Nina33
|
So se že dobre novice začele . Naj se le nadaljujejo!!!! Teyla čestitke za podaljšanje, jupiiii . Pa res lepo zapolnjen teden, same fine stvari. Aja, končno sem si nabavila O´Cakese , kar oboje sorte, ki so ju imeli, poleg pomarančnih še une z lešniki . Ob obveznih Grancereale in pa Leibnitz piškotih, seveda (jih mali obožuje z jogurtom, je čist po mami ). HoneybeeMaja hvala za info o sladilih, bom poj verjetno rajš mal več € dala pa bo. D3lfink4 saj sta mal dva čisto pod tisto bulico . Ju mal masira to krčenje baje . Ti ju pa kar še pobožaj (no, njiju in maternico). Jaz do pred kratkim nisem vedela kako se to čuti, pa je čist zabavno. Sara, jaz sem v 1. imela posteljico spredaj, tut zdaj jo pomoje imam (kot sem sama videla, na NS ni nič o tem govoril/pisal), pa se mi zdej trebuh res že fino vidi, v prvo pa ga ni bilo od nikjer tja do ene sedmega mesca . Tako, da ni nujno. Tut tisto, da se brce oziroma gibi pri taki postavitvi posteljice slabš oziroma kasneje čutijo, ne drži, vsaj pri meni ne, ne v 1. ne zdaj, smo bli zmeri zgodnji . Ninchi, Suzy, PilotGirl sporočite kaj pomirjujočega ! Cukica, še ta dan! Pa ne vem, zgleda sem zgrešila, s čim so te tako prestrašili? Mi2 sva pa vstopila v 20. teden, čakam če mi to pot popek misli kaj ven pokukat al spet sam blefira . Uživajte v tem prelepem sončku, upam, da ste tole deževje vse dobro preživele.