|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
21.9.2010 14:00:21   
tamy82
Tretjedete dobrodošla! user posted image Kako lepo, da nas je vedno več! Če se ne motim, nas je zdaj že točno 70! Pridne! Za rodnost Slovenije se torej ni več za bat user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.9.2010 14:19:17   
valek
Živjo punce...
tudi mene je predramilo toplo sonce v spalnici...da se mi je
kar nasmejalo...sem se malo pretegnila,pobožala dete-trebušček in
takoj pod tuš,se pridno namazala z oljem nato pa zajtrk in sprehod ...
sedaj pa sem se malo učila in seveda trenutno kuham kosilo...
ženske ,če katera rabi kako idejo, jaz predvsem kuham čimbolj naravno, brez močnih začimb; filana paprika z pire krompirjem, krompirjev golaž, špinača s krompirčkom in naravnim zrezkom ali hrenovko,tudi kakšna gobova juhica je na sporedu-važno je da prav pripraviš in da so užitne gobe in če jih glih prepogosto ne ješ, ni sploh problem,ne glede na nosečnost....juhice seveda raznorazne,
zabeljen stročji fižol s krompirčkom in mesom, dinstano zelje,....itd..idej je veliko samo odvisno kaj rade jeste...

sicer pa tudi jaz še zaenkrat ne čutim nobenih brcik...upam da bo kmalu čutiti vsaj kake premike, da bova z možem malo potolažena....sicer pa na pregledih vse kaže da je ok.Naslednji pregled imam 29.9.
Vam pišem takoj po pregledu....papa, pa uživajte v tem lepem vremenu-pa brez črnih misli;)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.9.2010 14:28:46   
Jane77
Oj, punce,

madona, tako čvekate, da vas ne uspem za nazaj brat user posted image
Jaz se dolgo nisem javila. Nazadnje z novico o bolniški, ki me čaka od 11. oktobra pa do konca nosečnosti. Si morm mal naredit plan, kaj bom počela vse dneve.
Drugače pa sem pozabila dati datum naslednjega pregleda, ki bo morfologija: 5.10. 2010.
Mene prijetno žgečka v trebuhu že od 17. tedna, zdaj v 19. tednu pa postajajo brcke čedalje bolj očitne user posted image user posted image
Prav lep občutek je to. Glede cotk, sem jih jaz že kar nekaj dobila, sem pa tudi kupila prvo oblačilce našemu dojenčku - 2 bodija, 2 hlačke, pa en lušen zelen kompletek user posted image Drugače pa nas čaka v prihodnjem mesecu urejanje podstrešja v hiški, da bomo imeli tam spalne prostore za našo družinico. Tako, da se bo kar dogajalo! Ko bom doma, pa si bom morala zrihtat tud mobitelov internet, ker je to edina možnost pri nas v hribih user posted image , tako da bom lahko še naprej čvekala z vami. Drugače se počutim fajn, bp, kot običajno. Kupila pa sem si 2 nosečniške hlače - ene fajn drage user posted image in druge malo manj user posted image .

No, nosečke, fajn bodite pa vas še berem!

user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.9.2010 14:33:45   
cukica
Dober dan čveke,kako ste kaj?

lol_J super za morfologijo in čestitam,....
Hvala vsem za lepe besede in tolažbo v teh dneh,...
Vsem novim dobrodošlica,...
A vas kaj firbec matra????

Uglavnem takole imamo lepga,zdravga Fantka,ki se boža po ušesku,steguje jeziček in požira,vse super,vsi organi v redu imamo pa lepe dovge noge in to bo po dedku,...moja mami se je zjokala zraven mene,....Pretok žil v redu,posteljica v redu spredaj,...Uglavnem mamica ima usta do ušes in hvala bogu,da jih imam,ker drugače bi bila usta okol in okol,... Mere vam napišem kasneje,...grem še v materinsko šolo danes,...

Hvala vsem in lep nasmejan dan,...user posted image user posted image user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.9.2010 14:40:50   
sara1986
cukica , tako sem vesela zate, res!!! bravo!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da bodo udi pri nas dobre novice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.9.2010 14:42:35   
suzy29
Tretjedete dobrodošla! user posted image
Cukica čestitke za fantka in uspešno opravljen pregled. user posted image user posted image Potem nam pa le sporoči še kaj mer  user posted image  . Vesela pa bi bila tudi tvojega komentarja glede dr. in sester. Pregled si imela če se ne motim v Lj. porodnišnici, a ne? Jst ga imam tam 30.9. in komaj ga čakam.

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 21.9.2010 14:44:56 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.9.2010 14:42:54   
cukica
Bodo bodo vse bomo mele zdrave otročke,...in hvala za čestitke,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.9.2010 14:52:42   
suzy29
Jst HB vsaj zaenkrat nimam problemov z otekanjem nog, me pa včasih ponoči v nogah zagrabi krč. Uff...kako lahko to boli. Prebrala sem, da se krči radi pojavijo zaradi pomankanju železa ter magnezija. Za železo zaenkrat še ne jemljem ničesar, za magnezij imam pa šumeče tabletke.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.9.2010 14:54:04   
Tretjedete
Hvala za lepo dobrodošlicouser posted image

Tamy82, ja, meni se tudi zdi, da ni panike za rodnost... Kamorkoli pogledam, so ali nosečnice ali pa vozičkarice. Zelo lep pogleduser posted image .

Valek in ostale, ki še ne čutite brcik, ne skrbite. Mogoče se celo kaj dogaja, ampak niste toliko pozorne. Pri meni so obakrat bile zelo zelo nežne, kot bi mi v trebuhu pokali mehurčki od radenske. V prvo itak nisem vedela, da je to touser posted image  Glavno, da je na pregledih vse ok.

Drugače pa sem jaz na 4 urni bolniški, v bistvu od začetka. Me je G zaradi prve nosečnosti takoj poslala na bolniško. Moram priznati, da mi kar ustreza. Lepo pridem domov, skuham kosilo, potem pa po moja dva šolarčkauser posted image .

Kuham pa dosti zelenjave, kakšne kremne juhe, golaž, različne omake za testenine, gojejo juho obožujemo, s cmoki, filane parpike in sataraš sta zdaj aktualna, zaradi zelenjave z vrta, počasi pa prihaja čas segedina, jote...

Jane77, samo da je internet, ne glede na to, po kakšni potiuser posted image . Drugače pa je moj trebuh tudi že kar konkreten - po moje malo posledica prve nosečnosti, tako da svojih hlač več ne nosim. Se pa zaenkrat redim samo v trebuh, tako da sem si nabavila tole http://www.da-da.si/node/22 in moram priznati, da zadeva kar funkcionira, čeprav sem na začetku bila skeptična. Je precej ceneje kot hlače.... Razmišljam pa tudi že o nabavi modrčka za dojenje, ki bi ga pač že zdaj nosila, ker so mi moji že premali - zaradi zmanjšanja stroškovuser posted image .

Cukica, čestitke za fantka.... MA samo da je vse ok.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.9.2010 14:55:38   
Tretjedete
Suzy29, mene so krči v prvi nosečnosti ful matrali - res grozna bolečinauser posted image . Pa še trebuh mi je nenormalno otrdeval nekje od polovice nosečnosti. Sem pa jemala MAgnesol šumeče tablete, pa nisem ravno prepričana, da so mi kaj pomagale...

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.9.2010 15:01:59   
suzy29
Danes smo pa res prave čveke user posted image ...sem šla zdele mal pogledat koliko smo do sedaj popisale strani, pa sem vidla da smo jih samo danes do 15- ih popisale že cele tri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.9.2010 15:20:30   
Teyla
tretjedete dobrodošla med februarkami. user posted image   vsak dan nas je več. user posted image

cukica super za pregled user posted image   Se mi je kar smejalo, ko sem brala tvoj post.

suzy29 nam je včeraj v materinski povedala, da za krče tiči vzrok v primanjkovaju kalcija, pa tudi mangezija. Probaj kak kozarec mleka (več) spit. user posted image

Sem ravnokar s kosila in sem se tolko napokala, da sem nesposobna za delo. user posted image So bili pa svaljki pa goveji soute. Hvalabogu, da grem zvečer na pilates, drugače bi imela še slabo vest.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.9.2010 15:47:42   
lil_
ce ste ze vse napisale kaj ste danes jedle...no pr ns je bla pa dons jotauser posted image

tretjedete dobrodosla...gledena to da mas izkusnje z dvojcki, nam bos tuki s ksnim nasvetom kr zlo prov prslauser posted image ker nas je kr neki, k pricakujemo user posted image user posted image te bomo ze kej vprasale k bo treba.

cukica kok je lepo prebrat o useskih in jezicku, pa nogicah...user posted image jst sm tut zadnic vidla od enga user posted image stegnene nozice, jih je blo tkooo lepo vidt user posted image ja cukica, tut mene zanima kasno izkusnjo si mela v porodnisnici? mislsm odnos pa to?

mi se gremo pa pogledat v ponedeljek...komi cakam, da spet vidm nasa dva cmrla user posted image

vidm da vs ze velik hod v solo za starse, midva bova zacela v zacetku oktobra.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.9.2010 15:49:08   
DIANE
ckica superca samo, da je vse pod kontrolo sm vesela.
Jaz komej čakam pregled pa me je tut kr strah kak je moj mali mifi.
Me pa nekej zanima men se tut zdi da mam povečane žile že tkrtk jih mam me je pa strah da jih bi blo več. A katera uporablja kako kremo ali nogavice?

Pa še nekaj mene včasih predvsem zvečer srbi koža se kr zbudim in čoham. A še katero?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.9.2010 16:07:24   
cukica
Diana nič ne uporabljam,...za kožo se pa kar s kremo namažem bl nadebel pa je,...za žile na nogah si pa lahko kakšno kremo s kostanjem in koprivo kupiš,nuca,...
Mela sem pregled pri Dr.Bizjakovi res super nimam kaj reč,res si je vzela čas in mi vse razložila pokazala tako,da sem videla vse od najinega fantka,...sestre tud super res nimam kaj reč za tokrat,...Sem pa vesela,ker me bo imela 4.oktobra na pregledu ravno ta zdravnica,...

Mere:
HC:190 (obseg glavce)
AC:155 (obseg trebuha)
Fl:35    (Mislim ,da noga,..)
Teža 360 g
Velikost  20 cm
Maternični vrat 45 popolnoma zaprt

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.9.2010 16:50:22   
lil_
super za odnos...jst tut upam, da naslednic naletim na koga k bo korekten in spostljivuser posted image bom sporocila v pondelk kako bo...sicer pa sm zdej ze vsega hudga navajena, tko da, je lahko samo bolsuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.9.2010 16:52:25   
hayabusa
Madona sepet na veliko čvekate jaz in moja siva celica pa si sproti komentiramo, ko bi morala zares kaj napisat pa pozabim!user posted image

cukicauser posted image čestitke za fantka in dobre rezultate.

Nove dobrodošle!user posted image
meni moje dete zvečer preden grem spat tud tu in tam že brcne, ne morem verjet, da sem od lani že pozabila kako je to. aja pa da ne pozabim, velika verjetnost da boste čutila premike, brce, je če pojeste nekaj sladkega.To se kasneje ko bi naj dnevno čutile toliko in toliko gibov priporoča če misliš da se otrok ne giba oz. premalo.

mene je danes tole sonce čist iztirilo sem celo popoldne čistila in pospravljala, tamalo pa z dedkom poslala na sprehod, upam da se bom jutri lahko vstala ker prav fajn čutim križ!user posted image

tako zdaj pa grem dalje lovit eno mesrako muho ki me že eno uro zajuser posted image !

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.9.2010 16:53:10   
d´ori

Cukica user posted image user posted image user posted image za fantička!! Sem tako zelo vesela zate, da je vse vredu. Zdaj pa res lahko začneš uživati.

Jaz komaj čakam jutrišnji pregled, da spet vidim našega pikca - mogoče celo izvem kaj imamo user posted image Bom zagotovo jutri poročala kaj bo na pregledu in kako so me okregali zaradi kilc user posted image Ma naj kar me samo, da bo vredu s pikcom. Bom že prestala. Upam, da mi bo dohtar dal tudi kak datum za morfologijo, ker bom jutri že 21t.

Me pa te dni strašansko skrbi zaradi otrdevanja trebuha. Še sreča, da bomo jutri videli kaj je na tem, ker drugače bi se en dan kar v porodnišnico odpravila preverit. Včeraj sem začela še kalcij jemati, poleg magnezija a se mi zdi, da ni kake velike razlike.

Danes bi morala v MŠ a sem tako nekam zmatrana in še trebuh mi otrdeva bolj, če predolgo sedim zato bom kar prešpricala današnje predavanje čeprav je o pravilni prehrani, ki bi ga še kako rabila user posted image

Punce uživajte v sončku in dobrodošle vse novinke!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   RE: Febrs krčnimi žilami HB nimauarke 2011
21.9.2010 18:58:50   
tamy82
cukica čestitke za super opravljen pregled! user posted image Pa za user posted image ! Zdaj boš verjetno malo lažje spala in se ne boš več zbujala tako zgodaj user posted image Kam hodiš v MŠ? Slučajno v PO? No, sporoči še kej kako se imate.

Diane s krčnimi žilami HB nima problemov (še). Tiste nogavice naj bi pomagale ja. Sicer pa čim več počivat in noge v zrak - to je po mojem najboljše zdravilo.

hayabusa čestitke za brcike! Si bila pa zelo pridna danes, da si pospravljala! user posted image

d'ori držimo pesti za ju3! Vse bo ok user posted image

Danes popoldne sem prav nekam utrujena in brez prave volje ... upam, da ne bom kaj zbolela ... user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.9.2010 19:11:03   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 5.10.

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:  ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 70 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.9.2010 19:51:44   
tamy82
Tretjedete zanima me še kako uporabni so ti pasovi flexi belt za razširitev normalnih hlač v nosečniške. Koliko lahko razširiš pas s tem? Ker verjetno je to namenjeno za bolj začetne mesece nosečnosti, ko trebuh ni še tako velik? No, vsak info dobrodošla user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.9.2010 19:59:28   
šebela
Ste pa res v formi, komaj utegnem brat user posted image
Cukica super za pregled, tudi jaz sem prepričana, da bo od zdaj naprej z vsemi kot po maslu.
Suzy, lepo da si se javla in da je vse ok, sem bla že kr malo v skrbeh, upam da čimprej sanirate še poplave.
Tretjedete, dobrodošla in hvala za info za pas, jaz sem ga kr naročila. Se mi zdi res super.
Kuhate pa kot prave gospodinje... meni se prov ne da kakega golaža al pa filane paprike delat, čeprav jih imam ful rada. Na srečo mi mami da kakšnje iz skrinje.... 

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.9.2010 21:42:11   
meta21
Hej, hej, čveke!

Jaz vam itak ne sledim. Malo preletim, da kaj ujamem ampak sem tako utrujena. V 1. nosečnosti sem bila ta čas na vrhuncu energije. Morfologijo imam v četrtek (mi je prestavil, grrrrrrrrr) in koooomaaaaj čaaaakam. Nekako ga moram prepričat, da bi šla malo prej na bolniško. Res ne zmorem več pa mi je kar malo nerodno jamrat. No, bomo vidli. Če ne prej, se javim takrat.

Papa, bušijiuser posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.9.2010 21:52:40   
Nina33
Tretjedete dobrodošla!

IZVIRNO SPOROČILO: valek
Vam pišem takoj po pregledu....

Valek sej lohk tut pred pregledom kej napišeš user posted image !
Jane77
sej boste podstrešje rihtal, nč ti nau dolgčas na bolniški user posted image Pa super za user posted image in brcike user posted image .
Cukica user posted image user posted image user posted image . Tolk vesela zate user posted image . No, za vaju s user posted image user posted image .
Suzy, krči so user posted image ja. Na srečo se jih zaenkrat samo spomnim, upam, da me čimkasneje obiščejo (če sploh). Upam, da ti bo kaj od tega kar so souser posted image svetovale, pomagalo user posted image .
D`ori user posted image za jutrišnji pregled. Itak bo vse OK! Boš povedala, kaj tvoja G pravi o otrdevanju?
Meta, sem pa glih hotela vprašat, če nisi mela včeri morfologije user posted image . Naj ti čimprej mine do četrtka, poj pa le povej kaj lepega user posted image . Pa jamraj, jamraj... nč bit nerodno (čeprav je skoraj vsem, z mano vred). Boljš skoz prideš kot če ti je vedno vse "kul".
Ko smo "glih " pri hrani: si grem zdelje mal kruha odrezat pa kej gor dat - še nisem odločena kaj, bo spet kašna hecna kombinacija user posted image , pa mal jogurta za počez, pa piškotki... Pa bo user posted image . Jutri pa navsezgodi kurjo župco prstavim, de bo lepo brbotala medtem, ko bom jaz po "opravkih". Poj pa samo še riž skuham, pa smo tam user posted image .
Un "podaljšek za hlače" je pa pomoje res bol za na začetku user posted image . Jaz veselo nosečniške cote nosim ( no, hlače, tunike so še iste ko prej, le lepš jih poberem user posted image ), pa me še par dni do polovice čaka.
Bom napisala "Lahko noč in lepe sanje vsem souser posted image !", samo bom zihr še kej za povedat mela kasnejš user posted image .
Pa še ena lepa slikica, ideja za na majčke mogoče user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 21.9.2010 21:54:53 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.9.2010 22:49:16   
maurica
Uh, ste ble pridne danes user posted image .

Lep pozdrav dvema novima user posted image .

Cukica in lol, super za morfologijo user posted image . Jaz tudi komaj čakam, da vidiva z mojim najinega čmrlja in upam, da bova izvedela tudi spol.

Sem bila danes v Celju v Baby centru v Plant tušu, ker sem izvedela, da imajo zaradi prenavljanja trgovine velike popuste. Pa nisem vidla nič pametnega user posted image .

Sem kar zmatrana po celem dnevu, tako da grem v posteljo. Lahko noč in se beremo jutri.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.