnem plodu...seveda se na te podatke ne zanašam in še nikomur v družini nisem razglašala

želim vam čim lepši dan ,saj je zunaj tak sonček da kar vleče na sprehod

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
21.9.2010 11:04:39   
iluzija
OJ OJ punce

no tukaj  je končno po meglenem jutru prikazalo malo sončka, nor vikend je bil za nami ja in upam da ste vse ok.
Oh zdaj pa mene poleg teh mojih pestrih sanj mučijo še otečene noge, ima še katera probleme s tem, v prvi user posted image sem imela samo proti koncu s tem težave, zdaj sem pa že zdaj vsak večer taka da komej stojim.
Baje dajejo bolniško tudi zaradi otečenih nog, ali kaj veste kako je s tem?

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
21.9.2010 11:08:38   
Teyla
biljana  nama je pvoedala za spol pri nuhalni, ampak je dodala, da to ni zagotovo. je pa mogla bit kar prepričana, ker drugače verjetno ne bi omenila. Bom pa v čet izvedela, če se je zmotila, če pikica ne bo sramežljiva. user posted image

Midva sva vseeno razmišljala, da morda ne bi povedala za spol ostalim, ker imam občutek, da bi potem dobivala stvari v modri/roza barvi in se mi to "barvnaje" po spolih zdi čisto brezveze. Jaz bom kupila čim več oblekic v nevtralni barvi, vsaj za prvih 6 mesecev.

Kje mate vi sonček? Tu na letališču je še vedno megla.user posted image

lola_J čestitke za dobro opravljeno morfologijo user posted image - prej sem zgrešila tvoj post.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 21.9.2010 11:14:01 >

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
21.9.2010 11:09:47   
sara1986
lola_J ČESTITKE za dobro opravljeno morfologijouser posted image

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
21.9.2010 11:16:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.